Dodaj do ulubionych

Inwestycja Turmoncka/Chodecka- SM Bródno

IP: 158.66.35.* 19.02.03, 15:41
Zakładam nowy wątek tamten niech zostanie już historią.
Dowiedziałem się dzisiaj w sp-ni że przygotowują ostateczne rozliczenia,
które dostanie każdy z mieszkańców. Cena m2 ostatecznie ma wynieść - 2639.37
zł (było 2675 zł) a miejsca postojowego 22 000 zł (było 24 000). Co wy na to
sąsiedzi czekam na komentarze.
Obserwuj wątek
    • Gość: bankroot Re: Inwestycja Turmoncka/Chodecka- SM Bródno IP: *.pekao.com.pl 20.02.03, 08:28
      Gość portalu: J-23 napisał(a):

> Dowiedziałem się dzisiaj w sp-ni że przygotowują ostateczne rozliczenia,
      > które dostanie każdy z mieszkańców. Cena m2 ostatecznie ma wynieść - 2639.37
      > zł (było 2675 zł) a miejsca postojowego 22 000 zł (było 24 000). Co wy na to
      > sąsiedzi czekam na komentarze.
      jeśli to prawda, to jest najlepsza informacja jaką otrzymałem od kilku ładnych
      miesięcy.

bankroot

PS. Może wystarczy na notariusza ...
      • Gość: radykal Re: Inwestycja Turmoncka/Chodecka- SM Bródno IP: *.centertel.pl 20.02.03, 11:40
        I jak tam bankroot mieszkasz już w swoim mieszkanku
        Z informacji uzyskanych na zebraniu wiem ze zgodnie z nowelizacja ustawy koszty
        notariusza mają być nizsze niz byłyby w zeszłym roku
        Uwaga na klatce wisi informacja o zebraniu ( dla mieszakanćów obu bloków )
        jutro 21.02.2003 o godz. 18:00 klub Lira ul. Łojewska 3
        Pozdrawiam
        • Gość: bankroot Re: Inwestycja Turmoncka/Chodecka- SM Bródno IP: *.pekao.com.pl 20.02.03, 11:56
          nie mieszkam, bo właśnie kończą u mnie robić gładzie gipsowe i układać
          glazurkę :))
          W marcu parkiecik, a przeprowadzka dopiero w lato (na nowy rok szkolny)

pozdrawiam

bankroot
        • Gość: sebek Re: Inwestycja Turmoncka/Chodecka- SM Bródno IP: proxy / 10.10.10.* 21.02.03, 15:51
          a ja mieszkam :)
          mieszka się OK, jak to na nowym. Męczę się tylko z zimnym oknem balkonowym
          (cały czas je wymieniają ;). Kilka dni temu założyli mi za free (jednak !)
          telefon ISDN. Umowy będą w następnym tygodniu i wreszcie można będzie z niego
          dzwonić.

Wkurza mnie raz działająca, a raz nie, wentylacja. Nie wspomnę już o tej tzw.
          mikrowentylacji przy oknach ;) Rachunek ze Stoenu mi przyszedł (w sumie trzy
          rachunki do zapłacenia do lipca). Jakoś ~250 zł. Windy (budynek A, 6 VI), raz
          działają, a raz nie. piszcie na WYKREŚLTOkapselek2@wp.pl
    • Gość: sebek zamykają kotłownię ;) IP: delta:* / 10.10.10.* 26.02.03, 14:51
      dziś byli u mnie panowie i wymieniali uszczelki we wszystkich oknach, co niby
      usunać ma ten feler z brudem nad oknami. Akcja wymieniania uszczelek ruszyła
      więc na dobre...
      • Gość: bankroot Re: zamykają kotłownię ;) IP: *.pekao.com.pl 26.02.03, 15:32
        trzeba to jakoś zgłaszać indywidualnie, czy lecą po kolei ?

bankroot
        • Gość: Beata Re: zamykają kotłownię ;) IP: *.css.pl / 10.0.1.* 27.02.03, 08:49
          Witam,
          Mam pytanie do Sebka czy mamsz może numer telefonu do tych co zakładają
          telefony??
          Pozdrawiam Beata bud.A 6 piętro.
          • Gość: sebek Re: zamykają kotłownię ;) IP: delta:* / 10.10.10.* 04.03.03, 15:43
            > Mam pytanie do Sebka czy mamsz może numer telefonu do tych co zakładają
            > telefony??

hmmm wisiala karteczka w windzie, spróbuj, do b.techniki w spóldzielni: 6752053
            to może cię wpiszą na liste (?) i się z tobą skontaktują.
            Status mojego telefonu jest nadal taki, że nie mogę dzwonić, umowę z TPSA nadal
            nie podpisałem, choć spółdzielnia zdecydowala o cesji...

napisz (-cie) mi maila na kapselek2@wp.pl to jak znajde numer komórkowy do tych
            z TP SA , to przekażę.

jesli chodzi o uszczelki i "mikrowentylację":
            Robotnicy mówili, że będą zakładali uszczelki wszystkim, no chyba że ktoś nie
            chce. Narzekali, że ciężko się z ludzmi umawiać, a kontakty będą brać ze
            spółdzielni.

sebek A/6 p.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka