Gość: A&Z IP: *.netia.pl 05.09.03, 15:06 Czy ktoś tak jak my kupił tam mieszkanie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: JWC- Bukowińska Plaza II IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 16:40 Gość portalu: A&Z napisał(a): > Czy ktoś tak jak my kupił tam mieszkanie ? Nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: JWC- Bukowińska Plaza II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 11:26 Mokotów Plaza II. Tak, mam nadzieję, że nie potwierdzą się złe opinie o JWC. Czy może wiesz kiedy mają mieć grunt i pozwolenie na budowę. Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: JWC- Bukowińska Plaza II IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.04, 16:41 tak.w tym mniejszym od wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: JWC- Bukowińska Plaza II IP: 213.25.22.* 25.01.04, 21:59 Tak, ja wpłaciłam zaliczkę na mieszkanie też w tym mniejszym bloku i mam podpisać umowę. Co sądzicie o tych wszystkich koszmarnych opiniach o JWC? Ciekawe dlaczego, pomimo wszystko ludzie decydują się na zakup. A może to lekka przesada z tymi "koszmarami JWC"? Miejmy nadzieję. Lokalizacja jest super i jak budynek już stanie będzie naprawde ok. Myślmy pozytywnie i nie dajmy się JWC - w końcu od nas chyba też coś zależy. P.S. A tak w ogóle to co Wam to wszystko przypomina, te całe "zawirowania" wokół JWC? Mnie "Alternatywy 4". Jeszcze budynku nie ma, a "konspiracja" już kwitnie. Będzie fajnie! Pozdrawiam wszystkich odważnych. Trzymajmy się razem. Odpowiedz Link Zgłoś