Dodaj do ulubionych

Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN

26.09.05, 14:54
2-5.11. Samolotem 09.20 do Istanbułu-12.30
3.11. Wycieczka autokarowa po Istanbule-Hippodrom, Błękitny meczet, Takim,
Pałac Dolmabahge, Most Bosforski
4.11. Adampol
5.11. Powrót nocą 22,30-23,50

Pobyt w hotelach-3,4*BB (do wyboru)-cena 849PLN
Zgłoszenia-22/6653859 lub na gg 1402247
Obserwuj wątek
    • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 26.09.05, 21:33
      W cenie noclegi ze sniadaniem w hotelach do wyboru:
      www.soguthotel.com
      www.barinhotel.com
      www.sedirhotels.com
      www.istanbulkenthotel.com
      Ilość miejsc ograniczona!
      • pacio Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 27.09.05, 11:47
        Jakie linie??
        • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 27.09.05, 12:41
          Lecą Airbusiki 320- FHY 766 i 765
          • rrgb Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 27.09.05, 14:36
            to 849 zł to jest już wszystko jesli chodzi o opłaty? co jeszcze należy
            doliczyć? Jestem wstępnie zainteresowana.
            • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 27.09.05, 15:14
              Cena zawiera bilet lotniczy z opłatami, transferami, hotel ze śniadaniem,
              opiekę pilota, ubezpieczenie oraz wycieczkę panoramiczną autokarem po Istambule
              wraz ze zwiedzaniem Adampola.
              Dodatkowo płatna wiza oraz wycieczki fakultatywne.
              Dopłata do singla-255PLN, dzieci do 2 lat-120PLN
              Jeżeli jesteś zainteresowana, to podaj dane na gg lub mailem, bo powoli się
              konczą miejsca.
              • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 28.09.05, 19:34
                Czy ktoś ma jeszce ochotę na wypad z nami do Stambułu? Zrobimy sobie mały
                zlocik forumowiczów, bo nie zdążylismy tym razem zrobić w Karawanseraju
                (wmieścić się w terminy powrotu i wylotu Beduinki)
                A więc do zobaczenia w Błękitnym meczecie!!! Tam świętujemy zakończenie
                Ramadanu!
    • kiranna Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 30.09.05, 20:37
      Super wiadomosc! Gaju, daj znac gdzie bedziecie mieszkac, wpadne was
      odwiedzic :) Seker Bayrami to jedno z najfajniejszych swiat, wszedzie czestuja
      slodyczami, mozna jesc do woli i bez obaw, ze posadza cie o lakomstwo :p

• gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 30.09.05, 21:36
        Właśnie teraz umawiam się z koleżanką Bojaną, która też jedzie- na słodyczowe
        obżarstwo. Będziemy chyba mieszkać w Kencie i mam nadzieję, że się spotkamy!
        A więc do zobaczenia!
      • bojana2 Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 30.09.05, 22:52
        Witaj Kiranno. Ja też się cieszę, że będziemy mogły się spotkać w realu i to
        gdzie - w Istambule. Do tej pory znam Cię tylko z forum zarówno krajów
        arabskich jak i forum o Turcji. Przyznam się, ze czytałam wszystkie Twoje
        wypowiedzi, które są bardzo interesujące i przybliżają mi jeszcze bardziej
        Turcję,którą darzę ogromnym uczuciem. Moją miłością do tego kraju zaraziłam
        młodszą córkę, która prawie zawsze towarzyszyła mi w moich eskapadach w ten
        rejon. Jej umiłowanie Turcji zaowocowało studiami na kierunku turkologii na UW.
        Obecnie jest na drugim roku,ale już całkiem nieźle porozumiewa się w języku
        tureckim. W czasie tych wakacji była na miesięcznym stypendium w Ankarze ,
        uczestniczyła w kursie językowym w szkole TOMERA. Później znajomi zaprosili ją
        do Gaziantepu, a następnie wzięła udział w programie Unii Europejskiej w
        Antalyi, w którym uczestniczyli studenci z kilku krajów europejskich m.in. z
        Francji,Polski, Bułgarii, Turcji i nie pamiętam jakich jeszcze. Córka jest
        zachwycona całym pobytem a zwłaszcza gościnnością Turków.Swoją letnią przygodę
        z Turcją zaczęła od Istambułu, później dopiero była Ankara. Ja do tej pory nie
        byłam w Istambule i dlatego cieszę się bardzo, że dzięki Gaji będę miała taką
        możliwość i na dodatek w tak wspaniałym okresie. Już nie nmogę się doczekać
        dnia wyjazdu. Sprawdziłam już w internecie jaka była pogoda w początkach
        listopada w ciągu ostatnich kilku lat i mam nadzieję, że będzie to w okoliczach
        18 st. jak w ubiegłym roku.
        Kiranno, mam nadzieję, że nasze spotkanie z Tobą dojdzie do skutku. Zatem do
        zobaczenia.
        • kiranna Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 30.09.05, 23:59
          Bardzo, bardzo ciesze sie na spotkanie z Wami :)
          Przy okazji wyszla smieszna sprawa, winna jestem Gai sprostowanie :)
          Moja inna kolezanka z forum, ktora tez bardzo lubi Turcje i z ktora od dawna
          umawiamy sie na spotkanie w Istambule, ma podobny nick do Twojego i kiedy Gaja
          napisala, ze na wycieczke wybiera sie m.in. Bojana, bylam pewna, ze to wlasnie
          ona jedzie :) Tym bardziej, iz czytajac post Gaji, pomyslalam, zeby wyslac
          maila z informacja o wycieczce do niej. Ot, sila sugestii :)

• gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 08:51
            A więc do zobaczenia na gościnnej ziemi tureckiej! Czy ktoś się do nas dołączy?
            Mamy jeszcze kilka wolnych miejsc!
            • rrgb Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 13:31
              Słuchajcie, jestem tak zazdrosna o to, że tam jedziecie, że zaraz sie wścieknę!
              Mówiłam o tym wyjeździe mojemu mężowi, ale on, realista zaraz przemnożył koszt
              tego wyjazdu (nieduży, to prawda) przez 2, dodał kieszonkowe, różne
              nieprzewidziane wydatki, no i rzeczywiście zrobiła się z tego kwota już
              całkiem, całkiem. A to tylko 4 dni. No więc rozumiem. Niestety, nie tym razem...
              A teraz czytając Wasze listy o tym jaki sie umawiacie i cieszycie na wyjazd, no
              to ...az brak mi słów.
              A jeszcze wszyscy mówią, że pogoda w listopadzie w Stambule jest paskudna,
              wieje wiatr i ogólnie jest już zimno - tym sie jedynie pocieszam, hehe.
              Pozdrawiam. Renata
              • tetys Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 13:38
                rrgb napisała:

> Słuchajcie, jestem tak zazdrosna o to, że tam jedziecie, że zaraz sie
                wścieknę!

Hehe nie tylko Ty :))))

> Mówiłam o tym wyjeździe mojemu mężowi, ale on, realista zaraz przemnożył
                koszt
                > tego wyjazdu (nieduży, to prawda) przez 2, dodał kieszonkowe, różne
                > nieprzewidziane wydatki, no i rzeczywiście zrobiła się z tego kwota już
                > całkiem, całkiem. A to tylko 4 dni. No więc rozumiem. Niestety, nie tym
                razem..
                >

Nie tym, ale mam nadzieję że następnym nam się uda:)

> A jeszcze wszyscy mówią, że pogoda w listopadzie w Stambule jest paskudna,
                > wieje wiatr i ogólnie jest już zimno - tym sie jedynie pocieszam, hehe.

A ja życzę forumowiczom w stanbule pięknej pogody :))))

Pozdrawiam
              • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 14:03
                Ale mamy święto słodyczy i wiatry nam nie straszne! Zostaw męża w domu i jedź z
                nami-poszalejemy trochę...Czekam na Twoje zgłoszenie!
                • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 14:05
                  To było do naszej Renatki, bo Tetysek nie ma męża, lecz też może z nami
                  pojechać, lecz on jest wierny krajom arabskim i chyba najpierw wybierze EGIPT!
                  • tetys Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 14:12
                    Tak, masz rację, najpierw Egipt :)
                    A Turcję zobaczę przy okazji, odwiedzając Beduinkę ;))))))))
                    • rrgb Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 14:22
                      Dzięki dziewczyny, że podtrzymujecie mnie na duchu. Ja nie tylko chętnie bym
                      poleciała do Stambułu, ale nawet wybrała się na piechotę, hehe. Ale mam
                      tu "kotwicę": męża, 2 dzieci, pracę i debet na koncie. Może jeszcze będzie taka
                      okazja. Za jakis czas.
                      Chociaż na 99 % nie pojadę (gdybym pojechała to tylko sama), to powiedz mi
                      Gaju, czy tam też będzie jakaś sierota jak ja? Bo powiem szczerze, że samotne
                      spędzanie czasu w obcym kraju, samotne obiadki i spacery, trochę mnie
                      przerażają. Musiałabym się do kogoś "dokleić".
                      W zasadzie po co ja sie pytam? I tak zostaję tu. Buuuuu. Renata

Ps. Gaju, jeszcze nie podziekowałam Ci za pośrednictwo w wyborze wczasów w
                      Chorwacji - Primosten Bilo. Było super. A jakie widoki. Najwspanialsze na
                      świecie. Z wyjatkiem Stambułu - rzecz jasna.
                      • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 16:07
                        Cieszę się, że Chorwacja Ci się podobała. Ja też chętnie wracam w tamte rejony,
                        ale nigdy nie byłam w Stambule, więc tym razem TURCJA. Jedzie trochę samotnych,
                        więc mogłabym Cię do kogoś dokooptować, a przecież będzie Bojana, no i ja będę,
                        więc nie byłabyś samotna-razem biegałybyśmy po tym pieknym mieście i objadały
                        się tureckimi delicjami. Palce lizać!!!
                  • tetys Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 14:13
                    Aha, męża to tak niebardzo..jak już chcecie mnie swatać to wolałbym żonę ;)
                    • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 16:08
                      ...mam nadzieję, iż Ci narazie nieśpieszno do żeniaczki! Najpierw zwiedź
                      kawałek arabskiego świata!
                      • tetys Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 21:39
                        Nie śpieszy mi się jakoś do założenia rodzinki :)
                        Bo wtedy się prowadzi osiadły tryb życia ;)))))
                        A ja wolę koczowniczy - troche tu, trochę tam - jest ciekawiej !
    • chram7 Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 18:37
      rozumiem że reklamujesz biuro podrózy.

Czy jest opcja samego przelotu? Chetnie poleciałbym do Stambułu i za
      tydzień wrócił.

Podaj namiary jak coś jest!!!!
      • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 18:55
        Tak jest sama opcja przelotu do Istanbułu 2-5.11.
        • chram7 Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 01.10.05, 21:11
          na tej stronie btrak jakichkowiek wycieczek,czy przelotów do Turcji w
          Listopadzie
          • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 02.10.05, 10:41
            Co nie zdążę wrzucić na stronę- podaję Wam tutaj-cena biletu do Istambułu
            749PLN ze wszystkimi opłatami oprócz wizy.
            • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 03.10.05, 12:57
              Zostały jeszcze miejsca w 3 hotelach Sogut, Barin i nowy Gonen

www.istanbulgonenhotel.com
              Mamy też 1 damskie miejsce wolne na dokwaterowanie!
              • rrgb Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 03.10.05, 13:31
                Gaju, jadę! I to nie sama, a z moim mężem, który postanowił jechać - nigdy nie
                wątpiłam w jego rozsądek, hehe. KOleżanka niestety nie jedzie.
                Także prosze o 2 miejsca. Po 16-tej skontaktuję sie z Toba na gg.
                Odpisz na forum, czy dostałas te wiadomość.
                Renata
                • rrgb Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 03.10.05, 13:44
                  i najlepiej w hotelu Barin.
                  • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 03.10.05, 14:00
                    Bardzo się cieszę, ze będziecie z nami. Zaraz robię rezerwację na Barina.
                    Po 16 do usłyszenia na gg!
                    • rrgb Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 09:58
                      Pieniądze zostały przelane.

Czy w związku z Ramadanem nie będzie dla nas jakiś utrudnień? np. coś
                      nieczynne, pozamykane, inne godziny otwarcia muzeum itp. Kompletnie sie na tym
                      nie znam, dlatego pytam. Rozumiem, ze to jest święto więc może bedzie tak jak u
                      nas, duzo sklepów, knajpek, instytucji pozamykanych.
                      • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 10:55
                        rrgb napisała:

> Pieniądze zostały przelane.-DZIĘKI
                        >
                        > Czy w związku z Ramadanem nie będzie dla nas jakiś utrudnień? np. coś
                        > nieczynne, pozamykane, inne godziny otwarcia muzeum itp. Kompletnie sie na
                        tym
                        > nie znam, dlatego pytam. Rozumiem, ze to jest święto więc może bedzie tak jak
                        u
                        >
                        > nas, duzo sklepów, knajpek, instytucji pozamykanych.
                        Jedziemy na jedno z najcudowniejszych świąt Seker Bayrani- to święto radości,
                        słodyczy, ciepła, gościnności...Uwielbiam wtedy bywać w krajach muzułmańskich.
                        Zresztą sama się przekonasz jak jest pięknie!
                        A więc do miłego zobaczenia na lotnisku!
                        Czy ktoś jeszcze do nas dołączy?
                        • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 20:03
                          Mamy jeszcze miejsca, ale zmieniły się godziny powrotu-wylot z Is 20,40-w W-wie
                          o 22.00.
                        • kiranna Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 20:23
                          Niestety, moi nie moga przyjechac :( tak wiec zobacze sie tylko z Wami i bardzo
                          sie z tego spotkania ciesze :)
                          Pytanie rrgb jest calkiem zasadne, tez mi to przyszlo do glowy. Z tego co
                          pamietam, to najczesciej w pierwszy dzien Swiat czynne sa tylko duze centra
                          handlowe i oczywiscie knajpki, restauracje, kina, sklepy pamiatkarskie, itd.
                          decyzja nalezy do wlasciciela.
                          Instytucje panstwowe, w tym muzea moga byc nieczynne, a macie w planie
                          zwiedzanie palacu Dolmabahce chyba wlasnie w pierwszy dzien Swiat. Chyba
                          organizator wycieczki sprawdzil to?

Jest jeszcze jedno bardzo ciekawe muzeum na swiezym powietrzu, nie tak
                          strasznie daleko od Sultanahmetu, ktore warto zobaczyc, moim zdaniem. To
                          otwarty kila lat temu MiniaTurk, na terenie ktorego znajduja sie kopie
                          najslynniejszych budowli i zabytkow z kazdego zakatka kraju. Taka Turcja w
                          pigulce, dla tych ktorzy nie moga zwiedzic jej calej.
                          tu jest link:
                          www.miniaturk.com.tr

Polecalabym Wam rowniez przeplynac sie statkiem po Bosforze, nawet takim
                          zwyklym tramwajem wodnym, sa super widoki. Nie ma tego chyba w programie, a
                          bedziecie mieszkac naprawde niedaleko przystani (kilka przystankow metrem
                          naziemnym),wiec szkoda by bylo nie skorzystac. Mozna sobie przeplynac np. raz
                          wzdluz Bosforu za dnia, popatrzec na architekture i zabytki od strony wody, a
                          wieczorem na strone azjatycka, skad widac bedzie przepieknie oswietlone w
                          czasie Bayramu meczety, Hagia Sofie i Palac Topkapi. Jesli pogoda bedzie dobra
                          to wychodza swietne zdjecia!

Swieta w Turcji sa naprawde bardzo malownicze, wszedzie jest tlum, odbywaja sie
                          festyny, koncerty, nikt nie siedzi w domu przed tv. Tradycyjnie w ciagu dnia
                          ludzie odwiedzaja swoich krewnych, blizszych i dalszych oraz przyjaciol z
                          czekoladkami, a wieczorem jesli pogoda bedzie dopisywac wyda sie Wam, ze caly
                          Istambul wylegl na glowne ulice, parki, place, co najmniej do polnocy :)
                          • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 20:44
                            Dzięki za cudowny opis- napewno skorzystamy, lecz najbardziej zależy nam na
                            łażeniu po Stambule. No i cieszymy się na spotkanie z Tobą...zrobimy sobie
                            minozlot forumowiczów. Może jeszzce ktoś do nas dołączy? Nadal mam miejsca w 3
                            hotelach. A więc do zobaczenia!
                          • kiranna Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 20:53
                            podalam link do miniaturk z pamieci, jest ok, tylko ze strona w przebudowie i
                            nie dzialaja linki. sorki, kiedys byly tam zdjecia i opisy obiektow, teraz
                            tylko adres i godziny otwarcia :(
                            • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 21:12
                              Jesteś skarbnicą wiedzy na temat Istambułu. Będę Cię męczyła tuż przed wyjazdem
                              do Turcji, bo teraz mnie czeka jeszcze wypad do Egiptu (bez którego nie
                              potrafię żyć!)i myślami jestem w kraju Faraonów!
                              • kiranna Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 21:34
                                jak Bartek podrosnie, to ja Cie pewnie bede meczyc na temat Egiptu, bo wstyd
                                przyznac, ale jeszcze tam nie bylismy.
                                jak to mawiaja Turcy: gule gule git, gule gule gel! - szczesliwie jedz i
                                szczesliwie wracaj :)
                                • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 21:42
                                  Piękne powiedzonko!
                                  A ja mówię gule, gule na pozegnanie moim Turkom, którzy wychodzą z
                                  Karawanseraju!
                                  • tetys Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 21:46
                                    Naprawdę piękne :)
                                    A kiedy dokładnie Gaju wybierasz się na Synaj?

• gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 04.10.05, 22:28
                                      Narazie jeszcze tajemnica! Czekam na potwierdzenie!
                                      Dlaczego tak późno zaglądasz na forum? Gdzie byłes cały dzionek? Tęskniło się
                                      za Tobą!
    • tetys Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 05.10.05, 06:59
      Lepiej nie pytaj ;)
      Mam tyle nauki, że wieczorem nawet nie wiem jak się nazywam.
      Tylko biegam od jednej ksiązki do drugiej.
      :(

Ale dzisiaj się poprawie i będę na forum od ok.13 :))))

Pozdrawiam
      • rrgb Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 05.10.05, 08:05
        nr fax 0 44 732-74-09
        • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 05.10.05, 08:46
          Zaraz wysyłam!
        • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 05.10.05, 08:47
          POszło....
          • rrgb Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 05.10.05, 09:13
            i doszło.
            • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 05.10.05, 10:11
              I już się cieszę na wspólne świętowanie i ślinka mi ścieka na myśl, jakie
              cudowne słodkości są w Turcji, zwłaszcza orzeszki w miodzie...
    • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 08.10.05, 13:48
      Info dla Clavdii i pozostałych chetnych:
      Mamy jeszcze miejsca w następujących 3*hotelach-
      www.bekdashotel.com
      www.soguthotel.com
      www.feronyahotel.com to 4* za dopłatą 120PLN
      • clavdia Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 10.10.05, 12:16
        Dzięki Gaju! Chęci mam ogromne i ze względu na piękne miejsce i ze względu na
        towarzystwo Twoje i forumowiczek. Już załatwiłam sobie sponsoring ze strony
        męża, tylko nadal negocjuję z szefami w pracy. Pierwsze dni miesiąca to akurat
        gorący okres dla mnie i jeszcze nie wiem czy mnie puszczą. Co do wyboru hotelu,
        dopasuję się, bo jeśli pojadę to sama jedna i pewnie poproszę o przygarnięcie
        przez kogoś sympatycznego. Jak się na to zapatrujesz? Sądzę,że pod koniec dnia
        będę mogła dać odpowiedź. Pozdrowienia. I.
        • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 10.10.05, 12:44
          Trzymam kciuki, by się wszystko udało. Jak tylko się zdecydujesz, to daj znać.
          Znajdziemy kogoś na dokwaterowanie lub zabierzesz córuchnę! Do usłyszenia!
          • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 10.10.05, 13:48
            A może jakiś forumowicz ma ochotę na wypad do Stambułu? Mam 1 męskie wolne
            miejsce za 849PLN!
            • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 10.10.05, 14:16
              Do wyboru zostały miejsca w takich hotelach:
              www.bekdashotel.com
              www.soguthotel.com
              www.kenthotel.com
              W 4*Kencie dopłata 120PLN
            • pacio Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 10.10.05, 15:02
              gajasirocco napisała:

> A może jakiś forumowicz ma ochotę na wypad do Stambułu? Mam 1 męskie wolne
              > miejsce za 849PLN!

Gaju, jak miejsce zniknie, prosze napisz na forum
              • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 10.10.05, 15:05
                A masz ochotę na dokwaterowanie? Jeżeli tak, to daj znać na maila.
    • gajasirocco Dostępność hoteli 12.10.05, 14:03
      www.bekdashotel.com
      www.kenthotel.com
      W Kencie dopłata 120PLN/os
      Powrót z Istambułu 5.11. 20,40-22.00
      Wolne 1 męskie i 1 damskie miejsce na dokwaterowanie!
    • tetys Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 13.10.05, 19:06
      W związku z wykryciem Ptasiej Grypy w Turcji MSZ alarmuje, by zaszczepić się na
      zwykłą grypę oraz informuje, o zwiększonych kontrolach na granicy. A jak
      wygląda to w praktyce to nie wiem :)) Pozdrawiam zlotowiczów!
      • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 13.10.05, 19:32
        Ty nas nie strasz Tetysku!!!
    • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 750-przelot 8.-15.01 05.12.05, 12:15
      Pakiet 7dni w Istambule za 1199PLN/3*HB

Program wycieczki objazdowej po Istambule

- błękitny meczet

- hipodrom

- objazd dzielnicami Sirkeci, Pera, Taksim, Dolmabahce

- przejazd przez most Bosforski

- przerwa na pamiątkowe fotografie

- powrót do dzielnicy Sultanahmet

Cena zawiera:

- przelot charterowy,

- opłaty lotniskowe,

- zakwaterowanie ( 7 noclegów),

- wyżywienie BB,

- ubezpieczenie INTER POLSKA,

- wycieczka objazdowa po Istanbule

Chętni proszeni o zgłaszanie się mailowo- sirocco.tur@interia.pl, tel
      22/6653859 lub na gg 1402247
      • gajasirocco Do Kiranny: 05.12.05, 15:07
        Dla dziecka mogę załatwić tylko 100PLN rabatu, czyli bilecik za 650PLN.
      • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 750-przelot 8.-15.0 05.12.05, 22:55
        Pakiet jest z BB (hotel ze śniadaniem)-powyżej pomylka!
    • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 1199/ 3*HB-7dni 05.12.05, 16:05
      Szukamy kogoś na dokwaterowanie do kobiecego dbl. CZy któraś chętna?
      • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 1199/ 3*BB-7dni 05.12.05, 22:58
        Nadal poszukiwana osóbka na dokwaterowanie do naszej forumowiczki!
        • gajasirocco Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 1049/ 3*BB-11-15.01. 20.12.05, 23:31
          Nadal poszukujemy forumowiczki na dokwaterowanie!
    • tetys Re: Istanbuł z Sirocco.TUR za 849PLN 09.12.05, 09:44
      pierwsze fotki ze zlotu w forumowej galerii !!
    • gajasirocco Istanbuł z Sirocco.TUR za 899PLN-22-25.10.06-3*BB 11.10.06, 11:18
      Przypominam o święcie słodyczy w Istambule. Ponownie w tym roku zapraszam na
      egipski targ! Bogaty program włącznie z Adampolem!
      Koncówka miejsc!
    • gajasirocco Istanbuł z Sirocco.TUR za 1299PLN-grudzień 06 25.11.06, 20:52
      PROGRAM pięciodniowy:
      1 dzień: wylot z Warszawy do Istambułu,transfer do hotelu, zakwaterowanie,
      nocleg
      2-4dzień: indywidualne zwiedzanie
      5dzień: wylot z Istambułu o godz 10:50, przylot do Warszawy o godz 12:25

UWAGA Połączenie lotnicze możemy zorganizować z/do Warszawy ze wszystkich miast
      w Polsce dodatkowo
      Wylot: w każdą środę
      Cena od osoby w hotelu 4****(w pokoju DBL): 1399 PLN
      Cena od osoby w hotelu 3***(w pokoju DBL): 1299 PLN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka