tetys Re: Nocne Pogaduchy :) 29.11.05, 22:43 Miłych snów wszystkim! A przede mną pisanina długa jeszcze :) Dobranoc! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 29.11.05, 22:56 Miłej pracy! Ja też jeszcze na stanowisku w Karawanseraju! Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) 29.11.05, 22:58 Jeszcze w pracy? Współczuję! Ja to właściwie nie powinienem się kłaść, skoro i tak za kilka godzin muszę wstawać:(( Ah, ciężkie życie :) Śpiochom cudownych snów, Pracusiom wesołej pracki, Studentom efektownej nauki a wszystkim miłego wieczoru:) Odpowiedz Link
gajasirocco Miłego dnia 30.11.05, 10:52 Nie musisz współczuć, bo lubię swoją pracę! Od rana znów na stanowisku! Miłego dnia wszystkim!!! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 02.12.05, 00:09 Nocne pozdrowionka z Karawanseraju! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 02.12.05, 00:42 Ja pracuję, a miłośnicy KA chyba słodko śpią! Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) 04.12.05, 21:28 Moje arabskie plany na ferie oddalają się z każdym kolejnym dniem:(((( Odpowiedz Link
gajasirocco Wczesnoranne! 05.12.05, 07:45 W nowym roku napewno się przybliżą!!! Tego Ci życzę z całego serca i dużo prezentów na Mikołajki! (to już jutro!!!) Odpowiedz Link
tetys Re: Wczesnoranne! 05.12.05, 12:33 Najlepszym mikołajkowym prezentem będzie trochę słońca, bo ostatnio ponuro strasznie:) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Wczesnoranne! 05.12.05, 12:48 A wiesz, gdzie mamy ciągle słoneczko? W naszym ukochanym Egipcie!!! Odpowiedz Link
tetys Re: Wczesnoranne! 05.12.05, 13:21 Słoneczko w Egipcie na mnie poczeka, ale na pewno się doczeka! Pytanie...kiedy?:) Odpowiedz Link
beduinka przylaczam sie do dzisiejszych nocnych rozmow... 07.12.05, 23:25 przylaczam sie do dzisiejszych nocnych rozmow Odpowiedz Link
gajasirocco Re: przylaczam sie do dzisiejszych nocnych rozmow 08.12.05, 00:35 Jestem na stanowisku. Czy ktoś jest? Odpowiedz Link
tetys Re: przylaczam sie do dzisiejszych nocnych rozmow 08.12.05, 09:13 O przepraszam... wcześniej poszedłem spać:( Odpowiedz Link
gajasirocco Życzę miłego dnia! 08.12.05, 10:12 Znów samotnie spedziłam nockę na forum! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: czy czas juz zaczac nocny talk show?? 08.12.05, 21:06 A która godzina w Palestynie (obozowej)? Też taka wczesna? Odpowiedz Link
gajasirocco Re: 10:42 08.12.05, 21:44 To już prawie nocka,a u nas dopiero wieczór! A ja nadal pracuję, kończę zamawiać bilety do Egiptu... Odpowiedz Link
tetys Re: 10:42 08.12.05, 22:17 ja chętnie dzisiaj zabiorę głos:) miłej nocki pracusiom! Odpowiedz Link
gajasirocco 22.22 08.12.05, 22:23 Ale my się jeszcze nie kładziemy! Bierzemy się za ploteczki, jak mamy Beduinkę na forum! I pogadaj też Tetysku z kolegami Palestyńczykami z obozu. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) do Tetyska! 08.12.05, 22:37 Widzisz jaki znów tani Egipt przed świętami? 879-3*HB-dobra cena! Musisz znaleźć sobie jakiegoś sponsora i ruszyć do RAJU!!! Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) do Tetyska! 08.12.05, 22:42 Ja widzę i łza się w oku kręci:))) Już marzeniami jestem tam od miesięcy, muszę tylko ciałem dołączyć! Tylko kiedy....? Odpowiedz Link
tetys Dobranoc! 08.12.05, 23:24 Dobranoc! Ja już uciekam...rano trzeba wstać:(( Miłych snów! Miłego nocnego czuwania na forum! :) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Dobre rano! 09.12.05, 08:19 A ja już w pracy! Co tam w obozach nowego? Miłego dnia wszytkim uchodźcom!!! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 10.12.05, 00:13 A co porabia nasza Beduinka i obozowicze? Gorąco pozdrawiamy Palestynę z mroźnej W-wy! Czy ktoś czuwa? Odpowiedz Link
gajasirocco Już dzienne...słoneczka jeszcze nie widać, lecz .. 10.12.05, 07:21 Ostatnia odchodzę, pierwsza podchodzę (do naszego forum)-lecz od dzisiaj zostawiam Was i ruszam na podbój Orientu! Przede mną ukochany Egipt z Synajem i Kairem, Jordania z Petrą, Wadi Rum i przedwigilijna Jerozolima, czyli "miasto pokoju"! Dzionek jeszcze spedzę z Wami, czyli w Karawanseraju, a więc do usłyszenia i zobaczenia... Odpowiedz Link
beduinka Re: Już dzienne...słoneczka jeszcze nie widać, le 10.12.05, 08:16 baw sie dobrze i pozdrow od nas palestynska ziemie Odpowiedz Link
gajasirocco Pokłonię się przed EL-Aqsa 10.12.05, 13:29 Pozdrowię Wzgórze światynne, Haram esz-Szerif, medresę Othmaniego...i oczywiście Qubbat el-Sakhra. Napewno zabraknie czasu, by odwiedzić Muzeum Sztuki Islamskiej...lecz bedę w Betlejem, postaram się spędzić jak najwięcej czasu w arabskiej Jerozolimie, przejdę prez Bramę Damasceńską, poczuję cudowny zapach Orientu....oj, marzę- by pokój zapanował na tej ziemi, by nasi znajomi mogli powrócić do swoich domów, sklepików....oby nigdy nie powtórzył się 22.10.90 na placu Haram, by w muzeach podziwiano manuskrypty, a nie poplamione koszule dzieci, kobiet... Odpowiedz Link
tetys Re: Już dzienne...słoneczka jeszcze nie widać, le 10.12.05, 13:12 Jak zwyklę życzę miłej zabawy! I niezapomnianych wrażeń:))) Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy :) 10.12.05, 08:13 o tej porze u nas jest godzina 1:13 wiec ja jako szanowana dziewczyna nie wlocze sie o tej porze po ulicach, ale grzecznie przebywam w domu z rodzina Odpowiedz Link
tetys Re: Dzisiejszą nockę spędzam z WAmi!!! 20.12.05, 20:06 i ja też będę co jakiś czas zaglądał znad zeszytów:)))) Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) 20.12.05, 22:02 A ja już niestety będę znikał...Za kilka godzin już na nogach. do zobaczenia jutro! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 20.12.05, 22:23 Miłych snów! Do usłyszenia jutro-pappapa Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 20.12.05, 23:21 Pozostali już chyba też śpią---a więc do usłyszenia następnej grudniowej mroźnej nocy! (a ja dzisiaj jeszcze plumskałam się w cieplutkim egipskim morzu!- lecz o tym innym razem) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 23.12.05, 23:01 A jak tam przygotowania wigilijne? Bo ja nadal w pracy! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) do Tetyska! 29.12.05, 19:11 A co porabia nasz Tetysek, ze nie udziela się na forum? Ani dniami, ani nocami? Tęsknimy!!! Może gdzieś sankujesz się na górkach? Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) do Tetyska! 29.12.05, 22:09 Tęsknie za nocnymi pogaduchami, więc jestem:) Powiedz mi proszę, ile pieniędzy muszę wziąć do Egiptu, licząc że będę miał HB, więc jedzenie kupowałbym tylko sporadycznie,(podczas podróży prawie w ogóle nie jadam), czyli na jakies tam pamiątki, opłaty, transport. Wiza będzie wliczona w cenę wyjazdu czy raczej nie? A transport z lotniska do hotelu? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) do Tetyska! 29.12.05, 22:20 A w ogóle to bardzo miło z Twojej strony, że o mnie pamiętasz!!:) Wybywasz do Egiptu, by powitać Nowy Rok? :) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) do Tetyska! 29.12.05, 23:02 Nie- narazie zostaję w kraju, muszę wszystkich powysyłać w ciepłe kraje na Sylwestra i na ferie. Jednak się zdecydowałeś na wyjazd do Egiptu? Czy już masz coś upatrzonego, czy czekasz na laściki? Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) do Tetyska! 29.12.05, 23:07 Jeszcze nie mogę mówić że się zdecydowałem. Bo mój budżet na Egipt wynosi na razie ok. 600 zł. Czekam na lutowe, marcowe laściki:) No i mam problem z tym, że nikt nie chce ze mną jechać. No NIE CHCĄ do Egiptu... Poczekamy, zobaczymy. Mam nadzieję, że jakoś się uda:) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) do Tetyska! 29.12.05, 23:13 Spróbuję Cię do kogoś dokwaterować. Więc czekamy do ostatniej chwili, narazie oszczędzaj! Napewno się uda! Na miejscu już potrzebujesz tylko grosiki na drobne wydatki! Resztę ustalimy na gg Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) do Tetyska! 29.12.05, 23:21 No właśnie w sumie zastanawiałem się czy jeśli będe w Sharmie wybrac się do Kairu - autubus w dwie strony to jakieś 30 $, prawda? Muzeum Kairskie sobie odpuszczę, będą jeszcze okazje:) A być w Egipcie i piramid nie widzieć to wstyd:))) Czekajmy na promocje!! Pozdrawiam i życzę miłej nocki:) PS. Jeszcze w Karawanseraju? Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) do Tetyska! 30.12.05, 04:50 Nie staraj się wszystkiego od razu zaliczyć, najpierw może być sam pobyt, potem krok po kroczku w nowym roczku wszystko zrealizujemy! A ja juz w pracy! Wcześnie niekiedy zaczynam!!! Odpowiedz Link
tetys Dzień dobry 30.12.05, 09:08 gajasirocco napisała: > Nie staraj się wszystkiego od razu zaliczyć, najpierw może być sam pobyt, potem > > krok po kroczku w nowym roczku wszystko zrealizujemy! :) > A ja juz w pracy! Wcześnie niekiedy zaczynam!!! Bardzo wcześnie:) Odpowiedz Link
gajasirocco Wczesnoranne pogaduchy 31.12.05, 07:03 Zasypało mi Karawanseraj- od wczesnego ranka odsypuję, napewno się uda, więc zapraszam-czynne nawet w Nowy ROK! (nadal sprzedajemy nasz ukochany, cieplutki Egipt, no i dzisiaj odkładam dla zainteresowanych Brazylię, więc zapraszam po przewodniki) Odpowiedz Link
loiterer bry wieczor 04.01.06, 23:05 ... jakos po Sylwestrze, choc to dawno temu bylo, nie wszyscy sa skorzy do pogaduch wieczorno-nocnych. Tym bardziej dobry wieczor Tetys:) Odpowiedz Link
tetys Dzień dobry 05.01.06, 07:47 loiterer napisała: > ... jakos po Sylwestrze, choc to dawno temu bylo, nie wszyscy sa skorzy do > pogaduch wieczorno-nocnych. No na to wychodzi:)) > Tym bardziej dobry wieczor Tetys:) > I dzień dobry:) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Dzień dobry 05.01.06, 09:46 ...ja też witam- miałam ochotę w nocy zajrzeć, lecz myślałam, że nadal wszyscy odsypiają Sylwestra, a więc do miłego nocnego spotkania! Odpowiedz Link
loiterer a kiedy.... 05.01.06, 18:23 Gaju zaczyna sie u Ciebie wieczor? Przemieszczasz sie tak szybko, ze czasem trudno nadazyc w jakiej strefie czasowej sie aktualnie znajdujesz :) Jakbys znalazla czas to bym sie chetnie z Toba na real-time pogaduchy umowila (GG, tlen, MSN) POzdrawiam, Loiterer Odpowiedz Link
gajasirocco Jeszcze nie czas na pogaduszki! 05.01.06, 20:03 Jeszcze dużo pracy mam...no i przygotowania do mojego wyjazdu...czeka ukochany Egipt! Odpowiedz Link
loiterer odpadam 05.01.06, 21:45 No w porownaniu z Egiptem to odpadam w przedbiegach :) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: odpadam 05.01.06, 22:55 ...a ja nadal w pracy...ale już marzę o moim cudownym Egipcie...już za dni parę... Odpowiedz Link
gajasirocco Zbliża się północ! Co porabiają forumowicze??? 05.01.06, 23:36 Wkrótce dotrze do nas Beduinka z obozów palestyńskich, a ja ucieknę za słoneczkiem do Egiptu! Odpowiedz Link
mama_motyla Re: Zbliża się północ! Co porabiają forumowicze?? 05.01.06, 23:47 Forumowiczka mama motyla melduje sie Haisam śpi nareszcie a nieźle mnie dziś wymęczył, sama bym gdzieś pod palmą się pobyczyła, eh... a póki co po niedzieli też pakuję walizki i wybywamy - może nie tak ciepło jak w Egipcie, ale w Paryzu podobno plusy :) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Zbliża się północ! Co porabiają forumowicze?? 06.01.06, 09:10 Poranne całuski dla Haisama i miłego pobytu w Paryżu! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 08.01.06, 22:22 Dołączy do nas dzisiaj Beduinka, czy zalicza kolejne bary w Bejrucie???? A jutro Was opuszczam i ruszam na kolejny podbój mojego ukochanego Egiptu! Przywiozę Wam trochę słoneczka!!! Do miłego usłyszenia! Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) 08.01.06, 22:26 Znowu do Egiptu wybywasz? Pięknie rozpocząć rok wizytą w Egipcie:)) Planujesz coś szczególnego, może praca, czy raczej relaks i odpoczynek? Pozdrawiam Odpowiedz Link
gajasirocco Wczesnoranne pogaduchy 09.01.06, 06:13 Praca-wizytacja hoteli-pappa-do usłyszenia za tydzień! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Wczesnowieczorne pogaduchy 16.01.06, 19:56 Jakiś podejrzany spokój był na forum podczas mojego pobytu w Egipcie! Odpowiedz Link
tetys Re: Wczesnowieczorne pogaduchy 16.01.06, 20:28 Witam!! Gaju jedziemy do Egiptu w wakacje! Już postanowione że do Egiptu albo wcale:)))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
gajasirocco wieczorne pogaduchy 16.01.06, 21:33 Tetysku!- bardzo się cieszę, że przekonałeś rodziców- a może zaplanujemy coś z promocji? Są teraz okazje na lato-jutro Ci podam! Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy :) 07.02.06, 16:57 gajasirocco napisała: > Dołączy do nas dzisiaj Beduinka, czy zalicza kolejne bary w Bejrucie???? nie trafilas :)))) w Bejrucie robie to tylko w piatkowe i sobotnie wieczory Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 16.01.06, 22:04 POdaj mi datę, kiedy najchętniej byś jechał, to sprawdzę promocje. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 17.01.06, 00:51 Chyba wszyscy smacznie śpią! Więc zyczę miłych snów!!! A dla Beduinki całuski! Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) 17.01.06, 11:32 Interesuje nas początek lipca ale to jeszcze nic pewnego... Jeśli znajdziesz jakiś inny termin - zastanowimy się. Nie wiadomo jescze kiedy będą mieli urlopy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gajasirocco Dzienne Pogaduchy do Tetyska! 17.01.06, 13:42 Teraz są duże promocje-np. 1.07. na 2 tyg. w HRG 3*HB-za 1621PLN-póżniej ceny wzrosną o 30% Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 24.01.06, 04:24 A Forumowicze zapadli w sen zimowy!!!! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Wczesnoporanne 30.01.06, 10:17 Witam rannego ptaszka! Ja też już pracowałam przed 7,00, ale nie wpadłam na pomysł by zajrzeć na forum! Miłego dnia wszytkim naszym forumowiczom!!! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 01.02.06, 23:37 A ja nadal pracuję i padam ze zmęczenia!!! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 02.02.06, 00:03 Jakoś wcześniej zimą zasypiacie! A za oknem taka wiosenna pogoda, śnieg topnieje, o północy dodatnia temperetura....prawie jak na Saharze! Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy :) 02.02.06, 09:00 Wszystkie zmarźlaki zimą zapadają w zimowe sny:)) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) 04.02.06, 23:36 Witam- cały czas myślę o Safadze, o tych ludziach czekajacych w porcie.... Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) -może jakiś zlocik? 07.02.06, 00:40 Kochani Forumowicze-powoli trzeba się budzić ze snu zimowego!!! (krócej spać) Nasza forumowa propozycja na kolejne minizlociki- 1. W Karawanseraju-może jeszcze w lutym-zależy od przyjazdu "młodych" do stolicy 2. W Egipcie-może przełom maja/czerwca, bo są wyjątkowe promocje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=35878144&a=36312672 - czy ktoś reflektuje na wspólny wypad do Egiptu za 999PLN (mamy czas na ustalenia tylko do 25.02.- potem ceny wzrosną!) Odpowiedz Link
stanrick Re: Nocne Pogaduchy :) -może jakiś zlocik? 07.02.06, 01:30 Ja nie spie:-).Prom to wielka tragedia.Nachodza jednak oczywiste pytania,z reszta juz pewnie zadane.Do tej tradedii nie musialo wcale dojsc!Dlaczego jesli juz doszlo wstrzymano jednostki probujace chciec pomagac? Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy :) -może jakiś zlocik? 07.02.06, 09:53 A może na zlocik wpadniesz do Polski? Zasypało mi dzisiaj Karawanseraj. Męczyłam się rano z odśnieżaniem. Ty tam nie masz takich problemów. Kto ma ochotę na zlotowy Egipt??? Odpowiedz Link
gajasirocco Nocne Pogaduchy :) -może jakiś zlocik?TAk-25.02. 07.02.06, 11:37 Do moich nocnych Egiptomaniaczek: A więc termin ustalony-zlocik 25.02., bo łączę to z wielkim balem orientalnym. Wkrótce wszystko opiszę, ale rezerwujcie wszyscy czas na wieczór 25.02.!!!!! Odpowiedz Link