45q6 31.10.04, 18:14 mam pytanko do was od kiedy zawroty głowy? piersi twarde i bolom w głowie się kręci siusiu częściej prawdopodobnie 3 tydzień czy może być Agnieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justinewal Re: zawroty głowy 31.10.04, 18:20 Ja nie mialam wcale. Lepiej zrób sobie test. Odpowiedz Link
iwka901 Re: zawroty głowy 31.10.04, 20:22 Zawroty głowy nie są normą w ciąży ... ale mogą występować , gdy nabawimy się np.anemii Odpowiedz Link
martiii Re: zawroty głowy 31.10.04, 20:46 te objawy to bardzo prawdopodobna ciaza-moje symptomy wlasnie tak wygladaly.Ale zawrotow glowy nie mialam i nie mam (20tc).Takze-jak pisaly dziewczyny-to wcale nie regula i nie wszyscy je maja. Odpowiedz Link
gosia152 Re: zawroty głowy 31.10.04, 21:48 a ja zawroty miałam i to takie ze jak leżałam na łóżku to nie mogłam odwrócić głowy na bok bo wszystko wirowało, ale szybko przeszło; nie pamiętam kiedy to było ale jakoś po teście już Odpowiedz Link
rebeka77 Re: zawroty głowy 01.11.04, 11:07 Witam,45q nie czekaj na zawroty glowy i nie wmawiaj sobie ,że w ogóle powinnaś je dostać tylko zrób sobie test .Ja przez tydzień mialam zawroty glowy wlaśnie na leżąco w 18 tc i zdaniem lekarza byly wynikiem anemii i niskiego ciśnienia.Pozdrawiam Odpowiedz Link
jancze Re: zawroty głowy 04.11.04, 10:45 A mi zawroty przeszły dopiero wczoraj, zaczęły się w drugim czy trzecim tygodniu ciąży, a trwały dwa-trzy tygodnie i to był koszmar. Dodatkowo nic prawie nie jadłam i nie piłam, bo miałam straszne nudności. Poza tym zawsze miałam niskie ciśnienie. Tylko leżałam albo spałam (jak już wróciłam z pracy oczywiście). A test zrobiła sobie dość wcześnie, bo nie lubię się denerwować i nie wiedzieć, czy tak czy nie. Odpowiedz Link