ewciabiel 29.12.04, 22:51 Witam. Jestem w 34 tc i mam wielki ból w prawym boku, a raczej około nerki. To takie bolące kłucie. Czy ktos miał cos podobnego? Czy może to wyrostek? Pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kachaha1 Re: Boląca nerka 30.12.04, 02:17 ja mialam podobnie z tym ze w lewym boku.bylo to ok 26tc.nasilalo sie kiedy zbyt dlugo na nogach bylam.polozna powiedziala ze to dziecko gdzies uciska ale ja z bolu sie zwijalam wiec nie wiem co o tym myslec.po 2 tygodniach przeszlo.spytaj lekarza najlepiej. Odpowiedz Link
gonja Re: Boląca nerka 30.12.04, 13:23 Ja tak mialam ok 24 tc. - straaaaszne ataki bolu po prawej stronie plecow, tak na wysokosci nerki, moze wyzej. Doslownie zwijalam sie z bolu. Zrobilam USG nerek i innych narzadow wewn. i nic nie wyszlo - wszystko zdrowe. Poszlam tez do swojego lekarza rodzinnego ktory mne opukal i osluchal i tez nic nie stwierdzil. Do dzis nie wiem od czego to moglo byc, lekarz mowi ze moze dziecko ucisnelo na moczowod, a moze cos z przepona. Ja w kazdym razie dostalam polecenie od ginekologa ze jak mnie zlapie taki atak to mam wziac 2 nospy i do lozka pod cieply kocyk polozyc sie na ten bok co nie boli. To pomagalo. A po jakims czasie bole przeszly same :) Odpowiedz Link