joaska777 07.07.06, 13:13 Pytanie: Czy jest możliwe, że jest to ja wiem , ale czy jest dziewczyna która zaszła w ciężę mając władkę ????? ja czekam na okres..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anita.anita80 Re: spiralka 07.07.06, 14:05 a jaką masz spirale miedzianą czy hormonalną ? ja mam miedzianą założyłam po urodzeniu drugiego dziecka mam ją od 3 miesięcy ale do konca nie ufam zadnemu zabezpieczeniu a o wpadkach ze spirali tez się słyszy ja mam dwoje dzieci planowane a trzeciego bym nie chciała a napewno przez najblizsze 4 lata trzeba reguralnie chodzic do gina na kontrol i usg co pół roku i sprawdzic czy prawidłowo lezy (mój lekarz zakłada sporo spirali a zdarzyła mu się jedna pacjętka która rok nie była na kontroli i zaszła w ciąże bo wkładka się przesuneła a na forum tez się czyta o takich wpadkach) Odpowiedz Link
joaska777 Re: spiralka 10.07.06, 09:07 hej, mam miedzianą, ale na szczęście dostałam okres :):):):) Chcę mieć drugie dziecko ale nie tak od razu ... zwłąszcza że ostanio zaczynam wreszcie chudnąc,dobrze się czuć we własnej skórze itp ... i wiesz co jest najbardziej zaskakujące ?? Ze grupe w cytologii mam 1. Pierwszy raz w życiu chyba ;):):))) i miesiączki wcale nie są aż tak bolesne i obfite jak słyszałam .... :) Odpowiedz Link