25.02.15, 12:12
do wlosow zboczenice!!!

używa ktoras tych takich gumek spiralek ?
rzeczywiście to takie fajne ?
Obserwuj wątek
    • niktmadry Re: gumki 25.02.15, 12:16
      do wlosow zboczenice!!!

A co mają gumki do włosów wspólnego ze zboczeniem - bo ne rozumiem wink

A tak serio - nie nie używam.
    • gaskama Re: gumki 25.02.15, 12:18
      Eee, włosy mam krótkie. Klienęłam, bo myślałam, że będzie coś ciekawszego wink
    • martishia7 Re: gumki 25.02.15, 12:18
      Mam jedną, używam na zmianę z normalną. Fajne są, nie cisną tak. Na początku miałam wrażenie, że słabo się trzyma i zaraz się zsunie. Trzeba się przyzwyczaić, że to tylko złudzenie.
      • rhaenyra Re: gumki 25.02.15, 12:33
        o czyli to tylko wrazenie takie jest
        bo mi się wlasnie wydaje ze to się nie będzie trzymać
    • solejrolia Re: gumki 25.02.15, 12:21
      aaaaaaaaaa
      jestem zboczenica
      nie wiem co to gumki spiralki
      włosy mam krótkie
    • sadosia75 Re: gumki 25.02.15, 12:21
      Chyba jestem stara bo pierwsze co pomyślałam to te gumki do bransoletek uncertain
      Dziewczyny moje używają i są zadowolone. Ja średnio bo jednak wolę spiąc włosy porządnie a te spiralki nie ściskają włosów jak tradycyjne. Plus jest taki, że po zdjęciu nie ma odgniecenia na włosach jak po tradycyjnej.
    • beataj1 Re: gumki 25.02.15, 12:22
      Hmm
      A jakby tak zainstalować te spiralki gdzie indziej - nieco bardziej "na południe" to też może dać fajny efekt. Niespotykany...

Tylko trzeba się do wrażenia przyzwyczaić....
      • rhaenyra Re: gumki 25.02.15, 12:31
        big_grin
    • rhaenyra Re: gumki 25.02.15, 12:34
      a tak w ogole to się chciałam pochwalić ze zrobiłam sobie korone big_grin

jeszcze idealna nie jest ale się przynajmniej trzyma smile
    • mary_lu Re: gumki 25.02.15, 12:34
      Mam te gumki. Fajne, bo nie odciskają się, mogę po kilku godzinach rozpuścić kucyk, przeczesać włosy i po minucie są proste. Nie do końca jedna sprawdzają się na prostych i cienkich włosach, bo trochę jednak zjeżdżają. Do grubszych włosów lepsze. Koleżanka z kreconą czupryną spróbowała, dla niej kiszka - plącze się we włosach, a problemu ze śladem po kucyku i tak nigdy nie ma.
    • klamkas Re: gumki 25.02.15, 12:56
      Na moich włosach się nie sprawdziły - mam gęste, proste i bardzo ciężkie włosy i te gumki ich wcale nie trzymały (no, do czytania książki na kanapie były w sam raz, bo nie ciągnęły, ale już np. na rower się nie nadawały, bo zjeżdżały razem z włosami w dół).

Ale ja jestem nietypowa, jedyne co porządnie trzyma moje włosy to złożone dwie gumki recepturki wink.
    • mallard Re: gumki 25.02.15, 13:12
      rhaenyra napisała:

> do wlosow zboczenice!!!

Oraz ńcy... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka