agaa5 18.09.03, 15:50 Witajcie Czy możecie coś powiedzieć na jego temat.Przyjmuje na Narbutta w Warszawie.Ponoć doskonały specjalista od usg ??? Czy ktoś korzystał z jego usług, może podać ceny. Chętnie się dowiem Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda0 Re: Dr Osóbka Morawski ??? 18.09.03, 23:02 Korzystalam, moze spacjalista to on jest, ale byl niesymoatyczny i mysle ze jak na 100 ktora zaoplacilam powinnam wyjsc i podziekowac za takie przyjecie, gdy dopytywalam co z lozyskiem bo z tym mialam problem, mowil ze lekarz kierujacy wyjasni, on tu jest tylko od opisania co widzi, troche mnie to zaskoczylo bo nie przywyklam do takiego traktowania za wlasne pieniadze. Dodatkowo okazalo sie ze jego spostrzezenia byly przesadzone, nie bede tu opisywac w czym byla rzecz, bo to dla sprawy nieistotne , pozdrawiam, Magda. Odpowiedz Link
antonina_74 Re: Dr Osóbka Morawski ??? 18.09.03, 23:06 Przyjmuje na Narbutta, jest bardzo dobrym specjalistą od usg ciąży (i może też prowadzić ciążę jako ginekolog/położnik). Ceny usg od 110 zł za "zwykłe" do 140 za "prenatalne" z dokładniejszym badaniem serduszka, kręgosłupa itp. czyli "połówkowe" usg. Nagranie w cenie, trzeba tylko przynieść kasetę. Polecam, nigdy się na tymlekarzu nie zawiodłam. Antonina i Zosia (38. tydzień) Odpowiedz Link
agaa5 Re: Dr Osóbka Morawski ??? 19.09.03, 08:33 Witajcie :) Z tego co piszecie to jeśli nie wybierze się go na lek prowadzącego to nie zaciekawie traktuje pacjentki. Nie rozumiem jaki to był dla niego problem poinformować co z łożyskiem (informowanie to chyba jeden z obowiązków lekarza wobec pacjenta??). Domyślam się, że inaczej traktuje stałe pacjentki, którym moitoruje ciąże. Ale ja już mam dobrego prowadzącego i poza tym nie płacę za badania a tak pewnie wszystko odpłatnie. Czy rzeczywiście ma dobry sprzęt bo z tym różnie bywa. Agnieszka Odpowiedz Link
magda0 Re: Dr Osóbka Morawski ??? 19.09.03, 15:04 Moze mial zly dzien, ale ja takich wyjasnien co do lekarza nire przyjmuje, mnie w pracy nikt nie tlumaczy z tyego ze zle sie czuje i dla klientow musze byc mila czy chce czy nie, a facet - osiol gdyby mnie nie zamurowalo jego zachowanie to pewnie conajmniej bym go opieprzyla. Magda. Odpowiedz Link
gizmag Re: Dr Osóbka Morawski ??? 19.09.03, 22:01 co do jego zachowania to potwierdzam,jak bylam u niego na usg potraktowal mnie przedmiotowo nic nie chcial powiedziec tylko mowil ze sie wszystkiego dowiem od lekarza prowadzacego. Odpowiedz Link
agaa5 Re: Dr Osóbka Morawski ??? 20.09.03, 09:56 Jestem po wizycie i nie było tak źle. Ale może dlatego, że wiedziałam czego się spodziewać. Na konsultację można tylko liczyć jak się zdecyduje na prowadzenie ciąży w przeciwnym razie po pytania do swojego lekarza :((. Pozdrowienia Odpowiedz Link
antonina_74 Re: Dr Osóbka Morawski ??? 20.09.03, 11:28 Moim zdaniem ma b. dobry sprzęt, wszystko było widoczne dużo wyraźniej niż u mojego stałego lekarza. Poinformował mnie też o wszystkim, m.in. o niskim łożysku w 22 tygodniu, chociaż nie byłam jego stałą pacjentką. Chodziłam do niego też poza ciążą, np. z podejrzeniem torbieli na jajniku, i zawsze dostawałam wyczerpujące informacje i odpowiedzi. Odpowiedz Link
ewa9625 Re: Dr Osóbka Morawski ??? 20.09.03, 17:58 Ja byłam tylko na USG po 20 tygodniu.Wszystko dokładnie obiaśniał i komentował. Jak sie przyniesie kasete VHS, to dostaję się nagrane całe badanie.Koszt 140 zł.A podobno jest porównywany z dr.Roszkowskim, tyle,że ten drugi bierze 200zł.za badanie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link