Dodaj do ulubionych

Agata Morawska

03.03.23, 11:34
Agata Morawska - Nie polecam . Oszukała nas na sprawie . Nie mieliśmy czasu by chodzić po sądach i zawierzyliśmy wszystko tej Pani. Niestety nie zrobiła tego o co prosiliśmy a cały czas zapewniała że jest wszystko tak jak powinno być . Założyliśmy sprawę o zrzeczenie się spadku, powiedziała że tak się nie da bo forma do sądu to inne nazewnictwo czyli nabycie spadku. Miała nasze adresy , domowy , pracy , wszystko. Jak się później okazało nie złożyła naszych oświadczeń o zrzeczeniu się spadku i dodatkowo taki przypadek prowadzi windykację. Dla nas było to nie do pomyślenia. Przedstawiciel prawa i by oszukać. Teraz wszystkiego się wypiera . Sprawę zamierzamy zgłosić przed sąd. Chociaż z tego co się dowiedzieliśmy ,musimy z nią walczyć sami . Bo żaden adwokat nie stanie przeciwko drugiemu . Taka klika . Ostrzegamy bo tylko teraz tyle możemy zrobić.
Obserwuj wątek
    • stokrotk98 Re: Agata Morawska 25.04.23, 11:02
      Ta Pani jest z Gdańska
    • geograf1 Re: Agata Morawska 06.06.23, 06:42
      Adwokatka celowo działała na moja niekorzyść. Jej działania są całkowitym przeciwieństwem haseł, które promuje., czyli zaangażowania i wytrwałości. Notorycznie zbywała mnie, nie odbierała telefonów, odwoływała spotkania.
      Ponad rok nieustannie mnie oszukiwała. Twierdziła, że złożyła pozew po czym okazało się, że podała mi numer sygnatury nie należący do mnie. W pismach do Sądu pojawiały się nazwiska nie moich dzieci. Po prawie rocznym ściganiu pani adwokat, w końcu napisała , że złożyła pozew o podwyższenie alimentów, po czym okazało się, że......zapomniała dołączyć podstawowych dokumentów i sprawa ponownie została anulowana. Oszukiwała twierdząc, że rozprawa została odwołana, po czym okazało się, że się odbyła. Nie wysyłała pism do instytucji lub oszukiwała, że ginęły w drodze. Te oszustwa i unikanie ze mną kontaktu trwały ponad rok. Doprowadziła do sytuacji, że ze wszystkim musiałam zacząć od nowa. Oczywiście za wszystko wzięła pełną kwotę.
      Mam nadzieję, że kolejnej ofiary już nie będzie i nikt więcej się nie nabierze.
      • geograf1 Re: Agata Morawska 06.06.23, 14:58
        Adwokatka celowo działała na moja niekorzyść. Jej działania są całkowitym przeciwieństwem haseł, które promuje., czyli zaangażowania i wytrwałości. Notorycznie zbywała mnie, nie odbierała telefonów, odwoływała spotkania.
        Ponad rok nieustannie mnie oszukiwała. Twierdziła, że złożyła pozew po czym okazało się, że podała mi numer sygnatury nie należący do mnie. W pismach do Sądu pojawiały się nazwiska nie moich dzieci. Po prawie rocznym ściganiu pani adwokat, w końcu napisała , że złożyła pozew o podwyższenie alimentów, po czym okazało się, że......zapomniała dołączyć podstawowych dokumentów i sprawa ponownie została anulowana. Oszukiwała twierdząc, że rozprawa została odwołana, po czym okazało się, że się odbyła. Nie wysyłała pism do instytucji lub oszukiwała, że ginęły w drodze. Te oszustwa i unikanie ze mną kontaktu trwały ponad rok. Doprowadziła do sytuacji, że ze wszystkim musiałam zacząć od nowa. Oczywiście za wszystko wzięła pełną kwotę.
        Mam nadzieję, że kolejnej ofiary już nie będzie i nikt więcej się nie nabierze.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka