rzulw 06.07.03, 01:24 Coś dla Was Poduszanki znalazłem ;))) SŁ☼☼NECZNY PATR☼L (Baywatch) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jtka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:29 Rzulwiku:-))))) i o to chodzi , i o to chodzi;-))))) już stroiki zakładamy... i leciemyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:31 jtka napisała: > Rzulwiku:-))))) > i o to chodzi , i o to chodzi;-))))) > już stroiki zakładamy... i leciemyyyyy Transik wsiadaj do motorówy, powozimy ratowniczki ;) a potem na plażę, na ręczniczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:33 i suszarkę prosze zabrać ze sobą, bo włoski zmoczyłyśmy;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:44 żadnych suszarek,ani ręczniczków...dziś będziemy mokrzy...może ze śmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:46 to co: robimy miss i mistera mokrego podkoszulka?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:42 a my bedziemy bieeec, bieeeec, bieeecc ;)) rzulw napisał: > Transik wsiadaj do motorówy, powozimy ratowniczki ;) a potem na plażę, na > ręczniczki ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:47 ulalka napisała: > a my bedziemy bieeec, bieeeec, bieeecc ;)) > > rzulw napisał: > > > Transik wsiadaj do motorówy, powozimy ratowniczki ;) a potem na plażę, na > > ręczniczki ;) > > a ja się zaraz będę topił...to będzie szok termiczny...konieczne sztuczne oddychanie ...dowolną metodą;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:49 ktora ratowniczke wybierasz? ;))))))))))) NOCNIK!!!!!!!!!!!!!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:50 transoptor napisał: > a ja się zaraz będę topił...to będzie szok termiczny...konieczne sztuczne > oddychanie ...dowolną metodą;) > dowolna metoda to moze byc przez nos?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:55 > dowolna metoda to moze byc przez nos?? ;)) :)ale przez czyj hi hi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 01:58 transoptor napisał: > > > > > > dowolna metoda to moze byc przez nos?? ;)) > :)ale przez czyj hi hi ;))) no to chyba wole juz tradycyjnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:07 A czy wiesz,droga p.ratownik,że aby zapobiec hipotermii po wyholowaniu z wody,musisz mnie okryć swoim odzieniem,lub ogrzać swym ciałem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:10 dla mnie to nie problem, otule Cie moimi promykami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:11 transoptor napisał: > A czy wiesz,droga p.ratownik,że aby zapobiec hipotermii po wyholowaniu z > wody,musisz mnie okryć swoim odzieniem,lub ogrzać swym ciałem...:) Trans :)) Ty chyba lubisz nocne brykanie po poduchach... netowych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:17 transoptor napisał: > nie wiecej jak każdy men:) netowe chyba nie kazdy lubi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:21 ulalka napisała: > transoptor napisał: > > > nie wiecej jak każdy men:) > > netowe chyba nie kazdy lubi ;P > ja tam i netowe (TE) lubię :P Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:24 rzulw napisał: > ulalka napisała: > > > transoptor napisał: > > > > > nie wiecej jak każdy men:) > > > > netowe chyba nie kazdy lubi ;P > > > > ja tam i netowe (TE) lubię :P kobieciarz z ciebie,rzulwiu dyrehtorze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:26 transoptor napisał: > rzulw napisał: > > > ulalka napisała: > > > > > transoptor napisał: > > > > > > > nie wiecej jak każdy men:) > > > > > > netowe chyba nie kazdy lubi ;P > > > > > > > ja tam i netowe (TE) lubię :P > kobieciarz z ciebie,rzulwiu dyrehtorze;))) Trans :)) nie badz zazdrosny ;P Ciebie tez.... lubimy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:32 ...gdzieżby tam,wcale nie jestem zazdrosny,chcę z nim pogadać o naszych wspólnych zainteresowaniach;))) rzulwiku,wolisz brunetki,czy gustujesz w blondynkach,szczupłe,czy raczej o rubensowskich kształtach,wysokie,czy raczej male,zmysłowe czy głupiutkie?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:35 eee tam.... my nie zaliczamy się do żadnej kategoriii;-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:38 transoptor napisał: > ...gdzieżby tam,wcale nie jestem zazdrosny,chcę z nim pogadać o naszych > wspólnych zainteresowaniach;))) > rzulwiku,wolisz brunetki,czy gustujesz w blondynkach,szczupłe,czy raczej o > rubensowskich kształtach,wysokie,czy raczej male,zmysłowe czy głupiutkie?;))) ile mam czasu na odpowiedż ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:39 Twój czas JUŻ MINĄŁŁŁL!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:51 jtka napisała: > A NAGRODA PRZEPADŁA;-))))) to choć powiedz co to za nagroda ;(( <rzulw_robiący_buuuuuuu_buuuuuuu_do_poduchy> Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:44 cooo, sam chcesz zagrac?;-) pomału odliczmy czas dla Ciebie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SŁOONECZNY PATROL 06.07.03, 02:53 jtka napisała: > cooo, sam chcesz zagrac?;-) > pomału odliczmy czas dla Ciebie;-) no patrz!... zaraz mu minie czas ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: SŁOONECZNY PATROL............ 25.07.03, 19:37 rozpierzchnal sie gdzies po katach :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: SŁOONECZNY PATROL............ 25.07.03, 21:47 zdekompletowany ale jednak jest na swoim posterunku :)))))) tylko nie ma kogo ratowac :) ale to chyba lepiej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: SŁOONECZNY PATROL............ 25.07.03, 22:50 Pewnie, że leiej :) A za czuwanie, do odznaczenia....Słoneczny Patrol... wystąp!! Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: SŁOONECZNY PATROL............ 25.07.03, 22:51 Daj minutke ino makijaz tylko poprawie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: SŁOONECZNY PATROL............ 25.07.03, 22:51 Bo to zaraz fotoreportezy telewizja itp ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SŁOONECZNY PATROL 25.07.03, 23:00 i lecimy po plazy, lecimy.... do 9000 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: SŁOONECZNY PATROL 25.07.03, 23:06 tup, tup, tup, tup <rzuw_po_promenadzie_w_obcasach> Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: SŁOONECZNY PATROL 25.07.03, 23:08 NOCIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BO JUUUUUUUUUZ NIE MOGEEEEEEEEEEEEEE RZULW WOBACSACHHHHHHHHHHHHHHHHH NOCNIKKKKKKKKKKKKKKKKK DAAAAAWAAAAAAAAAAC Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: SŁOONECZNY PATROL 26.07.03, 12:23 Rzulwik TY mnie wiecej do takiego smiechu nie doprowadzaj bom ja przez pol nocy spac nie moglam. wyobraznie mam niemala wiec po prostu widzialam Ciebie w tyyyyyych obasaaaaaaach :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś