saperr3 07.03.03, 07:26 Czy zagląda już tutaj ktoś kto pracyje na module HR? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sam_ Re: Moduł HR. 07.03.03, 22:34 saperr3 napisał: > Czy zagląda już tutaj ktoś kto pracyje na module HR? Pracuję trochę "wokół" HR - programiki, raporciki, transfer danych etc. Sam Odpowiedz Link
saperr3 Re: Moduł HR. 10.03.03, 12:57 sam_ napisał: > saperr3 napisał: > > > Czy zagląda już tutaj ktoś kto pracyje na module HR? > Pracuję trochę "wokół" HR - programiki, raporciki, transfer danych etc. > Sam Robisz raporty tylko dla HR, czy tylko raporty dla różnych modułów? Odpowiedz Link
sam_ Re: Moduł HR. 13.03.03, 14:54 saperr3 napisał: > sam_ napisał: > > > saperr3 napisał: > > > > > Czy zagląda już tutaj ktoś kto pracyje na module HR? > > Pracuję trochę "wokół" HR - programiki, raporciki, transfer danych etc. > > Sam > Robisz raporty tylko dla HR, czy tylko raporty dla różnych modułów? Robiąc raporty tylko dla HR umarłbym z głodu :) Sam Odpowiedz Link
saperr3 Re: Moduł HR. 17.03.03, 14:11 > Robiąc raporty tylko dla HR umarłbym z głodu :) > Sam Faktycznie, ja też umieram z głodu, ale dlatego że mam do zrobienia tyle tych raportów, że nie mam czasu na jedzenie :))) Nie wiesz może czy w systemie jest jakiś gotowy program, który można by nazwać "Kartą Pracy Pracownika". Chodzi mi o miesięczne zestawienie dla poszczególnych pracowników z ich faktycznym czasem pracy tzn. tego dnia pracował, tego chorował, tego miał nadgodziny itp. Odpowiedz Link
sam_ Re: Moduł HR. 18.03.03, 23:11 saperr3 napisał: > > Robiąc raporty tylko dla HR umarłbym z głodu :) > > Sam > Faktycznie, ja też umieram z głodu, ale dlatego że mam do zrobienia tyle tych > raportów, że nie mam czasu na jedzenie :))) Też mi się to zdarzało, problem jednak w ilości projektów HR :( > Nie wiesz może czy w systemie jest > jakiś gotowy program, który można by nazwać "Kartą Pracy Pracownika". Chodzi mi > > o miesięczne zestawienie dla poszczególnych pracowników z ich faktycznym czasem > > pracy tzn. tego dnia pracował, tego chorował, tego miał nadgodziny itp. O ile mi wiadomo, nie ma takiego raportu w standardzie. Napisałem taki raport parę miesięcy temu, jeśli jesteś zaiteresowany, napisz e-maila. Pozdrawiam Sam Odpowiedz Link
saperr3 Re: Moduł HR. 14.04.03, 16:56 sam_ napisał: > O ile mi wiadomo, nie ma takiego raportu w standardzie. Napisałem taki raport > parę miesięcy temu, jeśli jesteś zaiteresowany, napisz e-maila. > Pozdrawiam > Sam Witaj sam_ Nie dotarł do Ciebie mój mail, czy to brak czasu powoduje brak odezwu z Twojej strony? PZDRW. Odpowiedz Link
panr Re: Moduł HR. 30.03.03, 12:24 saperr3 napisał: > > Robiąc raporty tylko dla HR umarłbym z głodu :) > > Sam > Faktycznie, ja też umieram z głodu, ale dlatego że mam do zrobienia tyle tych > raportów, że nie mam czasu na jedzenie :))) Nie wiesz może czy w systemie jest > jakiś gotowy program, który można by nazwać "Kartą Pracy Pracownika". Chodzi mi > > o miesięczne zestawienie dla poszczególnych pracowników z ich faktycznym czasem > > pracy tzn. tego dnia pracował, tego chorował, tego miał nadgodziny itp. HPLTKAR0 - jest cos takiego od 2001 roku w standardzie - pozdr Odpowiedz Link