neochuan 07.12.04, 00:48 to jest wątek, na którym można już podziękować. MAGINIAKU I TYYAVORIUSIE!!! dziękuję Wam, było miło!!! ;-P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota o 07.12.04, 02:07 to ja też podziękuję i nie bierzcie tego do siebie, że ciągle spałam, naprawdę Odpowiedz Link
lolik2 :) 07.12.04, 08:01 to ja też :) przepraszam za szklankę :) i nie bierzcie tego do siebie, ze ciągle nic nie mówiłam, naprawdę :) Odpowiedz Link
kotbert "i nie bierzcie tego do siebie, 07.12.04, 09:13 ze ciągle nic nie mówiłam, naprawdę :)" - loliczku, to moja kwestia:-) Odpowiedz Link
maginiak Ja też mogę, ja też, ja też!!!!!! 07.12.04, 09:45 Ale nie bierzcie tego tak do siebie, że Was zaprosiliśmy, naprawdę :-P P.S. Teraz to już naprawdę będzie bardzo serio, bo jak zwykle, było miło:-P A teraz to już naprawdę...chwila, czyja to była kwestia???? Odpowiedz Link
yavorius No to i ja 09.12.04, 08:18 to ja też podziękuję i nie bierzcie tego do siebie, że ciągle zmywałem, naprawdę Odpowiedz Link
aard A możemy wziąć do siebie... 09.12.04, 13:49 TO, co ciągle zmywałeś? Np. następnym razem? :) Fajna ta awhanghardhowa zastawa... Odpowiedz Link
maginiak Nie możecie, nie możecie, nie możecie! 10.12.04, 09:04 Ale nie bierzcie tego do siebie:) Odpowiedz Link
wiedzmun hmm 07.12.04, 17:49 to ja tez podziekuje za telefon, co to rozjsnil mi humorek :) Odpowiedz Link
lolik2 nie bierzcie tego do siebie, ale, 10.12.04, 08:01 naprawdę, do twarzy mi z czerwonymi oczami :)) Odpowiedz Link
abderyci Dziękujemy 13.12.04, 17:10 I nie bierzcie tego do siebie, że jeszcze nie wiemy za co, naprawdę... Odpowiedz Link
neochuan dziękuję za sałatki a każda w kwiatki!! 19.01.05, 11:40 Państwu Dablju i Y. Maginiakom za przesłanie przepysznych przepisów przezmaila ps. zrobi sąsiadka ;) Odpowiedz Link
maginiak ależcałaprzyjemnośćitakdalejita kdalej 19.01.05, 11:49 a czy sąsiadka ma też psa, który robi? Odpowiedz Link
neochuan Re: ależcałaprzyjemnośćitakdalejita kdalej 19.01.05, 11:50 sąsiadka ma pawlak i jest dobrą kobietą! :) Odpowiedz Link
prosty_banan Re: wątek dziękujący 24.05.05, 08:37 Dziękuję Wielkiemu_Bananu za bycie prostym. Odpowiedz Link
huann Rnicinowi i Srootiemu di Zeloow :D 30.05.05, 10:41 za wspaniałą sobotnią gościnę, taaaaaką pizzę [!!! ;p] - taką zarówno na wielkość jak i ilość i jakość!, możliwość poprzeszkadzania Rnicinowi przy wałkowaniu, dwie nadżarte bonusowo familijne pizze prosto z piecca (via podłoga, ale 5 minut nie leżarło!), piwo i piwo, colę i super wszystko!, a Szprocie z Zamkiem za towarzyszenie ku pożarciu! składa: huann, ale jeszcze bym pożar!;D Odpowiedz Link
huann Jak - Trwoga do Pana B00ga: 02.06.05, 13:01 wątek dziękuje na tym chułanie za odblokowanie klawisza 'Shift' !!! Odpowiedz Link
huann dziękuję Aardowi 09.08.05, 10:11 zazwyczaj ogólnie - dziś szczególnie. kiero 8-) Odpowiedz Link
aard I ja dziękuję Huannowi 09.08.05, 10:28 Jednego ma się Kiera, ale takiego rewelacyjnego Kiera jak mają Elbrusięta nie ma nikt inny na świecie :)) Odpowiedz Link
huann wniosłe podziękowania lodówkowe 22.08.05, 11:32 dla Aarda i B00ga13 za zejście i wzniesienie, co nie takie proste oraz Mag.gie za trud otwierania wejścia śle na tym tu oto wątku Huann. ps. a lodówka dziada! :D Odpowiedz Link
aard Gratulacje! 22.08.05, 11:51 A czy do dziadającej lodówki (właśnie, gdzie jest Dziad??!) jest co włożyć? I czy - co ważniejsze - jest co z niej wyjąć? Odpowiedz Link
lolik2 dziękuję firmie Microids za grę Still Life 26.08.05, 08:17 dziś się troszeczku nie wyspałam :))) Odpowiedz Link
huann podziękółrowania za say gone key 05.09.05, 01:24 b. dobre pyszne: JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ:D a ja złapałem papcia choć nie byłem pod chmielem w tylnym kole :/ Odpowiedz Link
szprota pyszne pyszne 05.09.05, 18:48 i nawet że z mięsem to też pyszne :) dziękuję również, miłego DNA ryczę i do ususzenia. Odpowiedz Link
dziad_borowy Dziękuje jak nie wiem co!!! 30.09.05, 15:44 Za zyczenia:-) Fajoskie:-) I takie poranne:-) Dzierżżżżżżż!!!! Odpowiedz Link
lolik2 pragnę podziękować 09.12.05, 18:27 Yaviniakom za pysznego chińskiego kurczaka, ploteczki oraz nie bierzcie tego naprawdę do siebie ale to ja wyżarlam większość czipsów bekonowych mniam Szprohuanowi za makowca z zielonym, białym i rodzynkiem, pizzę łososiowo-mafiozową, mnostwo herbatki oraz film o pani, co bardzo dlugo szukała pola z pomidorami o takimi wielkimi, bo musztarda to po obiedzie co najwyżej, a do pizzy tylko czerwony sos! Majkelowi za browarka, nawet zdażylam wypić ze 3 łyki zanim poszedł było mi jak zwykle bardzo miło :) Odpowiedz Link
huann Yavodzięki 13.12.05, 15:13 za telefonu co nie powinien dzwonić dzwonienia sprawdzenie. dzięki temu wiem, że nie powinien ze względów technicznych a dzwoni ze względów niewiadomych! bo grunt to wiedzieć niewiadomą :) Odpowiedz Link
huann Re: o 14.12.05, 14:22 yavorius napisał: A ryby biorą? tak! A fosfor z zapałek? TAK!:] A ćfu? TAKTAKTAK !!!! :D Odpowiedz Link
lolik2 Re: Huannoprosz 14.12.05, 09:29 yavorius napisał: > Do usług, ale tylko do 30.12 ;-) a więc jednak? :) Odpowiedz Link
yavorius No... 14.12.05, 09:32 Oficjalnie jeszcze nie <wierci się jak cholera od tygodnia>... Odpowiedz Link
cruach ciałem wąciekować 13.12.05, 17:16 Szprotaardowi za jacet placet co to wicie rozumicie bo nigdy nie wiadomo co przeważy urzędniczą szalę a choć co rok prorok według starań to nie półrok prorok według wyników ale i tak się cieszę no więc wnoszę jak tytułem wstępu :-)) Odpowiedz Link
szprota achto! 18.12.05, 15:29 teraz wiżu i nawet po rusku czyli mnie mam ciebie ma kto inny że sutek coronat clitoris? Odpowiedz Link
cruach Reachtor 19.12.05, 07:20 szprota zapytała: > sutek coronat > clitoris? hm, trudno mi sie wypowiadac w sprawach, na ktorej sie znam w proporcji 1/3. Odpowiedz Link
huann Podzięki śląc Keółrdwenom, nadmienić pragnę 02.01.06, 02:22 że za: -kurczaczka -flaczki -bigosik -polędwiczkę -schabik -baleronik -wędzoneczkę krotoszyńską -chlebuś -słone paluszki -ciasto z kremikiem -ferniczek -delicje -czekoladę -krakersy -pomidorek -grzybki marynowane z Wólki Pszczółczeckiej -koreczki śledzikowe -śledziki -[niezjedzone]: pomarańcze szt.3, 2 puszki ananasa, herbatki takie i śmakie oraz kawy 3 w 1 -[niejadalne]: prawdziwe sztuczne ognie szt.15 (po 5 w op.) i 7 różnokolorowych baloników -nie wiem co jeszcze ale na pewno coś jeszcze! ;] -a przede wszystkim za to, że dotarli i byli :) no, a Szprotce za: -trzy_sałatki -parówki Krakuski -kawy troszeczkę -Cały Nowy Rok :))) Odpowiedz Link
huann Zaś 02.01.06, 02:32 Mistrzowi Zamkowi za Dwudniowe -Niezwykle_Blankowe_Fundi_Z_Tymcodopaprykiostatecznienieweszło_I_Sałatkątądrugą +Pieczywo_Czosnkowe_Chrupiące Dnia Pierwszego; -Pół_Fernika miaft Całej_Farlotki Dnia Drugiego:) Odpowiedz Link
maginiak No to mieliście 02.01.06, 11:09 niezły dopasik. zazdrościuniam! ja bym zaś chciała sobie podziękować za wszystko, czego mi się nie chciało zrobić i słuszniutko zresztą! Odpowiedz Link
huann dokładka 02.01.06, 13:53 -napój trelemorele -cz.currant napój [keółr] -sok gruszkowy -jurajska limonka [szprt] Odpowiedz Link
huann Ale Bosssskie Flaczki !!! 02.01.06, 17:53 tak przepysznych to W ŻUCIU huann nie żarua :D:D:D < zeżarua_naraz_i_jeszcze_by_chciała_mode_on_!!! > Odpowiedz Link