ss36 19.05.06, 23:07 podajcie mi adresy oraz strony internetowe producentow odziezy dla dzieci z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal714 Re: odziez dziecinna 20.05.06, 00:50 www.google.pl/search?hl=pl&q=odzie%C5%BC+dla+dzieci&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl www.google.pl/search?hl=pl&q=odzie%C5%BC+dzieci%C4%99ca&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: odziez dziecinna 20.05.06, 00:53 Z góry przepraszam, ale to spaczenie zawodowe: odzież dziecięca. Dziecinne bywają niektóre osobniki. Ale to wynika z ich uwarunkowań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: odziez dziecinna 20.05.06, 11:06 lindaaa napisała: > Z góry przepraszam, ale to spaczenie zawodowe: odzież dziecięca. no właśnie, koleżanka po tym samym fachu więc popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: odziez dziecinna 20.05.06, 22:16 tez mialam poprawic, ale kurde potem mowia ze wszystkich poprawiam :D a tu prosze, nie tylko ja jestem na tym punkcie zboczona :D Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: odziez dziecinna 20.05.06, 22:21 o rany, kolejna polonistka hehe ;) (chyba, że się mylę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: odziez dziecinna 20.05.06, 22:32 polonistka to nie :) ale zboczona na punkcie poprawnosci :) jezykowej rowniez :) btw studiuje matme :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: odziez dziecinna 20.05.06, 22:58 matma...mój koszmar z lat 80-tych, 90-tych... :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: odziez dziecinna 20.05.06, 23:14 troche zbaczamy z tematu moim koszmarem byla historia a teraz ja polubilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: odziez dziecinna 20.05.06, 23:15 a ja całe życie z historią za pan brat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: odziez dziecinna 21.05.06, 01:54 no to sie ... uzupelniamy :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: odziez dziecinna 21.05.06, 11:58 ebusia_fam_fatal napisała: > no to sie ... uzupelniamy :D może się zamieni w odzież dziecięcą??? Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: matematyka 21.05.06, 11:53 A ile wynosi całka oznaczona z kwiatka.d(kwiatek) w granicach od zera do tulipanka. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: matematyka 21.05.06, 12:18 funkcja pierwotna z kwiatka(tulipanek) - funkcja pierwotna z kwiatka(0) ;) zdałam? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: matematyka 21.05.06, 13:28 ebusia_fam_fatal napisała: > funkcja pierwotna z kwiatka(tulipanek) - funkcja pierwotna z kwiatka(0) > ;) > > zdałam? > :D Kwiatek jest pochodną roślinki, więc mozna to jeszcze uściślić: roślinka(tulipanek) - roślinka(0) = tulipanek A z niego będzie kwiatek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: matematyka 21.05.06, 13:35 kaliszanin2 napisał: > ebusia_fam_fatal napisała: > > > funkcja pierwotna z kwiatka(tulipanek) - funkcja pierwotna z kwiatka(0) > > ;) > > > > zdałam? > > :D > > Kwiatek jest pochodną roślinki, więc mozna to jeszcze uściślić: > > roślinka(tulipanek) - roślinka(0) = tulipanek > > A z niego będzie kwiatek. :) lol! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nowe_skalmierzyce Re: matematyka - wynik całkowania 21.05.06, 23:40 Jest to kwiatek do kwadratu podzielony przez dwa w granicach od zera do tulipanka. Podstawiając granice otrzymamy tulipanek do kwadratu podielony przez dwa - 0. Wynik końcowy tulipanek do kwadratu podzielony przez dwa Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: matematyka - wynik całkowania 22.05.06, 17:45 nowe_skalmierzyce napisał: > Jest to kwiatek do kwadratu podzielony przez dwa w granicach od zera do > tulipanka. Podstawiając granice otrzymamy tulipanek do kwadratu podielony przez > > dwa - 0. > > Wynik końcowy tulipanek do kwadratu podzielony przez dwa E, tam. U góry masz nie całkę od 0 do tulipanka z xdx, tylko coś dużo trudniejszego - całkę z kwiatek(x)dx w tych samych granicach. I to obliczoną! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: matematyka - wynik całkowania 22.05.06, 17:47 pogubilam sie :D zdecydowanie wole liczby chyba sobie te tulipanki na cos pozamieniam liczbowego i wtedy bede wiedziala :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: matematyka - wynik całkowania 22.05.06, 17:56 ebusia_fam_fatal napisała: > pogubilam sie :D > zdecydowanie wole liczby > (...) U plusa wyrażenie podcałkowe to kwiatek.d(kwiatek) czyli x.dx, a u Ciebie kwiatek(x)dx. Ot i cała różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: matematyka - wynik całkowania 22.05.06, 18:06 to kto zdał egzamin panie profesorze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: matematyka - wynik całkowania 12.07.06, 16:09 Sesja zakończona i zaliczona. Daję wpis na roj następny do klasy kwitnących azalii. Odpowiedz Link Zgłoś