kendo Re: Hej Kanoka 30.11.09, 19:02 witaj w naszym gronie, choc skromnym w ilosc ludzikow, ale mamy sobie tu milunio i spokojnie a za sliczny numerek zawsze sie cieszymyi pieknie dziekujemy. Odpowiedz Link
kanoka Re: Hej Kanoka 01.12.09, 09:27 Dzięki za powitanie . Numerek rzeczywiście interesujący.No, bo na początku jest 6 -"Szóstka: piękno, kreatywność, domatorstwo, uzdrawianie, moralność, pasja, harmonia, zaufanie, służenie", potem, aż 4 ósemki "Ósemka: władza, siła, autorytet, potencjał, możliwość, organizacja, sprawność, skuteczność, wydajność, biegłość, ciężka praca", a w sumowaniu, wychodzi najpierw 11 "Jedenastka: świadomość, wyczucie, twórczość, wnikliwość, śnienie na jawie, inspiracja, intensywność, uczuciowość", a w ostateczności - dwójka - "Dwójka: dyplomacja, mediacja, ostrożność, dobroć, wrażliwość, współpraca, emocje, uczucia, intuicja" - czyli "harmonijne współdziałanie przeciwieństw symbolizowane przez yin i yang" - jak w mojej sygnaturce www.fengshui.art.pl/numerologia/7-numerologia-pitagorejska/19-podstawowa-symbolika-liczb www.numerologiachinska.pl/znaczenie-liczb/ Odpowiedz Link
kendo Re: Hej Kanoka 01.12.09, 11:01 i prosze jak piekna analiza numerkowa, mam nadzieje,ze posiadasz te wszystkie cechy i pasujesz do nas jak ulal zycze udanego dnia, pelnego w piekne emocje. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Hej Kanoka 01.12.09, 17:45 Widzę,że Kanoka interesuje się numerologią,mamy wróżbitkę. Odpowiedz Link
kendo Re: Hej Kanoka 01.12.09, 19:19 *Jagus z wlasnego doswiadczenia wiem, ze tacy ludzie sa przyjazni, a pozatem ciesze sie ,ze do nas trafila i chce byc z nami Odpowiedz Link
kanoka Re: Hej Kanoka 01.12.09, 21:00 Lubię wróżby i magię - astrologię, tarot i ching, numerologię i inne takie metafizyczne sprawy. Często wędruje po stronach im poświęconych. Czy jestem w nich biegła - niestety - nie. Czy w nie wierzę - niekoniecznie. Ale - je lubię.Jest w nich coś, co mnie fascynuje - baśniowość. To jak czytanie książek fantasy A to moje ulubione strony www.taraka.pl/?id=_oczym www.wicca.com/celtic/cc002.htm www.sanatansociety.org/vedic_astrology_and_numerology.htm Odpowiedz Link
greis52 Re: Hej Kanoka 01.12.09, 21:05 witam i pozdrawiam chętnie zajrzę na zapodane linki Odpowiedz Link
kendo Re: Hej Kanoka 01.12.09, 22:15 to wszechstronne zainteresowania "mistyczne" tarot mnie ciekawil, nawet probowalam zapamietac znaczenie kart,ale temat mnie napawal troche strachem i skonczylo sie tylko na tym mialam kiedys period,ze sie tym interesowalam, nawet tarake czytalam, robiac pozadek w kompie duzo przez pospiech skasowalam, nie mialam cierpliwosci szukania..... zostala mi literatura w biblioteczce m/i feng shui/szamanizm/, pozniej "nawiedzilo" mnie "nauka leczenia ziolami"...obecnie zainteresowania "leza w odpoczynku". Odpowiedz Link
kanoka Re: Hej Kanoka 02.12.09, 09:01 No, to na koniec jeszcze jedna strona - tym razem z kartami tarota. Lubię je sobie pooglądać www.aeclectic.net/tarot/ Ja mam karty tarota marsylskiego, karty tarota magów Suligi i Opalińskiego i karty do tarota wydane razem z pierwszą książką Suligi, które się samemu wycinało i podklejało. Te ostatnie lubię najbardziej. Tarota też jak i Ty, odłożyłam na półkę, ale czasami do niego wracam. Odpowiedz Link
kendo Re: Hej Kanoka 02.12.09, 09:15 a to dalas mi teraz zajcie, ze slownikiem bede siedziec i tlumaczyc kiedys w miesieczniku Wrozka mieli karty tarota do wyciecia z calym tlumaczeniem, nawet kiedys udalam sie do tarocistki na rozlozenie kart, wszystko co opowiadala,wydawalo mi sie jakas "nieprawda",po jakims czasie pusle zaczely sie ukladac w "przepowiednie sprawdzajaca sie. nieraz z tutejszego tygodnika wyciagam sobie karte dnia, Odpowiedz Link
kendo Re: Hej Kanoka 02.12.09, 13:34 *Jagus, masz na mysli jezyk,czy mowe kart? ja z angielskim,to "jak Ali mieci i chciec"; nieraz syn szybko mi cos przetlumaczy,wiecej zrozumie z mowy. Odpowiedz Link
kanoka Re: Hej Kanoka 02.12.09, 13:46 Ja podobnie, ale się staram. A ładne obrazki - lubię. Takie, jak np te: www.aeclectic.net/tarot/cards/tarot-of-dreams/ czy te - w dodatku - polskie www.aeclectic.net/tarot/cards/maroon/ A takie mnie przerażają. Bała bym się wróżyć tymi kartami, a są bardzo popularne www.aeclectic.net/tarot/cards/deviant-moon/ Odpowiedz Link
kendo Re: zyczenia noworoczne 2010 28.12.09, 16:44 spelnienia marzen skrytych, zadowolenia/spelnienia osobistego i duzo zdrowia. Odpowiedz Link