slo-onko 20.02.04, 09:53 skad taki pomysl na nazwe Twojego forum Kendus? c.d.n. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: a dlaczego "vistula"? 20.02.04, 19:51 dluga historia, ale zeby ja skrocic,to bylo tak Malenka,Elaz i ja bylysmy na innym forum, oczywiscie gdzie dominacja mezczyzn byla nie lubili nas,bo my wiecznie o wierszykach,o szmatkach i lekkich tematach kobiecych, wlazilismy miedzy polityke/zydow/kozow i innych nawiedzonych zaczeli nas trakasowac,wyzywac, uciekalysmy wtedy niestety gdy pojawialysmy sie problem sie od nowa zaczynal, wiecznie w domu marudzilam slubnemu, ze nie mozemy byc razem z nimi, i pewnej soboty rano budzi mnie rozpromieniony i oznajmia, wstawaj!,masz nowe forum tylko dla siebie i twoich dziewczyn zjedz szybko sniadanie i do roboty,czyli zaprosc swoje "kumochy" hi,hi, no i ucieszylam sie ale nie z nazwy fora, bo jako "kobitka" chcialabym jakies bardziej powabniejsze a ze to "chop" zakladal forum to nazwal jak nazwal i juz nie mialam wyjscia, i tez mi sie dostalo od niego za to grymaszenie bo Vistula to Wisla-przeciez Polska rzeka jak moze ci sie niepodobac padlo pytanie,,,, no i tak zostalam na VISTULI lacinska nazawa WISLY jednak sentymet zwycieza,,,, Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dlaczego "vistula"? 20.02.04, 21:04 bo jesli chodzi o nazwe "vistula" to pamietam kiedy w sklepach krolowal alkohol o tej nazwie. oczywiscie nie laczylam jej z Twoim forum. tymbardziej wiedzialam, ze forum jest pod opieka kobiety kiedys kiedy probowalam wejsc na jakies forum to widzialam "vistule". ale szczerze mowiac wizualnie mnie nie pzryciaglo. choc inne tez nie pzryciagaja skoro widzi sie samych malolatow. w momencie kiedy w szufladzie oswiecilo mnie, ze niejaka Kendo ma pzreciez swoje forum)))))) i dlatego tuz zaraz pzrypedzilam Odpowiedz Link
kendo Re: a dlaczego "vistula"? 20.02.04, 22:19 a to zabawne,,,, nie wiedzielismy,ze w kraju byla wodka pod taka nazwa, chyba powstala po naszej emigracji???? i teraz mozna by bylo powiedziec, ze moje forum "traca procentami" hi,hi, a wlasnie,juz dawno chcialam Cie spytac,jak trafilas na Vistule, teraz wiem,ze w Szufladuni wspominalam o moim forum, jest mi przyjemnie,ze choc Ty masz chwilke czasu tu zajrzec. pozdrawiam juz nocnie Odpowiedz Link
aniouek1 Re: a dlaczego "vistula"? 20.02.04, 23:11 kendo napisała: > i teraz mozna by bylo powiedziec, > ze moje forum "traca procentami" hi,hi, ano właśnie! traca, traca aze w kosmosie echo niesie hihihi )))) > jest mi przyjemnie,ze choc Ty masz > chwilke czasu tu zajrzec. > pozdrawiam juz nocnie ....Kendoooo...ja tez sie staram jak moge...naprawde sie staram baaardzowato Odpowiedz Link
kendo Re: a dlaczego "vistula"? 20.02.04, 23:15 Anioueczku chyba trafilam w dziesiatke z "obchodami" tez mi z kosmosu doniesiono hi,hi, wiem Anioueczku,ze czas Cie wiecznie goni i jestes wtedy kiedy jestes.... ale zawsze sie ciesze widzac Cie u siebie.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: a dlaczego "vistula"? 06.04.04, 16:40 wiesz Kendus, ze Vistula to tez producent meskiej odziezy? bardzo elegnackiej z reszta jesli nie brac pod uwage Piere C lub innych kreatorow Odpowiedz Link
kendo Re: a dlaczego "vistula"? 06.04.04, 22:45 o!!! a to ciekawe ???? czyli nie powinam sie juz chyba chmurzyc na nazwe Foruma.... moze staniemy sie "slawni" )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: a dlaczego "vistula"? 12.06.05, 10:22 wyciagnelam z lamusa, niech posluzy jako ciekawostka dla nowo przybylych. Odpowiedz Link
rzulw Re: a dlaczego "vistula"? 12.06.05, 22:23 Też się na początku zastanawiałem nad tym. Ale dobrze myślałem - skoro forum było nakierowane (na początku) na spotkania polonijne, to zacząłem od tej strony szukać też wpadłem na Wisłę, ale pierwsza myśl to była jednak wódka ))) Odpowiedz Link
kendo Re: a dlaczego "vistula"? 13.06.05, 09:05 acha)))) i myslales pewnie ze tylko bedzie mowa o % co ?? ) ciesze sie bardzo z Twojej obecnosci) Odpowiedz Link