Dodaj do ulubionych

PO + (Vistula -Vi) + t

21.06.10, 12:35
Dajcie tu jakiś nowy temat, co. Wytarzał bym się w nim jak nie przymierzając
Eustachy smile
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 21.06.10, 15:20
      Dlaczego mówisz dajcie wei.wu,daj coś to będziemy roztrząsać.wink
      • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 21.06.10, 15:21
        Za chwilkę...
    • kasikk_29 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 21.06.10, 21:46
      masz rację, że się jakoś niemrawo tu zrobiło
      ale teraz chyba będzie ciekawiej:
      prezydenta wybieramy, mistrzostwa świata są, domy się budują, straszą końcem
      świata za dwa lata ;P
      • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 21.06.10, 23:39
        Pozostaję w nadziei smile
        • greis52 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 06:54
          "Jedna radosna nadzieja jest więcej warta,
          niż dziesięć suchych rzeczywistości".
          — Franz Grillparzer

a rzeczywistość jest taka, ze malo nas tu do dysputy ognistejsmile

• kendo Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 08:57
            hmmmmmmmmmm wei.wu.wei
            napisz cos o swych zainteresowaniach,
            moze cos nas nawiedzi z jakims tematem dla Ciebie,
            choc caly czas jestem w swiadomosci,ze forumowicze moga "rzucac"
            tematami...
            z drugiej strony,jest nas malo/nie zawsze wszyscy obecni,
            wiec jest ,jak jest,
            tematy stare sie wyciaga.
          • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 09:13
            Gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania, mawiają. A co dopiero, jak zejdą się Polki.
            Więc nie o ilość tu chodzi smile
            • kendo Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 09:36
              no,widzisz
              "w wiekszosci tu same"baby" wiec tematy moze nieciekawe,
              zreszta tez sa zajete innymi sparawami,
              wpadaja podziendoberkowac,
              na wiecej czasu brak.
              • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 09:43
                Buuu
                • kendo Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 09:56
                  "widze",ze zasmucilam
                  ale badzi dobrej mysli,
                  mysle,ze przelamie sie "cisza" na trszke glosniejsze forum.

sama musze juz sie oddalic od kompa do "normalnych obowiazkow dnia"
                  • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 10:04
                    Nie bardzo wiem jaki temat tu poruszyć Wuwej,bo nawet nie znam Twojej
                    orientacji politycznej,a nie chcę, żeby tu iskrzyło.
                    • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 10:12
                      Moja orientacja? Politycy na Madagaskar, że tak to ujmę smile
                      • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 11:24
                        No ale wiesz,że to nie jest do zrealizowania.Bądźmy realistami.big_grin
                        • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 11:48
                          Nie po to wchodzę z reala do wirtuala, by pozostawać realistą smile
                          • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 14:10
                            Hmmmm.....dla mnie nie ma różnicy.Zawsze jestem sobą.
                            • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 22.06.10, 18:10
                              Bawiło mnie bardziej kopytko,niż Eustachy.wink
                              • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 07:00
                                A mnie najbardziej Emilka. Oraz Aczkolwiek.
                                • kendo Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 08:32
                                  a ja wam powiem,
                                  ze o polityce
                                  najlepiej na politycznych forach dyskutowac,

tu gdzie mieszkam,jest zasada,ze w
                                  towarzystwie :urodzinowym/swiatecznym/slubnym/itp..nie dyskutuje sie o
                                  polityce,
                                  z doswiadczenia wiem,
                                  ze na forach niepolitycznych,
                                  zawesze wybuchaly klutnie przy tych tematach.
                                  • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 09:02
                                    Ale Emilka i Aczkolwiek są bezpartyjni smile
                                    • kasikk_29 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 09:23
                                      hiehie...

ale z drugiej Mańki, czemu znowu o polityce?
                                      to najnudniejszy temat na świecie i wszyscy wiedzą najlepiej ;P

może frywolniejszy jakiś temat? plany urlopowe? anegdotki z życia?
                                      • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 09:26
                                        Też nie wiem czemu, skoro o polityce były tu dokładnie 2 zdania smile
                                        A na temat do wytarzania się - frywolny będzie w sam raz - nadal oczekuję aż
                                        ktoś zaproponuje.
                                        • kendo Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 09:51
                                          no dobra Wej
                                          * pochwal sie w czym jestes nalepszy,
                                          jak udoskonaliles droge do tej swietnosci,

* a moze cos o hooby,pasjach zycia
                                          tu mozna tez duzo napisac,

jak propozycje pasuja,
                                          ujmi to w swoj temacik i juz jest o czym pisac.
                                          • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 09:56
                                            Najlepszy to jestem w oczekiwaniu na tematy! To moja pasja jest smile
                                            • kasikk_29 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 10:20
                                              cwaniak jesteś i tyle - znowu kobiety muszą robotę odwalać, a pan "oczekuje" ;P
                                              • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 10:30
                                                Pardą - pan zrobił swoje (temat a nawet dwa smile i czeka na wzajemności.
                                                • kasikk_29 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 10:57
                                                  no toż mamy temat... na temat tematu ;P
                                                  • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 11:27
                                                    Wui.wei...no to jaki masz Postulat???big_grin
                                                  • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 14:11
                                                    A taki:
                                                    "Dajcie tu jakiś nowy temat"
                                                  • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 14:48
                                                    ojoj..Oj,a Ty w kółko dajcie i dajcie,trzeba się schylić,a mi
                                                    kręgosłup boli.wink
                                                  • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 15:06
                                                    A niby mnie to co? Też boli.
                                                  • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 16:36
                                                    http://i50.tinypic.com/6ei5ar.gif

Musimy poczekać,aż pomoc nadejdzie.
                                                  • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 19:19

https://e.pardon.pl/pa947/47ceb12000120d6a4c21ef24
                                                  • mycha Re: PO + (Vistula -Vi) + t 24.06.10, 09:08
                                                    jaga padłam!
                                                    co prawda ja tego pana w nieco innej oprawie bym widziała, ale i tak
                                                    dobre!smile)
                                                  • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 14:11
                                                    To się nazywa... metatemat smile
                                        • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 09:53
                                          Wei.wu...no przecież Ty zapoczątkowałeś o polityce,bo początek zaczyna się od PO,a może to była prowokacja.?wink big_grin
                                          • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 09:57
                                            Prowokacje to też mój POPiSowy numer. Ale tym razem to był tylko rebus.
                                            • kendo Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 10:18
                                              oj Wej,
                                              zauwazylam,ze tez jestes "pusty" w tematy,
                                              nudzi Ci sie okropnie,
                                              ale OK,pisz z nami,
                                              moze w koncu trafimy na ciekwy temacik,i nie beda to "wypociny"smile

acha...mysle tez ,ze Jaga trafila w 10.
                                              • wei.wu.wei Re: PO + (Vistula -Vi) + t 23.06.10, 10:22
                                                A to, że Wam się rebus tylko z polityką kojarzy, to nie moja wina.
                                                • kendo Re: PO + (Vistula -Vi) + t 24.06.10, 10:17
                                                  skometuje...
                                                  .."przelwanie z pustego w pruzne"..
                                                  tworzcie obojetnie co,
                                                  aby byl tylko bez "zgrzytow"wink
                                                  ja przez nastepne 2 tygodnie z doskoku bede mogla byc.
                                                  • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 24.06.10, 11:27
                                                    No i chyba Wui.weia przestraszyłam.wink
                                                    Kenduś,mówisz przelewanie w próżne,może i tak,ale co zrobić jak Wui.wei
                                                    wybrał temat zagadkowy,a sam ani pary z ust.wink
                                                  • kasikk_29 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 24.06.10, 21:14
                                                    kendo, czy ty wiesz, na co nam pozwalasz? ;P
                                                    nie poznasz forum, jak wrócisz
                                                  • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 25.06.10, 06:43
                                                    Spokojnie.... Kenduś,nie ma obawy,nie ma to tamto.wink
                                                  • kendo Re: PO + (Vistula -Vi) + t 25.06.10, 16:07
                                                    alez "byczki" strzelam,
                                                    dzieki Jagus za ..prozne,
                                                    przy wiecej swobodzie czasu zagladam do slownikawink

wydaje mi sie Jagus,
                                                    ze Wej,jakos nieochotny do mieszania sie w tematy,
                                                    chce nas chyba zezloscicwink,albi droczy sie z namiwink

*Kasikku,
                                                    ja w Was wierze,
                                                    bedziecie grzeczni,
                                                    nie raz zostaliscie sami i bylo calkiem dobrze.
                                                  • kasikk_29 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 25.06.10, 17:21
                                                    ale ja rzadziej bywałam suspicious
                                                  • kendo Re: PO + (Vistula -Vi) + t 25.06.10, 17:27
                                                    *Kasikk,
                                                    uprasza sie o niepuntowanie Zalogiwink

nie bedzie mnie do popludnia,
                                                    mam,jak to sie mowi I zmianawink
                                                  • jaga_22 Re: PO + (Vistula -Vi) + t 25.06.10, 19:16
                                                    Kenduś ,na byczki Twoje nie zwracam uwagi,ani niczyje,tylko na swoje.
                                                    Ważne ,że treść zrozumiała,a jak niezrozumiała,to się pytam,przecież wiesz smilebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka