greis52 20.02.12, 09:27 it.wnp.pl/sms-ma-20-lat,160775_1_0_0.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greis52 Re: SMS ma 20 lat! 20.02.12, 09:30 jak ten czas przemija... pamietam jak dziobalam 1 sms dlugo to trawalo do dzis nie lubię ich dziobać nawet z okularami na nosie Odpowiedz Link
kendo Re: SMS ma 20 lat! 20.02.12, 09:47 o jejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... faktycznie czas szybko w technice "leci" ja dlugo wlasnie bronilam sie przed komorka ze wzgledu,ze musialam wyciagac okulary by cokolwiek przeczytac, z chwila,kiedy okulary na stale znalazly sie na nosie nie bylo odwrotu oczywiscie "dziubie SMS-a. Odpowiedz Link
tetika Re: SMS ma 20 lat! 20.02.12, 19:52 no prosze , to mi wychodzi na to ze ja swoj numer mam juz z 17 lat. nie wiadomo kiedy zlecialo. ostatnio z syniem rozmawialam i wspominalismy jak mu kupilam telefon i bylo cale 5 darmowcy sms-ow na miesiac Odpowiedz Link
greis52 Re: SMS ma 20 lat! 20.02.12, 22:13 pierwsza komórkę dostałam od córki dzień przed jej wyjazdem na egzaminy na uczelnię przeszłam szybki kurs obsługi i od tej pory mam ja na smyczy Odpowiedz Link
kendo Re: SMS ma 20 lat! 21.02.12, 09:13 i popatzcie, same nie zakupilysmy sobie "smyczy" a dostalysmy, ja od Syna dostalm Eriksona,ktory odlezal sie w szafie czekajac na odpowiedni momet, obecnie kupilam najtanszy by tylko dzwonic i SMS-y wysylac w pierwszym baterie trzeba bylo wymienic,a cena obecnej komorki tansza duzo byla inz bateria Odpowiedz Link
jaga_22 Re: SMS ma 20 lat! 21.02.12, 11:04 Ja też dostałam od córki,nawet nie wiem ile to już lat,ale mocna jak czołg malutka Siemensa i się nie psuje.Dzieci i wnuki,to już mają wypasione i ciągle zmieniają,rozbijają. Odpowiedz Link
kendo Re: SMS ma 20 lat! 21.02.12, 11:25 jaga_22 napisała: > ...(cyt)Dzieci i wnuki,to już mają wypasione > i ciągle zmieniają,rozbijają.... > spodobalo mi sie okreslenie Jagus tu ci sie spotykami tz.arabami i innymi z "innego swiata",prawie kazdy z nich na socjalowym zyje i tez maja wlasnie "wypasione komorki".... mi wystarczy w zupelnosci ta najtansza,jak na razie Odpowiedz Link
irene.jg Re: SMS ma 20 lat! 21.02.12, 12:11 Ja też pierwszy dostałam od córki - Samsung, poręczny z klapką. Drugi to już bardziej wypasiony z większym monitorem, ale zdjęcia to wolę robić aparatem fotograficznym niż komórką. Czasami tylko korzystam z video. Odpowiedz Link
tetika Re: SMS ma 20 lat! 21.02.12, 12:57 loooo , ja naleze do tych "wypasionych" poki nie mialam twierdzilam ze mi niepotrzebne a teraz mam takie cudo i kiedy sie fochnelam na niego i przelozylam karte do starszego modelu to mi jakos malo bylo.... i ja swoj telefon sama sobie kupilam.musialam dosc szybko tego dokonac, bo bylam wlasnie w trakcie rzowodu i moj jeszcze wtedy maz sluchawke od stacjonarnego zabieral do pracy a dziecko bylo stosunkowo nieduze, niechby sie cos stalo to nawet nie byloby jak wezwac pomocy..... tak wiec zycie dosc szybko mnie zmusilo do smyczki i teraz nie wyobrazam sobie zycia bez osobistego telefonu. Odpowiedz Link
kendo Re: SMS ma 20 lat! 22.02.12, 09:38 o siwecie Tetika!!!!!!!!!! az mi szczeka opadla, "za zabieranie sluchawki od telefonu" podobnie jak tu szwed zonaty z polka,zamontowal klodke na lodowce i wychodzac do pracy zamykal ja,coby zona nie jadla nic tez sobie zycia nie wyobrazam bez komorki, zdarzy sie,ze zapomne,wracam sie z drogi po nia Odpowiedz Link
tetika Re: SMS ma 20 lat! 22.02.12, 11:59 no wiesz rozni ludzie zyja na swiecie na szczescie juz tego czlowieka od dawna nie ma w moim zyciu. Odpowiedz Link
irene.jg Re: SMS ma 20 lat! 22.02.12, 12:04 To mnie szczęka opadła dwa razy. Ten drugi przypadek jeszcze gorszy i upokarzający Odpowiedz Link