Dodaj do ulubionych

Spokojnej nocy

18.10.12, 20:24
dla wszystkich, ide juz
odpoczywac.
-Lusia-
Obserwuj wątek
    • tetika Re: Spokojnej nocy 18.10.12, 20:27
      dobranoc kochanie smile
      tez zaraz zmykam bo mnie glowa boli
      • greis52 Re: Spokojnej nocy 18.10.12, 20:54
        dobranoc, niedomagam troche
        siedze na zwolnieniu lekarskim
        i tez mnie łozko juz wzywa!
        spijcie spokojnie...
        • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 18.10.12, 21:28
          Dobranoc i życzę zdrówka chorutkim.smile
    • grzech_o_1 Re: Spokojnej nocy 18.10.12, 22:28
      To spokojnej.smile
      Ja, po 'Szkle kontaktowym".smile
      Czyli, około północy. Tak codziennie.
      • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 19.10.12, 21:23
        To znaczy po drinku ? GRZESIU, czy po siedzieniu
        przy kompie,??? czy przy telewizorze??

SPOKOJNEJ NOCY, musze usiasc na kanapie bo "Maluszek" zaczyna szczekac nie ma
        towarzystwa przy sobie, i rekomendowany program przez HENRYKA w DOBRANOCCE w Tv24 o Alasce, ale chyba
        go juz ogladalam na innym kanale.
        -Lusia-
        • czubatek Re: Spokojnej nocy 19.10.12, 22:38
          Zycze spokojnej nocy i bajecznych snowsmile
      • henryk245 Re: Spokojnej nocy 20.10.12, 04:32
        "Szklo Kontaktowe"
        lubie ten program,by nieoglupiec od polskiej polityki
        troche sarkazmu to jak miod na rane

ale zbyt dlugo sie ciagnie,jezeli niepujde do lozka
        przed Bobby'm to bede spal w goscinnym pokoju
        na sofie Tesciowej , i dlatego niejestem na bierzaco
        z tym programem.Pzdr.
        • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 20.10.12, 20:17
          Moi drodzy; chyba zamykam na wieczor moj kramik
          zaraz przyjdzie "Maluszek" najprawdopodobnie nie mowie
          nie , ale mam zamiar jeszcze zagladnac,
          przyjemnego nocnego wypodczynku dla wszystkich,

Hej Czubatku, co tam u Ciebie nowego slychac?
          -Lusia-
          • greis52 Re: Spokojnej nocy 21.10.12, 20:52
            i wesołychsmile snów
            dobranoc!
            • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 22.10.12, 20:58
              i uplynal 1 dzien tygodnia, a jutro wtorek
              PRZYJEMNYCH *S*N*O*W*
              i wypoczynku.
              -Lusia-
              • dorka556 Re: Spokojnej nocy 22.10.12, 21:12
                Ode mnie też.
                Dobranoc, już ziewam.
                • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 22.10.12, 22:21
                  Jeszcze troszkę szkiełka i też idę spać. Dobranoc,pewnie już śpicie.
                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 22.10.12, 23:42
                    A ja jeszcze siedze i czytam i wszystko wydaje mi sie
                    maslo maslane; odnosnie wklejania zdjecia np, z gazety do
                    linku, zeby wlasnie weszlo zdjecie a nie link?
                    -Lusia-
                    • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 08:21
                      Najpierw powiedz Lusia jaką masz przeglądarkę,Explorera,Firefoksa,czy inną.
                      • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 09:56
                        Na niebieskiej lini u gory stoi - Gazeta.pl - Mozilla Firefox
                        O to chodzi ?
                        -Lusia-
                        • henryk245 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 10:07
                          Lusia
                          zignoruj firefoxa-zamknij krzyzykiem
                          i wroc do rutyny

cholrrka,noc bezsenna mialem,usnolem kolo
                          piatej a od szustej dwadziescia na nogach
                          .. a jeszcze musze zrobic misto,eeech.

Pzdr.
                          • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 11:08
                            Lusia,
                            1-najedź myszą nas obrazek
                            2-kliknij prawym przyciskiem,otworzy się okno
                            3-kliknij lewym w napis Pokaż informację o obrazku
                            4-Skopjuj adres obrazka pod górną ramką -
                            5-kliknij lewym wIMG wklej w pasek adres i kliknij w OK
                            -przed wklejeniem adresu kliknij w podłużny klawisz nad enterem żeby usunąć http

Poćwicz na tym emotku.

https://www.emotka.pl/emotikony/sport/52.gif

http://i49.tinypic.com/jgtses.jpg
                            • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 11:51
                              doszlasm Jago do 4 pkt, i
                              po nacisnieciu lewm na napis pokazalo informacje o obrazku /bildinfo)
                              - wyszlo okno z zaznaczonym na niebiesko ; wwa.emotka.pl...

jak skopiowac adres obrazka pod gorna ramkna jak to http... stoi na niebiesko na
                              ktoryms tam miejscu i nie widdze " IMG"?
                              • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 12:01
                                dalej doszlam do 4 pkt,
                                -skopiowalam adres niebieskie pole zniknelo ale nie widze
                                w dalszym ciagu IMG zeby wkleiic w pasek
                                a klikac OK to na mysz lewym?
                                - czy wramce jest opcja "OK"
                              • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 12:09
                                To już jesteś blisko Lusia.
                                Najpierw zlikwiduj to http (poćwicz ,kliknij na IMG ,masz przecież pod tematem
                                na którym piszesz ,tam gdzie B,i ,U, IMG,WIDEO URL (niebieskie kratki,tam gdzie odpisujesz na forum)
                                czy byś ich nie miała?
                                • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 12:20
                                  Lusia,nie patrz,że jest zaznaczony na niebiesko,on cie jest niepotrzebny.
                                  Przeciągasz po adresie niżej
                                  to jest adres tego emotka i klikasz w IMG,wklejasz i w OK,samo się pokaże.
                                  www.emotka.pl/emotikony/sport/52.gif
                                  • henryk245 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 12:30
                                    Lusia,ta det lungt
                                    wszyscy kiedys bylismy dziecmi

jestes w najciekawszym okresie poznawania
                                    mozliwosci kompa
                                    puznie to juz bedzie jak obieranie cebuli-rutyna,niestety.
                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 12:35
                                    Lusia,chyba wiem co robisz źle. Musisz otworzyć drugą kartę,czyli mieć dwie strony.
                                    Jak masz u góry w paseczku swoje forum,to na końcu jest + ,kliknij w niego,
                                    a otworzy się nowa karta,w której poszukasz sobie obrazek.
                                    Chyba źle zaczęliśmy.Powinnaś sobie zapisać różne strony i zapisać w zakładkach,żeby móc wejść z nowej karty.
                                    Jak chcesz,to chętnie ci pomogę
                                    Czy w głównym pasku adresowym masz jakieś zapisane adresy?
                                    • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 12:59
                                      JAGO zawsze siedzialam obok i tylko widzialam jak Kendo i siostrzeniec
                                      przesuwal strzalka i wszystko to wygladalo latwe, wiec myslalam, ze jestem
                                      taaakkkaaa zdolna i tez mi to bedzie szylo jak po masle.
                                      JAGO serdecznie dziekuje ze chcesz mi pomoc wroce do tego pod wieczor,
                                      bo teraz o 13 musze isc do kawiarenki drutowej,
                                      JAGO w glownym pasku mam tylko nasza gazete, a pozniej wchodze na Vistule i
                                      wiem o jakim "+" mowisz, ze sie otwiera nowe strony, bede probowala pozniej.
                                      -dziekuje-
                                      Rozmawialam z Kendo, pozdrawia WAS WSZYSTKICH.
                                      i narzeka ze juz zimno sie zrobil
                                      -Lusia-
                                      • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 13:13
                                        http://s.rimg.info/7c5d59e4fb877a8c88966db73aa5dc31.gif Lusia
                                • dorka556 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 14:30
                                  https://www.emotka.pl/emotikony/sport/52.gif

Wyszło, dzięki Jaga.
                                  Mam pytanko,jak na skype zamieścić emotki? próbowałam przez Tinypic i też mi się nie udało.
                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 14:34
                                    Nie mam skaypa,Doruś,a ja myślałam,że masz to już opanowane?
                                    może Bogatka wie.
                                    • dorka556 Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 15:10
                                      Nie ja tylko przez Tinypic.
                                      Kiedyś nauczyła mnie Iryska i tak już zostało.
                                      • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 21:28
                                        Oj JAGA miala pilnowac osemek a tu juz niedlugo
                                        pora....
                                        -Lusia-
                                        • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 23.10.12, 22:02
                                          Probowala z ta emotka i wlozylam to do swoich zdjec,
                                          i nawet nie wiej jakim cudem, tu klinelam i tam i wyszlo
                                          nie tam gdzie chcialam.
                                          Ale przyjedzie Kendo to bedzie mnie szkolic?...
                                          -Lusia-
                                          • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 24.10.12, 21:05
                                            Wieczor zimny, szalki, czapka, rekawiczki i dalej zimno,
                                            cos w tym roku jakos jestem wyczulona na zimno, to chyba
                                            oznaka chyba ze juz robie sie w podeszlym wieku...ha..ha...
                                            Spokojnego wypoczynku
                                            i kolorowych snow dla wszystkich.
                                            -Lusia-
                                            • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 25.10.12, 22:19
                                              Zycze cieplego lozeczka i milych snow.
                                              deszczowo i zimno,
                                              -Lusia-
                                              • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 26.10.12, 21:49
                                                przyjemnych snow
                                                i cieplego weekendu.
                                                -Lusia-
                                                • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 26.10.12, 22:16
                                                  Dobranoc....spokojnej nocy.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 27.10.12, 22:02
                                                    Przelecialam przez miasto z "Maluszkiem" i zmarzl mi nos,
                                                    wypilam herbatke i chyb sie juz poloze do poscieli.
                                                    kolorowych i cieplych snow.
                                                    -Lusia-
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 27.10.12, 22:10
                                                    To do jutra... http://s.rimg.info/7b8093fa7edc5e7981b46df140a67f91.gif
                                                  • greis52 Re: Spokojnej nocy 28.10.12, 18:49
                                                    to pod kołderke trzeba się szykować
                                                    dobranoc!
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 28.10.12, 18:54
                                                    Dla mnie jeszcze za wczesnie,
                                                    posiedze pozagladam tu i tam.

A jak sie nauczyc prostych zwrotow Niemieckiego- szybko ?
                                                    10 grudnia jade do marknad do Lubeck.
                                                    -Lusia-
                                                  • dorka556 Re: Spokojnej nocy 28.10.12, 19:40
                                                    Chyba najprościej będzie z Rozmówek.
                                                    Ułożone są tematycznie, można wybrać podstawowe zwroty.
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 28.10.12, 21:06
                                                    Dobranoc...
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 29.10.12, 20:53
                                                    dla WSYSTKICH,
                                                    a ja jak zwykle moze tu i tam pozagladam,
                                                    poczytam.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 30.10.12, 23:16
                                                    i milych snow.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 31.10.12, 20:24
                                                    Przyjemnej nocy i snow,
                                                    Musze usiac na kanapie, bo "Maluszek" dostaje szalu jak
                                                    widzi mnie przy kompie, a 40 min, temu z nim wrocilam.
                                                    -Lusia-
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 31.10.12, 20:35
                                                    Maluszek powinien mieć ustalone godziny, wtedy by się domagał o wyjście
                                                    o ustalonej godzinie,one mają zegarek w głowie.....Dobranoc.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 01.11.12, 07:58
                                                    JAGO on ma tylko zauwazylam ze nie lubi jak sam jest
                                                    na kanapie, chce miec towarzystwo, przytulic sie i zeby go
                                                    poglaskac popiescic.
                                                    I co nie nagniesz sie do takiego slodkiego malucha, teraz tak
                                                    rzadko jest u mnie, przewaznie w nocy.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 01.11.12, 19:29
                                                    Mowie Wszystkim ladnie i grzecznie DOBRANOC
                                                    do napisania do jutra, moze jeszcze wpadne na chwilke
                                                    pozniej.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 03.11.12, 20:50
                                                    I dobrego wypoczynku
                                                    odpale tv, moze cos ciekawego pokazuja.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 04.11.12, 20:42
                                                    Ide legnac, rozprostowac kosci,
                                                    przebakalam caly dzien, troche bolaca.
                                                    Dobrego wypoczynku zycze.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 06.11.12, 23:44
                                                    Dzisiaj mam zimno, wylaczyli znowu cieplo w kaloryferach,
                                                    mimo ze ludzie dzwonia i narzekaj, obiecali mi juz w koncu przywiezc
                                                    nowa zamrazarke na drugi tydzie we wtorek zobaczymy.
                                                    Ide grzac sie do lozka, moze usne.
                                                    milych snow.
                                                    -Lusia-
                                                  • greis52 Re: Spokojnej nocy 07.11.12, 20:13
                                                    czas na TV, odpoczywajcie dobranoc!!!!
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 07.11.12, 22:01
                                                    U mnie druga czesc o wapmirach i wilkolakach
                                                    tzn,Bella i Jacob..
                                                    -spijcie spokojmnie.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 09.11.12, 01:03
                                                    Spicie? ... no to spijcie, ja tez juz ide.
                                                    Dobranoc.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 09.11.12, 23:16
                                                    Ze spokojnym sercem moge wszystkim zyczyc
                                                    spokojnej nocy. spijcie do jutra-
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 10.11.12, 20:10
                                                    lacznie juz dla Kendo tez i nas WSZYSTKICH
                                                    kolorowych snow.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 11.11.12, 23:09
                                                    Trenowalam wklejanie zdjec do wlasnego folderu, z efektem, wiecej
                                                    treningu potrzeba.
                                                    Spokojnych snow.
                                                    -Lusia-
                                                  • kendo Re: Spokojnej nocy 12.11.12, 08:35
                                                    mam nadzieje,
                                                    ze mase zdjeci udalo sie wkleic,
                                                    jutro cwiczymy wklejanie na forum..
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 12.11.12, 10:23
                                                    Zrobilam mala pomylke, ale sobie przypominam, ze mozna ja
                                                    poprawic, kiedys mi pokazywalas.
                                                    -Lusia-
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 12.11.12, 20:08
                                                    Chcialam cos odpowiedniego zamiescic, ale niestety,
                                                    wychodza mi inne tabelki, zobaczymu jutro.

kolorowych snow.
                                                    -Lusia-
                                                  • kendo Re: Spokojnej nocy 13.11.12, 09:03
                                                    och "siroto jedna"..
                                                    dzis zobaczymy co Cie sie za plansza pokazuje....
                                                  • greis52 Re: Spokojnej nocy 13.11.12, 22:10
                                                    dobranoc!
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 13.11.12, 22:11
                                                    To probike w tym linku swoich fantazji:
                                                    http://s17.rimg.info/f2fab382be724fb3a13bb28b516ff8d8.gif
                                                    To juz weszlo teraz probuje nastepnego, a juz nie mam sily robowac,
                                                    slodkich snow dla Wszystkich.
                                                    -Lusia-
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 13.11.12, 22:17
                                                    Lusia już jest dobrze,jutro Ci pójdzie jak po masle.
                                                    Dobranoc... http://s4.rimg.info/f7d45291281ec52b8c20c156a4dd5c44.gif
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 13.11.12, 22:40
                                                    http://s20.rimg.info/5be9df65a20ffcaeef087856ee57f563.gif
                                                    No juz chyba zaskoczylam.
                                                    DZIEKUJE JAGO!!!!!!!!
                                                    -Lusia-
                                                  • kendo Re: Spokojnej nocy 13.11.12, 22:43
                                                    o swiecieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Lusia....

no teraz bedziesz psac smacznie
                                                    i obmyslac co nastepne sie uczyc....
                                                    moze i mnie pozniej poduczac bedziesz..

DOBRANOC
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 13.11.12, 23:04
                                                    A co Ty jeszcze siedzisz?, ja musze jeszcze odisac na list.
                                                    -Lusia-
                                                    Zaczynaja bawic mnie te obrazki...ha..ha..
                                                    http://s14.rimg.info/f57cf459546773b952f3ee06e4fee371.gif
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 16.11.12, 20:48
                                                    Zaczelam ogladac komedie, wylaczam sie do jutra...
                                                    przyjemnego wieczoru
                                                    http://s15.rimg.info/f4fdb12f9a9a9ffab3d9ef68ce9188c5.gif
                                                    -Lusia-
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 16.11.12, 21:43
                                                    No proszę Lusia,ale zakolorowałaś.big_grin
                                                    Masz tu tablicę kolorów,tylko zamiast wpisywać color= pisze się znaczek o taki..# i numerek,np.[color=# FF1493]

www.free-webmaster-tools.com/colorpicker.htm
                                                    Dobranoc...
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 18.11.12, 20:42
                                                    https://i45.tinypic.com/xm0rpk.jpg
                                                    Widze ze cos mi chyba wyjdzie z tej nauki, doszlysmy z Kendo
                                                    jakims sposobem, zeby w koncu mogla zamiescic to i owo.
                                                    Do poduszki milych snow, i dobrego wypoczynku
                                                    na caly tydzien.

Spotkanie mielysmy udane mimo ddzystej pogody, troche nas
                                                    mzawka zrosila jak przyszlysmy do domu ,maszerujac o kijach.

Przygotowany krupniczek z grzybkiem smakowal wybornie.
                                                    Nastepne danie serwowane bylo w przerwie nauki na kompie.

Potem jeszcze ogladanie wzorow drutowych i przyszlo nam mnostwo
                                                    kombinacji robotkowch.

I tak przyszedl czas na pozegnanie. ale jeszcze deser byl czas by
                                                    zaliczyc wygodnie, szarlotka z wanilsosem i tiramisu lodem.

Kendo stekala troche, bo miejsca w brzuchu nie miala na potem
                                                    w swoim domku do kolacji jak pora by przyszla.

I pojechala do domku, az tu w okno ktos puka, zagladam ze
                                                    zdziwieniem, patrze a to moja dziewucha,- siostrucha, co zawrocila
                                                    z drogi do domu, bo zapomniala u mnie swojego telefonu.
                                                  • kendo Re: Spokojnej nocy 19.11.12, 08:36
                                                    hi,hi...no fajnie strescilas moja goscine,
                                                    dziekuje za wczorajszy dzien Lusia,
                                                    bylo milo i suto.

a z tym zapominaniem,
                                                    to u nas chyba "rodzinne"
                                                    przeciez u mnie tez zostawilas robutki drutowe i wracalysmy sie...

a na kolacje tylko pol buleczki "wcislam"
                                                    jablko bylo za wielkie rowniez....
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 19.11.12, 15:38
                                                    Prosze bardzo Kendo, zapominalstwo nie jest rodzinne,
                                                    trzeba chyba sobie juz w tym wieku trenowac ta pamiec,
                                                    chyba wierszykow uczyc sie na pamiec jak w szkole.

Pogoda faktycznie byla ladna ale mimo wszystko chlodnikawo,
                                                    ja tez zmarzlam w nos, chyba mam za dlugi jak przyszlam z "Maluszkiem"

I juz robi sie ponuro, slonce juz nisko, zaraz zajdzie za widnokrag i wieczorek.
                                                    Przyjemnego dla Wszystkich zycze.
                                                  • kendo Re: Spokojnej nocy 19.11.12, 16:00
                                                    no tak,
                                                    zdazylam niemal ze wszystkim,
                                                    jutro ostania lawke i stoli wnosimy na altane
                                                    i moze zdaze spilowac ten bez przy altanie,
                                                    bedzie mniej lisci do grabienia.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 19.11.12, 16:45
                                                    Cos sie tak rozpedzila do roboty, jutro "stick kaffe" o 13,oo
                                                    przeciez nie przyjedziez zziajana.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 19.11.12, 21:14
                                                    Zycze wszystkim spokojnej nocy,
                                                    chcialam wkleic cos nocnego, ale sie mi nie udalo dzisiaj,
                                                    moze jak Kendo jutro przyjedzie to rozpatrzymy ta sprawe.
                                                  • dorka556 Re: Spokojnej nocy 19.11.12, 22:21
                                                    [img]http://s.rimg.info/38b62a10359cc5a282262ecf3a387229.gif[/img]

Miłych snów.
                                                    Syn z synową dzisiaj wylądowali w Tajlandii nad morzem. To taka trochę spóźniona podróż poślubna.
                                                    Obejrzałam w necie te piękne plaże i kołyszące się palmy a nuż mi się przyśnią.
                                                  • dorka556 Re: Spokojnej nocy 20.11.12, 17:33
                                                    Wszystkie procesy zachodzące w naszych organizmach są kontrolowane przez zegar biologiczny, który wskazuje okresy wzmożonej oraz obniżonej aktywności. Teraz naukowcy odkryli, że istnieje mutacja genu odpowiadającego za działanie owego zegara, która dotyka całą ludzkość. Na jej podstawie można obliczyć zbliżoną godzinę śmierci danej osoby.
                                                    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                    Do poczytania na dobranoc przed snem.
                                                    Miłych snów.
                                                    nt.interia.pl/technauka/news-twoje-geny-wyjawia-o-ktorej-godzinie-umrzesz,nId,715504
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 20.11.12, 17:47
                                                    A co mi za różnica,czy umrę wieczorem,czy rano.?
                                                    Najczęściej ludzie umierają i rodzą się nad ranem.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 20.11.12, 18:43
                                                    Dorka moje dzieci w podroz poslubna byli na Karaibach 3 tygodnie
                                                    statkiem "Krystning" czyli zawijali do portow, zwiedzali wyspy, bardzo
                                                    im sie podobalo a na B,Narodzenie jada o Malezji

I tak wczesnie sie juz odmedlowalas?
                                                    Jago, ja tez uwazam, ze lepiej nie wiedziec o tej ostatniej chwili,
                                                    ale naukowcy sa od tego zeby cos robic, no i wykazuja sie efektami
                                                    swojej pracy.
                                                  • henryk245 Re: Spokojnej nocy 20.11.12, 20:07
                                                    zmianynaziemi.pl/wiadomosc/wedlug-banku-swiatowego-zmiany-klimatu-zapowiadaja-globalna-katastrofe

jak mozna wywnioskowac z artykulu kroi sie nam nowa wedrowka ludow
                                                    takiej masy uchodzcow zadne panstwo niebedzie w stanie powstrzymac
                                                    najpopularniejsza bedzie Europa,bez wzgledu co o tym bedziemy sadzic.

Spokoju Noca
                                                    Zycze
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 20.11.12, 21:43
                                                    Henryk, najwieksze mocarstwo Chiny , nie podpisalo zadnego zobowiazania
                                                    odnosnie zmniejszenia CO,2 do atmosfery, przeciez oni rozwijaja swoj przemysl
                                                    kosztem srodowiska i kosztem ludzkiego zdrowia. USA przewidziala n 2020 oile sie
                                                    nie myle zmniejszenie dwutlenku.

http://s7.rimg.info/2cfd2e2120c63db1fff074885c298999.gif
                                                    spokojnej nocy i slodkich snow dla WSZYSTKICH
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 20.11.12, 22:55

https://www.familylobby.com/common/tt9191483fltt.gif
                                                  • dorka556 Re: Spokojnej nocy 21.11.12, 23:46
                                                    Dobranoc, miłych snów.
                                                    Mam nadzieję, że zdążę jeszcze dzisiaj położyć się spać.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 22.11.12, 08:17
                                                    Dorka ja zdazylam przed Toba, musze trenowac wczesniejsze
                                                    chodzenie do lozka, zeby sie porzadnie wyspac.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 22.11.12, 23:19
                                                    To na mnie wieczorem juz czas, przyjemnych snow
                                                    http://s7.rimg.info/41d56b269960e141d64bf1c01d66c928.gif
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 23.11.12, 22:41
                                                    www.youtube.com/watch?v=Zvua2P7xctw&list=SPC8B8C45D30D99D03&index=3&feature=plpp_video
                                                    i kolorowych snow.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 24.11.12, 21:38
                                                    Dzisiaj juz na mnie pora, ide wyprostowac kregoslup.
                                                    Dobranoc
                                                    http://s8.rimg.info/e222d8b4fc30de25cafd7dbebb93ee8c.gif
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 25.11.12, 18:55
                                                    https://i45.tinypic.com/21o4goj.jpg
                                                    Stockholm noca
                                                    I kolorowych snow.
                                                    Jutro poniedzialek.
                                                  • dorka556 Re: Spokojnej nocy 25.11.12, 20:58
                                                    A więc dobranoc.
                                                    Do poniedziałku...
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 25.11.12, 21:00
                                                    Dobranoc... do jutra.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 28.11.12, 21:16
                                                    dla WSZYSTKICH, kolorwych snow
                                                    http://s2.rimg.info/3398a789bfa44268bd5aba6340c7258e.gif
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 28.11.12, 22:50
                                                    Pora się szykować do snu.

https://myspace-webgraphics-software.net:8080/glitters/a/4/d/a4df38e8382ae676b4b1df49643c6fae.gif
                                                  • kendo Re: Spokojnej nocy 01.12.12, 19:20
                                                    pruszy sniegiem,
                                                    juz wszedzie bialo zasypalo....

milego wieczoru i Dobranoc.
                                                  • alfredka1 Re: Spokojnej nocy 01.12.12, 19:34

Chodzę spac po 23.
                                                    Zycze Wam juz zaczynac snic o prezentach...... moze ktores sie spelnia.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 01.12.12, 22:39
                                                    Ja tam sama sobie kupilam, to co chcialam miec, i nie musze isc do sklepu
                                                    po B.N. i wymieniac prezent.
                                                    Przyjemnych snow i wypoczynku, spac to ja tez chodze pozno.
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 01.12.12, 23:01
                                                    Ja też dzisiaj pójdę później,bo wczoraj poszłam wcześniej i budziłam się co godzinę.Dziś zrobiliśmy losowanie do podarunków światecznych i mnie przypadła córka która jest z nami.Co jej kupię to nie mam pojęcia,bo ona mówi,że już wszystko ma.
                                                    Żeby było śmieszniej,to w zeszłym roku,też ją wylosowałam.

https://www.3dtextmaker.com/queue/Dobranoc_12631.gif
                                                  • dorka556 Re: Spokojnej nocy 02.12.12, 08:24
                                                    Lusia, jaki prezent sobie kupiłaś?
                                                    Ja też co roku sama sprawiam sobie prezenty, co nie oznacza,, że nie oczekuję od bliskich.
                                                    Nigdy nie wymieniałam, zawsze są trafione.
                                                    Sobie najczęściej książkę i droższy kosmetyk, na którego w innym czasie żal by mi było wydać pieniądze.
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 02.12.12, 11:27
                                                    Dorko mialam isc do kosmetyczki ale juz wszystkie czasy byly zajete,
                                                    a ie chce chodcic do innych ktorych nie znam, to na pocieszenie
                                                    kupilam sobie podkoszulke welniana ktora sie pierze na 40 stopni i nic sie
                                                    z nia nie dzieje. Jest bardzo przyjemna w noszeniu i dluga do polowy
                                                    bioder, bo lubie cieplo w tych okolicach miec. Jak zobaczylam ze tak dobrze mi sie
                                                    nosi to jeszcze sobie dokupilam czarna, ta pierwsza natur kolor.
                                                  • kendo Re: Spokojnej nocy 02.12.12, 18:31
                                                    *Alfredziu/Jaga/Dorka/Greis/Lusia
                                                    to ze sie dobranockowuje w Wami tak wczesnie nie znaczy ,ze juz pod kolderke ide,
                                                    po prostu zamykam obejscia komputerowe i zajmuje sie sama soba czy nawet na telewizornie sie gapie...i nieraz nawet usne podczas filmu..

DOBRANOC
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 02.12.12, 20:37
                                                    Tez sie odmeldowuje, rzuce okiem na tv.
                                                    Noc bedzie chyba przyjemna bo tyle sniegu nam napadalo.
                                                  • czubatek Re: Spokojnej nocy 02.12.12, 20:57
                                                    U nas rowniez wczesnym rankiem spadl pierwszy snieg ale w tej chwili deszczyk kropi i po sniegu,szkodasmile
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 04.12.12, 22:05
                                                    Dosypalo sniegu,bialo wszedzie, -2.
                                                    Po calodziennej pracy i wrazeniach ide odpowczywac.
                                                    Przyjemnych snow dla Wszystkich.
                                                    http://s9.rimg.info/08eb324ee4c826520087cd2c13f13a8a.gif
                                                  • greis52 Re: Spokojnej nocy 08.12.12, 21:14
                                                    zima na całegosmile
                                                    ciepłej nocki życze!
                                                  • greis52 Re: Spokojnej nocy 15.12.12, 21:47
                                                    dobranoc!
                                                  • jaga_22 Re: Spokojnej nocy 15.12.12, 22:17
                                                    http://s17.rimg.info/db35452f5e6e01c668b98c1803456648.gif
                                                  • lusia_janusia Re: Spokojnej nocy 16.12.12, 01:20
                                                    A Jaga jeszcze nie spala....
                                                    zycze milych snow.
                                                  • greis52 Re: Spokojnej nocy 19.12.12, 21:00
                                                    kolorowych snów zyczę!
                                                  • greis52 Re: Spokojnej nocy 20.12.12, 21:44
                                                    czas pospać dobranoc!
                                                  • kendo Re: Spokojnej nocy 27.12.12, 19:08
                                                    jeszcze nie calkiem do lozka,
                                                    w TV trza cos zobaczyc,
                                                    podsumowuja rok caly...
                                                    spokojnej nocy zycze...
    • greis52 Re: Spokojnej nocy 05.01.13, 20:01
      lecę do wanny i pod kolderkę
      cosik mnie lamie w kosciach
      oby to tylko na deszcz a nie na grype...
      dobranoc Wam!
      • kendo Re: Spokojnej nocy 05.01.13, 20:05
        oj Greis,
        tu mamy juz zaczeta epidemie,
        w szpitalu ekstra oddzial otworzona na przyjecie "staruszkow" na razie na rospoznanie na zakaznym na razie "spokojnie"

zycze zdrowka i balsamicznego snu
        • kendo Re: Spokojnej nocy 05.01.13, 20:25
          to ja tez juz oddalam sie od kompa...

milych snow o zimie pod ciepla kolderka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka