greis52 14.03.14, 19:19 czyli focie z ręki, mowa moda, czy ja dopiero o niej usłyszałam po gali Oscarowej? są czasami śmieszne, czasami żenujące, a czasami oryginalne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greis52 Re: słit focia... 14.03.14, 19:21 www.tvn24.pl/ciekawostki-michalki,5/pierwsza-slit-focia-powstala-w-1839-roku,372766.html no to ja jestem mocno zacofana w tych fociach ale nie ma to jak popytać Wujka Google i cioci Wikipedii strzelacie sobie takie focie? Odpowiedz Link
pia.ed Re: słit focia... 14.03.14, 22:19 Właśnie poszukałam na Google ... bezsensopedia.wikia.com/wiki/S%C5%82it_focia Odpowiedz Link
pia.ed Re: słit focia... 15.03.14, 01:20 Nigdy o takim "słodkiej fotce" nie slyszalam ... ale ja nie bywam na facebook czy czymś podobnym. Natomiast popularne jest robienie sobie samemu zdjęć przy pomocy komorki i to nazywa sie selfies ... Takie zdjecie zrobil sobie Obama z panią premier Danii na uroczystościach ku czci zmarłego Mandeli .. www.aftonbladet.se/nyheter/article18540567.ab Odpowiedz Link
kendo Re: słit focia... 15.03.14, 07:46 *Pia mi sie wydaje ,ze to co Greis pisze i Ty to jest to samo?? juz ktos przed gala Oscarow zrobil taka fotke i na FB zamiescil, *Greis, to nowos w "swiecie miedailnym" Odpowiedz Link
pia.ed Re: słit focia... 15.03.14, 10:45 Ja tez myślałam, ze to to samo ... i dlatego wkleilam ten artykul, ale z opisu wynika ze "słodka fotka" musi być bardzo udziwniona, a ta druga po prostu zrobiona przez siebie samego, co wynika z nazwy. Oczywiście ten drugi sposob, ten szwedzki, nie nakazuje aby zdjęcia były idealne, wiec coś wspólnego maja ... Odpowiedz Link
kendo Re: słit focia... 15.03.14, 16:42 Pia, mala roznca w zdjeciu ja nie praktykuje tego, i niemam oplaconej funkcji w komorce by wyslyac innym zrobione zdjecie,obijetnie"jak go nazywajac" Odpowiedz Link
greis52 Re: słit focia... 22.03.14, 17:25 kobieta.wp.pl/gid,16484377,img,16484433,kat,52556,title,Sweet-focie-w-lozku-nowa-moda-wsrod-gwiazd,galeriazdjecie.html "Brak makijażu, opuchnięte powieki, pomięta pościel - idąc za przykładem Beyonce, celebryci rozpoczęli zwyczaj zamieszczania na Instagramie sweet foci wprost ze swoich łóżek. Zanim jeszcze wstaną i oddadzą się w ręce makijażystek i stylistów, przesyłają swoim fanom urocze świadectwo tego, że w gruncie rzeczy są zwykłymi ludźmi, którzy także kochają spać i krzywią się na myśl o tym, że trzeba opuścić ciepłe, wygodne łóżko. Jak widać na niektórych sweet fociach, gwiazdy gwiazdom nierówne. Prócz rozczochranych, zaspanych sław można też zauważyć takie, które w pełnym makijażu i sztucznych rzęsach wylądowały przypadkowo na poduszkach. Inne zapraszają do niego swoich pupilów, a nawet babcię i mamę. W konkurencji "bed time selfies" bezkonkurencyjna jest dla nas Kourtney Kardashian, która zapozowała na tle zadziwiająco wielkiego łoża. " oj czego to jeszcze nie wymyślą dla popularności Odpowiedz Link
kendo Re: słit focia... 22.03.14, 17:38 ...cyt..bezkonkurencyjna jest dla nas Kourtney Kardashian, która zapozowała na tle zadziwiająco wielkiego łoża. " no ta rodzina to media ma juz na" Mozgu",maz jej pojechal do angli by kupic sobie "SIR" wydal tam na ta czesc wielkie przyjecie w iscie krolewskich szatach...,maja dwoje dzieci Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: słit focia... 22.03.14, 19:51 Jak zwykle link mi sie nie otworzyl. Ale co szukac u belytrystow, wyjsc rano na runde z pieskiem, to niektorzy wygladaja jak" zombie" ze swoimi pupilami na spacerach. Odpowiedz Link
kendo Re: słit focia... 22.03.14, 19:58 mi tez ,ale kliknelam w cos tam i otworzylo... Odpowiedz Link
pia.ed Jednak to nie to samo ......... 22.03.14, 20:35 Selfies to fotka zrobiona sobie samej ... tagna själv med hjälp av mobilen ... a te "słodkie fotki" robi ktoś inny, dlatego zupełnie inaczej wyglądają niz "selfies" Chyba teraz Cie przekonałam .... Re: słit focia... pia.ed 15.03.14 Nigdy o takim "słodkiej fotce" nie slyszalam ...ale ja nie bywam na facebook czy czymś podobnym. Natomiast popularne jest robienie sobie samemu zdjęć przy pomocy komorki i to nazywa sie selfies. Takie zdjecie zrobil sobie Obama z panią premier Daniina uroczystościach ku czci zmarłego Mandeli. www.aftonbladet.se/nyheter/article18540567.ab Re: słit focia... kendo 15.03.14 *Pia mi sie wydaje ,ze to co Greis pisze i Ty to jest to samo?? juz ktos przed gala Oscarow zrobil taka fotke i na FB zamiescil, *Greis, to nowos w "swiecie miedailnym" Odpowiedz Link