lusia_janusia 08.05.14, 19:59 Mialam dzisiaj na balkonie niezwykle odwiedziny, a mianowicie, jak zdjelam wszystkie dywaniki zamiotlam podloge zjawila sie wazka; Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: **Nietypowe** 09.05.14, 09:29 przyleciała na czyste wysprzątane legowisko,widac jakas wielka dama z tej ważki może zamieszka na zawsze na Twoim balkonie? Odpowiedz Link
kendo Re: **Nietypowe** 09.05.14, 09:49 *Lusia zawsze masz szczescie do ciekawego zdjecia, faktycznie piekny duzy okaz wazkowy... cos musialo ja przyciagnac na balkon, moze jakis kwiatek??, Odpowiedz Link
greis52 Re: **Nietypowe** 09.05.14, 11:08 www.wazki.pl/ Ważki to owady drapieżne o doskonałym wzroku, piękne, silne i szybkie. Ludzi chyba nie kąsają? Odpowiedz Link
kendo Re: **Nietypowe** 09.05.14, 11:32 nie wiedzialam,ze sa "drapieznikami", nad stawikiem jest ich duzo choc ciut mniejsze, nigdy jakos blisko mnie nie fruwaly, a kiedy zblizalam sie z cyfrowka odfruwaly szybko... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: **Nietypowe** 09.05.14, 14:25 *dzieki za mile slowa* W tym roku nie bede miala chyba kwiatow na balkonie, ale posadzilam miete, melise i oregano, moze przyfrunela na te ziolowe zapachy?..... Odpowiedz Link
kendo Re: **Nietypowe** 09.05.14, 15:43 byc moze ,ziolka zwabily ja.... przeciez nad stawikami/strumykami tez pachnace ziolka rosna, Odpowiedz Link
slo-onko Re: **Nietypowe** 17.05.14, 20:33 nie wiedzialam w ktory watek umiescic zdjecie wiec umieszczam tutaj, biurko matematyka www.tinypic.pl/tkwyw7drhqxk Odpowiedz Link
kendo Re: **Nietypowe** 18.05.14, 09:29 *Lusia, wazka na podlodze niemal sie "zlala ze swymi skrzydelkami" *Sloo no inaczej sobie birka tez i nie wyobrazalam, to chyba norma wygladu??? Odpowiedz Link