nick000 21.08.04, 14:51 ...pędzę do domu... ...do miłego nnapisania... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: papapa Wszystkim... 21.08.04, 14:55 ..papapa..) ja pedze do kuchni i do kielbachy.... Kasikku -niebianskich smakow dzisiaj.... Nicowi pozyczylam w innym watku... Odpowiedz Link
slo-onko Re: papapa Wszystkim... 21.08.04, 16:11 czytajac tytul takiego watku zawsze boje sie zobaczyc co tam na nas czeka. czy aby ktos na dluzej z nami sie nie zegna. nie przepadam za takimi watkami((( jesli juz maja byc to niech bedzie jakie "oko" czy cuś Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 21.08.04, 17:27 slo-onko napisała: > czytajac tytul takiego watku zawsze boje sie zobaczyc co tam na nas czeka. czy > aby ktos na dluzej z nami sie nie zegna. nie przepadam za takimi watkami((( > jesli juz maja byc to niech bedzie jakie "oko" czy cuś tak,tak, Sloo mozna sobie roznie myslec, zwlaszcza ostatnio urlopy/chorobska..... no to "puszczam oko") i ide nadwor bo po obiedzie spiaczka mnie wziela )....do wieczorka.....PA;..PA;.... Odpowiedz Link
nick000 Re: papapa Wszystkim... 21.08.04, 21:09 slo-onko napisała: > czytajac tytul takiego watku zawsze boje sie zobaczyc co tam na nas czeka. czy > aby ktos na dluzej z nami sie nie zegna. nie przepadam za takimi watkami((( > jesli juz maja byc to niech bedzie jakie "oko" czy cuś ...chyba bym na głowę upadł żeby dobrowolnie opuścić takie towarzystwo... Odpowiedz Link
slo-onko Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 20:50 gdybym nie zdazyla powiedziec dobranoc to jak zwykle nocne zyczenia spokojnego snu))))) Dobranoc! już dziś więcej nie będziem bawili, Niech snu anioł modrymi skrzydły cię otoczy; Dobranoc! niech odpoczną po łzach twoje oczy; Dobranoc! niech się serce pokojem zasili. Dobranoc! z każdej ze mną przemówionej chwili Niech zostanie dźwięk jakiś cichy i uroczy, Niechaj gra w twoim uchu, ą gdy myśl zamroczy, Niech się mój obraz sennym źrenicom przymili. Dobranoc! obróć jeszcze raz na mnie oczęta, Pozwól lica. - Dobranoc! - Chcesz na sługi klasnąć? Daj mi pierś ucałować. - Dobranoc! zapięta. - Dobranoc! już uciekłeś i drzwi chcesz zatrzasnąć. Dobranoc ci przez klamkę - niestety! zamknięta! Powtarzając: dobranoc! nie dałabym ci zasnąć. Odpowiedz Link
nick000 Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:03 ...Slo nasza jak zwykle romantyczna dusza... ...poezję uwielbiam... ...nawet Broniewskiego zapomnianego niesłusznie... ...zróbmy sobie kiedyś taki poetycki czy poetyczny wieczór przy świecach... Odpowiedz Link
slo-onko Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:06 nick000 napisał: > ...Slo nasza jak zwykle romantyczna dusza... > ...poezję uwielbiam... > ...nawet Broniewskiego zapomnianego niesłusznie... > ...zróbmy sobie kiedyś taki poetycki czy poetyczny wieczór przy świecach... oj tak tak))) bardzo prosze, umowmy sie kiedys zabire ze soba wszytsko co mam a najbardziej lubie "liryki najpiekniejsze" )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:10 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...Slo nasza jak zwykle romantyczna dusza... > > ...poezję uwielbiam... > > ...nawet Broniewskiego zapomnianego niesłusznie... > > ...zróbmy sobie kiedyś taki poetycki czy poetyczny wieczór przy świecach. > .. > > oj tak tak))) > bardzo prosze, umowmy sie kiedys > zabire ze soba wszytsko co mam > a najbardziej lubie "liryki najpiekniejsze" )))))) ..swietny pomysl.... tylko ja niemam duzego wyboru, ale z roskosza poczytam. Odpowiedz Link
nick000 Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:11 slo-onko napisała: > oj tak tak))) > bardzo prosze, umowmy sie kiedys > zabire ze soba wszytsko co mam > a najbardziej lubie "liryki najpiekniejsze" )))))) ...lubię wszystko co piękne i dźwięczne... ...co proponujecie... ...jakiś termin konkretny... Odpowiedz Link
slo-onko Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:14 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > oj tak tak))) > > bardzo prosze, umowmy sie kiedys > > zabire ze soba wszytsko co mam > > a najbardziej lubie "liryki najpiekniejsze" )))))) > > ...lubię wszystko co piękne i dźwięczne... > ...co proponujecie... > ...jakiś termin konkretny... sama juz nie wiem co najbardziej chcialabym posluchac ale mysle,ze jak kazdy wezmie cos podreke swojego to wymiesza nam sie tak,ze nie bedziemy sie nudzic ))))) a do tego te swiece eh Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:21 ..swiece i lapka czerwonego wina....OK proponowala bym moze na jakis temat: *jesien' *poezja w kuchni' *jakas sarkastyczna' "koktajl" poezyjny wedle Sloo' Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:23 ..a zapomnialm, Mala bedzie trzeba konecznie zaprosic bedzie w siodmym niebie i My tez Odpowiedz Link
nick000 Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:23 ...z góry przystaje na wszelkie propozycje i sugestie... ...szczególnie z tą lampką jest interesująca... Odpowiedz Link
slo-onko Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:24 kendo napisała: > ..swiece i lapka czerwonego wina....OK > > proponowala bym moze na jakis temat: > *jesien' > *poezja w kuchni' > *jakas sarkastyczna' > "koktajl" poezyjny wedle Sloo' jestem "ZA" a poki co zmykam bo nie mam cierpliwosci patzrec jak mi sie strony slimacza.. jeszcze wpadne w nerwice czekam jak zwykle jutro na szatanski napoj baj baj cmok dla kazdego********* w czolko jak mowil Trans-po bratersku)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:27 ...trzymaj się Slo... ...snów kolorowych... Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 09.09.04, 21:29 nick000 napisał: > ...trzymaj się Slo... > ...snów kolorowych... ...i spij spokojnie) Odpowiedz Link
nick000 Re: papapa Wszystkim... 10.09.04, 22:27 ...dobre to bylo... ...dzieki i miłych snów... Odpowiedz Link
slo-onko Re: papapa Wszystkim... 10.09.04, 22:30 nick000 napisał: > ...dobre to bylo... > ...dzieki i miłych snów... przyszla juz pora na rozstanie lecz ten wieczor w pamieci nam dlugo zostanie )))) dobranoc ))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 10.09.04, 22:36 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...dobre to bylo... > > ...dzieki i miłych snów... > > przyszla juz pora na rozstanie > lecz ten wieczor w pamieci nam dlugo zostanie )))) > dobranoc ))))))) ¤¤ dzikuje Wam za wspanialy wieczor.... przepieknych snow zycze.. ¤¤ Odpowiedz Link
slo-onko Re: papapa Wszystkim... 10.09.04, 22:37 Kendusia zmykam i ja. fajne wieczory za nami pozdrow HDP ode mnie i podziekuj mu, ze stworzyl CI vistule ))))) ona jest nam potrzebna ))))))) jak w piosence Krzysia Krawczyka i Bartosiewicz Edytki: "Trudno tak razem być nam ze sobą bez siebie nie jest lżej ........." Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 29.09.04, 23:18 ,,odpoczywajcie ,,nabierajcie sil .... dobranoc.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: papapa Wszystkim... 12.10.04, 16:25 ...na jakis ale nie na dlugo wroce dopiero wieczorem malolaty okupuja komputer i film(((( ide poczytac Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 12.10.04, 16:41 do wieczorka sloo.... milego popoludnia. Odpowiedz Link
jtka Re: papapa Wszystkim... 12.10.04, 21:22 zamiast się witać , ja dziś zrobię wszystkim <papapa> Odpowiedz Link
nick000 Re: papapa Wszystkim... 12.10.04, 21:22 jtka napisała: > zamiast się witać , ja dziś zrobię wszystkim <papapa> trzymaj się Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 18.09.05, 21:16 slo-onko napisała: > i dobrych snow z gwiazdami PA;..PA;.. soloo ,miej wypoczeta nocke.... i teraz juz bedziemu chyba i aniolki wlanczac do pozegnan nocnych dla Natalki:- )) Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 26.09.05, 21:35 na dobranoc lapka macham wyspijcie sie na jutro) Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 29.09.05, 21:37 ..czlapie z ksiazeczka do lozeczka, zaczelam drugi tom...moze przed wyjazdem zdaze) a sa trzy. Odpowiedz Link
mala20033 Re: papapa Wszystkim... 29.09.05, 21:56 To trzymam kciuki za..skonczenie 3go tomu!..Panmietaj o telefonie Kendus!! Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 04.10.05, 21:29 bede pamieta o telefoniku.... czytanko idzie dobrze..... a teaz mowie zalodze dobranoc....snijcie pieknie. Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 28.05.06, 21:28 ide juz sobie do luzeczka z ksiazeczka) miejcie sobie przespana nocke Odpowiedz Link
mala20033 Re: papapa Wszystkim... 28.05.06, 22:19 ..do lozeczka..to jeszcze duzo czasu mi..Pa Pa Pa Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 30.05.06, 21:37 szybkiego zasniecia i wypoczecia zycze))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: papapa Wszystkim... 10.06.06, 22:53 Mazury..labedzie plywajace po jeziorze... Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 22.09.06, 22:11 mycha,dzieki za wieczor, pozwiedzalysmy/pospiewalysmy sobie a teraz czas na odpoczynek,bo dzionek byl "lazony" spij smacznie i snij o najpiekniejszym koncercie do poduchy) PA;..Zalodze. Odpowiedz Link
mycha Re: papapa Wszystkim... 22.09.06, 22:15 dobrej nocki kenduś)) odpoczywaj i niech futrzak nie chrapie Odpowiedz Link
kendo Re: papapa Wszystkim... 15.11.06, 20:27 sloo, ide na film ,zapowiada sie ciekawie, miej sobie wyspana nocke..PA;.. Dobranoc Zalodze. Odpowiedz Link