17.11.15, 18:13
Postanowiłam utworzyć nowy watek do dyskusji nt. tego co oglądamy
lub słuchamy. Od razu mam pytanie czy oglądałyscie kolejny odcinek rolnik szuka żony?
Co sadzicie o tym Eugeniuszu? Moim zdaniem to facet sam nie wie czego chce , bo ta Lilianna to nawet za dobra dla Niego. 12 lat młodsza, inteligentna i miła osóbka.
A Ania znalazła chyba swojego zyciowego partnera. Nawet pasują do siebie.
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: TV 17.11.15, 18:58
      Nie obejrzałam ani jednego odcinka.
      • alfredka1 Re: TV 17.11.15, 19:16

• slo-miana Re: TV 18.11.15, 09:39
          Rolnika?oczywiscie,ze oglądam!
          Mario masz racje, Genio chyba chciał zaistnieć w telewizji podobnie jak Adam z poprzedniej edycji,ktory robie furore jako "gwiazdor" -zupełnie tego nie rozumiem.
          Liliana jest zawiedziona i nie wroze im przyszłości....

Ciekawi mnie czy dla wszystkich tych ludzi taka przeprowadzka na stale jest możliwa,jakos nie mowia o tym w programie.
          • slo-miana Re: TV 18.11.15, 09:40
            oglądam Klan. serial jak większość innych,ale podobają mi się diologi prowadzone przez bohaterow,na spokojnie bez burczenia jak w "Na wspólnej".
            • kendo Re: TV 18.11.15, 10:02
              *Maria
              dzieki za nowy watek,

oczywiscie obejzalam tak z doskoku,bo na szwckiej TV,co innego mnie tez interesowalo,

ten Gienio to ten starszy pan???????????
              co przyszedl na spotkanie z pieknym bukietem kwiatow a starsza pani nie odczula zadnej "nuty romatyzmu " u niego-jezeli to ta para to nie wroze im zadnej przyszlosci,
              natomiast
              Justyna -Krzysztof
              Robert-Agnieszka
              co z nich moze byc.
              • slo-miana Re: TV 18.11.15, 20:25
                a mnie sie podobala Krystyna, taka spontaniczna,usmiechnieta i widac bylo,ze jest bardzo zdesperowana,bardzo chciala zostac u Roberta.
                z urody podoba mi sie Ania,taka subtelna,bardzo rozwazna dziewczyna. ciekawe jak sie ich losy potocza?
                • maria88 Re: TV 22.11.15, 15:58
                  No to juz dzisiaj kolejny odcinek rolnik szuka zony.
                  Oglądajcie. Dobra zabawa.
                  Acha, wczoraj obejrzałam Wspaniałe stulecie i chyba aktora, która grała Sziren
                  jest podmieniona. Tak, czy mi się tylko wydało?
                  • slo-miana wczorajszy rolnik 30.11.15, 13:29
                    alem sie rozczarowala,a tak sie pieknie zapowiadalo/. hapy End szybko sie skonczyl...........gdyby nie wybryk Mariusza to moze cos by sie z tego wyszlo....
                    myslalam,ze Rafal juz nie spotka sie z Justyna,a tu prosze zupelnie inaczej wyszlo niz wygladalo. Rafal to mlodzian, ktory jest rozkapryszony jak dla mnie i jego zachcianki sa smieszne, argumenty tymbardziej.
                    a Wy co myslicie?
    • xystos Re: TV 30.11.15, 14:04

Mezczyzni z hektarami maja przerabane,wiejskie dziewuchy uciakaja do miasta a te miasta chetnie na wies ale tylko na weekend

ZEN
      • lusia_janusia Re: TV 01.12.15, 09:50
        Ogladalam pare odcinkow Rolnika u mamy jak byla.
        Gienio mi sie od poczatku nie podobal, ... taki plywak, sam nie wie
        co chce, tylko robi glupia nadzieje dla kobie, co uwazam, ze ich upokaza przez swoje zachowanie...

Natomiast podoba mi sie para dziewczyna jest z Wroclawia.

I nastepna para, ta "rolniczka" co ma stawy, w poczatkowych odcinkach wydawala mi sie bardzo
        sztuczna, w ostatnich sie zmienila z usmiechem i zachowaniem. Moze i cos z tego bedzie, bo wybrala tez kandydata co ma dzieco, tylko duzo starszego syna od jej syna.
    • maria88 Re: TV 26.12.15, 16:07
      Dzisiaj wieczorem w tv 1 spotkanie z uczestnikami 1 i 2 ej edycji Rolnik szuka zony.
      • lusia_janusia Re: TV-2015 rolnikszuka z.. 26.12.15, 16:40
        *maria88, to ciekawie bedzie sie ogladalo,
        ciekawa jestem jak sie zdecydowal ten P, Gienio-chyba tak mial na imie - rozczarowal chyba swoja wybranke?

U nas bylo spotkanie wszystkich prawie par rolnikow z 10 lat, przez 10 lat byly programy. Rozne smieszne
        i zalosne zdazenia byly, urodzilo sie kilkoro dzieci, i zawarli sluby, a takze mieszkaja w konkubinacie (sambo)
        Przyjemnego ogladania zycze.
        https://i63.tinypic.com/33vga37.gif
      • slo-miana Re: TV 26.12.15, 16:42
        myslalam,ze powtorka programu,a to spotkanie,dobrze wiedziecsmile
    • slo-miana w Klanie 26.12.15, 16:54
      nie wiem czy ogladacie Klan? to moj ulubiony,jedyny serial,ktory ogladam. serial jak serial, scenariusz rozny, lepszy, gorszy, ale co mi sie podobalo w odcinkach swiatecznych? podkreslenie elegancji swiatecznej. zwrocilyscie na to uwage?
      • lusia_janusia Re: w Klanie 26.12.15, 17:02
        *SLo-mianka, niestety nie mam mozliwosci tutaj ogladania, a jak jestem u mamy
        to wyrywkowo nie ogladam seriali, jednynie co to ogladalam Turecki, 1000 i jedna noc, i nie wiem co dalej sie w nim dieje?, i ten ktory juz sie zakonczyl kostiumowy, ale nie Suliman.
        Bede musiala poszukac w niecie odcinkow i wrocic do nich.
        https://i63.tinypic.com/2nw28nc.gif
        • maria88 Re: w Klanie 26.12.15, 20:40
          Stale oglądam tylko "Wspaniałe Stulecia"
          Klanu nie oglądam. Nie zaczęłam a w środku nie lubię wchodzić
          i domyślać się.
          U rolników na spotkaniu nie było nic ciekawego więc przestawiłam na oglądanie filmu Kleopatra.
          Była to 1 cz. musze zobaczyc kiedy bedzie druga. Film jest w innej obsadzie niz oglądałam kiedyś.
          Kleopatrę nie gra Liz Taylor a Cezara Burton, ale tez przystojni są inni aktorzy.
    • greis52 Re: TV 10.01.16, 20:21
      Duże zmiany w TVP i Polskim Radiu...
      ciekawi mnie jak to wpłynie na programy radiowo telewizyjne
      czy będzie co oglądać, dobrze że jest prywata do wyboruwink
      • lusia_janusia Re: TV 10.01.16, 20:58
        *greis, wiadomosci dotarly az za morze. pozyjemy zobaczymy.?...
        • maria88 Re: TV 19.01.16, 14:20
          Czy oglądacie dalej "Wspaniałe stulecia" - ja tak. Aktor -sulejmana grający jest wspaniały.
          • lusia_janusia Re: TV 19.01.16, 16:25
            *maria, podzielam Twoje zdanie, widzialam pare klimpow na internet i z dluga broda nie
            bardzo mi sie podoba. Ogladalam go w serialu "Tysiac i jedna noc" ujmuje swoja gra.
            W roli taty byl zagubiony ale dzieci go uwielbialy.
          • xystos Re: TV 19.01.16, 16:33
            ja tez ogladam,teraz tez.
            • xystos Re: TV 21.01.16, 15:51
              nieprzegapcie "Mateusza" w TVP-1
              o 20:30
      • xystos Re: TV 19.01.16, 16:31
        Public Servicess TV i Radio
        ma przesylac wiadomosci
        niezabarwione polityka

SUPERSTACJA , POLSAT NEWS , TVN24
        to prywatne stacje,tam moga sie wyzywac Wojewodzcy i inne Lisy

miejmy nadzieje ze TVP&PR
        bedzie rownie neutralna jak
        BBC byla do niedawna.
    • alfredka1 Re: TV 22.01.16, 18:48
      Nie oglądałam ...
      • lusia_janusia Re: TV- se 25.01.16, 20:07
        W TV- u mnie na I progr. zaczela sie sportowa gala - przydzielanie nagrod
        dla sportowcow za rok 2015.
        • xystos Re: TV- se 28.01.16, 19:27
          TVP-1 o 20:30 "Ociec Mateusz"
          a.puzniej lulu z kurami.
          • alfredka1 Re: TV- se 28.01.16, 19:56
            Uważaj !! na grzędzie nie jest łatwo się utrzymać smile)) pozdrawiam serdecznie.
            • kendo Re: TV- serialowe filmy 20.02.16, 18:55
              seriale.jastrzabpost.pl/seriale/pelin-karahan-rozwiodla-sie-przez-wspaniale-stulecie_286828.html
              mozna poczytac duzo o "wspanialym stuleciu-ich aktorach" klikajac na zdjecia
              www.google.se/search?q=Mihrimah+corka+hurrem&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjhpdHs8YbLAhUF_ywKHaWDCCAQsAQIKg&biw=1600&bih=786#imgrc=X-ALx27csaSKXM%3A
              • pia.ed Jutro "Arge snickaren" ... 23.02.16, 17:54
                www.expressen.se/noje/tv-profilernas-brak-vad-fan-har-de-gjort/

Arga snickaren" Anders Öfvergård besöker författaren Björn Ranelid ...

Men när bygget väl står klart är det en känslosam Björn Ranelid som tar del av resultatet. Till slut faller han i tårar:
                – Det var ett väldigt fint jobb. Och det betyder väldigt mycket för oss, säger han.

Programmet sänds på onsdag klockan 20.00 på kanal 5.

• kendo Re: Jutro "Arge snickaren" ... 23.02.16, 19:09
                  nie ogladalam zadnego z tych programow..
                  a jego jakos nie daze zadnym zinteresowaniem
                  • lusia_janusia Re: Jutro "Arge snickaren" ... 24.02.16, 08:02
                    *Pia, *Kendo,
                    Ten czlowiek zachowuje sie jakby byl jakims sedzia, albo co?...
                    Niemal krzyczy na ludzi, albo ich osadze w negatywny sposob, u ktorych ma co kolwiek zrobic, - takie odnosze wrazenie.
                    • kendo Re: Jutro "Arge snickaren" ... 24.02.16, 08:12
                      *Lusia
                      ech.to faktycznie nie watro ogladac "krzykacza"
                      moze bedzie cos ciekawszego w tym czasie,albo ksiazke do czytania sobie wzme..
                      • lusia_janusia Re: Jutro "Arge snickaren" ... 24.02.16, 08:51
                        *Kendo, ja z krzyzowkami teraz w wolnych chwilach jestem,
                        nowe zakupie jak bede u mamy, a moze dzisiaj podjade do Polskiego
                        sklepu, moze tam jakas gazeta mnie zainspiruje.??
                        • kendo Re: Jutro "Arge snickaren" ... 24.02.16, 09:06
                          *Lusia
                          ma tam tygodniki np z poprzedniego tygodnia za 5;- kupuje "Twoje imperium" bo sporo krzyzowek,ale zdaje sie widzialami ksiazeczki z krzyzowkami,ale nie zwrocilam na cene-mysle,ze lepiej w kraju je kupic bedzie taniej..
                    • pia.ed Dzis "Arge snickaren" ... 24.02.16, 22:29
                      > Ten czlowiek zachowuje sie jakby byl jakims sedzia, albo co?..

Rzeczywiscie czasami on jest bezczelny ... Nie patrzylam na jego programy
                      kiedy cos robil u zwyklych ludzi ...
                      Teraz zaczelam patrzec, bo interesuje mnie nie on, tyllko znane osoby
                      ktorych domy doprowadza do porzadku ...

Lusiu, przeciez patrzylas kiedy pomagal Annie Brook??? Jaki ona miala balagan w garderobach ktore przeksztalcila niemal w wysypisko? Ile rzeczy u niej nie dzialalo, choc wystarczylo tylko zawolac reperatora albo kupic nowa pralke czy suszarke ...

*

• lusia_janusia Re: Dzis "Arge snickaren" ... 25.02.16, 07:45
                        *Pia, dokladnie tak bylo u Anny Book, nie wiem jaka jest mentalnosc tych ludzi.
                        Ale mi by moja ambicja nie pozwolila pokazac takiego balaganu do TV.

Wczorajszy odcinek ogladalam bez glosu, bo rozmawialysmy z Kendo. ale beda powtorki,
                        to moze sie zalapie do ogladania, widzialam tez urywki Aders Bagge jaka mial wilgoc
                        i grzyba w pokojach.
                        • kendo Re: Dzis "Arge snickaren" ... 25.02.16, 09:46
                          chyba powtorke obejze
                        • pia.ed Wczoraj "Arge snickaren" ... 25.02.16, 11:50
                          Nie ogladalam odcinka o tym pisarzu , bo mialam akurat cos wazniejszego, obejrze powtorke... ale troche sie dziwie sie, ze ludzie dobrze zarabiajacacy np. jak ten muzyk Andreas Bagge, przyjmowal polskie niesolidne firmy bo ma widocznie jakies uczucia dla Polakow ...

Przeciez ten Pavel, bezzebny 50-latek, niz znajacy ani slowa po szwedzku
                          to tez Polak, a Bagge pozwolil mu u siebie spac i to juz 3 miesiace ... i twierdzi ze sa przyjaciolmi.
                          Jedna z firm dostala 25 000 kr aby poprawic to co spartaczyla, i nastepnego dnia ulotnila sie z tymi pieniedzmi ... I jak szukac ludzi, ktorzy nie mieszkaja w Szwecji?
                          To tak jak "szukac" przyslowiowego "wiatru w polu" ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka