kendo 08.10.04, 20:44 poniewaz czeso sie zdaza ze strony sie otwieraja w tepie szachisty to moze my sobie bablac o wszystkim) sloo prosze bardzo na zyczenie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 20:47 orzeszku, nasze sloo,jest zawsze pomocne.... promyczki siegaja daleko i wszedzie..... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 20:50 kendo napisała: > a nie chcecie zostac wszyscy tu??? oki ja mogę zostać..... ale zdecydujcie się plissss..... kochani moi bo wszedzie przystaję i czekam na was... a tu deszcz leje i moknę.... poprosze herbatkę z cytrynką...)) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 20:52 kendo napisała: > poniewaz czeso sie zdaza > ze strony sie otwieraja w tepie szachisty > to moze my sobie bablac o wszystkim) > > sloo prosze bardzo na zyczenie) a wogóle to mam propozycję.... pobicia rekordu dobijmy dziś do 12000 ))))) co wy na to?????????????????)) Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 20:56 ja jestem za... akle chyba nie wytrzymam... rano ledwo co wstałam... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 20:57 jtka napisała: > ja jestem za... akle chyba nie wytrzymam... rano ledwo co wstałam... taaakkk.... tylko mam wrażenie że wy poszliście spać.... no nic zaśpiewam wam piosenkę w takim razie..... Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 20:59 jak zaczniesz śpiewać , to ja na pewno zaraz zasnę)))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 20:56 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > poniewaz czeso sie zdaza > > ze strony sie otwieraja w tepie szachisty > > to moze my sobie bablac o wszystkim) > > > > sloo prosze bardzo na zyczenie) > > a wogóle to mam propozycję.... > pobicia rekordu > dobijmy dziś do 12000 ))))) > co wy na to?????????????????)) orzeszku...co Ty za szalone pomysly masz, moje lapki nie wytrzymaja tyle stukania prosze herbatke z cytrynka i miodzikiem jak lubisz Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 20:56 a poza tym dobrze wiedzieć ,ze net chodzi u was tyż na bosaka))) i po szkłach;DD Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 20:58 jtka napisała: > a poza tym dobrze wiedzieć ,ze net chodzi u was tyż na bosaka))) i po > szkłach;DD o jesteście Kochani.... to już nie spiewam.... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:00 jtka napisała: > a dlaczego???)))))) bo będę sie czerwienić.... a zamkniecie oczy??? Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:01 orzeszek_rania napisała: > jtka napisała: > > > a dlaczego???)))))) > bo będę sie czerwienić.... > a zamkniecie oczy??? hi,hi,...juz oczeta zamknelam a uszka otworzylam) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 20:59 jtka napisała: > a poza tym dobrze wiedzieć ,ze net chodzi u was tyż na bosaka))) i po > szkłach;DD mi sie polepszylo,jak mam tylko jeden log in... inaczej chodzi bardzo powoli( Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:01 zebyscie wiedzieli jaki mam dzis humor ))))))))))) chyba kocham wszytskich ludzi na swiecie DDDDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:01 ...wyjdzie czlek na chwile ... ...a tu szaleństwo... ...czuję ze działam jak hamulcowy((((... ...ronic łzy nick odchodzi... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:02 nick000 napisał: > ...wyjdzie czlek na chwile ... > ...a tu szaleństwo... > ...czuję ze działam jak hamulcowy((((... > ...ronic łzy nick odchodzi... ej Panie Nicku a gzdie kufelek?)))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...wyjdzie czlek na chwile ... > > ...a tu szaleństwo... > > ...czuję ze działam jak hamulcowy((((... > > ...ronic łzy nick odchodzi... > > ej Panie Nicku a gzdie kufelek?)))))) siedzieć mi tu.... proszę zając wszytskie miejsca na sali... wziąśc kieliszki w dłoń... i spiewać za mną... wszyscy jednym chórem... Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:05 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...wyjdzie czlek na chwile ... > > > ...a tu szaleństwo... > > > ...czuję ze działam jak hamulcowy((((... > > > ...ronic łzy nick odchodzi... > > > > ej Panie Nicku a gzdie kufelek?)))))) > > siedzieć mi tu.... > proszę zając wszytskie miejsca na sali... > wziąśc kieliszki w dłoń... > i spiewać za mną... > wszyscy jednym chórem... no właśnie z tego powodu to mi się klawiatura klei))P Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:04 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...wyjdzie czlek na chwile ... > > ...a tu szaleństwo... > > ...czuję ze działam jak hamulcowy((((... > > ...ronic łzy nick odchodzi... > > ej Panie Nicku a gzdie kufelek?)))))) ...jestem nickiem piwożlopem... ...kufelek a raczej pucha jest zawsze pod reka... ...lubie i nie kryję się z tym... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:03 nick000 napisał: > ...wyjdzie czlek na chwile ... > ...a tu szaleństwo... > ...czuję ze działam jak hamulcowy((((... > ...ronic łzy nick odchodzi... a kto to wychodzic chce????? wszyscy dobre chumorki maja) ja ide na papieroska pokolacyjnego) Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:03 gdziesz Ty idziesz...siadaj...albo Cię zaraz przykleje do mojej klawiatury... bo jakos lepka sie zrobila Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:04 jtka napisała: > gdziesz Ty idziesz...siadaj...albo Cię zaraz przykleje do mojej klawiatury... > bo jakos lepka sie zrobila a co bedziemy zdis spiewac? ja moge marzsa radosnego Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:06 slo-onko napisała: > jtka napisała: > > > gdziesz Ty idziesz...siadaj...albo Cię zaraz przykleje do mojej klawiatur > y... > > bo jakos lepka sie zrobila > > a co bedziemy zdis spiewac? > ja moge marzsa radosnego Slooo Ty mi tu z marszami nie wsykakuj.... bo ja kasy na kwaity weselne dla Ciebie nie mam.... Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:06 ...ja nie będę śpiewał... ...jak zaczne to pouciekacie... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:07 nick000 napisał: > ...ja nie będę śpiewał... > ...jak zaczne to pouciekacie... nik zaczynaj w takim razie.... może mi trema przejdzie )) Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:07 hihihihi...sloo... no ładnie ,żu literki sie mieszają Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:07 a mi się zjadła ,albo ta sama przypadłość co Slo))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:07 jtka napisała: > hihihihi...sloo... no ładnie ,żu literki sie mieszają oj Jtka nie czep sie to sliwowica)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:07 ...co komu się miesza... ...nic nie rozumiem... ...coś z netem dzisiaj nie tak... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:08 nick000 napisał: > ...co komu się miesza... > ...nic nie rozumiem... > ...coś z netem dzisiaj nie tak... i z glowa Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:10 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...co komu się miesza... > > ...nic nie rozumiem... > > ...coś z netem dzisiaj nie tak... > > i z glowa Nikt mi o niczym nie mówil... nikt mnie nigdy o niczym nie zawiadamia. Będzie już siedemnaście dni w przyszly piątek, odkąd nie zamienilem z nikim słowa. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:13 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...co komu się miesza... > > > ...nic nie rozumiem... > > > ...coś z netem dzisiaj nie tak... > > > > i z glowa > Nikt mi o niczym nie mówil... > nikt mnie nigdy o niczym nie zawiadamia. Będzie już siedemnaście dni w przyszly > > piątek, odkąd nie zamienilem z nikim słowa. w przyszły piatek?????? a co będzie w przyszły piatek??? ))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:11 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...co komu się miesza... > > ...nic nie rozumiem... > > ...coś z netem dzisiaj nie tak... > > i z glowa co sie komu pomieszalo?? tez nic nierozumi, a pije tylko herbatke.... a u nas juz sniegiem zapachnialo wieczorkiem) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:13 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > a pije tylko herbatke.... > > a u nas juz sniegiem zapachnialo wieczorkiem) ...Kendo jak pachnie śnieg?... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:10 a co to dzis osieł i Krzys poszli juz spac? i to razem????????? oni sa bio?????)))) i ja sie w kzrysku kochalam??????? Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:12 slo-onko napisała: > a co to dzis osieł i Krzys poszli juz spac? > i to razem????????? > oni sa bio?????)))) > i ja sie w kzrysku kochalam??????? ...przeczytaj piętro wyżej... ...to nie moje slowa .. ...to Klapouchy... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:13 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > a co to dzis osieł i Krzys poszli juz spac? > > i to razem????????? > > oni sa bio?????)))) > > i ja sie w kzrysku kochalam??????? > > ...przeczytaj piętro wyżej... > ...to nie moje slowa .. > ...to Klapouchy... nicku... a my nie mamy takiej sciagawki by cytowac Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:16 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > a co to dzis osieł i Krzys poszli juz spac? > > > i to razem????????? > > > oni sa bio?????)))) > > > i ja sie w kzrysku kochalam??????? > > > > ...przeczytaj piętro wyżej... > > ...to nie moje slowa .. > > ...to Klapouchy... > > nicku... > a my nie mamy takiej sciagawki > by cytowac ...znajdź coś sobie i już... ...każ Odinowi przynieść... ...w końcu ktoś tam rzadzi... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:19 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > a co to dzis osieł i Krzys poszli juz spac? > > > > i to razem????????? > > > > oni sa bio?????)))) > > > > i ja sie w kzrysku kochalam??????? > > > > > > ...przeczytaj piętro wyżej... > > > ...to nie moje slowa .. > > > ...to Klapouchy... > > > > nicku... > > a my nie mamy takiej sciagawki > > by cytowac > ...znajdź coś sobie i już... > ...każ Odinowi przynieść... > ...w końcu ktoś tam rzadzi... ha,ha,...tu zamilkal sploszona) odni jakis film staroc oglada) Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:12 a moze to w osiołku się kochałaś??? tylko sie oni zamienili??/ Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:13 jtka napisała: > a moze to w osiołku się kochałaś??? tylko sie oni zamienili??/ hahahahaha DDDDDDDDDDDDD ja nie jestem zdecydowan, ktory abrzdiej mi sie podoba)))) ale skoro sa bio to biore wieprzaka))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:15 slo-onko napisała: > jtka napisała: > > > a moze to w osiołku się kochałaś??? tylko sie oni zamienili??/ > > hahahahaha DDDDDDDDDDDDD > ja nie jestem zdecydowan, ktory abrzdiej mi sie podoba)))) > ale skoro sa bio to biore wieprzaka))))) ...ale on jest maloletni... Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:17 aha... czyli chodzi o tygryska?P czy o małe kangurzatko????oj... ale tu to chyba on ciut za młodyP Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:14 jtka napisała: > a moze to w osiołku się kochałaś??? tylko sie oni zamienili??/ ...a moze w branku?... ...lub całej menażerii... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:16 nick000 napisał: > jtka napisała: > > > a moze to w osiołku się kochałaś??? tylko sie oni zamienili??/ > > ...a moze w branku?... > ...lub całej menażerii... w jakim ubranku? w ubranku tez mozna sie zakochac? nie no tygrys to z abardzo sie rozbrykal, boje sie troche,ze sobie nie poradze;- ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:17 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > jtka napisała: > > > > > a moze to w osiołku się kochałaś??? tylko sie oni zamienili??/ > > > > ...a moze w branku?... > > ...lub całej menażerii... > > > w jakim ubranku? > w ubranku tez mozna sie zakochac? > nie no tygrys to z abardzo sie rozbrykal, boje sie troche,ze sobie nie poradze; > - > ))))) a Ty sloo tygrysica, pazurki nie od parady my stajemy rowniez do obrony, niema obawy) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:18 slo-onko napisała: > > w jakim ubranku? > w ubranku tez mozna sie zakochac? > nie no tygrys to z abardzo sie rozbrykal, boje sie troche,ze sobie nie poradze; ...teraz naprawdę juz nie wiem co sie dzieje.. ...jakiś zwierzyniec i sklep z ubraniami... ...ide zapalić moze sie rozjasni.. > - > ))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:20 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > w jakim ubranku? > > w ubranku tez mozna sie zakochac? > > nie no tygrys to z abardzo sie rozbrykal, boje sie troche,ze sobie nie > poradze; > > ...teraz naprawdę juz nie wiem co sie dzieje.. > ...jakiś zwierzyniec i sklep z ubraniami... > ...ide zapalić moze sie rozjasni.. > > - > > ))))) raczej sie zadymiDDDD ok biore sie za Nika DDD Nik chyba nie jestes juz maloletni??))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:23 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > w jakim ubranku? > > > w ubranku tez mozna sie zakochac? > > > nie no tygrys to z abardzo sie rozbrykal, boje sie troche,ze sobie > nie > > poradze; > > > > ...teraz naprawdę juz nie wiem co sie dzieje.. > > ...jakiś zwierzyniec i sklep z ubraniami... > > ...ide zapalić moze sie rozjasni.. > > > - > > > ))))) > raczej sie zadymiDDDD > ok biore sie za Nika DDD > Nik chyba nie jestes juz maloletni??))) o rany!!!!!! slo)))))))))))))) podchoc ostroznie do sprawy bys nie wystraszyla nicka)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:35 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > w jakim ubranku? > > > > w ubranku tez mozna sie zakochac? > > > > nie no tygrys to z abardzo sie rozbrykal, boje sie troche,ze > sobie > > nie > > > poradze; > > > > > > ...teraz naprawdę juz nie wiem co sie dzieje.. > > > ...jakiś zwierzyniec i sklep z ubraniami... > > > ...ide zapalić moze sie rozjasni.. > > > > - > > > > ))))) > > raczej sie zadymiDDDD > > ok biore sie za Nika DDD > > Nik chyba nie jestes juz maloletni??))) > > o rany!!!!!! slo)))))))))))))) > podchoc ostroznie do sprawy > bys nie wystraszyla nicka)))))))))))))))))))) ...hmmm uciekał nie będę... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:18 co taka cisza? wybiórczą czytacie czy cuś? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:20 slo-onko napisała: > co taka cisza? > wybiórczą czytacie czy cuś? o to i ja zapalę z wami.... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:21 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > co taka cisza? > > wybiórczą czytacie czy cuś? > > o to i ja zapalę z wami.... a orzeszek tez pali papieroski?????? Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:20 slo-onko napisała: > co taka cisza? > wybiórczą czytacie czy cuś? szuka sie odpowiedzi sloo,ot co) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:21 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > co taka cisza? > > wybiórczą czytacie czy cuś? > > szuka sie odpowiedzi sloo,ot co) Jtka dolaczymy do palaczy? we wpiatke bedzie razniej Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:23 i co mamy z nimi robić???/ odpalać im nowe papieroski???P Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:24 jtka napisała: > i co mamy z nimi robić???/ odpalać im nowe papieroski???P na papierosku, zawsze sie nawiazuja nowe tematy, a mozecie byc po prostu do towarzystwa) Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:21 nie cuś , tylko net chodzi jak chce , a poza tym robi się w między czasie sto innych rzeczy... żeby połączenia nie marnowaćP hihihihihi Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:27 jtka napisała: > nie cuś , tylko net chodzi jak chce , a poza tym robi się w między czasie sto > innych rzeczy... żeby połączenia nie marnowaćP > hihihihihi i zeby pustych pzrebiegow nie bylo)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:29 cos bym zjadla po kolacji.... np.loda ,a niemam buuuuuuuuuuuu...(((( tez tak macie czasami,?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:31 kendo napisała: > cos bym zjadla po kolacji.... > np.loda ,a niemam buuuuuuuuuuuu...(((( > > tez tak macie czasami,?? powiem brzydko: ja po prostu zre DDD w tej chwili pozarlam orzeszka w czekoladzie )))))))) ale nie ozreszka tylko orzeszka DDDDDDD a takw ogole co kto dzis pije? ja juz mowilam sliwowice a Wy???))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:30 ...ładnie kochane panie... ...ja sobie marzne na balkonie paląc fajki... ...a Wy rozparte wygodnie kurzycie ile wlezie... ...publicznie... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:29 Polsko deszczowa ja czekam na Ciebie.... nie dbam o siebie..... nic... absotulnie nic...... absolutnie nic..... absolutnie nic...... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:30 orzeszek_rania napisała: > Polsko deszczowa ja czekam na Ciebie.... > nie dbam o siebie..... > nic... > absotulnie nic...... > absolutnie nic..... > absolutnie nic...... rania nie docenialam Ciebie )))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:31 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > Polsko deszczowa ja czekam na Ciebie.... > > nie dbam o siebie..... > > nic... > > absotulnie nic...... > > absolutnie nic..... > > absolutnie nic...... > > rania nie docenialam Ciebie )))))))) czekaj Malenka dopiero pól drinka wypiłam ))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:32 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > Polsko deszczowa ja czekam na Ciebie.... > > > nie dbam o siebie..... > > > nic... > > > absotulnie nic...... > > > absolutnie nic..... > > > absolutnie nic...... > > > > rania nie docenialam Ciebie )))))))) > > > czekaj Malenka dopiero pól drinka wypiłam ))))) to ja pzryjde na promocje Twojego pierwszego tomuDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:32 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > Polsko deszczowa ja czekam na Ciebie.... > > > > nie dbam o siebie..... > > > > nic... > > > > absotulnie nic...... > > > > absolutnie nic..... > > > > absolutnie nic...... > > > > > > rania nie docenialam Ciebie )))))))) > > > > > > czekaj Malenka dopiero pól drinka wypiłam ))))) > > to ja pzryjde na promocje Twojego pierwszego tomuDDDD a dasz autograf dla Slo?)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:31 Polsko deszczowa czekałem na ciebie lata świetlne minęły ja czekam nadal Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:30 dla Orzeszka trza szalik kupić , bo sie przeziębi Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:31 orzeszek_rania napisała: > Polsko deszczowa ja czekam na Ciebie.... > nie dbam o siebie..... > nic... > absotulnie nic...... > absolutnie nic..... > absolutnie nic...... orzeszku,wiecej optymizmu.... zadbaj o siebie ,piatek to dobry czas na kosmetyczne zabiegi np.manikir) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:32 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > Polsko deszczowa ja czekam na Ciebie.... > > nie dbam o siebie..... > > nic... > > absotulnie nic...... > > absolutnie nic..... > > absolutnie nic...... > > orzeszku,wiecej optymizmu.... > zadbaj o siebie ,piatek to dobry czas na kosmetyczne zabiegi np.manikir) ja sobie tylko spiewam..... spokojnie..... mówiłam że będę spiewała....))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:34 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > Polsko deszczowa ja czekam na Ciebie.... > > > nie dbam o siebie..... > > > nic... > > > absotulnie nic...... > > > absolutnie nic..... > > > absolutnie nic...... > > > > orzeszku,wiecej optymizmu.... > > zadbaj o siebie ,piatek to dobry czas na kosmetyczne zabiegi np.manikir > ) > > > ja sobie tylko spiewam..... > spokojnie..... > mówiłam że będę spiewała....))))) ...pięknie śpiewasz.. ...mozna się zasłuchac... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:34 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > Polsko deszczowa ja czekam na Ciebie.... > > > nie dbam o siebie..... > > > nic... > > > absotulnie nic...... > > > absolutnie nic..... > > > absolutnie nic...... > > > > orzeszku,wiecej optymizmu.... > > zadbaj o siebie ,piatek to dobry czas na kosmetyczne zabiegi np.manikir > ) > > > ja sobie tylko spiewam..... > spokojnie..... > mówiłam że będę spiewała....))))) no widzisz,oczka otworzylam zamiast sluchac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:34 slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedynczo, ciekawa sprawa ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:35 slo-onko napisała: > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedynczo, ciekawa sprawa > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) ja Ci zaraz dam sam na sam..... bo bedę zazdrosna.... eee... już jestem... Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:37 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedynczo, ciekawa > sprawa > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) > > ja Ci zaraz dam sam na sam..... > bo bedę zazdrosna.... > eee... już jestem... ...co sie tu wyrabia... ...jakas konspiracja... ...wprowadźcie mnie w temat... Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:36 slo-onko napisała: > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedynczo, ciekawa sprawa > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) ...o czym mówi ci ludzie... ...i czy słuchaja siebie nawzajem... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:38 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedynczo, ciekawa > sprawa > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) > > ...o czym mówi ci ludzie... > ...i czy słuchaja siebie nawzajem... przekazuja tylko swoje racje, w donikad( Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:39 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedynczo, ciekawa > sprawa > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) > > ...o czym mówi ci ludzie... > ...i czy słuchaja siebie nawzajem... widzialm tylko u sasiadow. wlasciwie nie wiem czy to lepiej czy gorzej. cos podobnie jak tu ale bardziej chyba czat bo nic nie zostaje w pamieci. my mamy historie do ktorej mozemy wrocic nie raz ))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:36 slo-onko napisała: > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedynczo, ciekawa sprawa > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) takimi sluchaniami wielu ludzi naraz ogarnia mie stres niekontrolowany po prostu niewyrabiam( pisanie mi nie pszekadza) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:39 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedynczo, ciekawa > sprawa > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) > > takimi sluchaniami wielu ludzi naraz > ogarnia mie stres niekontrolowany > po prostu niewyrabiam( > pisanie mi nie pszekadza) ...transmisja z sejmu?... ...o tym mówicie?... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:41 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedynczo, cie > kawa > > sprawa > > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) > > > > takimi sluchaniami wielu ludzi naraz > > ogarnia mie stres niekontrolowany > > po prostu niewyrabiam( > > pisanie mi nie pszekadza) > > ...transmisja z sejmu?... > ...o tym mówicie?... ha,ha,....tam nic chyba nie mozna zrozumiec) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:42 kendo napisała: > > ha,ha,....tam nic chyba nie mozna zrozumiec) nie abwi mnie to, wole spokoj dlatego jestem tutaj)))) tu jest milo, przyjemnie i cicho)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:45 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > ha,ha,....tam nic chyba nie mozna zrozumiec) > > nie abwi mnie to, wole spokoj dlatego jestem tutaj)))) > tu jest milo, przyjemnie i cicho)))) ...pokrzyczmy więc... ...pohałasujmy czy cuś... ...słuchacie trojki?... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:41 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedynczo, cie > kawa > > sprawa > > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) > > > > takimi sluchaniami wielu ludzi naraz > > ogarnia mie stres niekontrolowany > > po prostu niewyrabiam( > > pisanie mi nie pszekadza) > > ...transmisja z sejmu?... > ...o tym mówicie?... a jest? o tej porze? hehehe szkoda,ze tak daleko mieszkamy od siebie sami zrobilibysmy transmisje vistulowa tacy mazowszanie, podlasianie, mazurzy, pomorzanie, slacacy i vistulacy Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:43 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedyncz > o, cie > > kawa > > > sprawa > > > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) > > > > > > takimi sluchaniami wielu ludzi naraz > > > ogarnia mie stres niekontrolowany > > > po prostu niewyrabiam( > > > pisanie mi nie pszekadza) > > > > ...transmisja z sejmu?... > > ...o tym mówicie?... > > a jest? > o tej porze? > hehehe szkoda,ze tak daleko mieszkamy od siebie > sami zrobilibysmy transmisje vistulowa > tacy mazowszanie, podlasianie, mazurzy, pomorzanie, slacacy i vistulacy ...wydaje mi sie że w naszym pisaniu na forum... ...więcej rozsądku niż w całej polskiej polityce... ...przepraszam za to paskudne slowo "polityka"... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:45 nick000 napisał: > ...wydaje mi sie że w naszym pisaniu na forum... > ...więcej rozsądku niż w całej polskiej polityce... > ...przepraszam za to paskudne slowo "polityka"... i masz za co pzrepraszac NIk dla mnie cos takiego jak polityka nie istnieje nie moge ani sluchac ani patzrec bo inaczej trafia mnie szlag))) dlatego daleka jestem od niej i jestem zabiasta (kolor zielony) w tym temacie )))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:47 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > ...wydaje mi sie że w naszym pisaniu na forum... > > ...więcej rozsądku niż w całej polskiej polityce... > > ...przepraszam za to paskudne slowo "polityka"... > > i masz za co pzrepraszac NIk > dla mnie cos takiego jak polityka nie istnieje > nie moge ani sluchac ani patzrec bo inaczej trafia mnie szlag))) > dlatego daleka jestem od niej i jestem zabiasta (kolor zielony) w tym > temacie )))) ...dla mnie juz od dawna również... ...wybito mi ją z glowy... ...paskudztwo fuj... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > > > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo poj > edyncz > > o, cie > > > kawa > > > > sprawa > > > > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ) > )))) > > > > > > > > takimi sluchaniami wielu ludzi naraz > > > > ogarnia mie stres niekontrolowany > > > > po prostu niewyrabiam( > > > > pisanie mi nie pszekadza) > > > > > > ...transmisja z sejmu?... > > > ...o tym mówicie?... > > > > a jest? > > o tej porze? > > hehehe szkoda,ze tak daleko mieszkamy od siebie > > sami zrobilibysmy transmisje vistulowa > > tacy mazowszanie, podlasianie, mazurzy, pomorzanie, slacacy i vistulacy > > ...wydaje mi sie że w naszym pisaniu na forum... > ...więcej rozsądku niż w całej polskiej polityce... > ...przepraszam za to paskudne slowo "polityka"... KOCHANI ja muszę się pozegnać, bo kompa musze ostapić.... zarazie małej miło było jak co wieczór z wami.... ale.... jutro też jest dzień.... i zrobię wam kawy z mlekiem i cukrem.... no i ciasteczka ofcoure )) buziaczki i dobranoc Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:47 orzeszek_rania napisała: > > KOCHANI > ja muszę się pozegnać, bo kompa musze ostapić.... zarazie małej > miło było jak co wieczór z wami.... > ale.... > jutro też jest dzień.... > i zrobię wam kawy z mlekiem i cukrem.... > no i ciasteczka ofcoure )) pa orzeszku, cmok)))) <Slo przytula orzeszka >)))))) > buziaczki i dobranoc Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:49 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > > > > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz al > bo poj > > edyncz > > > o, cie > > > > kawa > > > > > sprawa > > > > > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w > 5 ) > > )))) > > > > > > > > > > takimi sluchaniami wielu ludzi naraz > > > > > ogarnia mie stres niekontrolowany > > > > > po prostu niewyrabiam( > > > > > pisanie mi nie pszekadza) > > > > > > > > ...transmisja z sejmu?... > > > > ...o tym mówicie?... > > > > > > a jest? > > > o tej porze? > > > hehehe szkoda,ze tak daleko mieszkamy od siebie > > > sami zrobilibysmy transmisje vistulowa > > > tacy mazowszanie, podlasianie, mazurzy, pomorzanie, slacacy i vistu > lacy > > > > ...wydaje mi sie że w naszym pisaniu na forum... > > ...więcej rozsądku niż w całej polskiej polityce... > > ...przepraszam za to paskudne slowo "polityka"... > > > KOCHANI > ja muszę się pozegnać, bo kompa musze ostapić.... zarazie małej > miło było jak co wieczór z wami.... > ale.... > jutro też jest dzień.... > i zrobię wam kawy z mlekiem i cukrem.... > no i ciasteczka ofcoure )) > buziaczki i dobranoc wielka szoda nicku.... a czy "zaraza mala" nie powinna byc juz w lozeczku????? na kawcie czekamy jutro..... ja nie lubie duzo cukru..zaznaczam! zycze spokojnej nocy)..usciski. Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:51 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK > ? > > > > > > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na > raz al > > bo poj > > > edyncz > > > > o, cie > > > > > kawa > > > > > > sprawa > > > > > > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam > albo w > > 5 ) > > > )))) > > > > > > > > > > > > takimi sluchaniami wielu ludzi naraz > > > > > > ogarnia mie stres niekontrolowany > > > > > > po prostu niewyrabiam( > > > > > > pisanie mi nie pszekadza) > > > > > > > > > > ...transmisja z sejmu?... > > > > > ...o tym mówicie?... > > > > > > > > a jest? > > > > o tej porze? > > > > hehehe szkoda,ze tak daleko mieszkamy od siebie > > > > sami zrobilibysmy transmisje vistulowa > > > > tacy mazowszanie, podlasianie, mazurzy, pomorzanie, slacacy i > vistu > > lacy > > > > > > ...wydaje mi sie że w naszym pisaniu na forum... > > > ...więcej rozsądku niż w całej polskiej polityce... > > > ...przepraszam za to paskudne slowo "polityka"... > > > > > > KOCHANI > > ja muszę się pozegnać, bo kompa musze ostapić.... zarazie małej > > miło było jak co wieczór z wami.... > > ale.... > > jutro też jest dzień.... > > i zrobię wam kawy z mlekiem i cukrem.... > > no i ciasteczka ofcoure )) > > buziaczki i dobranoc > > wielka szoda nicku.... > a czy "zaraza mala" nie powinna byc juz w lozeczku????? > > na kawcie czekamy jutro..... > ja nie lubie duzo cukru..zaznaczam! > > zycze spokojnej nocy)..usciski. ...dobranoc orzeszku... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:46 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo pojedyncz > o, cie > > kawa > > > sprawa > > > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ))))) > > > > > > takimi sluchaniami wielu ludzi naraz > > > ogarnia mie stres niekontrolowany > > > po prostu niewyrabiam( > > > pisanie mi nie pszekadza) > > > > ...transmisja z sejmu?... > > ...o tym mówicie?... > > a jest? > o tej porze? > hehehe szkoda,ze tak daleko mieszkamy od siebie > sami zrobilibysmy transmisje vistulowa > tacy mazowszanie, podlasianie, mazurzy, pomorzanie, slacacy i vistulacy dobry pomysl sloo moze kiedys sie zejda nasze drogi ale bedzie wesolo)))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:48 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > > > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz albo poj > edyncz > > o, cie > > > kawa > > > > sprawa > > > > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w 5 ) > )))) > > > > > > > > takimi sluchaniami wielu ludzi naraz > > > > ogarnia mie stres niekontrolowany > > > > po prostu niewyrabiam( > > > > pisanie mi nie pszekadza) > > > > > > ...transmisja z sejmu?... > > > ...o tym mówicie?... > > > > a jest? > > o tej porze? > > hehehe szkoda,ze tak daleko mieszkamy od siebie > > sami zrobilibysmy transmisje vistulowa > > tacy mazowszanie, podlasianie, mazurzy, pomorzanie, slacacy i vistulacy > > dobry pomysl sloo > moze kiedys sie zejda nasze drogi > ale bedzie wesolo)))))))))))))))) ...zbyt piękne żeby miało sie ziścić((... ...wierzę jednak że może kiedys... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:51 w tym tu radio odbiera tylko ZETKA (((((( wlaczylam . Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:53 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > slyszeliscie o takim wariactwie jak PALTALK? > > > > > > tam ludzie mowia do siebie moga wszyscy na raz al > bo poj > > edyncz > > > o, cie > > > > kawa > > > > > sprawa > > > > > > ale ja jakos wole intymniej tak sam na sam albo w > 5 ) > > )))) > > > > > > > > > > takimi sluchaniami wielu ludzi naraz > > > > > ogarnia mie stres niekontrolowany > > > > > po prostu niewyrabiam( > > > > > pisanie mi nie pszekadza) > > > > > > > > ...transmisja z sejmu?... > > > > ...o tym mówicie?... > > > > > > a jest? > > > o tej porze? > > > hehehe szkoda,ze tak daleko mieszkamy od siebie > > > sami zrobilibysmy transmisje vistulowa > > > tacy mazowszanie, podlasianie, mazurzy, pomorzanie, slacacy i vistu > lacy > > > > dobry pomysl sloo > > moze kiedys sie zejda nasze drogi > > ale bedzie wesolo)))))))))))))))) > > ...zbyt piękne żeby miało sie ziścić((... > ...wierzę jednak że może kiedys... a dlaczego nie.... nigdy niewiadomo co sie moze zdazyc??? ja wierze w przypadki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:49 kendo napisała: > > dobry pomysl sloo > moze kiedys sie zejda nasze drogi > ale bedzie wesolo)))))))))))))))) nawet nie wiesz jak bardzo o tym marze Kendus )))))) znamy sie juz dosc dobrze tak bylo kiedys na poduchach ale mzoe byc nadal Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:53 ..."To mi sie śni"... ...śpiewa Kora... ...ale to smutna piosenka... ...nie w piatkowy wieczór proszę... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:54 nick000 napisał: > ..."To mi sie śni"... > ...śpiewa Kora... > ...ale to smutna piosenka... > ...nie w piatkowy wieczór proszę... u mnie na ZETCE jakis rap raege czy jakis inny stwor nawet nie umiem tego opisac Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:56 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ..."To mi sie śni"... > > ...śpiewa Kora... > > ...ale to smutna piosenka... > > ...nie w piatkowy wieczór proszę... > > u mnie na ZETCE jakis rap raege czy jakis inny stwor nawet nie umiem tego > opisac ...mogę sluchać rapu raege i stworow innych też... ...zalezy od nastroju... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:58 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ..."To mi sie śni"... > > > ...śpiewa Kora... > > > ...ale to smutna piosenka... > > > ...nie w piatkowy wieczór proszę... > > > > u mnie na ZETCE jakis rap raege czy jakis inny stwor nawet nie umiem tego > > > opisac > > ...mogę sluchać rapu raege i stworow innych też... > ...zalezy od nastroju... nie lubie rapu ani metaliku( Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:53 nie wiem jak Wy ale ja tu dzis siedze do bolu i niech no tylko mnie kto ruszy to..........)))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:55 slo-onko napisała: > nie wiem jak Wy ale ja tu dzis siedze do bolu i niech no tylko mnie kto ruszy > to..........)))))))))))) ...ja też... ...tylko mnie nikt nie ruszy... ...dlatego jestem taki odważny... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:57 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nie wiem jak Wy ale ja tu dzis siedze do bolu i niech no tylko mnie kto r > uszy > > to..........)))))))))))) > > ...ja też... > ...tylko mnie nikt nie ruszy... > ...dlatego jestem taki odważny... ..a ja sie ruszania nie boje..i juz) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:59 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nie wiem jak Wy ale ja tu dzis siedze do bolu i niech no tylko mnie > kto r > > uszy > > > to..........)))))))))))) > > > > ...ja też... > > ...tylko mnie nikt nie ruszy... > > ...dlatego jestem taki odważny... > > ..a ja sie ruszania nie boje..i juz) ...serio?... ...zuch... ...moze to nie moja sprawa ale co w tej kwestii ślubne ma do powiedzenia?... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:01 nick000 napisał: > > ...serio?... > ...zuch... > ...moze to nie moja sprawa ale co w tej kwestii ślubne ma do powiedzenia?... moj np. starsznie marudzi))) ale dzis pozwole mu na to, niech sie wymarudzi za wsie czasy DD Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:04 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > ...serio?... > > ...zuch... > > ...moze to nie moja sprawa ale co w tej kwestii ślubne ma do powiedzenia? > ... > > moj np. starsznie marudzi))) > ale dzis pozwole mu na to, niech sie wymarudzi za wsie czasy DD ...dobrze mają faceci wasi... ...nie dość że są z wami na codzień... ...to jeszcze moga marudzić... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:05 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > ...serio?... > > > ...zuch... > > > ...moze to nie moja sprawa ale co w tej kwestii ślubne ma do powied > zenia? > > ... > > > > moj np. starsznie marudzi))) > > ale dzis pozwole mu na to, niech sie wymarudzi za wsie czasy DD > > ...dobrze mają faceci wasi... > ...nie dość że są z wami na codzień... > ...to jeszcze moga marudzić... jakbys spytal mojego to juz na pewno by sobie nie chwalil) a zcasem to nawet za duzo marudza Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:06 Niczek Ty w poniedzialek ubierz czapeczke i szaliczek bo tylko plus 6 st. C zapowiadaja Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:09 slo-onko napisała: > Niczek Ty w poniedzialek ubierz czapeczke i szaliczek bo tylko plus 6 st. C > zapowiadaja ...niczek taki juz jest że w życiu czapeczki i szaliczka na sobie nie nosil... ...wracajac do poprzedniego postu to moge powiedzieć jedno... ...nie jestem marudny... ...serio i mam na to swiadków... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:11 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > Niczek Ty w poniedzialek ubierz czapeczke i szaliczek bo tylko plus 6 st > . C > > zapowiadaja > > ...niczek taki juz jest że w życiu czapeczki i szaliczka na sobie nie nosil... > ...wracajac do poprzedniego postu to moge powiedzieć jedno... > ...nie jestem marudny... > ...serio i mam na to swiadków... no a np. jak zupa za slona to co wtedy mowisz?))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:21 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > Niczek Ty w poniedzialek ubierz czapeczke i szaliczek bo tylko plu > s 6 st > > . C > > > zapowiadaja > > > > ...niczek taki juz jest że w życiu czapeczki i szaliczka na sobie nie nos > il... > > ...wracajac do poprzedniego postu to moge powiedzieć jedno... > > ...nie jestem marudny... > > ...serio i mam na to swiadków... > > no a np. jak zupa za slona to co wtedy mowisz?))))) ...nie jadam zup... ...nie jadam sniadań... ...jak jest obiad to jem... ...jak nie to też coś tam zjadam... ...nie przejmuję sie drobiazgami... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:28 nick000 napisał: > > ...nie jadam zup... > ...nie jadam sniadań... > ...jak jest obiad to jem... > ...jak nie to też coś tam zjadam... > ...nie przejmuję sie drobiazgami... no ale jest cos co czlowieka wkurza czasem co Ciebie najczesciej wkurza?) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:33 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > ...nie jadam zup... > > ...nie jadam sniadań... > > ...jak jest obiad to jem... > > ...jak nie to też coś tam zjadam... > > ...nie przejmuję sie drobiazgami... > > no ale jest cos co czlowieka wkurza czasem > co Ciebie najczesciej wkurza?) ...prawde mówiąc bardzo wiele... ...nuczylem sie nie okazywac złości... ...jest to bez sensu i tylko kumuluje jeszcze wiecej złości i spirala sie nakręca... ...niestety chowam wszystko w sobie... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:56 slo-onko napisała: > nie wiem jak Wy ale ja tu dzis siedze do bolu i niech no tylko mnie kto ruszy > to..........)))))))))))) ha,...sloo niwymieniaj slowa "bolu" bo dzis pazury mnie bola...a nic fizycznego nie zrobilam zaczynaja sie zmna( Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:57 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nie wiem jak Wy ale ja tu dzis siedze do bolu i niech no tylko mnie kto r > uszy > > to..........)))))))))))) > > ha,...sloo niwymieniaj slowa "bolu" > bo dzis pazury mnie bola...a nic fizycznego nie zrobilam > zaczynaja sie zmna( ...Kenduś widzialem prognoże dla Skandynawii.. ...lepiej nie wychodź jutro z domu... ...bidna Kendo... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:59 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nie wiem jak Wy ale ja tu dzis siedze do bolu i niech no tylko mnie > kto r > > uszy > > > to..........)))))))))))) > > > > ha,...sloo niwymieniaj slowa "bolu" > > bo dzis pazury mnie bola...a nic fizycznego nie zrobilam > > zaczynaja sie zmna( > > ...Kenduś widzialem prognoże dla Skandynawii.. > ...lepiej nie wychodź jutro z domu... > ...bidna Kendo... a co tornado zapowiedzieli??????)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:07 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nie wiem jak Wy ale ja tu dzis siedze do bolu i niech no tylk > o mnie > > kto r > > > uszy > > > > to..........)))))))))))) > > > > > > ha,...sloo niwymieniaj slowa "bolu" > > > bo dzis pazury mnie bola...a nic fizycznego nie zrobilam > > > zaczynaja sie zmna( > > > > ...Kenduś widzialem prognoże dla Skandynawii.. > > ...lepiej nie wychodź jutro z domu... > > ...bidna Kendo... > > > a co tornado zapowiedzieli??????)))))) lepiej mnie nie straszcie, chociasz jutro w domciu siedze.... ale szkoda tych co musza w droge Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:07 slo-onko napisała: > czy u Was poczta tez nie dziala? ...myśle ze dziala... ...a co jest z Twoja?... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:07 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > czy u Was poczta tez nie dziala? > > ...myśle ze dziala... > ...a co jest z Twoja?... napisali,ze im pykro ale nie ma polaczenia z serwerem(((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:11 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > czy u Was poczta tez nie dziala? > > > > ...myśle ze dziala... > > ...a co jest z Twoja?... > > napisali,ze im pykro ale nie ma polaczenia z serwerem(((((( ...u mnie ok... ...trzeba zmienić pocztę na onetowa lub interię... ...są pojemniejsze podobno... ...czego to człowiek sie moze przy Was nauczyć... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:12 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > czy u Was poczta tez nie dziala? > > > > > > ...myśle ze dziala... > > > ...a co jest z Twoja?... > > > > napisali,ze im pykro ale nie ma polaczenia z serwerem(((((( > > ...u mnie ok... > ...trzeba zmienić pocztę na onetowa lub interię... > ...są pojemniejsze podobno... > ...czego to człowiek sie moze przy Was nauczyć... to niemozliwe dlaczego mnie nie dziala? w goncu wszyscy jestesmy na gazecie(((( Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:13 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > czy u Was poczta tez nie dziala? > > > > > > ...myśle ze dziala... > > > ...a co jest z Twoja?... > > > > napisali,ze im pykro ale nie ma polaczenia z serwerem(((((( > > ...u mnie ok... > ...trzeba zmienić pocztę na onetowa lub interię... > ...są pojemniejsze podobno... > ...czego to człowiek sie moze przy Was nauczyć... slyszalam,ze >go 2 < sa lepsze.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:15 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > czy u Was poczta tez nie dziala? > > > > > > > > ...myśle ze dziala... > > > > ...a co jest z Twoja?... > > > > > > napisali,ze im pykro ale nie ma polaczenia z serwerem(((((( > > > > ...u mnie ok... > > ...trzeba zmienić pocztę na onetowa lub interię... > > ...są pojemniejsze podobno... > > ...czego to człowiek sie moze przy Was nauczyć... > > slyszalam,ze >go 2 < sa lepsze.. tzreba miec tlen)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:18 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > czy u Was poczta tez nie dziala? > > > > > > > > > > ...myśle ze dziala... > > > > > ...a co jest z Twoja?... > > > > > > > > napisali,ze im pykro ale nie ma polaczenia z serwerem(((((( > > > > > > ...u mnie ok... > > > ...trzeba zmienić pocztę na onetowa lub interię... > > > ...są pojemniejsze podobno... > > > ...czego to człowiek sie moze przy Was nauczyć... > > > > slyszalam,ze >go 2 < sa lepsze.. > > > tzreba miec tlen)))))) acha....bo moi znajomi mi rekomendowali ..pozakaladali sobie, jeszcze nie pisalam na ta poczte. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:10 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > czy u Was poczta tez nie dziala? > > ...myśle ze dziala... > ...a co jest z Twoja?... sprawdzales? bo mi nie dziala(((((( Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:11 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > czy u Was poczta tez nie dziala? > > > > ...myśle ze dziala... > > ...a co jest z Twoja?... > > > sprawdzales? > bo mi nie dziala(((((( ..mi dziala, ..wyslam Cie test na dowod) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 21:58 ale jestesmy mocniDDDD taka trojca jednomyslna))))) bosko sie czuje dzisiaj )))) tutaj z Wami))))))))) ooooooo Chris Rya spiewal)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:00 slo-onko napisała: > ale jestesmy mocniDDDD > taka trojca jednomyslna))))) > bosko sie czuje dzisiaj )))) > tutaj z Wami))))))))) > > ooooooo Chris Rya spiewal)))))) ...w III lista przebojów... ...juz mnie to zaczyna nudzić... ...puszcze cos odpowiedniego do nastroju... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:14 Kendus ja mowie o gazetowej a nie o domowej )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:16 slo-onko napisała: > Kendus ja mowie o gazetowej a nie o domowej )))))) a to wyslac Ci test na gazetowa? Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:21 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > Kendus ja mowie o gazetowej a nie o domowej )))))) > > a to wyslac Ci test na gazetowa? nie, juz dziala DDDDDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:22 jak cos Wam powiem to nie uwierzycie))))) pracuje po 10-11 godzin jestem na nogach od 7,30 a werwy to mam dzis tyle jak nigdy))))))) skad to sie bierze?)))))) tylko,zebym zaraz nie padla ((((( Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:25 slo-onko napisała: > jak cos Wam powiem to nie uwierzycie))))) > pracuje po 10-11 godzin > jestem na nogach od 7,30 > a werwy to mam dzis tyle jak nigdy))))))) > skad to sie bierze?)))))) > tylko,zebym zaraz nie padla ((((( zawsze sie nad tym zastanawiam sloo skad sie toto bierze u Ciebie ja bym padla jak pies Pluto) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:27 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > jak cos Wam powiem to nie uwierzycie))))) > > pracuje po 10-11 godzin > > jestem na nogach od 7,30 > > a werwy to mam dzis tyle jak nigdy))))))) > > skad to sie bierze?)))))) > > tylko,zebym zaraz nie padla ((((( > > zawsze sie nad tym zastanawiam sloo > skad sie toto bierze u Ciebie > ja bym padla jak pies Pluto) nie chwalmy dnia pzred jego zachodem a raczej nie chwalimy ksiezyca pzred jego zachodemDDDD bo pzryjdzie kryzys i tez padne jak pluoto))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:24 eeellllooooo)))))) ktos tu usypia?))))) czy marznie na balkonie jako ten Romeo?))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:28 sloo rozmawialam dzis z kolegowna ,ktora tu mieszka a jest z Twojego miasta opowiadala mi o miejcu,gdzie jest dobre papusianie za pol ceny zawsze od 11-11:30 "nad woda" przy Walach Chrobrego jadla pyszny bialy barsz-czy zorek zapiekany w chlebku. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:33 kendo napisała: > sloo > rozmawialam dzis z kolegowna ,ktora tu mieszka > a jest z Twojego miasta > opowiadala mi > o miejcu,gdzie jest dobre papusianie za pol ceny zawsze od 11-11:30 > "nad woda" przy Walach Chrobrego > jadla pyszny bialy barsz-czy zorek > zapiekany w chlebku. wiem Kendusia o czym mowisz to knajpa tego samego wlasciciela o ktorym kiedys pisalam,ze jadlam tam pamietasz? i nawet linki zalaczylam)))) jak checsz to pojdziemy))))))))) w tamtej jeszce mnie nie bylo))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:35 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo > > rozmawialam dzis z kolegowna ,ktora tu mieszka > > a jest z Twojego miasta > > opowiadala mi > > o miejcu,gdzie jest dobre papusianie za pol ceny zawsze od 11-11:30 > > "nad woda" przy Walach Chrobrego > > jadla pyszny bialy barsz-czy zorek > > zapiekany w chlebku. > > wiem Kendusia o czym mowisz > to knajpa tego samego wlasciciela o ktorym kiedys pisalam,ze jadlam tam > pamietasz? i nawet linki zalaczylam)))) > jak checsz to pojdziemy))))))))) > w tamtej jeszce mnie nie bylo))))))) tak wlasnie pomyslam, jak mi opowiadala,ze to musi byc "blisko" i znow intuicje mialam dobra) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:37 kendo napisała: > > tak wlasnie pomyslam, > jak mi opowiadala,ze to musi byc "blisko" > i znow intuicje mialam dobra) sam widok z Walow Chrobrego na port jest ciekawy. a z portu na WAly to cud szcegolnie w nocy jak jest oswietlone sama zobaczysz, tylko zarezerwuj sobie kilka dni na te atrakcje ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:29 slo-onko napisała: > eeellllooooo)))))) > ktos tu usypia?))))) > czy marznie na balkonie jako ten Romeo?))))))) ...jestem jestem... ...z ta poczta faktycznie coś dziwnego... ...cos napisałem i znikło... ...jakies czary .. Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:33 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > eeellllooooo)))))) > > ktos tu usypia?))))) > > czy marznie na balkonie jako ten Romeo?))))))) > > ...jestem jestem... > ...z ta poczta faktycznie coś dziwnego... > ...cos napisałem i znikło... > ...jakies czary .. takich czarow to mam mnostwo..... zwlaszcza jak napisze dlugi list, przerzucacam go wtedy do >dokoncz pozniej< i z tamtad wysylam Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:38 kendo napisała: > takich czarow to mam mnostwo..... > zwlaszcza jak napisze dlugi list, > przerzucacam go wtedy do >dokoncz pozniej< i z tamtad wysylam a ja juz sie anuczylam kopiuje tekst co troche a potem moge go wklejac 100 razy ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:34 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > eeellllooooo)))))) > > ktos tu usypia?))))) > > czy marznie na balkonie jako ten Romeo?))))))) > > ...jestem jestem... > ...z ta poczta faktycznie coś dziwnego... > ...cos napisałem i znikło... > ...jakies czary .. heheheh pojawia sie i znika jak w piosence wiec jak dzial au mnie to nie u Ciebie i na odwrot)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:38 ..sloo bede musiala sprawdzic,jak ubezpieczenie dziala gdy odskakuje z trasy, wiesz wszystko musi pasowac w razie czego. Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:41 ...nie byłem w mieście Slo od dziesieciu lat... ...kiedyś może sie wybiorę... ...na ten zurek w chlebie... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:42 nick000 napisał: > ...nie byłem w mieście Slo od dziesieciu lat... > ...kiedyś może sie wybiorę... > ...na ten zurek w chlebie... a przed 10 byles???????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:51 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...nie byłem w mieście Slo od dziesieciu lat... > > ...kiedyś może sie wybiorę... > > ...na ten zurek w chlebie... > > a przed 10 byles???????????? ...bywalem służbowo... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:55 a teraz spiewa INGRID-tez uwielbiam jejs lucha francuski hicior TU ES Foutu)))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:55 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...nie byłem w mieście Slo od dziesieciu lat... > > > ...kiedyś może sie wybiorę... > > > ...na ten zurek w chlebie... > > > > a przed 10 byles???????????? > ...bywalem służbowo... ..a nieda rady znow sluzbowych wyjazdow wdrozyc w zycie?? Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:56 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ...nie byłem w mieście Slo od dziesieciu lat... > > > > ...kiedyś może sie wybiorę... > > > > ...na ten zurek w chlebie... > > > > > > a przed 10 byles???????????? > > ...bywalem służbowo... > > ..a nieda rady znow > sluzbowych wyjazdow wdrozyc w zycie?? ...niestety... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:00 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > ...nie byłem w mieście Slo od dziesieciu lat... > > > > > ...kiedyś może sie wybiorę... > > > > > ...na ten zurek w chlebie... > > > > > > > > a przed 10 byles???????????? > > > ...bywalem służbowo... > > > > ..a nieda rady znow > > sluzbowych wyjazdow wdrozyc w zycie?? > ...niestety... ..szkoda, bo bys spotkal sloo vistuli) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:04 kendo napisała: > > > > > > ..a nieda rady znow > > > sluzbowych wyjazdow wdrozyc w zycie?? > > ...niestety... > > ..szkoda, bo bys spotkal sloo vistuli) ale fajnie to napisalas) no w koncu co to za rzeka nad ktora nie ma slonka?)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:15 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > > > > > ..a nieda rady znow > > > > sluzbowych wyjazdow wdrozyc w zycie?? > > > ...niestety... > > > > ..szkoda, bo bys spotkal sloo vistuli) > > ale fajnie to napisalas) > no w koncu co to za rzeka nad ktora nie ma slonka?)))) ...rzeka w ktorej nie odbija sie sloonko... ...nazywa się styks i jest martwa... ...nasza żyje i pulsuje wszelkimi kolorami tęczy... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:22 nick000 napisał: > > ale fajnie to napisalas) > > no w koncu co to za rzeka nad ktora nie ma slonka?)))) > > ...rzeka w ktorej nie odbija sie sloonko... > ...nazywa się styks i jest martwa... > ...nasza żyje i pulsuje wszelkimi kolorami tęczy... jak Tu umiesz fajnie porownywac )))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:43 kendo napisała: > ..sloo > bede musiala sprawdzic,jak ubezpieczenie dziala > gdy odskakuje z trasy, > wiesz wszystko musi pasowac w razie czego. > jasne Kendus rob wszystko,zeby bylo dobrze))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:45 no wiedzialam,ze pzrechwale ten zachod zaczyna mnie rozbierac, mozyc i kregi w slupie odmawiaja posluszenstwa(((( jesli za jakis czas pojde sie polozyc to nie pogniewacie sie na mnie?) choc i tak wiem,ze nie bede spala))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:46 teraz slucham francuskiej piosenki "żuli taksi"-oczyscie fonetycznie to napisalam sliczna jest taka subtelna jak milosc))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:49 slo-onko napisała: > teraz slucham francuskiej piosenki "żuli taksi"-oczyscie fonetycznie to > napisalam sliczna jest taka subtelna jak milosc))))) pancio poszlo juz nana, wylaczylo TV, i nareszcie mam cichutko i sie upajam cisza) nie zawsze lubie czegos sluchac Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:50 ja z dworca PKP mam niemile wsponienia, jak przesiadka,trzeba walizy dzwigac po schodach..usch.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:51 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > teraz slucham francuskiej piosenki "żuli taksi"-oczyscie fonetycznie to > > napisalam sliczna jest taka subtelna jak milosc))))) > > pancio poszlo juz nana, > wylaczylo TV, > i nareszcie mam cichutko i sie upajam cisza) > nie zawsze lubie czegos sluchac a ja teraz mam jedna mini sluchawke na uchu a muzyczka cicho szepcze czule slowa piosenki)) moja pociecha spi a mala jest na sluzbie u babci. polowka pewnie chrapie,zyc nie umierac))))))) Kendo nawet nie wiesz czym jestTwoja vistula)))))) spodziewalas sie kiedys,ze bedzie takim azylem dla nas?))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:54 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > teraz slucham francuskiej piosenki "żuli taksi"-oczyscie fonetyczni > e to > > > napisalam sliczna jest taka subtelna jak milosc))))) > > > > pancio poszlo juz nana, > > wylaczylo TV, > > i nareszcie mam cichutko i sie upajam cisza) > > nie zawsze lubie czegos sluchac > > > a ja teraz mam jedna mini sluchawke na uchu > a muzyczka cicho szepcze czule slowa piosenki)) > moja pociecha spi a mala jest na sluzbie u babci. > polowka pewnie chrapie,zyc nie umierac))))))) > Kendo nawet nie wiesz czym jestTwoja vistula)))))) > spodziewalas sie kiedys,ze bedzie takim azylem dla nas?))))) nie,sloo,nie spodziewalam sie tego, cieszy mnie zatem,ze Ty i wszyscy sie dobrze tu czuja) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:55 ...jak mnie tu zaprosiłaś byłem juz zarażony... ...wpierw poduchy teraz vistula... ...jest niesamowita jak balsam na ranę... ...zostają gdzieś kłopoty i stresy... ...a przecież piszemy sobie zwyczajnie nie siląc sie na madre teksty... ...taka zwykła rozmowa a ile daje... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:57 nick000 napisał: > ...jak mnie tu zaprosiłaś byłem juz zarażony... > ...wpierw poduchy teraz vistula... > ...jest niesamowita jak balsam na ranę... > ...zostają gdzieś kłopoty i stresy... > ...a przecież piszemy sobie zwyczajnie nie siląc sie na madre teksty... > ...taka zwykła rozmowa a ile daje... taka kawiarnia w ktorej mozna wypoczac, pogadac o glupotach i posmiac sie czasem do rozpuku)))))))) i ma to swoja zalete,ze wszystko jest zachowane w pamieci))))) a teraz to co powino miecs woja klej na watkach: a teraz spiewa INGRID-tez uwielbiam jejs lucha francuski hicior TU ES Foutu)))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:59 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...jak mnie tu zaprosiłaś byłem juz zarażony... > > ...wpierw poduchy teraz vistula... > > ...jest niesamowita jak balsam na ranę... > > ...zostają gdzieś kłopoty i stresy... > > ...a przecież piszemy sobie zwyczajnie nie siląc sie na madre teksty... > > ...taka zwykła rozmowa a ile daje... > > > taka kawiarnia w ktorej mozna wypoczac, pogadac o glupotach i posmiac sie > czasem do rozpuku)))))))) > i ma to swoja zalete,ze wszystko jest zachowane w pamieci))))) > > a teraz to co powino miecs woja klej na watkach: > a teraz spiewa INGRID-tez uwielbiam jejs lucha > francuski hicior TU ES Foutu)))) czy to nie jedyna szwedka co spiewa po francusku... dobra jest) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:01 kendo napisała: > > czy to nie jedyna szwedka co spiewa po francusku... > dobra jest) nie wiem Kendus ale glos ma taki sliczny delikatny)) to satry hicior powinnas go slyszec Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:00 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...jak mnie tu zaprosiłaś byłem juz zarażony... > > ...wpierw poduchy teraz vistula... > > ...jest niesamowita jak balsam na ranę... > > ...zostają gdzieś kłopoty i stresy... > > ...a przecież piszemy sobie zwyczajnie nie siląc sie na madre teksty... > > ...taka zwykła rozmowa a ile daje... > > > taka kawiarnia w ktorej mozna wypoczac, pogadac o glupotach i posmiac sie > czasem do rozpuku)))))))) > i ma to swoja zalete,ze wszystko jest zachowane w pamieci))))) > > a teraz to co powino miecs woja klej na watkach: > a teraz spiewa INGRID-tez uwielbiam jejs lucha > francuski hicior TU ES Foutu)))) ...dziewczyny tu jest wspaniale... ...dzięki Wam... ...atmosfera to ludzie... ...potraficie ją tworzyć... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 22:57 nick000 napisał: > ...jak mnie tu zaprosiłaś byłem juz zarażony... > ...wpierw poduchy teraz vistula... > ...jest niesamowita jak balsam na ranę... > ...zostają gdzieś kłopoty i stresy... > ...a przecież piszemy sobie zwyczajnie nie siląc sie na madre teksty... > ...taka zwykła rozmowa a ile daje... ..i chyba o to chodzi, by byc na luzie i naturalny.... mam niemile wspomnienia z innych forumow polonijnych swiecie...do tej pory miesem sie obrzucaja brrrrrr( Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:00 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...jak mnie tu zaprosiłaś byłem juz zarażony... > > ...wpierw poduchy teraz vistula... > > ...jest niesamowita jak balsam na ranę... > > ...zostają gdzieś kłopoty i stresy... > > ...a przecież piszemy sobie zwyczajnie nie siląc sie na madre teksty... > > ...taka zwykła rozmowa a ile daje... > > ..i chyba o to chodzi, > by byc na luzie i naturalny.... > mam niemile wspomnienia z innych forumow polonijnych > swiecie...do tej pory miesem sie obrzucaja brrrrrr( bo jak jest duzo ludzi o roznych charakterach to tak sie konczy. my stanowimy grupe powaznych ludzi Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:02 ...kto by pomyślał że powazni ludzie... ...pracę zaczynaja od powitania się na forum... ...wychodzi na to ze wcale nie jesteśmy poważni))))... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:05 nick000 napisał: > ...kto by pomyślał że powazni ludzie... > ...pracę zaczynaja od powitania się na forum... > ...wychodzi na to ze wcale nie jesteśmy poważni))))... hi,hi,...to taki juz nawyk, ja tez tak robie ,i co?? to milo "do kogos rano przemowic") Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:09 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...kto by pomyślał że powazni ludzie... > > ...pracę zaczynaja od powitania się na forum... > > ...wychodzi na to ze wcale nie jesteśmy poważni))))... > > hi,hi,...to taki juz nawyk, > ja tez tak robie ,i co?? > to milo "do kogos rano przemowic") i napic sie z kims kawy))))))))) niesamowite ))))) niby tak daleko a jednak blisko)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:13 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...kto by pomyślał że powazni ludzie... > > > ...pracę zaczynaja od powitania się na forum... > > > ...wychodzi na to ze wcale nie jesteśmy poważni))))... > > > > hi,hi,...to taki juz nawyk, > > ja tez tak robie ,i co?? > > to milo "do kogos rano przemowic") > > i napic sie z kims kawy))))))))) > niesamowite ))))) > niby tak daleko a jednak blisko)))))) ..dokladnie....a ja juz pilam winko na kamerce to dopiero przezycie))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:16 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ...kto by pomyślał że powazni ludzie... > > > > ...pracę zaczynaja od powitania się na forum... > > > > ...wychodzi na to ze wcale nie jesteśmy poważni))))... > > > > > > hi,hi,...to taki juz nawyk, > > > ja tez tak robie ,i co?? > > > to milo "do kogos rano przemowic") > > > > i napic sie z kims kawy))))))))) > > niesamowite ))))) > > niby tak daleko a jednak blisko)))))) > > ..dokladnie....a ja juz pilam winko na kamerce > to dopiero przezycie))))))))))))) ponoc cyfrowke mozna podlaczyc jako kamere, jtro wybprobujemy, jak cos to wieczorem spotkano przed oczkiem )) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:17 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > ...kto by pomyślał że powazni ludzie... > > > > > ...pracę zaczynaja od powitania się na forum... > > > > > ...wychodzi na to ze wcale nie jesteśmy poważni)))). > .. > > > > > > > > hi,hi,...to taki juz nawyk, > > > > ja tez tak robie ,i co?? > > > > to milo "do kogos rano przemowic") > > > > > > i napic sie z kims kawy))))))))) > > > niesamowite ))))) > > > niby tak daleko a jednak blisko)))))) > > > > ..dokladnie....a ja juz pilam winko na kamerce > > to dopiero przezycie))))))))))))) > > ponoc cyfrowke mozna podlaczyc jako kamere, jtro wybprobujemy, jak cos to > wieczorem spotkano przed oczkiem )) fajnie bedzie cos sprobowac nowego) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:19 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > ...kto by pomyślał że powazni ludzie... > > > > > > ...pracę zaczynaja od powitania się na forum... > > > > > > ...wychodzi na to ze wcale nie jesteśmy poważni:- > ))))). > > .. > > > > > > > > > > hi,hi,...to taki juz nawyk, > > > > > ja tez tak robie ,i co?? > > > > > to milo "do kogos rano przemowic") > > > > > > > > i napic sie z kims kawy))))))))) > > > > niesamowite ))))) > > > > niby tak daleko a jednak blisko)))))) > > > > > > ..dokladnie....a ja juz pilam winko na kamerce > > > to dopiero przezycie))))))))))))) > > > > ponoc cyfrowke mozna podlaczyc jako kamere, jtro wybprobujemy, jak cos to > > > wieczorem spotkano przed oczkiem )) > > fajnie bedzie cos sprobowac nowego) jesli sie uda to doniose o tym)))) zobaczycie na zywo jak wyglada Slo )))))))) i jak sie porusza DDD i jak sie usmiecha))))))))) i macha lapka ))))))) i jakie jest szczesliwe ))))))) mogloby to wykrzyczec na caly swiat))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:13 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > hi,hi,...to taki juz nawyk, > > ja tez tak robie ,i co?? > > to milo "do kogos rano przemowic") > > i napic sie z kims kawy))))))))) > niesamowite ))))) > niby tak daleko a jednak blisko)))))) ...wiecie co jest w tym najfajniejsze... ...że faktycznie wowczas pije kawę... ...nikt nie ściemnia... ...dobre uczucie... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:15 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > hi,hi,...to taki juz nawyk, > > > ja tez tak robie ,i co?? > > > to milo "do kogos rano przemowic") > > > > i napic sie z kims kawy))))))))) > > niesamowite ))))) > > niby tak daleko a jednak blisko)))))) > > ...wiecie co jest w tym najfajniejsze... > ...że faktycznie wowczas pije kawę... > ...nikt nie ściemnia... > ...dobre uczucie... i razem pijemy w taki wieczor wino, koniak badz cos podobnego))) wspanialy relaksik))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:03 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...jak mnie tu zaprosiłaś byłem juz zarażony... > > > ...wpierw poduchy teraz vistula... > > > ...jest niesamowita jak balsam na ranę... > > > ...zostają gdzieś kłopoty i stresy... > > > ...a przecież piszemy sobie zwyczajnie nie siląc sie na madre tekst > y... > > > ...taka zwykła rozmowa a ile daje... > > > > ..i chyba o to chodzi, > > by byc na luzie i naturalny.... > > mam niemile wspomnienia z innych forumow polonijnych > > swiecie...do tej pory miesem sie obrzucaja brrrrrr( > > > bo jak jest duzo ludzi o roznych charakterach to tak sie konczy. > my stanowimy grupe powaznych ludzi sloo.tak ci sie wydaje, tamci ludzie sa w naszym wieku a i nawet starsi,na wysokich stanowiskach po studiach a jezyk i odzywki do kobiet to strasznosci, gdy ma sie inne zdanie na temat( Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:05 plis Was mocno jak mozecie ustawic sie na ZETKe leci Krzysio i Edytka ))))) posluchajmy tego razem )))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:06 ........tzreba dbac o te milosc nie wolno starcic sil nie wolnos atrcic jej. w Twoims nie ejstem gwiazda ze starego romasu....... i dalej nie pamietam))))))) piekne slowa ))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:10 slo-onko napisała: > ........tzreba dbac o te milosc > nie wolno starcic sil > nie wolnos atrcic jej. > w Twoims nie ejstem gwiazda ze starego romasu....... > i dalej nie pamietam))))))) > piekne slowa ))))))))))))))) nareszcie mi Zetka zaskoczyla) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:14 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > ........tzreba dbac o te milosc > > nie wolno starcic sil > > nie wolnos atrcic jej. > > w Twoims nie ejstem gwiazda ze starego romasu....... > > i dalej nie pamietam))))))) > > piekne slowa ))))))))))))))) > > nareszcie mi Zetka zaskoczyla) no to sluchamy razem : jakis dyskotekowy hicior )))) Keeeendo i baaaaaaalety robimy na scenie vistulowej rzeki DDD Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:11 ...jedno z niewielu znanych mi miejsc... ...gdzie mówi sie ludzkim językiem... ...normalnie gdyby takie życie było... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:15 nick000 napisał: > ...jedno z niewielu znanych mi miejsc... > ...gdzie mówi sie ludzkim językiem... > ...normalnie gdyby takie życie było... ..tez tak nad tym mysle wiele razy.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:12 ze orzeszek-rania przyjezdza do mnie w pitek to juz wiecie? obcykamy sie w fotki i jesli cos z tego wyjdzie to wysle pokazac))) jesli uda nam sie zasiasc do netu na ok 21 to wpadniemy sie przywitac))) to wspanialy dzieciak, bardzo wrazliwy, madry i dojrzaly ))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:16 slo-onko napisała: > ze orzeszek-rania przyjezdza do mnie w pitek to juz wiecie? > obcykamy sie w fotki i jesli cos z tego wyjdzie to wysle pokazac))) > jesli uda nam sie zasiasc do netu na ok 21 to wpadniemy sie przywitac))) > to wspanialy dzieciak, bardzo wrazliwy, madry i dojrzaly ))) ..wysciskaj orzeszka odemnie... i bedziemy czekac na wspaniale relacje Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:18 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > ze orzeszek-rania przyjezdza do mnie w pitek to juz wiecie? > > obcykamy sie w fotki i jesli cos z tego wyjdzie to wysle pokazac))) > > jesli uda nam sie zasiasc do netu na ok 21 to wpadniemy sie przywitac)) > ) > > to wspanialy dzieciak, bardzo wrazliwy, madry i dojrzaly ))) > > ..wysciskaj orzeszka odemnie... > i bedziemy czekac na wspaniale relacje dobrze)))))) fajnie miec tak wspolne wspomnienia a potem sie nimi dzielic jak kendus bedziesz u mnie to tez to opiszemy))) Nika organizuj jakis pomysl na pzryjazd)) stworzymy kronike))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:19 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > ze orzeszek-rania przyjezdza do mnie w pitek to juz wiecie? > > obcykamy sie w fotki i jesli cos z tego wyjdzie to wysle pokazac))) > > jesli uda nam sie zasiasc do netu na ok 21 to wpadniemy sie przywitac)) > ) > > to wspanialy dzieciak, bardzo wrazliwy, madry i dojrzaly ))) > > ..wysciskaj orzeszka odemnie... > i bedziemy czekac na wspaniale relacje ...przybij jej piątkę od nicka... ...zazdroszczę Wam... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:21 a tak po prawdzie to sie ciesze, ze jade,bo znow podokazuje na parkiecie pokladowym raz na rok) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:23 kendo napisała: > a tak po prawdzie to sie ciesze, > ze jade,bo znow podokazuje na parkiecie pokladowym > raz na rok) z kapitanem??????????/)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:26 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a tak po prawdzie to sie ciesze, > > ze jade,bo znow podokazuje na parkiecie pokladowym > > raz na rok) > > z kapitanem??????????/)))))) hi,hi,.... zawsze ktos popros do tanca....w tamtym roku spotkalam odnia mamy chrzesniaka,jak jechal do kraju, ale bylo superowo...natanczylam sie za caly rok) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:32 wiecie co? ja chyba Was pozegnam ze smutkiem ale paluchy mam juz zasztywne.... jutro bedzie lepiej... zycze milej nocki Wam i spijcie spokojnie..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:34 ..tak Nicku, dzis ten watek zalozylam chyba po 20:00 dzielni jestesmy) dobrej nocy Wam serduszka zycze..PA;.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:33 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > a tak po prawdzie to sie ciesze, > > > ze jade,bo znow podokazuje na parkiecie pokladowym > > > raz na rok) > > > > z kapitanem??????????/)))))) > > hi,hi,.... > zawsze ktos popros do tanca....w tamtym roku spotkalam odnia mamy > chrzesniaka,jak jechal do kraju, > ale bylo superowo...natanczylam sie za caly rok) wiesz co kendo, to ja moze pzryjade po Ciebie i razem potancujemy?))))))) kochani odplywam juz nie wytzrymam dluzej(( dobranoc, spijcie spokojnie i snijcie o swoich krolewiczach i krolewnach))) paaaaaaaaaa , buziak dobranockowy w czolko oczywiscie)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:36 ale Nik jest dzielny i nie bedzie plakal pojdzie razem z nimi spac tzn nie razem ale razem DDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:37 slo-onko napisała: > ale Nik jest dzielny i nie bedzie plakal > pojdzie razem z nimi spac > tzn nie razem ale razem DDDD ...popilnuję Waszego snu... ...żeby byl spokojny... ...posiedzę obok... ...opowiem bajkę i otulę kołderką... Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:38 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > ale Nik jest dzielny i nie bedzie plakal > > pojdzie razem z nimi spac > > tzn nie razem ale razem DDDD > > ...popilnuję Waszego snu... > ...żeby byl spokojny... > ...posiedzę obok... > ...opowiem bajkę i otulę kołderką... taaaaa jedyny facet na ktorego o tej porze mozna liczyc)))) paaaaa))) dziekujemy Nik))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:40 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > ale Nik jest dzielny i nie bedzie plakal > > > pojdzie razem z nimi spac > > > tzn nie razem ale razem DDDD > > > > ...popilnuję Waszego snu... > > ...żeby byl spokojny... > > ...posiedzę obok... > > ...opowiem bajkę i otulę kołderką... > > taaaaa jedyny facet na ktorego o tej porze mozna liczyc)))) > paaaaa))) > dziekujemy Nik))))) ...cała przyjemnośc po mojej stronie... Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:36 slo-onko napisała: > zostawily Nika kobiety ...trzymajcie sie dziewczyny... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:37 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > zostawily Nika kobiety > > ...trzymajcie sie dziewczyny... PA;..PA,.... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 08.10.04, 23:37 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a tak po prawdzie to sie ciesze, > > > > ze jade,bo znow podokazuje na parkiecie pokladowym > > > > raz na rok) > > > > > > z kapitanem??????????/)))))) > > > > hi,hi,.... > > zawsze ktos popros do tanca....w tamtym roku spotkalam odnia mamy > > chrzesniaka,jak jechal do kraju, > > ale bylo superowo...natanczylam sie za caly rok) > > > wiesz co kendo, to ja moze pzryjade po Ciebie i razem potancujemy?))))))) > > kochani odplywam juz nie wytzrymam dluzej(( > dobranoc, spijcie spokojnie i snijcie o swoich krolewiczach i krolewnach))) > paaaaaaaaaa , buziak dobranockowy w czolko oczywiscie)))))) sloo.mowie Ci jest wspaniale, jak sie ma kogos przy stoliku, siedzi sie do konca,az zamykaja bar, pozniej odsypia sie w autobusie) PA;..tez juz czlapie....usciski... Nicku spokojnej nocy i pieknych snow:A;.. Odpowiedz Link
jtka Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 07:38 jesteście dobrzy w pisaniu postów))))) hihihihi... no nio..... Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 10:21 jtka napisała: > jesteście dobrzy w pisaniu postów))))) > hihihihi... > no nio..... ..Itus,tak jakos wychodzi to samo z siebie, a z drugiej strony ,z wspanialymi osobami czas szybciutko umyka na pisaniu) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:25 slo-onko napisała: > ja juz jestem)) melduję się Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:26 jak minął dzień? nie było Cie widać ani słychać Kendo zreszta też. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:30 nick000 napisał: > jak minął dzień? nie było Cie widać ani słychać Kendo zreszta też. bylam na piwku ale na piwko moglam tylko popatzrec inni mnie rozloscili i coz tzreba bylo wracac do domu na forum)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:26 slo-onko napisała: > ja juz jestem)) tez sie usadowilam wygodnie) kexikami czestuje i herbatka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:27 fajnie to wyglada jakbysmy spotykali sie co dzien na tej samej lawce o tej samej porze)))))))) wiec o czym dzis rozprawiamy?)))))) Niczku rzucaj temacik)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:29 slo-onko napisała: > fajnie to wyglada jakbysmy spotykali sie co dzien na tej samej lawce o tej > samej porze)))))))) > wiec o czym dzis rozprawiamy?)))))) > Niczku rzucaj temacik)))))) hmmm, może jakiś neutralny, kulinarny odpada, o ltniu na miotle juz było, moze coś zaproponujecie Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:28 może tak coś mocniejszego przy sobocie? Jakieś wino czy lampkę koniaku? Co panie powiedzą na moją propozycję? Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:30 nick000 napisał: > może tak coś mocniejszego przy sobocie? Jakieś wino czy lampkę koniaku? Co > panie powiedzą na moją propozycję? OK,winko czerwone pol wytrawne.... po koniaczku to od razu chce spac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:31 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > może tak coś mocniejszego przy sobocie? Jakieś wino czy lampkę koniaku? C > o > > panie powiedzą na moją propozycję? > > OK,winko czerwone pol wytrawne.... > po koniaczku to od razu chce spac) ja poprosze o koniaczek zlocisty)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:32 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > może tak coś mocniejszego przy sobocie? Jakieś wino czy lampkę koni > aku? C > > o > > > panie powiedzą na moją propozycję? > > > > OK,winko czerwone pol wytrawne.... > > po koniaczku to od razu chce spac) > > ja poprosze o koniaczek zlocisty)))))))) proszę bardzo, złocist , ma być martel czy metaxa? Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:33 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > może tak coś mocniejszego przy sobocie? Jakieś wino czy lampk > ę koni > > aku? C > > > o > > > > panie powiedzą na moją propozycję? > > > > > > OK,winko czerwone pol wytrawne.... > > > po koniaczku to od razu chce spac) > > > > ja poprosze o koniaczek zlocisty)))))))) > > proszę bardzo, złocist , ma być martel czy metaxa? mnie tam rybka byle zloty))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:31 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > może tak coś mocniejszego przy sobocie? Jakieś wino czy lampkę koniaku? C > o > > panie powiedzą na moją propozycję? > > OK,winko czerwone pol wytrawne.... > po koniaczku to od razu chce spac) ok, juz podaję, siadajcie wygodnie i zaczynamy bal Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:32 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > może tak coś mocniejszego przy sobocie? Jakieś wino czy lampkę koni > aku? C > > o > > > panie powiedzą na moją propozycję? > > > > OK,winko czerwone pol wytrawne.... > > po koniaczku to od razu chce spac) > > ok, juz podaję, siadajcie wygodnie i zaczynamy bal na balu spiewa sie i tanczyDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:33 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > może tak coś mocniejszego przy sobocie? Jakieś wino czy lampkę koni > aku? C > > o > > > panie powiedzą na moją propozycję? > > > > OK,winko czerwone pol wytrawne.... > > po koniaczku to od razu chce spac) > > ok, juz podaję, siadajcie wygodnie i zaczynamy bal ja prosze o pol wytrawne) sluchajcie niedlugo juz swieta?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:33 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > może tak coś mocniejszego przy sobocie? Jakieś wino czy lampk > ę koni > > aku? C > > > o > > > > panie powiedzą na moją propozycję? > > > > > > OK,winko czerwone pol wytrawne.... > > > po koniaczku to od razu chce spac) > > > > ok, juz podaję, siadajcie wygodnie i zaczynamy bal > > ja prosze o pol wytrawne) > > sluchajcie niedlugo juz swieta?? no tak wypada ale o ktorych myslisz swietach tych listopadowych?)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:35 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > może tak coś mocniejszego przy sobocie? Jakieś wino czy > lampk > > ę koni > > > aku? C > > > > o > > > > > panie powiedzą na moją propozycję? > > > > > > > > OK,winko czerwone pol wytrawne.... > > > > po koniaczku to od razu chce spac) > > > > > > ok, juz podaję, siadajcie wygodnie i zaczynamy bal > > > > ja prosze o pol wytrawne) > > > > sluchajcie niedlugo juz swieta?? > > no tak wypada > ale o ktorych myslisz swietach tych listopadowych?)))))) nie listopadowy, smutne teraz dla mnie, myslalam o Boz,Nanrodzeniu Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:37 kendo napisała: > > nie listopadowy, > smutne teraz dla mnie, > myslalam o Boz,Nanrodzeniu ja nie wiem jak Wam ale u mnie czas pedzi jak blyskawica((( za szybko((((( i przez to jak duzo mozna stracic)))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:39 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > nie listopadowy, > > smutne teraz dla mnie, > > myslalam o Boz,Nanrodzeniu > > ja nie wiem jak Wam ale u mnie czas pedzi jak blyskawica((( > za szybko((((( > i przez to jak duzo mozna stracic)))) a no mozna sie wtedy zagapic i frycowe gotowe) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:34 Może pomówimy o czymś co sie nam w zyciu spełnilo czego sie nie spodziewaliśmy, to oczywiście tylko propozycja Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:36 nick000 napisał: > Może pomówimy o czymś co sie nam w zyciu spełnilo czego sie nie > spodziewaliśmy, to oczywiście tylko propozycja a tak milo to nie bylam zaskoczona przez zycie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:38 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > Może pomówimy o czymś co sie nam w zyciu spełnilo czego sie nie > > spodziewaliśmy, to oczywiście tylko propozycja > > a tak milo to nie bylam zaskoczona przez zycie) masz racje Kendu tez mysle i chyba nic po za drobnymi wyjatkami, ktore nie maja znaczenia. choc choc.............. no cos bylo ostatnimi czasy ale to na razie tajemnica;- )))) jesli za to nie wsadzaja do wiezienia a ponc nie wsadzadzaja to keidys moze Wam powiem)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:36 nick000 napisał: > Może pomówimy o czymś co sie nam w zyciu spełnilo czego sie nie > spodziewaliśmy, to oczywiście tylko propozycja hmmmm, duzo by takich watkow mozna bylo zalozyc wlascie to wiecej o tym co sie nie spelnilo. chociazby same zyciowe obietnice zawiodly. a co spelnilo? wiesz NIk niby obszerny ale jak trudny Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:37 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > Może pomówimy o czymś co sie nam w zyciu spełnilo czego sie nie > > spodziewaliśmy, to oczywiście tylko propozycja > > > hmmmm, duzo by takich watkow mozna bylo zalozyc > wlascie to wiecej o tym co sie nie spelnilo. > chociazby same zyciowe obietnice zawiodly. > a co spelnilo? > wiesz NIk niby obszerny ale jak trudny a byles Nicku tak mile zaskoczony "spelnieniem"? Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:40 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Może pomówimy o czymś co sie nam w zyciu spełnilo czego sie nie > > > spodziewaliśmy, to oczywiście tylko propozycja > > > > > > hmmmm, duzo by takich watkow mozna bylo zalozyc > > wlascie to wiecej o tym co sie nie spelnilo. > > chociazby same zyciowe obietnice zawiodly. > > a co spelnilo? > > wiesz NIk niby obszerny ale jak trudny > > a byles Nicku tak mile zaskoczony "spelnieniem"? czy byłem, tak, nadal nie mogę ochlonąć i uwierzyć. Czasem myślę, ze mi sie to przyśniło Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:42 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > Może pomówimy o czymś co sie nam w zyciu spełnilo czego sie > nie > > > > spodziewaliśmy, to oczywiście tylko propozycja > > > > > > > > > hmmmm, duzo by takich watkow mozna bylo zalozyc > > > wlascie to wiecej o tym co sie nie spelnilo. > > > chociazby same zyciowe obietnice zawiodly. > > > a co spelnilo? > > > wiesz NIk niby obszerny ale jak trudny > > > > a byles Nicku tak mile zaskoczony "spelnieniem"? > > czy byłem, tak, nadal nie mogę ochlonąć i uwierzyć. Czasem myślę, ze mi sie to > przyśniło totolotek????????))))))))))))0 Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:46 slo-onko napisała: > ie > to > > przyśniło > > > totolotek????????))))))))))))0 Lepiej niż totolotek, ale to tajemnica, coś wcześniej pisałaś że za tajemnice nie sadzają do więzienia czy coś podobnie Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:47 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > ie > > to > > > przyśniło > > > > > > totolotek????????))))))))))))0 > > Lepiej niż totolotek, ale to tajemnica, coś wcześniej pisałaś że za tajemnice > nie sadzają do więzienia czy coś podobnie nie zwyklam ciagac za jezyk wiec dalej nie pytam jak tajemnica to tajemnica i niech pozostanie slodka a slodka chociaz?)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:52 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > ie > > > to > > > > przyśniło > > > > > > > > > totolotek????????))))))))))))0 > > > > Lepiej niż totolotek, ale to tajemnica, coś wcześniej pisałaś że za tajem > nice > > nie sadzają do więzienia czy coś podobnie > > > nie zwyklam ciagac za jezyk wiec dalej nie pytam > jak tajemnica to tajemnica > i niech pozostanie slodka > a slodka chociaz?)))))))) mmmmm, jak miód, jak czekolada i jak miś puchatek w jednym Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:59 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > ie > > > > to > > > > > przyśniło > > > > > > > > > > > > totolotek????????))))))))))))0 > > > > > > Lepiej niż totolotek, ale to tajemnica, coś wcześniej pisałaś że za > tajem > > nice > > > nie sadzają do więzienia czy coś podobnie > > > > > > nie zwyklam ciagac za jezyk wiec dalej nie pytam > > jak tajemnica to tajemnica > > i niech pozostanie slodka > > a slodka chociaz?)))))))) > > mmmmm, jak miód, jak czekolada i jak miś puchatek w jednym jeeeeejuuuuu to jakas maskotka?))))) bardzo intrygujace spelnienie albo bardzo intrygujaca ta maskotka DDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:05 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ie > > > > > to > > > > > > przyśniło > > > > > > > > > > > > > > > totolotek????????))))))))))))0 > > > > > > > > Lepiej niż totolotek, ale to tajemnica, coś wcześniej pisałaś > że za > > tajem > > > nice > > > > nie sadzają do więzienia czy coś podobnie > > > > > > > > > nie zwyklam ciagac za jezyk wiec dalej nie pytam > > > jak tajemnica to tajemnica > > > i niech pozostanie slodka > > > a slodka chociaz?)))))))) > > > > mmmmm, jak miód, jak czekolada i jak miś puchatek w jednym > > > jeeeeejuuuuu to jakas maskotka?))))) > bardzo intrygujace spelnienie > albo bardzo intrygujaca ta maskotka DDDDD gdybyś wiedziała jaka ona jest niesamowicie intrygująca, piękna i mądra to pewnie nie uwierzyła byś, ze są takie maskotki Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:08 nick000 napisał: > > gdybyś wiedziała jaka ona jest niesamowicie intrygująca, piękna i mądra to > pewnie nie uwierzyła byś, ze są takie maskotki tylko mi nie mow,ze pieknie tanczy bo pomysle,ze to Wanka Stanka DDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:10 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > gdybyś wiedziała jaka ona jest niesamowicie intrygująca, piękna i mądra t > o > > pewnie nie uwierzyła byś, ze są takie maskotki > > tylko mi nie mow,ze pieknie tanczy bo pomysle,ze to Wanka Stanka DDDD > > nie wiedziałem ze pochodzi z kraju Jesienina, to nie wykluczone, bo z tego co wiem śpiewać potrafi i podobno (to juz między nami) latać też. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:12 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > gdybyś wiedziała jaka ona jest niesamowicie intrygująca, piękna i m > ądra t > > o > > > pewnie nie uwierzyła byś, ze są takie maskotki > > > > tylko mi nie mow,ze pieknie tanczy bo pomysle,ze to Wanka Stanka DDDD > > > > > nie wiedziałem ze pochodzi z kraju Jesienina, to nie wykluczone, bo z tego co > wiem śpiewać potrafi i podobno (to juz między nami) latać też. a moze to Calineczka?DDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:15 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > gdybyś wiedziała jaka ona jest niesamowicie intrygująca, pięk > na i m > > ądra t > > > o > > > > pewnie nie uwierzyła byś, ze są takie maskotki > > > > > > tylko mi nie mow,ze pieknie tanczy bo pomysle,ze to Wanka Stanka > DDDD > > > > > > > > nie wiedziałem ze pochodzi z kraju Jesienina, to nie wykluczone, bo z teg > o co > > wiem śpiewać potrafi i podobno (to juz między nami) latać też. > > > a moze to Calineczka?DDDDD e tam Calineczka przy niej to taki mały kocmołuszek, jeszcze nikt nie wymyslił bajki z maskotką w roli głównej, kiedys powstanie i zadziwi swiat Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:20 nick000 napisał: > e tam Calineczka przy niej to taki mały kocmołuszek, jeszcze nikt nie wymyslił > bajki z maskotką w roli głównej, kiedys powstanie i zadziwi swiat no to bede chciala ja przeczytac)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:25 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > e tam Calineczka przy niej to taki mały kocmołuszek, jeszcze nikt nie > wymyslił > > bajki z maskotką w roli głównej, kiedys powstanie i zadziwi swiat > > no to bede chciala ja przeczytac)))))) > > a jeśli juz powstanie to będziesz pierwszą czytelniczką , w końcu znasz sie na literaturze i srogo bajkopisarza osądzisz Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:32 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > e tam Calineczka przy niej to taki mały kocmołuszek, jeszcze nikt n > ie > > wymyslił > > > bajki z maskotką w roli głównej, kiedys powstanie i zadziwi swiat > > > > no to bede chciala ja przeczytac)))))) > > > > > a jeśli juz powstanie to będziesz pierwszą czytelniczką , w końcu znasz sie na > literaturze i srogo bajkopisarza osądzisz jesli to bedzie romantyczna bajka i nie Harlekin to na pewno nie skrytykuje)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:45 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > e tam Calineczka przy niej to taki mały kocmołuszek, jeszcze > nikt n > > ie > > > wymyslił > > > > bajki z maskotką w roli głównej, kiedys powstanie i zadziwi s > wiat > > > > > > no to bede chciala ja przeczytac)))))) > > > > > > > > a jeśli juz powstanie to będziesz pierwszą czytelniczką , w końcu znasz s > ie > na > > literaturze i srogo bajkopisarza osądzisz > > > jesli to bedzie romantyczna bajka i nie Harlekin to na pewno nie > skrytykuje)))) ona sie juz pisze sama, jest to bardzo piekna bajka o bardzo niewinnych ludziach a w zsadzie dzieciach Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:53 nick000 napisał: > ona sie juz pisze sama, jest to bardzo piekna bajka o bardzo niewinnych > ludziach a w zsadzie dzieciach ahaaaaaaaaaaa wlasnie cos mi sie pzrypomnialo nt bajki dla ludzi. jest takie ponoc piekne opowiadanie "ludzie lodu" chyba, gdzie wystepuja elfy , krasnale i inne stwory. taka basn dla doroslych. slyszeliscie o niej? Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:43 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > Może pomówimy o czymś co sie nam w zyciu spełnilo czego sie > nie > > > > spodziewaliśmy, to oczywiście tylko propozycja > > > > > > > > > hmmmm, duzo by takich watkow mozna bylo zalozyc > > > wlascie to wiecej o tym co sie nie spelnilo. > > > chociazby same zyciowe obietnice zawiodly. > > > a co spelnilo? > > > wiesz NIk niby obszerny ale jak trudny > > > > a byles Nicku tak mile zaskoczony "spelnieniem"? > > czy byłem, tak, nadal nie mogę ochlonąć i uwierzyć. Czasem myślę, ze mi sie to > przyśniło ja juz wole nie snic, bo mam czasami prorocze sny((((((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:46 kendo napisała: ja tez wole nie snic bo zcasem sen za krotko trwa ))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:50 slo-onko napisała: > kendo napisała: > ja tez wole nie snic bo zcasem sen za krotko trwa ))) > dziwne,w zasadzie snow nie pamietam, mam jednak swiadomosc ,ze snilam ale to co sie ma spelnic pamietam przez caly dzien i drugiego dnia sie spelnia, Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:52 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > ja tez wole nie snic bo zcasem sen za krotko trwa ))) > > > dziwne,w zasadzie snow nie pamietam, > mam jednak swiadomosc ,ze snilam > ale to co sie ma spelnic pamietam przez caly dzien > i drugiego dnia sie spelnia, niesamowite)))) to ja tez tak chce, sen ze spelnieniem)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:38 o tym co sie nie spełnilo nie mówmy przynajmniej dzisiaj, zrobi sie smutno, komu to potzrebne Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:40 nick000 napisał: > o tym co sie nie spełnilo nie mówmy przynajmniej dzisiaj, zrobi sie smutno, > komu to potzrebne po raz tzreci poczytalam ten poost i doglebnie zrozumialam o co w nim chodzi ale jestem beton <puk puk w glowe slonkowa> DDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:43 slo-onko napisała: > po raz tzreci poczytalam ten poost i doglebnie zrozumialam o co w nim chodzi;- ) > ale jestem beton <puk puk w glowe slonkowa> DDDDDD jeśli Slo jest betonem to ja jestem chińskim królem, oj kokietka z Ciebie Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:41 nick000 napisał: > o tym co sie nie spełnilo nie mówmy przynajmniej dzisiaj, zrobi sie smutno, > komu to potzrebne no dobrze,chcialam urodzic pierwszego syna i urodzilam) a pozniej wszystko djabli wzieli(((((((((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:46 nigdy nie mialam jakos marzen wiec nie czekalam na cud. moze dlatego,ze nie jestem wymagajaca ani wybredna dlatego biore co daja. czasem tylko jakies mile niespodzianki, moze to wlasnie to jest spelnieniem?))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:47 slo-onko napisała: > nigdy nie mialam jakos marzen wiec nie czekalam na cud. moze dlatego,ze nie > jestem wymagajaca ani wybredna dlatego biore co daja. czasem tylko jakies mile > niespodzianki, moze to wlasnie to jest spelnieniem?))) i tak chyba najlepiej do zycia podchodzic.... mile niespodzianki zawsze sa mile widziane Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:49 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nigdy nie mialam jakos marzen wiec nie czekalam na cud. moze dlatego,ze n > ie > > jestem wymagajaca ani wybredna dlatego biore co daja. czasem tylko jakies > > mile > > niespodzianki, moze to wlasnie to jest spelnieniem?))) > > i tak chyba najlepiej do zycia podchodzic.... > mile niespodzianki zawsze sa mile widziane tak tylko spelnienie jest bardziej obszernym pojeciem niz niespodzianka jesli biorac np. piekna nieoczekiwana milosc pod uwage to mozna to zaliczyc do spelnienia? Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:50 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nigdy nie mialam jakos marzen wiec nie czekalam na cud. moze dlatego,ze n > ie > > jestem wymagajaca ani wybredna dlatego biore co daja. czasem tylko jakies > > mile > > niespodzianki, moze to wlasnie to jest spelnieniem?))) > > i tak chyba najlepiej do zycia podchodzic.... > mile niespodzianki zawsze sa mile widziane chyba zły temat zaproponowałem, posypuje głowę popiołem i o wybaczenie proszę, czekam na karę okropną( Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:53 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nigdy nie mialam jakos marzen wiec nie czekalam na cud. moze dlateg > o,ze n > > ie > > > jestem wymagajaca ani wybredna dlatego biore co daja. czasem tylko > jakies > > > > mile > > > niespodzianki, moze to wlasnie to jest spelnieniem?))) > > > > i tak chyba najlepiej do zycia podchodzic.... > > mile niespodzianki zawsze sa mile widziane > chyba zły temat zaproponowałem, posypuje głowę popiołem i o wybaczenie proszę, > czekam na karę okropną( ale za co Niczku? toz rozwujamy watek))))))) Kendusia prosze o cos bardziej optymistycznego)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:48 jeśli twierdzisz ze nie miałaś marzeń to oszukujesz się sama. Kazdy je ma, nie kzemu sie spełniają wszystkie ale chocaiż takie jedno maleńkie. np. milion dolarów!!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:50 nick000 napisał: > jeśli twierdzisz ze nie miałaś marzeń to oszukujesz się sama. Kazdy je ma, nie > kzemu sie spełniają wszystkie ale chocaiż takie jedno maleńkie. np. milion > dolarów!!!! hahahaha tak bardzo malenkie a co np ze snem, ktore sie spelni? jest niewspolmierne do miliona dolarow wiec jest wielkie???????)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:56 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > jeśli twierdzisz ze nie miałaś marzeń to oszukujesz się sama. Kazdy je ma > , > nie > > kzemu sie spełniają wszystkie ale chocaiż takie jedno maleńkie. np. milio > n > > dolarów!!!! > > > hahahaha tak bardzo malenkie > a co np ze snem, ktore sie spelni? > jest niewspolmierne do miliona dolarow wiec jest wielkie???????)))))) np większe jest 2 mln dolarów Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:57 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > jeśli twierdzisz ze nie miałaś marzeń to oszukujesz się sama. Kazdy > je ma > > , > > nie > > > kzemu sie spełniają wszystkie ale chocaiż takie jedno maleńkie. np. > milio > > n > > > dolarów!!!! > > > > > > hahahaha tak bardzo malenkie > > a co np ze snem, ktore sie spelni? > > jest niewspolmierne do miliona dolarow wiec jest wielkie???????)))))) > > np większe jest 2 mln dolarów e tam to ja jzu bym wolala jakas milosc DD niz te miliony)) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:59 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > jeśli twierdzisz ze nie miałaś marzeń to oszukujesz się sama. > Kazdy > > je ma > > > , > > > nie > > > > kzemu sie spełniają wszystkie ale chocaiż takie jedno maleńki > e. np. > > milio > > > n > > > > dolarów!!!! > > > > > > > > > hahahaha tak bardzo malenkie > > > a co np ze snem, ktore sie spelni? > > > jest niewspolmierne do miliona dolarow wiec jest wielkie???????)) > )))) > > > > np większe jest 2 mln dolarów > > > e tam to ja jzu bym wolala jakas milosc DD niz te miliony)) bardzo kuszące, 2 mln dolarow za miłość, ale ona jest bezcenna. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:01 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > jeśli twierdzisz ze nie miałaś marzeń to oszukujesz się > sama. > > Kazdy > > > je ma > > > > , > > > > nie > > > > > kzemu sie spełniają wszystkie ale chocaiż takie jedno m > aleńki > > e. np. > > > milio > > > > n > > > > > dolarów!!!! > > > > > > > > > > > > hahahaha tak bardzo malenkie > > > > a co np ze snem, ktore sie spelni? > > > > jest niewspolmierne do miliona dolarow wiec jest wielkie????? > ??)) > > )))) > > > > > > np większe jest 2 mln dolarów > > > > > > e tam to ja jzu bym wolala jakas milosc DD niz te miliony)) > bardzo kuszące, 2 mln dolarow za miłość, ale ona jest bezcenna. nawet nie wiesz jak bardzo))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:53 nick000 napisał: > jeśli twierdzisz ze nie miałaś marzeń to oszukujesz się sama. Kazdy je ma, nie > kzemu sie spełniają wszystkie ale chocaiż takie jedno maleńkie. np. milion > dolarów!!!! ja juz o niczym nie marze..... a co Nick sie znow wycofuje.. he,he, i kary sie jeszcze dopomina no zaraz to mogre po swojemu nazwac)))))))))))))) ale do kata na poczatek moge wyslac Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:54 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > jeśli twierdzisz ze nie miałaś marzeń to oszukujesz się sama. Kazdy je ma > , > nie > > kzemu sie spełniają wszystkie ale chocaiż takie jedno maleńkie. np. milio > n > > dolarów!!!! > > ja juz o niczym nie marze..... > a co Nick sie znow wycofuje.. > he,he, i kary sie jeszcze dopomina > no zaraz to mogre po swojemu nazwac)))))))))))))) > ale do kata na poczatek moge wyslac i bedziemy laskotacDDD jak znam facetow to oni chyba nie lubia byc laskotani) Nik TY nam tu nie wymyslaj tylko proponuj temacik, moze byc nowy Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:55 już, zaraz do kąta, feministki jedne zajadłe , biedny nick jest sam a Was cała grupa (dwie, alem chytry) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:56 nick000 napisał: > już, zaraz do kąta, feministki jedne zajadłe , biedny nick jest sam a Was > cała grupa (dwie, alem chytry) Kendus zlituj sie na tym biedakiem niech juz wstanie z tego grochuDDD i niechaj nam poleje ))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:58 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > już, zaraz do kąta, feministki jedne zajadłe , biedny nick jest sam a W > as > > cała grupa (dwie, alem chytry) > > Kendus zlituj sie na tym biedakiem niech juz wstanie z tego grochuDDD > i niechaj nam poleje ))))) > poważnie , polać? a kolezanki czy aby mają od mamy pozwolenie? Legitymacje szkolne poproszę! Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 21:59 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > już, zaraz do kąta, feministki jedne zajadłe , biedny nick jest s > am a W > > as > > > cała grupa (dwie, alem chytry) > > > > Kendus zlituj sie na tym biedakiem niech juz wstanie z tego grochuDDD > > i niechaj nam poleje ))))) > > > poważnie , polać? a kolezanki czy aby mają od mamy pozwolenie? Legitymacje > szkolne poproszę! o ile pamietam to miales byc moim starszym bratemDDD i badz bo inaczej kanapki nie dostaniesz DDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > już, zaraz do kąta, feministki jedne zajadłe , biedny nick > jest s > > am a W > > > as > > > > cała grupa (dwie, alem chytry) > > > > > > Kendus zlituj sie na tym biedakiem niech juz wstanie z tego grochu: > DDDD > > > i niechaj nam poleje ))))) > > > > > poważnie , polać? a kolezanki czy aby mają od mamy pozwolenie? Legitymacj > e > > szkolne poproszę! > > > o ile pamietam to miales byc moim starszym bratemDDD > i badz bo inaczej kanapki nie dostaniesz DDDDD szantażystka, poczekaj no pogadamy jeszcze o tym Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:04 nick000 napisał: > > > > o ile pamietam to miales byc moim starszym bratemDDD > > i badz bo inaczej kanapki nie dostaniesz DDDDD > szantażystka, poczekaj no pogadamy jeszcze o tym nie boje sie PPPP i powiem tacie,ze palisz papierosyPPP Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:03 Kendusia dziewczynko gzdie sie podziewasz? winko zceka na Ciebie. zalatwilam Ci lewa legitymacje Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:05 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > już, zaraz do kąta, feministki jedne zajadłe , biedny nick > jest s > > am a W > > > as > > > > cała grupa (dwie, alem chytry) > > > > > > Kendus zlituj sie na tym biedakiem niech juz wstanie z tego grochu: > DDDD > > > i niechaj nam poleje ))))) > > > > > poważnie , polać? a kolezanki czy aby mają od mamy pozwolenie? Legitymacj > e > > szkolne poproszę! > > > o ile pamietam to miales byc moim starszym bratemDDD > i badz bo inaczej kanapki nie dostaniesz DDDDD hi,hi, odpuszczam kare.... wychodzi Nicku z kacika i polewaj....a legitymacje w oczkach naszych mamy) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:08 nareszcie jesteś Kendo, muszę Ci powiedzieć ze tu jedna taka Slo skarżypyta zaczyna rozrabiać, jężyk pokazuje i mówi że palę(typowa dezinformcja, zatarł nick ręce a Slo dostanie po pupie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:10 nick000 napisał: > nareszcie jesteś Kendo, muszę Ci powiedzieć ze tu jedna taka Slo skarżypyta > zaczyna rozrabiać, jężyk pokazuje i mówi że palę(typowa dezinformcja, zatarł > nick ręce a Slo dostanie po pupie) <Slo turla sie ze smiechu> DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:10 nick000 napisał: > nareszcie jesteś Kendo, muszę Ci powiedzieć ze tu jedna taka Slo skarżypyta > zaczyna rozrabiać, jężyk pokazuje i mówi że palę(typowa dezinformcja, zatarł > nick ręce a Slo dostanie po pupie) o rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nicku,ales okrutny) zostaw slo,toc to przecie dziewcze, nawet kwiatuszkiem nie wolno ukarac) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:08 a teraz gdzie was wsorbalo??????????????? co sama mam pic..?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:10 kendo napisała: > a teraz gdzie was wsorbalo??????????????? > co sama mam pic..?? jak to gzdie? przeca jestesmy tu ni?)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:09 kendo napisała: > > wychodzi Nicku z kacika > i polewaj....a legitymacje w oczkach naszych mamy) Kendus poczulam sie jak nastolatka DDD Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:12 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > wychodzi Nicku z kacika > > i polewaj....a legitymacje w oczkach naszych mamy) > > Kendus poczulam sie jak nastolatka DDD > > macie poczucie humoru))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:13 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > wychodzi Nicku z kacika > > i polewaj....a legitymacje w oczkach naszych mamy) > > Kendus poczulam sie jak nastolatka DDD > nastolatka? od kiedy przedszkolaki używaja szminki i tym podobnych rzeczy, teraz juz się nie wykręcisz. Pijesz wino, malujesz się i skarżysz. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:14 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > > wychodzi Nicku z kacika > > > i polewaj....a legitymacje w oczkach naszych mamy) > > > > Kendus poczulam sie jak nastolatka DDD > > > nastolatka? od kiedy przedszkolaki używaja szminki i tym podobnych rzeczy, > teraz juz się nie wykręcisz. Pijesz wino, malujesz się i skarżysz. ooooooooooo nieeeeeeeee to juz potwarz Nik!!!!!!!! poprosze rudego dragala zeby sie z Toba zmierzyl na szpadle)))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:16 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > wychodzi Nicku z kacika > > > > i polewaj....a legitymacje w oczkach naszych mamy) > > > > > > Kendus poczulam sie jak nastolatka DDD > > > > > nastolatka? od kiedy przedszkolaki używaja szminki i tym podobnych rzeczy > , > > teraz juz się nie wykręcisz. Pijesz wino, malujesz się i skarżysz. > > > ooooooooooo nieeeeeeeee to juz potwarz Nik!!!!!!!! > poprosze rudego dragala zeby sie z Toba zmierzyl na szpadle)))) ee tam sloo daj Nickowi lepiej kanapke wiesz chlopaki lubia papusianie) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:17 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > wychodzi Nicku z kacika > > > > i polewaj....a legitymacje w oczkach naszych mamy) > > > > > > Kendus poczulam sie jak nastolatka DDD > > > > > nastolatka? od kiedy przedszkolaki używaja szminki i tym podobnych rzeczy > , > > teraz juz się nie wykręcisz. Pijesz wino, malujesz się i skarżysz. > > > ooooooooooo nieeeeeeeee to juz potwarz Nik!!!!!!!! > poprosze rudego dragala zeby sie z Toba zmierzyl na szpadle)))) hehe juz się boję, jeszcze slowo a awansujesz na niemowlę, w koncu ktoś tu lubi mleko a tym ktosiem nie jest Kendo Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:19 nick000 napisał: > hehe juz się boję, jeszcze slowo a awansujesz na niemowlę, w koncu ktoś tu lubi > > mleko a tym ktosiem nie jest Kendo taaaaaaaaaakkkkkkk? i co wtedy jako mlodszy brat bedzie mnie pzrewijal w pieluszkiPPPP wieeeeeeec???????/))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:20 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > wychodzi Nicku z kacika > > > > > i polewaj....a legitymacje w oczkach naszych mamy) > > > > > > > > Kendus poczulam sie jak nastolatka DDD > > > > > > > nastolatka? od kiedy przedszkolaki używaja szminki i tym podobnych > rzeczy > > , > > > teraz juz się nie wykręcisz. Pijesz wino, malujesz się i skarżysz. > > > > > > ooooooooooo nieeeeeeeee to juz potwarz Nik!!!!!!!! > > poprosze rudego dragala zeby sie z Toba zmierzyl na szpadle)))) > hehe juz się boję, jeszcze slowo a awansujesz na niemowlę, w koncu ktoś tu lubi > > mleko a tym ktosiem nie jest Kendo oj sloo, lepiej daj Nickowi kanapke i wskakuj na hulajnoge) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:21 kendo napisała: > > > > mleko a tym ktosiem nie jest Kendo > > oj sloo, > lepiej daj Nickowi kanapke i wskakuj na hulajnoge) co za pamietliwa bestia z tego NIka no kto by pomyslal))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:27 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > > mleko a tym ktosiem nie jest Kendo > > > > oj sloo, > > lepiej daj Nickowi kanapke i wskakuj na hulajnoge) > > co za pamietliwa bestia z tego NIka no kto by pomyslal))))) > > teraz juz wiemy sloo, ze trzeba w pszyszlosci sie miec na bacznosci) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:30 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > > mleko a tym ktosiem nie jest Kendo > > > > > > oj sloo, > > > lepiej daj Nickowi kanapke i wskakuj na hulajnoge) > > > > co za pamietliwa bestia z tego NIka no kto by pomyslal))))) > > > > > teraz juz wiemy sloo, > ze trzeba w pszyszlosci sie miec na bacznosci) nie taki nick straszny jak go widzicie, gada jak potłuczony bo jest sobotni wieczor i sie należy cieszyć, powaga precz, niech się melduje w poniedziałek Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:33 nick000 napisał: > nie taki nick straszny jak go widzicie, gada jak potłuczony bo jest sobotni > wieczor i sie należy cieszyć, powaga precz, niech się melduje w poniedziałek a ja to niby ja tu wyglada?DD przynajmniej jest wesolo))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:35 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > > mleko a tym ktosiem nie jest Kendo > > > > > > oj sloo, > > > lepiej daj Nickowi kanapke i wskakuj na hulajnoge) > > > > co za pamietliwa bestia z tego NIka no kto by pomyslal))))) > > > > > teraz juz wiemy sloo, > ze trzeba w pszyszlosci sie miec na bacznosci) spoko Kendos kobiety i to 2 umia pzrekrzyczec nie jednego faceta)) kazdy CI to potwierdzi)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:28 jej czegóż tak krzyczy Slo, uszy puchną. hahaha na hulajnodze ja Kendo posadziła, chyb pękne ze śmiechu. Proponuję coś z nickiem zrobić bo będzie takie pierduły opowiadał jeszcze dlugo Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:34 nick000 napisał: > jej czegóż tak krzyczy Slo, uszy puchną. hahaha na hulajnodze ja Kendo > posadziła, chyb pękne ze śmiechu. Proponuję coś z nickiem zrobić bo będzie > takie pierduły opowiadał jeszcze dlugo a co Nick chce bysmy z nim zrobily????? ja sie wstydze powiedziec o czym mysle))))))))))))) a sloo,chyba za daleko na hulajnodze odjechala) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:36 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > jej czegóż tak krzyczy Slo, uszy puchną. hahaha na hulajnodze ja Kendo > > posadziła, chyb pękne ze śmiechu. Proponuję coś z nickiem zrobić bo będzi > e > > takie pierduły opowiadał jeszcze dlugo > > a co Nick chce bysmy z nim zrobily????? > ja sie wstydze powiedziec o czym mysle))))))))))))) > > a sloo,chyba za daleko na hulajnodze odjechala) pobrykam i zaraz wroce DDD Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:38 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > jej czegóż tak krzyczy Slo, uszy puchną. hahaha na hulajnodze ja Ke > ndo > > > posadziła, chyb pękne ze śmiechu. Proponuję coś z nickiem zrobić bo > będzi > > e > > > takie pierduły opowiadał jeszcze dlugo > > > > a co Nick chce bysmy z nim zrobily????? > > ja sie wstydze powiedziec o czym mysle))))))))))))) > > > > a sloo,chyba za daleko na hulajnodze odjechala) > > > pobrykam i zaraz wroce DDD > co to za niecne zamiary>pobrykam< mialas pojezdzic jeno .... oj Nick...zobacz co sloo ma zamiar zrobic? Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:41 kendo napisała: > co to za niecne zamiary>pobrykam< > mialas pojezdzic jeno .... > > oj Nick...zobacz co sloo ma zamiar zrobic? na hulajnodze sie bryka, nie wiecie o tym?) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > co to za niecne zamiary>pobrykam< > > mialas pojezdzic jeno .... > > > > oj Nick...zobacz co sloo ma zamiar zrobic? > > > na hulajnodze sie bryka, nie wiecie o tym?) sloo,jestes w bledzie, nic nie kombinuj ,wracaj juz lepiej ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:46 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > co to za niecne zamiary>pobrykam< > > > mialas pojezdzic jeno .... > > > > > > oj Nick...zobacz co sloo ma zamiar zrobic? > > > > > > na hulajnodze sie bryka, nie wiecie o tym?) > > sloo,jestes w bledzie, > nic nie kombinuj ,wracaj juz lepiej ) <Slo przybrykala na nodze, ktora hulala >))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:48 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > co to za niecne zamiary>pobrykam< > > > > mialas pojezdzic jeno .... > > > > > > > > oj Nick...zobacz co sloo ma zamiar zrobic? > > > > > > > > > na hulajnodze sie bryka, nie wiecie o tym?) > > > > sloo,jestes w bledzie, > > nic nie kombinuj ,wracaj juz lepiej ) > > > <Slo przybrykala na nodze, ktora hulala >))))))))))) hi,hi,...ale to Ci sie udalo) Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:43 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > jej czegóż tak krzyczy Slo, uszy puchną. hahaha na hulajnodze > ja Ke > > ndo > > > > posadziła, chyb pękne ze śmiechu. Proponuję coś z nickiem zro > bić bo > > będzi > > > e > > > > takie pierduły opowiadał jeszcze dlugo > > > > > > a co Nick chce bysmy z nim zrobily????? > > > ja sie wstydze powiedziec o czym mysle))))))))))))) > > > > > > a sloo,chyba za daleko na hulajnodze odjechala) > > > > > > pobrykam i zaraz wroce DDD > > > co to za niecne zamiary>pobrykam< > mialas pojezdzic jeno .... > > oj Nick...zobacz co sloo ma zamiar zrobic? Slo rozbrykane, tego jeszcze nie było, Kenduś o pomoc prosić Ciebie? nie ladnie by było, co począć, pewnie nie będę uciekał to i gonić nikt nie będzie Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:41 co nick by chciał? Nie jestem zbyt wymagajcym człekiem, kilka postów wyzej napisałem o maskotce, bajce i dolrach w znacznej ilości. Z tego wszystkiego zadowole sie maskotka której będę opowiadał bajki)))) ot i wszystko (ale pazerny nick) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:47 nick000 napisał: > co nick by chciał? Nie jestem zbyt wymagajcym człekiem, kilka postów wyzej > napisałem o maskotce, bajce i dolrach w znacznej ilości. Z tego wszystkiego > zadowole sie maskotka której będę opowiadał bajki)))) ot i wszystko (ale > pazerny nick) a to ja musialam pominac ten post(((((((((( to chyba zostalo juz na poprzedniej stronie) cenie sobie u ludzi taka ceche. Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:53 slo-onko napisała: > teraz daje sie slyszec krzyk ciszy)) > kogo krzyk? ta cisza to co za jedna? i czego tu szuka? Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:52 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > co nick by chciał? Nie jestem zbyt wymagajcym człekiem, kilka postów wyze > j > > napisałem o maskotce, bajce i dolrach w znacznej ilości. Z tego wszystkie > go > > zadowole sie maskotka której będę opowiadał bajki)))) ot i wszystko (ale > > pazerny nick) > > a to ja musialam pominac ten post(((((((((( > to chyba zostalo juz na poprzedniej stronie) > > cenie sobie u ludzi taka ceche. wiecie co..??? to ja powiem wam ladnie dobranoc i do jutra.... usypiajcie szybciutko i snijcie pieknie..PA;.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:54 kendo napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > co nick by chciał? Nie jestem zbyt wymagajcym człekiem, kilka postó > w wyze > > j > > > napisałem o maskotce, bajce i dolrach w znacznej ilości. Z tego wsz > ystkie > > go > > > zadowole sie maskotka której będę opowiadał bajki)))) ot i wszystko > (ale > > > pazerny nick) > > > > a to ja musialam pominac ten post(((((((((( > > to chyba zostalo juz na poprzedniej stronie) > > > > cenie sobie u ludzi taka ceche. > > wiecie co..??? > to ja powiem wam ladnie dobranoc > i do jutra.... > > usypiajcie szybciutko i snijcie pieknie..PA;.. no nieeeeeeeeeeeeeeeeKEndus))))))))) czemu?/(((((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:57 nie uważasz Slo, zę zostaliśmy sami, sytuacja z lekka krępująca i wieloznaczna. Nick opiekujący się małą Slo, to co , po kielichu? Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:59 nick000 napisał: > nie uważasz Slo, zę zostaliśmy sami, sytuacja z lekka krępująca i wieloznaczna. > > Nick opiekujący się małą Slo, to co , po kielichu? hahahahahahaha DDDDDDDDD nieletnie bobo chcesz rozpijac?DDDDD no to po kielichuDDDDD najwyzej bede spiewacDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:54 Kendo jak zwykle odchodzisz w trakcie zabawy, a my jak zwykle niezwykle serdecznie życzymy Ci dobrego snu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:56 nick000 napisał: > Kendo jak zwykle odchodzisz w trakcie zabawy, a my jak zwykle niezwykle > serdecznie życzymy Ci dobrego snu. ja nie chce zeby Kendo szla spac((((((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 22:57 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > Kendo jak zwykle odchodzisz w trakcie zabawy, a my jak zwykle niezwykle > > serdecznie życzymy Ci dobrego snu. > > > ja nie chce zeby Kendo szla spac((((((((((((( ani ja, KENDOOOOOOOOOOOO!!!!!!! WRACAAAAAJJJJ!!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 23:00 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Kendo jak zwykle odchodzisz w trakcie zabawy, a my jak zwykle niezw > ykle > > > serdecznie życzymy Ci dobrego snu. > > > > > > ja nie chce zeby Kendo szla spac((((((((((((( > > ani ja, KENDOOOOOOOOOOOO!!!!!!! WRACAAAAAJJJJ!!!! chodz ja jakos obudzimy))))) nie wiem bedziesz serenade spiewal pod oknem czy jakos?DDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 23:00 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > Kendo jak zwykle odchodzisz w trakcie zabawy, a my jak zwykle > niezw > > ykle > > > > serdecznie życzymy Ci dobrego snu. > > > > > > > > > ja nie chce zeby Kendo szla spac((((((((((((( > > > > ani ja, KENDOOOOOOOOOOOO!!!!!!! WRACAAAAAJJJJ!!!! > > > chodz ja jakos obudzimy))))) > nie wiem bedziesz serenade spiewal pod oknem czy jakos?DDD Kendus jak moglas tak pieknie szla produkcja watkowa ))))) jesli paluszki zabolaly to zrozumiem ale czego inne nie potrafie ((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 23:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > Kendo jak zwykle odchodzisz w trakcie zabawy, a my jak zwykle > niezw > > ykle > > > > serdecznie życzymy Ci dobrego snu. > > > > > > > > > ja nie chce zeby Kendo szla spac((((((((((((( > > > > ani ja, KENDOOOOOOOOOOOO!!!!!!! WRACAAAAAJJJJ!!!! > > > chodz ja jakos obudzimy))))) > nie wiem bedziesz serenade spiewal pod oknem czy jakos?DDD jak zaczne śpiewać to Kendo ucieknie , idę więc na spacer w miejsce tak dziwne i tajemnicze gdzie nikt mnie nie usłyszy i tam zśpiewam. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rezerwa watkowa 09.10.04, 23:06 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > Kendo jak zwykle odchodzisz w trakcie zabawy, a my jak > zwykle > > niezw > > > ykle > > > > > serdecznie życzymy Ci dobrego snu. > > > > > > > > > > > > ja nie chce zeby Kendo szla spac((((((((((((( > > > > > > ani ja, KENDOOOOOOOOOOOO!!!!!!! WRACAAAAAJJJJ!!!! > > > > > > chodz ja jakos obudzimy))))) > > nie wiem bedziesz serenade spiewal pod oknem czy jakos?DDD > jak zaczne śpiewać to Kendo ucieknie , idę więc na spacer w miejsce tak dziwne > i tajemnicze gdzie nikt mnie nie usłyszy i tam zśpiewam. no dobrze idz pospiewaj a ja pojde pospac)))) dobranoc )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 10.10.04, 11:21 ..ale fajni jestescie))))))))))))))) hmmm...serenady mi spiewaliscie)))))))))))) dziekuje,ze jestescie na vistuli))))))))))))))) przepraszam Was,ale juz nie mialam sily wczoraj, dzis nie lepiej,ale moze sie "rozkrece" usch..( cialko moje nie przestawilo sie na zimniejsze dzionki po ciepelku((((((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 10.10.04, 19:58 Dzisiejszego wieczora o 21,50 niesamowity film, jeden z moich ulubionych "Absolwent" z Dustinem Hoffmanem i znakomitymi piosenkami w wykoniu Simona & Garfunkela. Polecam. Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 10.10.04, 20:16 nick000 napisał: > Dzisiejszego wieczora o 21,50 niesamowity film, jeden z moich > ulubionych "Absolwent" z Dustinem Hoffmanem i znakomitymi piosenkami w wykoniu > Simona & Garfunkela. Polecam. a mozna wiedzec na jakim kanale?? moze obejze razem z Toba?? Hoffman moze byc.... Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 10.10.04, 20:17 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > Dzisiejszego wieczora o 21,50 niesamowity film, jeden z moich > > ulubionych "Absolwent" z Dustinem Hoffmanem i znakomitymi piosenkami w > wykoniu > > Simona & Garfunkela. Polecam. > > a mozna wiedzec na jakim kanale?? > moze obejze razem z Toba?? > Hoffman moze byc.... odbierasz tam jedynkę? Nie znasz tego filmu, nie wierzę? Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 10.10.04, 20:23 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Dzisiejszego wieczora o 21,50 niesamowity film, jeden z moich > > > ulubionych "Absolwent" z Dustinem Hoffmanem i znakomitymi piosenkam > i w > > wykoniu > > > Simona & Garfunkela. Polecam. > > > > a mozna wiedzec na jakim kanale?? > > moze obejze razem z Toba?? > > Hoffman moze byc.... > odbierasz tam jedynkę? Nie znasz tego filmu, nie wierzę? may satelitarna antene i niektore polskie kanaly a >jedynke<to masz na mysli TVP1 czy jak bo nieznam "wszych" skrotw a film moze ogladalam,ale tytul nic mi nie mowi Odpowiedz Link
nick000 Re: rezerwa watkowa 10.10.04, 20:28 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > Dzisiejszego wieczora o 21,50 niesamowity film, jeden z moich > > > > > ulubionych "Absolwent" z Dustinem Hoffmanem i znakomitymi pio > senkam > > i w > > > wykoniu > > > > Simona & Garfunkela. Polecam. > > > > > > a mozna wiedzec na jakim kanale?? > > > moze obejze razem z Toba?? > > > Hoffman moze byc.... > > odbierasz tam jedynkę? Nie znasz tego filmu, nie wierzę? > > may satelitarna antene i niektore > polskie kanaly > a >jedynke<to masz na mysli TVP1 czy jak > bo nieznam "wszych" skrotw > > a film moze ogladalam,ale tytul nic mi nie mowi Tak, TVP1, w skrócie jest tak: młody chłopak po studiach (Hoffman) przyjeżdza do domu, nudzi sie, nie chce mu się iść do pracy. Na przyjęciu poznaje dziewczynę a zostaje kochankiem jej matki. Dochodzi do wniosku że jednak córkę kocha, matk nie chce dopuściś do ich ślubu, dziewczyna ma wyjść za mąż za innego a ucieka z przed ołtarza z tytułowym absolwentem. Banalne ale tak zagrane że szok i ta muzyka, super Odpowiedz Link
kendo Re: rezerwa watkowa 10.10.04, 20:31 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > Dzisiejszego wieczora o 21,50 niesamowity film, jeden z > moich > > > > > > > ulubionych "Absolwent" z Dustinem Hoffmanem i znakomity > mi pio > > senkam > > > i w > > > > wykoniu > > > > > Simona & Garfunkela. Polecam. > > > > > > > > a mozna wiedzec na jakim kanale?? > > > > moze obejze razem z Toba?? > > > > Hoffman moze byc.... > > > odbierasz tam jedynkę? Nie znasz tego filmu, nie wierzę? > > > > may satelitarna antene i niektore > > polskie kanaly > > a >jedynke<to masz na mysli TVP1 czy jak > > bo nieznam "wszych" skrotw > > > > a film moze ogladalam,ale tytul nic mi nie mowi > Tak, TVP1, w skrócie jest tak: młody chłopak po studiach (Hoffman) przyjeżdza > do domu, nudzi sie, nie chce mu się iść do pracy. Na przyjęciu poznaje > dziewczynę a zostaje kochankiem jej matki. Dochodzi do wniosku że jednak córkę > kocha, matk nie chce dopuściś do ich ślubu, dziewczyna ma wyjść za mąż za > innego a ucieka z przed ołtarza z tytułowym absolwentem. Banalne ale tak > zagrane że szok i ta muzyka, super o! tego nie mamy kanalu,tylko TVPolonia,(((((((((((( film o podobnej tresci widzialam ale nie z Hoffmanem,,,,szkoda. Odpowiedz Link