• slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 09:51
      samopoczucie spod zdechlego burka lekko ustepujesmile
      witajcie smile
      • kendo Re: czwartek 25.08.05, 14:17
        ech,sloo....
        do wieczorka napewno sie poprawismile)

zdazylam z grzybkow wrocic przed deszczem,
        juz obrane,
        zaraz do sklepu musze,bo zarowa nad okapem wysiadla i niec przy piecu w
        ciemnoesciach nie mozna zrobicsad(

miejcie sobie milo i do wieczorka.
        • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 14:29
          minely ciezkie chwile dzieki dlugiej rozmowie,kilku cudownych wiadomosciachsmile
          teraz to nawet sie usmiechamsmile
          cmoksmile
          • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 16:05
            Witam serdeczniesmile Z kim to rozmawialas droga Slo i dlaczego ja nic o tym nie
            wiemwink Zycze miłego i leniwego popołudnia, czwartek z głowy, jeszcze jutro i
            bedziemy mogli odpoczywac do woli. Może jakiś grill, może grzybobranie a może
            najzwyczajniejsze w swiecie byczenie sie na trawce z ksiązką i dobrym zimnym
            browarkiem pod rękąwink Kazdy, dający przyjemność, sposob jest dozwolony. Szkoda
            tylko, ze lato powoli zaczyna pakować swoje manatki, nic to, jesień też jest
            urocza, szczególnie ciepla i złota, to najlepszy czas na marzeniasmile Muszę Wam
            drodzy przyjaciele powiedzieć jedno, marzenia sie sprawdzają nie tylko w
            bajkach, wiem coś o tym.
            • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 18:05
              Od powrotu z pracy wybieram sie w plener, ciągle coś mi jednak przeszkadza,
              pewnie najbardziej lenistwo jakie opanowało mnie dzisiaj. Doslownie nic mi sie
              nie chce, udaję ze czytam, popatrzyłem w tv, przegladam prasę, pije herbatę i
              szukam pretekstu zeby nigdzie sie nie ruszyć. Chyba znalazlemwink a
              raczej "pretekst" znalazl mnie, to lubię i niech tak bedzie zawszesmile)))
              • kendo Re: czwartek 25.08.05, 18:40
                o widze,ze dwoje ludzikow optymistycznych juz jest....
                jak to cieszy ,czytajacsmile)

szkoda,ze ja tak niemam,
                wszystko sie pokicikalo z technicznymi rzeczami i juzsad(
                moze cosik jutro po poludniu zrobia...obiecali,rano,
                ale nas nie bedzie.....moze sie jednak uda....

miejcie sobie slodkie leniuchowanie.
                • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 18:43
                  kendo napisała:

> o widze,ze dwoje ludzikow optymistycznych juz jest....
                  > jak to cieszy ,czytajacsmile)
                  >
                  > szkoda,ze ja tak niemam,
                  > wszystko sie pokicikalo z technicznymi rzeczami i juzsad(
                  > moze cosik jutro po poludniu zrobia...obiecali,rano,
                  > ale nas nie bedzie.....moze sie jednak uda....
                  >
                  > miejcie sobie slodkie leniuchowanie.

a znasz Kendo przyslowie: co sie odlecze to nie uciecze?smile
                  albo: nigdy nie ma tego zlego co, by na dobre nie wyszlosmile
                  jak juz bedzie wszytsko dokonczone to sama bedziesz podziwiac te wspanialoscismile
                • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 18:52
                  kendo napisała:

> o widze,ze dwoje ludzikow optymistycznych juz jest....
                  > jak to cieszy ,czytajacsmile)
                  >
                  > szkoda,ze ja tak niemam,
                  > wszystko sie pokicikalo z technicznymi rzeczami i juzsad(
                  > moze cosik jutro po poludniu zrobia...obiecali,rano,
                  > ale nas nie bedzie.....moze sie jednak uda....
                  >
                  > miejcie sobie slodkie leniuchowanie.

jak już wrocicie spotka Was niespodzianka, wszystko pięknie zrobione, uładzone
                  i na swoim miejscu, tak jak chciałas a może lepiejsmile
              • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 18:42
                a ja sobie leniuchowalam na wielkim lozu, a moj kundel obok mnie smile
                teraz ide do tzw muzycznej sciagalni i zobacze co tez ja nasciagalamsmile
                • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 18:50
                  Niektórym kundelkom jest lepiej niż mniewink, mogą wylegiwac sie w wielkim łożu
                  już nawet nie powiem z kimwink ale od czego wyobraźnia. Jej oczyma widzę Slo
                  stojącą przed lustrem, podziwiajaca swoją nową letnią sukienkę i naszyjnik
                  taki, ze echsmile Zgadlem Slo?
                  • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 18:52
                    nick000 napisał:

> Niektórym kundelkom jest lepiej niż mniewink, mogą wylegiwac sie w wielkim łożu
                    > już nawet nie powiem z kimwink ale od czego wyobraźnia. Jej oczyma widzę Slo
                    > stojącą przed lustrem, podziwiajaca swoją nową letnią sukienkę i naszyjnik
                    > taki, ze echsmile Zgadlem Slo?

Nick, czy Ty masz szklana kule???????????????smile))))))))))
                    ale powiem Ciw sekrecie,ze naszyjnik wyladowal na ziemibig_grin
                    • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 18:54
                      slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                      >
                      > > Niektórym kundelkom jest lepiej niż mniewink, mogą wylegiwac sie w wielkim
                      > łożu
                      > > już nawet nie powiem z kimwink ale od czego wyobraźnia. Jej oczyma widzę Sl
                      > o
                      > > stojącą przed lustrem, podziwiajaca swoją nową letnią sukienkę i naszyjni
                      > k
                      > > taki, ze echsmile Zgadlem Slo?
                      >
                      > Nick, czy Ty masz szklana kule???????????????smile))))))))))
                      > ale powiem Ciw sekrecie,ze naszyjnik wyladowal na ziemibig_grin

juz dawno mowiłem Ci, ze potrafię przepowiadać przyszłość a posluguję się na
                      codzień taka wlaśnie magiczna kuląwink Widzę w niej wszystko, co chcę zobaczyćsmile
                      Moge powiedziec nawet jaka masz u siebie pogodę i co stoi na Twoim balkoniewink
                      • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 18:55
                        nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                        >
                        > > nick000 napisał:
                        > >
                        > > > Niektórym kundelkom jest lepiej niż mniewink, mogą wylegiwac sie w w
                        > ielkim
                        > > łożu
                        > > > już nawet nie powiem z kimwink ale od czego wyobraźnia. Jej oczyma wi
                        > dzę Sl
                        > > o
                        > > > stojącą przed lustrem, podziwiajaca swoją nową letnią sukienkę i na
                        > szyjni
                        > > k
                        > > > taki, ze echsmile Zgadlem Slo?
                        > >
                        > > Nick, czy Ty masz szklana kule???????????????smile))))))))))
                        > > ale powiem Ciw sekrecie,ze naszyjnik wyladowal na ziemibig_grin
                        >
                        > juz dawno mowiłem Ci, ze potrafię przepowiadać przyszłość a posluguję się na
                        > codzień taka wlaśnie magiczna kuląwink Widzę w niej wszystko, co chcę zobaczyćsmile
                        > Moge powiedziec nawet jaka masz u siebie pogodę i co stoi na Twoim balkoniewink

tak?smile mow wiec smile

ps. wyslalam Ci jeden utow CB, boski, wlos jezy sie na glowie i to jest to smile)))))
            • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 18:41
              nick000 napisał:

> Witam serdeczniesmile Z kim to rozmawialas droga Slo i dlaczego ja nic o tym nie
              > wiemwink Zycze miłego i leniwego popołudnia, czwartek z głowy, jeszcze jutro i
              > bedziemy mogli odpoczywac do woli. Może jakiś grill, może grzybobranie a może
              > najzwyczajniejsze w swiecie byczenie sie na trawce z ksiązką i dobrym zimnym
              > browarkiem pod rękąwink Kazdy, dający przyjemność, sposob jest dozwolony. Szkoda
              > tylko, ze lato powoli zaczyna pakować swoje manatki, nic to, jesień też jest
              > urocza, szczególnie ciepla i złota, to najlepszy czas na marzeniasmile Muszę Wam
              > drodzy przyjaciele powiedzieć jedno, marzenia sie sprawdzają nie tylko w
              > bajkach, wiem coś o tym.

Nick ja rozmawialam ze swoim codziennym rozmowca smile i jesli tego nie zrobie przynajmniej raz dziennie to dostaje bzikawink
              na sobote mam planow mnostwo i juz wiem,ze nic z tego nie wyjdzie, wiec moze nie bede o tym za duzo myslec.
              jesien jest pora bardzo romantyczna, szczegolnie data 1 -go pewnego miesiaca kojarzy mi sie z takim romantyzmemsmile
              • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 18:52
                jesli ktos chce Ave Maria w wykonaniu Cecilii Bartoli to reka w gore.
                • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 18:54
                  slo-onko napisała:

> jesli ktos chce Ave Maria w wykonaniu Cecilii Bartoli to reka w gore.

reflektuje jako pierwszy i z gory dziękuję.
                  • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 18:56
                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                    >
                    > > jesli ktos chce Ave Maria w wykonaniu Cecilii Bartoli to reka w gore.
                    >
                    > reflektuje jako pierwszy i z gory dziękuję.

jak skonczy wysylac ten poprzedni to kolejnym bedzie AMsmile
                    • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 19:20
                      boski glos, boska muzyka.
                      fiksowalo forum albo szklana kula Nicka cos mocno namieszalawink
                      wiec jak z tym moim ogrodem na balkonie Nick?smile
                      • kendo Re: czwartek 25.08.05, 19:44
                        ludziki,to oswietlenie i piec niedzialasad(((((((((

jakos posilek przygotowalam pod swiatlem z sufitu,
                        nie zrobilam zadnej pomylki z przyprawami i nie przypalilamwink)

sloo,
                        ja poprosze o muzyke ale w pozniejszym terminie,
                        wczoraj malo nie rozwalilam kompa,bo chcialam skanowac zdjecia,
                        nie dzialalo ustrojstwo z jakiegos powodu,
                        zaczelam go ustawiac,pokasowalam wiele programow przy okazjiwink)
                        ech...nie nadaje sie juz chyba do niczego...sad(

jesien juz wielkimi krokami do nas sie zbliza,
                        w lesie cudnie,kolorowo.....
                        • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 20:04
                          kendo napisała:

> ludziki,to oswietlenie i piec niedzialasad(((((((((
                          >
                          > jakos posilek przygotowalam pod swiatlem z sufitu,
                          > nie zrobilam zadnej pomylki z przyprawami i nie przypalilamwink)
                          >
                          > sloo,
                          > ja poprosze o muzyke ale w pozniejszym terminie,
                          > wczoraj malo nie rozwalilam kompa,bo chcialam skanowac zdjecia,
                          > nie dzialalo ustrojstwo z jakiegos powodu,
                          > zaczelam go ustawiac,pokasowalam wiele programow przy okazjiwink)
                          > ech...nie nadaje sie juz chyba do niczego...sad(
                          >
                          > jesien juz wielkimi krokami do nas sie zbliza,
                          > w lesie cudnie,kolorowo.....

oj nadajesz sie Kenduś, nadajeszsmile Widzisz cudowne kolory jesieni, nie kazdemu jest dane je dostrzec, masz dobrą duszę i w ogóle równa z Ciebie kumpelkasmile Kto tak uważa, niech sie podpisze pod moim zdaniem.
                        • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:25
                          kendo napisała:

> ludziki,to oswietlenie i piec niedzialasad(((((((((
                          >
                          > jakos posilek przygotowalam pod swiatlem z sufitu,
                          > nie zrobilam zadnej pomylki z przyprawami i nie przypalilamwink)
                          >
                          > sloo,
                          > ja poprosze o muzyke ale w pozniejszym terminie,
                          > wczoraj malo nie rozwalilam kompa,bo chcialam skanowac zdjecia,
                          > nie dzialalo ustrojstwo z jakiegos powodu,
                          > zaczelam go ustawiac,pokasowalam wiele programow przy okazjiwink)
                          > ech...nie nadaje sie juz chyba do niczego...sad(
                          >
                          > jesien juz wielkimi krokami do nas sie zbliza,
                          > w lesie cudnie,kolorowo.....

musisz mi tylko dac znac kiedy moge wyslacsmile
                          czy myslisz,ze ja niczego nie psuje?smile
                          czasem usune cos dzieciakomwink
                      • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 19:56
                        Balkon Slo w kwiatach, widze tez deszcz za oknem i, to bardzo dziwne, suszące sie pranie na balkonowej suszarcewink Taki obrazek pokazała mi szklana kula, moglbym jeszcze cos dodać, cenzura jednak tego nie przepuści i wolę, to znaczy moja szklana czarodziejska kula, nic nie mowićwink
                        • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:03
                          widze,awansowales na czarodzieja vistulowego nickuwink) ??

zobaczymy czy sloo potwierdzi obrazy szklanej kuli,
                          • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 20:07
                            kendo napisała:

> widze,awansowales na czarodzieja vistulowego nickuwink) ??
                            >
                            > zobaczymy czy sloo potwierdzi obrazy szklanej kuli,

jeśli nie potwierdzi, los szklanej kuli bedzie przesadzony, skladam reklamacje a w razie nie uznaia jej przez producenta, zostanie przerobiona na przycisk do papierow lub butelkę na atramentsmile Albo kula wadliwa, albo czarownik do niczegosad
                            • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:12
                              nick000 napisał:

> kendo napisała:
                              >
                              > > widze,awansowales na czarodzieja vistulowego nickuwink) ??
                              > >
                              > > zobaczymy czy sloo potwierdzi obrazy szklanej kuli,
                              >
                              > jeśli nie potwierdzi, los szklanej kuli bedzie przesadzony, skladam
                              reklamacje
                              > a w razie nie uznaia jej przez producenta, zostanie przerobiona na przycisk
                              do
                              > papierow lub butelkę na atramentsmile Albo kula wadliwa, albo czarownik do
                              niczeg
                              > osad

mysle,ze na czarowniku niema zadnej wady,
                              to ewentualnie bylaby wina kuli szklanejwink)
                              pomozemy wrazie co zrobic Ci z niej uzyteksmile)
                              • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 20:21
                                czarownik, jak kazdy człowiek, obarczony jest rozlicznymi wadami, móglby nimi mobdzielić pokaźną liczbe ludzi, przy swoich vistulowych przyjaciołach czuje sie jednak jakby trochę mniej wadliwy, nie musze mówić czyja to zasluga. Nieczęsto ostatnio bywam na forum, nie udzielam sie zbyt mocno, tak wyszło, bez przerwy jednak myślami jestem w tym zaczarowanym miejscu, spotkałem tu w końcu ludzi przez duże L. Uwierz mi, ciężko w ostatnich czasach o kogos takiego.
                                • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:30
                                  zgadzam sie nicku,ze ciezko teraz o Ludzi,
                                  w rzeczce jednak wszyscy jestesmy tymi z wielkiej litery,
                                  naprawde az trudno uwierzyc,porownujac do innych forow,
                                  gdzie wiecznie sa jakies "zgzyt",u nas cieplutko i serdecznie....
                                  dziekuje,ze jestescie Ludzikismile)
                            • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:22
                              nick000 napisał:

> kendo napisała:
                              >
                              > > widze,awansowales na czarodzieja vistulowego nickuwink) ??
                              > >
                              > > zobaczymy czy sloo potwierdzi obrazy szklanej kuli,
                              >
                              > jeśli nie potwierdzi, los szklanej kuli bedzie przesadzony, skladam reklamacje
                              > a w razie nie uznaia jej przez producenta, zostanie przerobiona na przycisk do
                              > papierow lub butelkę na atramentsmile Albo kula wadliwa, albo czarownik do niczeg
                              > osad

kula jest niczego sobie, a czarownik od niej prima sortsmile
                              az boje spytac czy widzisz co suszy sie na suszarce?smile
                              • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 20:32
                                widzę wszystko, moge nawet wymienić pojedyńcze części suszacej sie garderoby
                                ale tego nie zrobię, sama lepiej wiesz cos tam porozwieszaławink
                                • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:33
                                  nick000 napisał:

> widzę wszystko, moge nawet wymienić pojedyńcze części suszacej sie garderoby
                                  > ale tego nie zrobię, sama lepiej wiesz cos tam porozwieszaławink

big_grinDDDDDDD
                                  no dobra, bedziesz mogl ja poprasowacwink))))))
                          • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:10
                            nick,
                            zaczelam pasowiec jak listek na jesien winogronuwink)
                            jestem tylko soba....
                            a wiesz?? ze Ty tez jestestes taki sam.....ale juz przeciez mowilam to tyle
                            razy....,i wszyscy juz wiedza tosmile)
                            • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 20:15
                              kendo napisała:

> nick,
                              > zaczelam pasowiec jak listek na jesien winogronuwink)
                              > jestem tylko soba....
                              > a wiesz?? ze Ty tez jestestes taki sam.....ale juz przeciez mowilam to tyle
                              > razy....,i wszyscy juz wiedza tosmile)

kenduś, ja tylko fakty stwierdzam, jesteś naszą dobrą wróżką, w koncu to tylko dzieki Tobie mogliśmy sie tu wszyscy spotkac, zaakceptować i polubićsmile
                              • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:23
                                nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                >
                                > > nick,
                                > > zaczelam pasowiec jak listek na jesien winogronuwink)
                                > > jestem tylko soba....
                                > > a wiesz?? ze Ty tez jestestes taki sam.....ale juz przeciez mowilam to ty
                                > le
                                > > razy....,i wszyscy juz wiedza tosmile)
                                >
                                > kenduś, ja tylko fakty stwierdzam, jesteś naszą dobrą wróżką, w koncu to tylko
                                > dzieki Tobie mogliśmy sie tu wszyscy spotkac, zaakceptować i polubićsmile

potwierdzamsmile)))
                                • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:33
                                  no prosze,nastepna piekna dusza sie odezwala z stwierdzeniem,
                                  ja tez potwierdzam sloo,ze jestes Wspaniala i juz....
                                  niektorzy nawet chc Cie na rekach nosci cala dobe....ba! to moze za malo
                                  powiedziane...jestes przeciez Sloneczkiem vistulowymsmile)
                                  • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:35
                                    kendo napisała:

> no prosze,nastepna piekna dusza sie odezwala z stwierdzeniem,
                                    > ja tez potwierdzam sloo,ze jestes Wspaniala i juz....
                                    > niektorzy nawet chc Cie na rekach nosci cala dobe....ba! to moze za malo
                                    > powiedziane...jestes przeciez Sloneczkiem vistulowymsmile)

a wiesz,ze czuje sie jakbym byla noszona na rekach?smile
                                    • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:36
                                      slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                      >
                                      > > no prosze,nastepna piekna dusza sie odezwala z stwierdzeniem,
                                      > > ja tez potwierdzam sloo,ze jestes Wspaniala i juz....
                                      > > niektorzy nawet chc Cie na rekach nosci cala dobe....ba! to moze za malo
                                      > > powiedziane...jestes przeciez Sloneczkiem vistulowymsmile)
                                      >
                                      > a wiesz,ze czuje sie jakbym byla noszona na rekach?smile

a widzisz...dobrze mowiewink)))))))))))
                                      • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:37
                                        kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                        >
                                        > > kendo napisała:
                                        > >
                                        > > > no prosze,nastepna piekna dusza sie odezwala z stwierdzeniem,
                                        > > > ja tez potwierdzam sloo,ze jestes Wspaniala i juz....
                                        > > > niektorzy nawet chc Cie na rekach nosci cala dobe....ba! to moze za
                                        > malo
                                        > > > powiedziane...jestes przeciez Sloneczkiem vistulowymsmile)
                                        > >
                                        > > a wiesz,ze czuje sie jakbym byla noszona na rekach?smile
                                        >
                                        > a widzisz...dobrze mowiewink)))))))))))

czy tez masz szklana kule?wink
                                        ja tez chce miec takasmile
                                        • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:39
                                          slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                          >
                                          > > slo-onko napisała:
                                          > >
                                          > > > kendo napisała:
                                          > > >
                                          > > > > no prosze,nastepna piekna dusza sie odezwala z stwierdzeniem,
                                          > > > > ja tez potwierdzam sloo,ze jestes Wspaniala i juz....
                                          > > > > niektorzy nawet chc Cie na rekach nosci cala dobe....ba! to m
                                          > oze za
                                          > > malo
                                          > > > > powiedziane...jestes przeciez Sloneczkiem vistulowymsmile)
                                          > > >
                                          > > > a wiesz,ze czuje sie jakbym byla noszona na rekach?smile
                                          > >
                                          > > a widzisz...dobrze mowiewink)))))))))))
                                          >
                                          > czy tez masz szklana kule?wink
                                          > ja tez chce miec takasmile

a nie powiem....
                                          usmiechnij sie slodziutko do nicka,
                                          moze cusik z kula zalatwi i bedziesz miala tez szanse widzeniasmile)
                                          • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:41
                                            kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                            >
                                            > > kendo napisała:
                                            > >
                                            > > > slo-onko napisała:
                                            > > >
                                            > > > > kendo napisała:
                                            > > > >
                                            > > > > > no prosze,nastepna piekna dusza sie odezwala z stwierdz
                                            > eniem,
                                            > > > > > ja tez potwierdzam sloo,ze jestes Wspaniala i juz....
                                            > > > > > niektorzy nawet chc Cie na rekach nosci cala dobe....ba
                                            > ! to m
                                            > > oze za
                                            > > > malo
                                            > > > > > powiedziane...jestes przeciez Sloneczkiem vistulowymsmile
                                            > )
                                            > > > >
                                            > > > > a wiesz,ze czuje sie jakbym byla noszona na rekach?smile
                                            > > >
                                            > > > a widzisz...dobrze mowiewink)))))))))))
                                            > >
                                            > > czy tez masz szklana kule?wink
                                            > > ja tez chce miec takasmile
                                            >
                                            > a nie powiem....
                                            > usmiechnij sie slodziutko do nicka,
                                            > moze cusik z kula zalatwi i bedziesz miala tez szanse widzeniasmile)

chyba masz racje, musze sie do niego usmiechnacsmile on czasem spelnia zyczeniasmile
                                            moze tym razem tez sie uda?smile
                                        • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 20:41
                                          szkolana kula jest dostępna dla kazdego, trzeba tylko mocno chcieć, to jak
                                          marzenie, jeśli bardzo pragniemy by sie spełniło, kiedys to nastapic musi.
                                          Bardzo sie ciesze, ze moge być z wami i jeszcze znosicie moją obecność. Ludzie,
                                          ten dzisiejszy net mnie dobijasad
                                          • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:45
                                            nick000 napisał:

> szkolana kula jest dostępna dla kazdego, trzeba tylko mocno chcieć, to jak
                                            > marzenie, jeśli bardzo pragniemy by sie spełniło, kiedys to nastapic musi.
                                            > Bardzo sie ciesze, ze moge być z wami i jeszcze znosicie moją obecność. Ludzie,
                                            >
                                            > ten dzisiejszy net mnie dobijasad

szklana kula to jak wyobraznia, dziala magiczniesmile czasem to nawet i glos mozna uslyszecwink
                                            • nick000 Re: czwartek 25.08.05, 20:49
                                              Musze już konczyć, dziękuję za piękny vistulowy wieczor, uściski, serdeczności
                                              i zyczenia dobrej nocysmile Spijcie dobrze i niech sie nikomu nic przykrego nie
                                              przyśni, kolorowych snów, miekkich i puszystych jak male pieskismile
                                              • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:51
                                                nick000 napisał:

> Musze już konczyć, dziękuję za piękny vistulowy wieczor, uściski, serdeczności
                                                > i zyczenia dobrej nocysmile Spijcie dobrze i niech sie nikomu nic przykrego nie
                                                > przyśni, kolorowych snów, miekkich i puszystych jak male pieskismile

dobrej nocy Nicksmile
                                                tylko postaraj sie wypoczac, a nie wciaz o tych niebieskich migdalach myslecwink
                                                • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:58
                                                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                  >
                                                  > > Musze już konczyć, dziękuję za piękny vistulowy wieczor, uściski, serdecz
                                                  > ności
                                                  > > i zyczenia dobrej nocysmile Spijcie dobrze i niech sie nikomu nic przykrego
                                                  > nie
                                                  > > przyśni, kolorowych snów, miekkich i puszystych jak male pieskismile
                                                  >
                                                  > dobrej nocy Nicksmile
                                                  > tylko postaraj sie wypoczac, a nie wciaz o tych niebieskich migdalach myslec;-
                                                  )

sloo,
                                                  to nasz marzyciel Wielki....
                                                  niech marzy...az stanie sie rzecz wielka i spelnionasmile)
                                                  • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:59
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Musze już konczyć, dziękuję za piękny vistulowy wieczor, uściski, s
                                                    > erdecz
                                                    > > ności
                                                    > > > i zyczenia dobrej nocysmile Spijcie dobrze i niech sie nikomu nic przy
                                                    > krego
                                                    > > nie
                                                    > > > przyśni, kolorowych snów, miekkich i puszystych jak male pieskismile
                                                    > >
                                                    > > dobrej nocy Nicksmile
                                                    > > tylko postaraj sie wypoczac, a nie wciaz o tych niebieskich migdalach mys
                                                    > lec;-
                                                    > )
                                                    >
                                                    > sloo,
                                                    > to nasz marzyciel Wielki....
                                                    > niech marzy...az stanie sie rzecz wielka i spelnionasmile)

oj przydaloby sie spelnienie marzen nie tylko Nickowismile
                                              • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:57
                                                nick000 napisał:

> Musze już konczyć, dziękuję za piękny vistulowy wieczor, uściski,
                                                serdeczności
                                                > i zyczenia dobrej nocysmile Spijcie dobrze i niech sie nikomu nic przykrego nie
                                                > przyśni, kolorowych snów, miekkich i puszystych jak male pieskismile

wzajemnie nicku...
                                                dzieki za piekna dobranocke.
                                                • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:59
                                                  kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                                  >
                                                  > > Musze już konczyć, dziękuję za piękny vistulowy wieczor, uściski,
                                                  > serdeczności
                                                  > > i zyczenia dobrej nocysmile Spijcie dobrze i niech sie nikomu nic przykrego
                                                  > nie
                                                  > > przyśni, kolorowych snów, miekkich i puszystych jak male pieskismile
                                                  >
                                                  > wzajemnie nicku...
                                                  > dzieki za piekna dobranocke.

szczegolnie za malego pieskasmile
                                                  przez caly dzisiejszy dzien slyszalam podobne zartysmile
                                                  przedtem bylo cos o kocie ,a teraz o pieskuwink
                                                  • kendo Re: czwartek 25.08.05, 21:09
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Musze już konczyć, dziękuję za piękny vistulowy wieczor, uściski,
                                                    > > serdeczności
                                                    > > > i zyczenia dobrej nocysmile Spijcie dobrze i niech sie nikomu nic przy
                                                    > krego
                                                    > > nie
                                                    > > > przyśni, kolorowych snów, miekkich i puszystych jak male pieskismile
                                                    > >
                                                    > > wzajemnie nicku...
                                                    > > dzieki za piekna dobranocke.
                                                    >
                                                    > szczegolnie za malego pieskasmile
                                                    > przez caly dzisiejszy dzien slyszalam podobne zartysmile
                                                    > przedtem bylo cos o kocie ,a teraz o pieskuwink

jak to wszystko co zwierzaczkowe-szczeniece moze wzbudzic zazdroscwink)
                                          • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:47
                                            nick000 napisał:

> szkolana kula jest dostępna dla kazdego, trzeba tylko mocno chcieć, to jak
                                            > marzenie, jeśli bardzo pragniemy by sie spełniło, kiedys to nastapic musi.
                                            > Bardzo sie ciesze, ze moge być z wami i jeszcze znosicie moją obecność.
                                            Ludzie,
                                            >
                                            > ten dzisiejszy net mnie dobijasad

nicku....my sie bardzo cieszymy(mowie tu za wszystkichwink )wiesz,ze zawsze
                                            tesknimy za Toba jak sie gdzies indziej zawieruszyszwink)

a marzenia?? niech Ci sie w koncu spelniasmile)
                                            to chyba czas najwyzszysmile)

ach,ten necik,wtedy kiedy sie dobrze zapowiada zabawa,zawsze chce na przekorsad(
                                            innym razem odbijesz z nawiazkawink
                        • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:21
                          nick000 napisał:

> Balkon Slo w kwiatach, widze tez deszcz za oknem i, to bardzo dziwne, suszące
                          > sie pranie na balkonowej suszarcewink Taki obrazek pokazała mi szklana kula, mogl
                          > bym jeszcze cos dodać, cenzura jednak tego nie przepuści i wolę, to znaczy moja
                          > szklana czarodziejska kula, nic nie mowićwink

lisek chitrusek z Ciebie Nicksmile
                          z ta suszarka to prawda ale musze Ci pow.,ze z macieja nici wyszlisad
                          • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:34
                            mowisz sloo o maciejce??
                            u mnie tez stanela jakos w rozwoju,
                            nie doczekam sie chyba by zakwitla....sad(
                            • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:36
                              kendo napisała:

> mowisz sloo o maciejce??
                              > u mnie tez stanela jakos w rozwoju,
                              > nie doczekam sie chyba by zakwitla....sad(

stwierdzilam,ze albo za pozno ja wysialam, alboz ziemia bylo cos nie taksad
                              po drugie raz gradzisko tak mi ja wstretnie zbilo,ze mialam objekcje do tego,zeby sie podnioslasad wiec moze wszytsko razem.
                              • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:38
                                ja przeciez wsialam poniej od Ciebie,
                                w zacisznym miejscu,
                                dogladalam z odzywka i stoi w miejscu....cos nasionka chyba sa nie takiesad(
                                nieraz sie tak zdarza.
                                • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:40
                                  kendo napisała:

> ja przeciez wsialam poniej od Ciebie,
                                  > w zacisznym miejscu,
                                  > dogladalam z odzywka i stoi w miejscu....cos nasionka chyba sa nie takiesad(
                                  > nieraz sie tak zdarza.

no wszytsko mozliwe, nie ma gwarancji na to co sie kupuje.
                                  chyba,ze zamokla plynac wplaw przez baltyk?smile
                                  • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:43
                                    moze i tak bylowink)
                                    ale uwazam,ze moze taki rok na ten akurat sort od tego producenta,
                                    moze tez i zle ja przystosowywal do siewu...to tez wazna procedura,
                                    by zakielkowaly szybciutko i zakwitly.
                                    • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:47
                                      kendo napisała:

> moze i tak bylowink)
                                      > ale uwazam,ze moze taki rok na ten akurat sort od tego producenta,
                                      > moze tez i zle ja przystosowywal do siewu...to tez wazna procedura,
                                      > by zakielkowaly szybciutko i zakwitly.

tylko najwiekszy zal kiedy chcesz cos, czekas na to, a tu brak koncowego efektu.
                                      • kendo Re: czwartek 25.08.05, 20:55
                                        tak bywa sloo z nasionkami i kwiatuszkami....sad(
                                        przyzwyczailam sie do takich osiagniec,
                                        nieraz psiuna mi cos polamie dlugo pielegnowane,
                                        bo uwielbia klasc sie w kwiatkachwink

PS;..pozdrowilam kajtula od nas SME-em.
                                        chyba nie macie nic przeciwko temusmile?
                                        • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 20:58
                                          kendo napisała:

> tak bywa sloo z nasionkami i kwiatuszkami....sad(
                                          > przyzwyczailam sie do takich osiagniec,
                                          > nieraz psiuna mi cos polamie dlugo pielegnowane,
                                          > bo uwielbia klasc sie w kwiatkachwink
                                          >
                                          > PS;..pozdrowilam kajtula od nas SME-em.
                                          > chyba nie macie nic przeciwko temusmile?

no jasne,ze nie smile mozemy sie tylko do pozdrowien przylaczycsmile
                                          • kendo Re: czwartek 25.08.05, 21:02
                                            slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                            >
                                            > > tak bywa sloo z nasionkami i kwiatuszkami....sad(
                                            > > przyzwyczailam sie do takich osiagniec,
                                            > > nieraz psiuna mi cos polamie dlugo pielegnowane,
                                            > > bo uwielbia klasc sie w kwiatkachwink
                                            > >
                                            > > PS;..pozdrowilam kajtula od nas SME-em.
                                            > > chyba nie macie nic przeciwko temusmile?
                                            >
                                            > no jasne,ze nie smile mozemy sie tylko do pozdrowien przylaczycsmile

przyszla odpowiedzi od kajtula....
                                            mysli o nas i teskni za nami....
                                            w niedziele trzymajmy kciuki przez dwa dni...bo znowu tablica Mendelejewa
                                            sie do kajtusia przyczepisad(
                                            • slo-onko Re: czwartek 25.08.05, 21:09
                                              kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                              >
                                              > > kendo napisała:
                                              > >
                                              > > > tak bywa sloo z nasionkami i kwiatuszkami....sad(
                                              > > > przyzwyczailam sie do takich osiagniec,
                                              > > > nieraz psiuna mi cos polamie dlugo pielegnowane,
                                              > > > bo uwielbia klasc sie w kwiatkachwink
                                              > > >
                                              > > > PS;..pozdrowilam kajtula od nas SME-em.
                                              > > > chyba nie macie nic przeciwko temusmile?
                                              > >
                                              > > no jasne,ze nie smile mozemy sie tylko do pozdrowien przylaczycsmile
                                              >
                                              > przyszla odpowiedzi od kajtula....
                                              > mysli o nas i teskni za nami....
                                              > w niedziele trzymajmy kciuki przez dwa dni...bo znowu tablica Mendelejewa
                                              > sie do kajtusia przyczepisad(

oczywiscie, tylko nam przypomnijsmile
                                              zmykam i ja, jeszcze tylko kapielka i slodkie lenistwosmile
                                              dobrej nocy i tych kosmatych pieskow od NIcka smile
                                              • kendo Re: czwartek 25.08.05, 21:11
                                                slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                >
                                                > > slo-onko napisała:
                                                > >
                                                > > > kendo napisała:
                                                > > >
                                                > > > > tak bywa sloo z nasionkami i kwiatuszkami....sad(
                                                > > > > przyzwyczailam sie do takich osiagniec,
                                                > > > > nieraz psiuna mi cos polamie dlugo pielegnowane,
                                                > > > > bo uwielbia klasc sie w kwiatkachwink
                                                > > > >
                                                > > > > PS;..pozdrowilam kajtula od nas SME-em.
                                                > > > > chyba nie macie nic przeciwko temusmile?
                                                > > >
                                                > > > no jasne,ze nie smile mozemy sie tylko do pozdrowien przylaczycsmile
                                                > >
                                                > > przyszla odpowiedzi od kajtula....
                                                > > mysli o nas i teskni za nami....
                                                > > w niedziele trzymajmy kciuki przez dwa dni...bo znowu tablica Mendelejewa
                                                > > sie do kajtusia przyczepisad(
                                                >
                                                > oczywiscie, tylko nam przypomnijsmile
                                                > zmykam i ja, jeszcze tylko kapielka i slodkie lenistwosmile
                                                > dobrej nocy i tych kosmatych pieskow od NIcka smile

dobranoc sloo,
                                                przytul sie do "kosmatego" i odplyn w dal upojnawink)))))))))))
    • orzeszek_rania Re: czwartek 08.09.05, 07:19
      Dzień dobry czwartkowosmile wróciłam z dalekiej podróżysmile))
      • kendo Re: czwartek 08.09.05, 10:33
        witaj orzeszkusmile)
        jak milo.....a mozesz pochwalic sie wrazeniami urlopowymi??

miej sobie mily dzionek.
    • slo-onko Re: czwartek 08.09.05, 08:34
      samych pozytywnych i wesolych chwil przez caly dzien,a nawet wieczorem i w
      nocywink
      • kendo Re: czwartek 08.09.05, 10:34
        inaczej byc nie moze sloo
        w tak piekna pogode musi byc udany dzien,czego Ci i Wszystkim zyczesmile)

a deszczyku zapowiadanego niet....
        znow cieplunio i przyjemnie na dworzesmile)
        • slo-onko Re: czwartek 08.09.05, 10:42
          kendo napisała:

> inaczej byc nie moze sloo

mas zracjesmile od samego rana jest tak milowink
          • kendo Re: czwartek 08.09.05, 10:43
            domyslam sie tych milych chwilekwink)
            niech trwaja jak najduzej i jak najczesciejsmile)
            • kasikk Re: czwartek 08.09.05, 12:04
              witam smile)
              jakos humor ciut lepszy dzisiaj
              znowu gorąco
              i znowu mam lenia... uncertain

udanego dnia życzę
              i uciekam - może się do czegoś zmuszę?
    • mala20033 Re: czwartek 08.09.05, 14:54
      Niech sloneczko Wam przyswieca,czworonogi wiernie patrza sie w Wasze
      oczy...Milego Dzionka..Mala
      • kendo Re: czwartek 08.09.05, 15:28
        hej!!
        kasikk i mala....
        goraco dla psiunkow,ledwo zapiawink)

miejcie sobie mily ranek dla maleji popoludnie dla ksikkasmile)
        • nick000 Re: czwartek 08.09.05, 15:41
          witajciesmile Ktoś tu mówił o leniu, mój jest ostatnio bardzo aktywny i wcale mnie
          to nie martwismilePracuję na innej "niwie", tych przyjemności staram sie nie
          zaniedbywaćsmile Jakie są? Odpowiem krótko: słodkiesmile))
          • kendo Re: czwartek 08.09.05, 15:53
            i chyba wszyscy niemal podpisali liste obecnosciwink)
            oj nick,nick,poczekaj do jutra i bedziesz sie lenil ostaniego dnia pracywink)
            milego leniuchowania popoludniowegowink)

PS;..acha ! jtusia z obolala nozka wieczorkiem pewnie sie" przykusitykacrying("
            • jtka Re: czwartek 08.09.05, 17:51
              kendo napisała:

> i chyba wszyscy niemal podpisali liste obecnosciwink)
              > oj nick,nick,poczekaj do jutra i bedziesz sie lenil ostaniego dnia pracywink)
              > milego leniuchowania popoludniowegowink)
              >
              > PS;..acha ! jtusia z obolala nozka wieczorkiem pewnie sie" przykusitykacrying("

ehhh..wcześniej się przykustykałamuncertain ale boli mi ta wredna nóżka , i latać
              przez nią nie mogęuncertain wiecie jak ja teraz wolno chodzę???? Ślimaki mnie
              wyprzedzaja...wink
              • kendo Re: czwartek 08.09.05, 18:15
                biedna jtusiasad(..gaski po glowcewink)
                jeszcze boli?? tak dlugo...??
                musiala byc jakas wredowata strasznie osawink
                ale jak to mowia:<do wesela sie zagoiwink<
                miej sobie mily wieczor mimo wszystko.
                • kendo Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 09:38
                  tu tez zycze milego dnia,

chyba sie otwiera niezle co,
                  wpisy nie przekroczyly 400wink)
                  • slo-onko Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 09:42
                    kendo napisała:

> tu tez zycze milego dnia,
                    >
                    > chyba sie otwiera niezle co,
                    > wpisy nie przekroczyly 400wink)

hehehehhe tego jeszce nie bylo,zeby cztery zcwartki bylyw tygodniu:0tak moze
                    byc tylko na vistulismile mowilam,ze rankis a zaskakujace,nawet tutajsmile))
                    otwiera sie ekstrasmile
                    nie darmo sie mowi,ze "kiedy dwie niedziele zejda sie do kupy".... nam zeszly
                    sie czwartki,a przed nami jeszcze wiele neispodzianeksmile obiecuje to Wamsmile
                    • kendo Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 09:44
                      kazda niespodzianka jest milasmile)
                      • nick000 Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 10:23
                        ale numer, cztery ćwiartki, tego jeszcze nie granosmile
                        • slo-onko Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 10:31
                          nick000 napisał:

> ale numer, cztery ćwiartki, tego jeszcze nie granosmile

Nick, a co Ci sie marzy?wink)))
                          • kendo Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 10:33
                            slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                            >
                            > > ale numer, cztery ćwiartki, tego jeszcze nie granosmile
                            >
                            > Nick, a co Ci sie marzy?wink)))

pewnie cztery soboty i niedziele pod rzadwink)))))))))))
                        • kendo Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 10:33
                          nick000 napisał:

> ale numer, cztery ćwiartki, tego jeszcze nie granosmile

ale na vistuli,jak zawsze wszystko jest mozliwewink))))))))))))))
                          • mycha Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 11:59
                            cześć paracy rodacysmile
                            miałam mały problem ze zdecydowaniem się w którym czwartku mam zostawić po
                            sobie ślad. postanowiłam w tym, w który jest najwyżejsmile
                            u mnie mokro, chlapa a z nieba leci coś, co nawet nie mogło by symulować
                            śniegu.dzisiaj mam sądny dzień i jak przeżyję, to chyba zacznę wierzyć w cuda.
                            moc gorących uścisków dla wassmile
                            • kendo Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 12:29
                              czesc mysza,
                              dobrze,ze choc na vistuli mamy wybor,
                              a za "sadny dzien" trzymam kciukismile)

mnie tez cos w rodzaju "sadu"niedawno nawiedzilo,
                              ale co tam....bylo gorzej nie bylo.

przyjemnego dnia zycze.
                            • slo-onko Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 12:34
                              mycha napisała:

> cześć paracy rodacysmile
                              > miałam mały problem ze zdecydowaniem się w którym czwartku mam zostawić po
                              > sobie ślad. postanowiłam w tym, w który jest najwyżejsmile
                              > u mnie mokro, chlapa a z nieba leci coś, co nawet nie mogło by symulować
                              > śniegu.dzisiaj mam sądny dzień i jak przeżyję, to chyba zacznę wierzyć w cuda.
                              > moc gorących uścisków dla wassmile

czesc Mycha smile
                              wspolczuje Ci,sama nie raz mialam takie dni,zwlaszcza rozniste kontrole. ale
                              bedzie ok,zobaczyszsmile
                              a ja dostalam pierwsza propozycje na sylwestrasmile
                              • kendo Re: o!!!!!!! jeszcze jeden czwartek:-))))))))))) 08.12.05, 12:38
                                o!!
                                sloo,bedzie sie na parkiecie udzielacsmile)
    • mala20033 Re: czwartek 08.12.05, 14:44
      Zabieganam...

Dobrego dzionka..
    • kasikk witam :)) 08.12.05, 16:39
      popołudniowo
      pogoda jesienna raczej niż zimowa, a w grudniu powinno być mroźnie

eh... Skrzacik biedniutki - zęby go męczą...
      • mala20033 Re: witam :)) 08.12.05, 16:59
        Netowe fluidy wysylam by skrzacika zabki nie bolaly...
        U mnie pada,pada,pada...DESZCZ!!!!!!!!
        Pozdr..
        • kasikk Re: witam :)) 08.12.05, 17:26
          tutaj też...
          na przemian ze śniegową papką
          • nick000 Re: witam :)) 08.12.05, 18:35
            mokro, deszczowo, ponuro, ulicami płynie woda. Prognoza pogody na dzisiejsza noc jest następująca, minus sześć stopni, ale będzie jutro slizgawkasad
            • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 18:50
              nick000 napisał:

> mokro, deszczowo, ponuro, ulicami płynie woda. Prognoza pogody na dzisiejsza n
              > oc jest następująca, minus sześć stopni, ale będzie jutro slizgawkasad

Nick Ty mnie tu nie strasz,bo jutro bedziesz musial pozyczyc mi łyzwy.
              a jak ja bede wygladala w meskich lyzwach? no jak?smile
              • nick000 Re: witam :)) 08.12.05, 19:02
                slo-onko napisała:

> > mokro, deszczowo, ponuro, ulicami płynie woda. Prognoza pogody na dzisie
                > jsza n
                > > oc jest następująca, minus sześć stopni, ale będzie jutro slizgawkasad
                >
                > Nick Ty mnie tu nie strasz,bo jutro bedziesz musial pozyczyc mi łyzwy.
                > a jak ja bede wygladala w meskich lyzwach? no jak?smile

jak zwykle uroczosmile
                • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 19:59
                  witam ponownie wieczornie,
                  mala/kasikk/ no i oczywiscie poranne duszki sloo/nick/mysza pewnikiem dofrunie.

tu zapowiadaja na jutro bezdeszczowo i -1 stopien....
                  dobrze,bo na wyjezdzie bedesmile)
                  • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:01
                    kendo napisała:

> witam ponownie wieczornie,
                    > mala/kasikk/ no i oczywiscie poranne duszki sloo/nick/mysza pewnikiem dofrunie.
                    >
                    > tu zapowiadaja na jutro bezdeszczowo i -1 stopien....
                    > dobrze,bo na wyjezdzie bedesmile)

czesc Kendussmile
                    a ja nie obserwuje prognozy w tv, po co mam sie stresowac? jutro bede miala niespodziankewink
                    • nick000 Re: witam :)) 08.12.05, 20:12
                      slo-onko napisała:

> > tu zapowiadaja na jutro bezdeszczowo i -1 stopien....
                      > > dobrze,bo na wyjezdzie bedesmile)
                      >
                      > czesc Kendussmile
                      > a ja nie obserwuje prognozy w tv, po co mam sie stresowac? jutro bede miala nie
                      > spodziankewink

o jak mi Ciebie żal, lepiej żebyś nie wiedziala jaką niespodziankę szykuje pogoda w Twoich stronach. Mam jednak nadzieję, ze poranny łyk ciepła ustawi Cie tak, ze nie zauważysz tego co za oknemwink
                      • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 20:19
                        inne niespodzianki lubie,ale nie pogodowe,tu musze byc przygotowana na aure
                        pogodowa.
                        • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:20
                          kendo napisała:

> inne niespodzianki lubie,ale nie pogodowe,tu musze byc przygotowana na aure
                          > pogodowa.

mnie pzreraza tylko szklanka na ulicy i duza ilosc sniegu na jezdni. na reszte jestem odporna smile
                          • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 20:23
                            na slizgawke nie jestem odporna niestety,nie wychodze wcale wtedy z domuwink
                            wszystko inne jakos znoszewink)
                            • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:26
                              kendo napisała:

> na slizgawke nie jestem odporna niestety,nie wychodze wcale wtedy z domuwink
                              > wszystko inne jakos znoszewink)

aha,rozumiem Ciebie doskonale.
                              sama nie lubie slizgac sie po sliskiej ulicy czy tez slizgac sie autem.
                              • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 20:28
                                slizgawka autem,to juz koszmar totalny,
                                trace wtedy totalnie glowesad(odpukac,odstukac.....zawsze jakos wychodzilam z
                                tego obronna reka.
                                • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:33
                                  kendo napisała:

> slizgawka autem,to juz koszmar totalny,
                                  > trace wtedy totalnie glowesad(odpukac,odstukac.....zawsze jakos wychodzilam z
                                  > tego obronna reka.

w takie dni po ulicach powinnismy jezdzic na lyzwachsmile i mniej drogowych kolizji by bylo.
                                  jakis czas temu bylam zmuszona zamowc taryfe wlasnie w taki sliski dzien i jadac z kierowca na drogi wyjechaly auta holownicze. firmy holujace maja wtedy nie zle plony.
                                  • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 20:36
                                    lyzwy i kaski na glowach obowiazkowowink)
                                    a ci co na lyzwach nie umieja to chyba na pupie co??wink)
                                    wtedy to gwozdzie w oponach przydatne a nie jakies tam zimowki
                                    normalne"ekologiczne"
                                    • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:40
                                      kendo napisała:

> lyzwy i kaski na glowach obowiazkowowink)
                                      > a ci co na lyzwach nie umieja to chyba na pupie co??wink)
                                      > wtedy to gwozdzie w oponach przydatne a nie jakies tam zimowki
                                      > normalne"ekologiczne"

a wiesz,ze Francuzi, ktorzy do pracy dojezdzaja rowerem (by uniknac korkow) przebieraja sie dopiero w biurze w stroj sluzbowy?smile
                                      • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 20:43
                                        widzialam ich na rowerkach i w kaskach,ale nie wszystkich,
                                        podobnie tu,dorosli niektorzy nakladaja,ci co maja dluzsze trasy rowerowe do
                                        pracy,dziec -obowiazkowo musza.
                                        • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:47
                                          kendo napisała:

> widzialam ich na rowerkach i w kaskach,ale nie wszystkich,
                                          > podobnie tu,dorosli niektorzy nakladaja,ci co maja dluzsze trasy rowerowe do
                                          > pracy,dziec -obowiazkowo musza.

osobiscie balabym sie jezdzic w tym natloku samochodow na rowerze. szczegolnie w ruchliwym centrum w godzinach szczytu. zreszta teraz to juz bez roznicy,szczyt jest od switu do wieczora,a nawet w soboty. dlatego zwylke omijama rowerzyste szerokim lukiem jak zgnile jajo,bo nigdy nie wiem w ktora strone sobie skreci.
                                          • nick000 Re: witam :)) 08.12.05, 20:56
                                            a ja uwielbiam rower, czuję wówczas, ze zyję, jadąc na nim z pożałowanmiem patrze na sciśniętych w metalowej puszce kierowcówwink
                                            • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 21:02
                                              nick000 napisał:

> a ja uwielbiam rower, czuję wówczas, ze zyję, jadąc na nim z pożałowanmiem pat
                                              > rze na sciśniętych w metalowej puszce kierowcówwink

to napewno jest cos wspanialego,ale jazdy po spokojnych ulicach i po lesie np.,ale nie w centrum miasta pomiedzy samochodamismile
                                              • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 21:06
                                                slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                >
                                                > > a ja uwielbiam rower, czuję wówczas, ze zyję, jadąc na nim z pożałowanmi
                                                > em pat
                                                > > rze na sciśniętych w metalowej puszce kierowcówwink
                                                >
                                                > to napewno jest cos wspanialego,ale jazdy po spokojnych ulicach i po lesie
                                                np.,
                                                > ale nie w centrum miasta pomiedzy samochodamismile

tu sa chodniki podzielone dla pieszych i rowerzystow,wiec spokojnie moza
                                                pedalowac,
                                                • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 21:09
                                                  kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                  >
                                                  > > nick000 napisał:
                                                  > >
                                                  > > > a ja uwielbiam rower, czuję wówczas, ze zyję, jadąc na nim z pożał
                                                  > owanmi
                                                  > > em pat
                                                  > > > rze na sciśniętych w metalowej puszce kierowcówwink
                                                  > >
                                                  > > to napewno jest cos wspanialego,ale jazdy po spokojnych ulicach i po lesi
                                                  > e
                                                  > np.,
                                                  > > ale nie w centrum miasta pomiedzy samochodamismile
                                                  >
                                                  > tu sa chodniki podzielone dla pieszych i rowerzystow,wiec spokojnie moza
                                                  > pedalowac,

u nas tez sa sciezki rowerowe , ale skrzyzowanie trzeba jakos przejechac jesli komus nie chce sie zsiasc z roweru i przejsc z nim po chodniku.
                                                • nick000 Re: witam :)) 08.12.05, 21:11
                                                  rowerem dojedzie się tam, gdzie samochód nie miałby szans. Przy okazji powietrze, ruch i podziwianie widoków ale największa frajdę mam wówczas, tylko mi sie tu nie smiać prosze, gdy wywinę kozławink Bywa tak gdy jeździ sie po najrózniejszych wertepachsmile
                                          • nick000 Re: witam :)) 08.12.05, 20:56
                                            a ja uwielbiam rower, czuję wówczas, ze zyję, jadąc na nim z pożałowanmiem patrze na sciśniętych w metalowej puszce kierowcówwink
                              • nick000 Re: witam :)) 08.12.05, 20:46
                                a co to było dla takiej piratki jak nasza Slowink
                                • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:48
                                  nick000 napisał:

> a co to było dla takiej piratki jak nasza Slowink

oj no juz jezdze jak nalezywink))
                                  przepisow nie lamie,nosmile
                                  • nick000 Re: witam :)) 08.12.05, 20:58
                                    co sie dzieje z gazetą, otwiera sie powoli, posty znikają, nic nie rozumiem.
                                    • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 21:03
                                      nick000 napisał:

> co sie dzieje z gazetą, otwiera sie powoli, posty znikają, nic nie rozumiem.

i powielajasmile
                        • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 20:21
                          czy ktos sie po mnie wpisal na temacie ksiazkowym,
                          bo cos zegar mi niepasuje,,ja zrobilam wpis o 20:01 a widze w temacie 20:02 i
                          teakiego wpisu niema,
                          • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:22
                            kendo napisała:

> czy ktos sie po mnie wpisal na temacie ksiazkowym,
                            > bo cos zegar mi niepasuje,,ja zrobilam wpis o 20:01 a widze w temacie 20:02 i
                            > teakiego wpisu niema,

ja nie, ale zaraz to zrobie dla sprawdzeniasmile
                          • nick000 Re: witam :)) 08.12.05, 20:25
                            tak już dzisiaj było, wieczorem pisalem sie na vistuli, nie pamiętam ktora to była godzina ale zegar forumowy pokazał 20.02, dziwne.
                            • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 20:30
                              nick000 napisał:

> tak już dzisiaj było, wieczorem pisalem sie na vistuli, nie pamiętam ktora
                              to
                              > była godzina ale zegar forumowy pokazał 20.02, dziwne.

cos zegar nie jest zynhronizowany z wpisami,zauwazylam to juz w poludnie,
                              ech...zawsze maja jakis badsad(
                              • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:35
                                kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                >
                                > > tak już dzisiaj było, wieczorem pisalem sie na vistuli, nie pamiętam kto
                                > ra
                                > to
                                > > była godzina ale zegar forumowy pokazał 20.02, dziwne.
                                >
                                > cos zegar nie jest zynhronizowany z wpisami,zauwazylam to juz w poludnie,
                                > ech...zawsze maja jakis badsad(

jednak nic nie jest doskonale. gazeta jest oblegana przez miliony czytaczy,moze to ma jakies znaczenie?
                                • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 20:38
                                  nie powinno to sprawiac problemu,tu na naszych stronach smiga....
                                  i uczesnictwo internetowe jest duzo wieksze niez w kraju.
                                  • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:42
                                    kendo napisała:

> nie powinno to sprawiac problemu,tu na naszych stronach smiga....
                                    > i uczesnictwo internetowe jest duzo wieksze niez w kraju.

czasem sa jakies zawirowania.moze to przejsciowe? jutro bedzie juz wszytstko czytelnesmile
                                    • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 20:44
                                      zobaczymy....oby dobrze otwieralo strony,to wszystko inne mniej wazne.
                      • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 20:20
                        nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                        >
                        >
                        > > > tu zapowiadaja na jutro bezdeszczowo i -1 stopien....
                        > > > dobrze,bo na wyjezdzie bedesmile)
                        > >
                        > > czesc Kendussmile
                        > > a ja nie obserwuje prognozy w tv, po co mam sie stresowac? jutro bede mia
                        > la nie
                        > > spodziankewink
                        >
                        > o jak mi Ciebie żal, lepiej żebyś nie wiedziala jaką niespodziankę szykuje pog
                        > oda w Twoich stronach. Mam jednak nadzieję, ze poranny łyk ciepła ustawi Cie ta
                        > k, ze nie zauważysz tego co za oknemwink

napewnosmile nie zauwaze nawet kiedy wyjde z domu i jakim sposobem znajde sie w pracywink bede zamyslonawink
                        • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 21:05
                          zaloga gazety pewnie zmiane nocna zaczynawink)

ja tez rowerkuje latem /jesienia do sklepu,wole tak,
                          przy okazji mam piekne widoki by poogladac na luzie,
                          tylko za duzo barierek ,bo krzyzuja sie z drogami pierszenstwa przejazdu,
                          w plenerze to istny rajsmile)
                          • kendo Re: witam :)) 08.12.05, 21:09
                            musze niestety juz znikac,
                            pare spraw na telefon niecierpiacej zwloki czeka

spijcie pieknym snem,ktory maluje wam dzis na bialosmile)PA;..
                            • slo-onko Re: witam :)) 08.12.05, 21:10
                              kendo napisała:

> musze niestety juz znikac,
                              > pare spraw na telefon niecierpiacej zwloki czeka
                              >
                              > spijcie pieknym snem,ktory maluje wam dzis na bialosmile)PA;..

tez juz mialam sie pozegnacsmile
                              Nick,gasisz swiatlosmile
                              • nick000 Re: witam :)) 08.12.05, 21:14
                                ok, gaszę, pstryksmile Dzieki za fajny wieczor, życze dobrej nocy i tez znikam, wyśpijcie sie, jutro piątek, ostatni dzień w pracy w tym tygodniu.
                                Słucham piosenek Lenona i jest mi strasznie smutnosad
    • nick000 Re: czwartek 15.12.05, 07:33
      uuuuuuuuuwink czy komuś jeszcze też jest tak ziewająco jak mnie? Kawy!!!!! Macie
      ochotę? Woda się akurat gotuje i za chwilke pierwszy łyk tego boskiego napoju.
      Chcę tylko kawy, porcje ciepła już otrzymalemsmile Spokojnego dniasmile
      • slo-onko Re: czwartek 15.12.05, 08:27
        nick000 napisał:

> uuuuuuuuuwink czy komuś jeszcze też jest tak ziewająco jak mnie? Kawy!!!!!
        Macie
        >
        > ochotę? Woda się akurat gotuje i za chwilke pierwszy łyk tego boskiego
        napoju.
        > Chcę tylko kawy, porcje ciepła już otrzymalemsmile Spokojnego dniasmile

hej Nicksmile
        a ja jeszce ziewam łłłaaaa mniam miam mniamsmile))
        • nick000 Re: czwartek 15.12.05, 08:39
          Prowokatorkawink))))
          • slo-onko Re: czwartek 15.12.05, 08:43
            nick000 napisał:

> Prowokatorkawink))))

no co?smile po prostu ziewaaaaaaaaaam mniam mniam mniaaaam smile))))
            czy ziewaniem mozna prowokowac?smile przeciez ja siedze grzecznie za
            biurkiem,nawet juz nie leze w lozkusmile i moze nawet pracujewink)))
            • mycha Re: czwartek 15.12.05, 09:15
              cześć slosmile cześć nicksmile
              na kawusię to się chyba spóźniłam... sad
              o dziwo moja przytomność umysłu jest nawet na plusie.
              za oknem mam pluchę i nawet chyba temperatura nie spadła niżej 0. jednym słowem
              jesiennie. i jak człowiek ma czuć tą atmosferę przedświąteczną???
              spokojnej pracy życzę.
              • slo-onko Re: czwartek 15.12.05, 09:20
                Czesc Mychasmile
                czy Twoje cialo aby tak nie wyglada?big_grin
                img206.imageshack.us/my.php?image=humorkawa9to.gif
                nie amrtw sie jednak, moj ekspress dziala, kawa wciaz prawie gotujacasmile
                podaj kubeksmile

ps. czy ktos z Was ma ulubiony kubek do kawy?
                moj kubeczek w pracy jest filiznakąsmile domowa filizanka jest mniejsza ,objetosc
                jej jest nie wieksza niz 100 gramow. natomiast mam kubeczek do herbaty z
                obrazkiem herbaty tetlysmile
                • mycha Re: czwartek 15.12.05, 09:25
                  sloo dokładnie tak, jak ten pierwszy pan po lewej co nosem po kartce szorujewink
                  i baaardzo dziękuję za kawęsmile
                  co do kubka do kawy, to w pracy piję kawunie z normalnego kubka, za to w domy
                  robię sobie w filiżancesmile)) jeśli chodzi o herbatę to mam swój kubas z
                  zapażaczem i inny nie może być. ale w gościach nie wybrzydzam wink
                  • slo-onko Re: czwartek 15.12.05, 09:26
                    a mnie sie podoba ta pani co lezy w progu,nie zdazyla juz dotzrec do biurkabig_grin
                    albo ta,ktora sie rozplaszczyla na biurkubig_grinDD
                    • kasikk good myrning riebiata :))) 15.12.05, 10:51
                      jeju... ja też tak wyglądam...
                      pomocy!!
                      otworzyłam okno - może mnie chłodne powietrze otrzeźwi...
                      Skrzatosława znowu poszła spać po pierwszej sad(
                      a teraz też rajcuje od godziny...
                      czy ktoś ma sposób na to jakiś? może być nawet lekko zawodny - wypróbuję
                      każdy...
                      a teraz z godnościom osobistom udeję się w kierunku kuchni, co by sobie
                      śniadanko zrobić smile)

miłego dnia wszystkim, a Kajtulowi najbardziej kiss********
                      • mycha Re: good myrning riebiata :))) 15.12.05, 10:55
                        tee... poliglota! ;p
                        • kasikk Re: good myrning riebiata :))) 15.12.05, 11:00
                          coś ci nie pasi??
                          • mycha Re: good myrning riebiata :))) 15.12.05, 11:16
                            a gdzie przeczytałaś, że nie pasi? smile
                            • kasikk Re: good myrning riebiata :))) 15.12.05, 11:17
                              ja pytam jedynie, nie mówię, że czytałam ;P
                              • mycha Re: good myrning riebiata :))) 15.12.05, 11:36
                                kto pyta podobno nie błądzi... ;p
    • mala20033 Re: czwartek 15.12.05, 09:20
      Wspanialego Dnia...
      I myslmy o Kajtulu..
      • kendo Re: czwartek 15.12.05, 11:40
        o rany!!!!!!!!!!!!!!!!...
        zaloga obudzona;choc przebudzenie roznie wygladawink)
        niemniej wspolna kawcia dobrze wszystkim zrobila jak widzewink,
        ja tak po polskiemu w szklaneczce kawcie rano pije,
        a kolacje wielgasny kubek do hebatki,przynajmniej nie musze sobie co rusz
        dolewac bo miesci sie w nim morze herbatywink)

zycze cieplego dnia
        dla kajtula szczegolnie.
    • jtka Re: czwartek 15.12.05, 20:04
      pozdrawiam wszystkich z zabieganego dniasmile))
      • kendo Re: czwartek 15.12.05, 20:05
        hej jtus,
        zwolnij zdziebko ,przysiadz sie do nas i odpocznij z nami.

spokojnego wieczorka zycze.
    • mala20033 Re: czwartek 21.12.05, 22:57
      Milego Dzionka
      Wlasnie skonczylam ogladac Dzingis Chana w TV..
      • rzulw Re: czwartek 22.12.05, 07:30
        Miłego, miłego - Tobie Mała i wszystkim Vistulakom
      • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 07:42
        dobrego dnia wszystkim, zycze by sie każdemu tak pięknie zacząl jak mnie to
        spotkałosmile Czy ktoś ma ochote na kawę?
        • mycha Re: czwartek 22.12.05, 08:19
          ja mam!! ja mam!! - bardzo poproszę o pachnącą, gorącą kawusięsmile
          zacznę od grzecznego przywitania sięsmile dzień dobry wszystkimsmile
          teraz krótka relacja mychy - pogodynki: za oknem biało, zimowo, świątecznie, z
          nieba lecą drobniutkie płatki śniegu, a temperatura lekko na minusie - a ktoś
          wspominał o dzisiejszym ociepleniu... smile))
          ok, to teraz przejdę do meritum, ale może nie tutaj... smile
          • kasikk Re: czwartek 22.12.05, 08:57
            cześć mysza-pogodynka big_grinD
            witam również resztę vistulaczków smile)
            właśnie obudził mnie pan hydraulik, bo oni teraz właśnie coś z rurami będą
            robić w piwnicach... na dodatek na klatce siekierę można powiesić, taki smród i
            gęste od papierosowego dymu powietrze. łeeeeeeeee... ohyda uncertain

a poza tym mam ok. humor i nadzieję, że szybko skończą i szybko przestanie
            śmierdzieć ;P
            • mycha Re: czwartek 22.12.05, 09:02
              z całego serca życzę poprawy doznań węchowych!! big_grin
              • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 09:18
                ekspres warczy, wydaje z siebie dziwaczne odgłosy, bucha kłębami pary a kawa
                pachnie, ze echhsmile Podajcie kubki, pijecie słodką? Najlepsza jest gorzka i
                gorąca bez dodatkow. Przeważnie piję zalewaną i z fusami, dzisiaj mam ochotę na
                taką własnie z ekspresu, dziwnewink Kasikk, wołaj tych gości od rur, łykną sobie
                to i robota pójdzie im jak z płatkasmile Czy jednak tylko na kawie sie skończywink?
                • kasikk Re: czwartek 22.12.05, 09:20
                  nic mi o nich nie mów
                  wózek Skrzacika mi zasmrodzili i nie dam im żadnej kawy
                  <kasikk mściwy>
                  • mycha Re: czwartek 22.12.05, 09:26
                    nick, ja też pijam czarną, bez dodatków i koniecznie z fusamismile
                    kasikk - przykro mi. może wystaw wózek na balkon na trochę, żeby się
                    przewietrzył.
                    • kasikk Re: czwartek 22.12.05, 09:27
                      właśnie to zrobiłam smile)
                      • mycha Re: czwartek 22.12.05, 09:30
                        smile)
                        dzielna dziewczynka wink
                        • slo-onko Re: czwartek 22.12.05, 09:49
                          dzien dobry,witam wszytskich i zycze pachnacego zcwartku,usmiechnietych
                          skrzacikow i dobrego humorusmile
                          • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 09:57
                            hej Slosmile jest tak, jak mówiszsmile
                  • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 09:55
                    no to mają przechlapanewink Nie dasz im kawy, rozumiem, kazdy normalny hydrulik
                    brzydzi sie takim czymśwink Piwa im daj, będa Ci wdzięczni dozgonnie i juz nigdy
                    nie odejdą z Twojego blokusmile)))
                    • kasikk Re: czwartek 22.12.05, 09:57
                      nick, ty mnie z rana nie denerwuj, radzę dobrze ;P
                      • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 09:58
                        jaaaaa? nie smiałbym tego robićwink w końcu sama powiedziałaś cos takiego
                        <mściwy kasikk>wink i oczywiście uwierzyłemtongue_out
                        • mycha Re: czwartek 22.12.05, 10:08
                          ooo !!! robi się gorącosmile))
                          na moją komendę pod biurka wlazł!
                          kasikk zaraz zacznie rzucać ciężkimi argumentami ;p
                          • kasikk Re: czwartek 22.12.05, 10:43
                            nie będę niczym rzucać, ja po prostu będę pastwić się psychicznie ;P
                            • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 10:46
                              o matko!!!! ratuj sie kto może;P
                              • mycha Re: czwartek 22.12.05, 10:54
                                nad hydraulikiem ?? ;p
                          • kendo Re: czwartek 22.12.05, 10:46
                            witajcie zalogawink))))))))))
                            a szczegolnie rzulwik,jak milo znow czytac "podroznika"smile)

OK,kawcie chwytam,ale prosze o dodatki:mleczko/ciacho/odrobinka cukru i bez
                            fusow,
                            jak mozecie pic sloo/mycha/nicku "jodyne"...musicie miec mocne brzuszki....

*kasikku,podeslij tu hydraulikow,oczyszcza mi splywy,
                            a tak pozatem,dzis chyba skoncza ta pracke?

*a mala,musiala w srodzie sie wpisacwink sad(

niech mysli i slowa dodadza sily Wam na dzien dzisiejszy,
                            niech przedswiateczna krzatanina bedzie sama przyjemnoscia.
                            • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 10:49
                              cześć kendulasmile zrób coś z tym, zobacz co sie wyrabiawink a podobno atmosfera
                              miała być świątecznasmile)))
                            • mycha Re: czwartek 22.12.05, 10:56
                              cześć kenduśsmile
                              a muszę ci powiedzieć, że taka kawa, to jest kawasmile wiesz co pijeszsmile
                          • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 10:48
                            rada nadzwyczaj zbawienna, przenosze sie pod biurkosmile
                            • kendo Re: czwartek 22.12.05, 10:52
                              sluchajcie,mam znow problem ,jak wczoraj,
                              serwer nie moze znalesc stronysad((((((((((((((((
                              zla jestem i juzsad((((((((((((,nawet wiecej niz kasikk na hydraulikow,
                              nie moge nawet pocztac,wiec wybaczcie jak cos dzis omnie,sad((((((((((((((
                              • mycha Re: czwartek 22.12.05, 10:58
                                robaczku, boże to coś u ciebie na łączach??
                                może są zapchane...
                                nie złość się, nie możnasmile
                            • mycha Re: czwartek 22.12.05, 10:56
                              koniecznie weź ze sobą termos kawy i śpiwór, bo nie wiadomo, kiedy się skończy
                              bombardowanie wink
                              • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 12:00
                                e tam, fałszywy alarm, siedzę pod biurkiem, czekam, termos kawy wypiłem,
                                zdrzemnąłem sie zdziebko i nicwink Jakowaś niegroźna nasza kasikktongue_out
                                • mycha Re: czwartek 22.12.05, 12:09
                                  hiehiehie, a może ona tylko na hydraulików tak reaguje i to na tych co
                                  przychodzą z samego ranawink
                                  tobie łatwo mówić, ja tam nie ryzykuję. za blisko mieszkam jeszcze się do mnie
                                  pofatyguje i powybija siekacze, powyciąga uszka, czy urwie ogonek. i jak ja
                                  będę wyglądać?? widziałeś kiedyś mysz bez siekaczy? big_grinD
                                  żaden szczurek mnie nie będzie chciał ;p
                                  • kasikk Re: czwartek 22.12.05, 12:12
                                    buuuu...
                                    • mycha Re: czwartek 22.12.05, 12:22
                                      cio?smile
                                    • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 13:29
                                      kasikk napisała:
                                      ciiiiiiiismile))) nie buczsmile dobry kasikk, dobrysmile)
                                      > buuuu...
                                  • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 13:28
                                    rozglądam sie wokoło, nigdzie nie widać naszej groźnej koleżanki, mogę więc
                                    powiedzieć Ci w tajemnicy, że nie jest ona taka groźna na jaka pozujesmile Nie bój
                                    sie wiec o siekacze, ogonek itpwink Raczej spodziewaj się od kasikka jakiegoś
                                    pachnącego, wielkiego kawałka serasmile i sercasmile Hmmm, z tymi szczurkami,
                                    przesadzasz, ostro przesadzaszsmile)))
                                    • mycha Re: czwartek 22.12.05, 14:02
                                      smile))
                                      oj tak serkiem to można mnie przekupićwink
                                      a ja powiem w tajemnicy, że kasikk ma wielgachne serducho. groźna czasami bywa,
                                      ale jak się złości to i tak jest uroczasmile
                                      hiehiehie, powiadasz, iż ze szczurkami to przesadza. no ja nie wiem... zawsze
                                      mogę twierdzić, ze ja jestem taka nowoczesna mysz, po reformie i stąd te
                                      braki ;p
                                      • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 14:31
                                        i znowu przesada, gruba przesadasmile Jakie braki!!!! Vistulanka jesteś, pamiętaj
                                        o tym. Kasikk groźna? umieram i to nie ze strachuwink)))))))
                                        • mycha Re: czwartek 22.12.05, 15:08
                                          umówmy się, że mnie przekonałeś do braku moich braków ;p
                                          hmmm... ze strachu możesz umierać później, hihihi wink))))
                                          • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 16:59
                                            mycha napisała:

> umówmy się, że mnie przekonałeś do braku moich braków ;p
                                            > hmmm... ze strachu możesz umierać później, hihihi wink))))

czyz to nie pięknesmile Brak braków, marzenie każdego kontrolera jakoścismile i nie
                                            koniecznie jegowink
    • mala20033 Re: czwartek 22.12.05, 10:56
      ..u mnie pada..pada...
      • mycha Re: czwartek 22.12.05, 10:58
        śnieg, czy deszcz?
    • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 14:00
      nasza Vistulka znowu skoczyła w rankingach. Wśrod forów Towarzyskich jesteśmy
      na trzecim miejscu pod wzgledem liczby postów i piątym w aktywności. Biorąc pod
      uwagę aktualny stan zalogi, to nadzwyczajny wyniksmile
      • mycha Re: czas podsumowań 22.12.05, 14:04
        staramy się, jak możemysmile
        a że miło spędzamy czas na pogawentkach to dodatkowa przyjemnośćsmile
        czyż nie?
        • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 14:32
          i owszem, najmilsze miejsce pod słońcem, gdybyż tak jeszcze można było w nim
          zamieszkać na stałe, echhhhh, marzenia.
          • mycha Re: czas podsumowań 22.12.05, 15:09
            ale marzenia to piękna rzecz smile)
            • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 16:57
              melduje sie nick marki wielbłąd jutczny. Wszelkie święta czy raczej
              przygotowania do nich mają to do siebie, ze należy ostro peregrynować po
              sklepach. Ta, znienawidzona przeze mnie, czynność, dziwnym trafem zawsze spada
              na mniewink W poprzednim wcieleniu musiałem ostro dokazywać a teraz pokutę
              odbywamsad Zawsze jednak potrafię wyciągnąć z tego jakies wnioski, dzisiaj
              wysnułem taki, dwa browary sa zdecydowanie lepsze niż jedensmile Czyż nie jest to
              myśl odkrywcza?
              a marzenia? och, zawsze warto marzyćsmile i uwierzcie mi, one się spełniająsmile
              • kasikk Re: czas podsumowań 22.12.05, 17:01
                no... właśnie czekam, aż jedno mi się spełni
                i wtedy jednocześnie spełni się i myszy...
                kurczę, to jakieśekonomiczne marzenie, jak dla dwóch od razu wink)
                a marzy mi się piękny pensjonacik z sadem owocowym i jeziorem obok smile)
                • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 17:06
                  jak juz bedziesz go miała, to tylko kwestia czasu, posadę miotłowego rezerwuję
                  dla siebiewink Znam sie na tym i mogę przedstawić referencjesmile
                  • kasikk Re: czas podsumowań 22.12.05, 17:10
                    hiehiehie...
                    nie ma sprawy smile)
                    może blisko Puszczy byłoby dobrze, tylko muszę skąś wziąć kasę...
                    • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 17:16
                      zagraj w lotto, czuję, ze wygrasz te marne osiem milionówsmile Powinno starczyć na sad, gorsza sprawa z domkiemwink
                      • kasikk Re: czas podsumowań 22.12.05, 17:25
                        kurczę, chyba zagram big_grinD
                        tak pod choinkę dostać...
                        Mikołaju, Mikołaju... ja byłam grzeczna i wcale nie chcę całych ośmiu tylko dla
                        siebie, proszę Cię ładnie...
                        • kendo Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:20
                          witajcie wieczornie....wpisalam juz kilka wpisow z drzeniem serducha,
                          teraz poczytalam ,probuje wyslac,ciekawe co sie stanie?? oby nie bylo to co
                          ranosad(((((((((((((((

ech,marzenia,niech sie Wam Wszystkim spelnia....
                          a pensjonacik???? to ja sie tez zapisuje w kolejce ze swa cegielkawink)))
                          wygraj kasikku cala pule ,reszte wspolnymi silami urzadzimy smile))))

mielego wieczoru.
                          • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:26
                            ponawiam ofertę, po cichu powiem, ze nie tylko mogę zamiatac, potrafię tez gotować, podobno nieźlewink Grunt, to dobrze sie zareklamowaćsmile)) cdn
                            • kasikk Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:27
                              hiehiehie
                              • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:28
                                co hiehiehiewink? nie słyszała samiutka, ze reklama dźwignią czegoś tamsmile
                                • kasikk Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:31
                                  słyszała big_grinD
                                  reklama dźwignią Nicka tym razem?
                                  do kuchni cię nie wpuszczę, bo nie lubię, jak mi się chłopy pod nogami kręcą i
                                  w gary zaglądają, jak gotuję
                                  • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:34
                                    spoko, spokowink okropnie nie lubię w kuchni kobitek, na gotowaniu może i sie one znają ale o sztuce kulinarnej pojecie raczej mają niewielkiewink))
                                    • kasikk Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:35
                                      te, miotłą dostaniesz
                                      zapytaj myszy, bo innych nie znasz, co do mojej sztuki kulinarnej ;PPPPPPPPPP
                                      • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:39
                                        stoi na Twojej pólce z książkami? Tez coś, posiadam taki sam egzemplarzwink
                                        • kasikk Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:44
                                          nie stoi
                                          na półce stoi jeno cienki zeszycik z przepisami na nalewki, kiszonki i
                                          marynaty, konfitury i takie tam
                                          przepisy sprzed pojawienia się sztuczniaków typu żelfix
                                          a poza tym sama wymyślam przepisy
                                          • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:51
                                            jestem pod wrażeniemsmile Powiem Ci jednak, ze sam tez lubie eksperymenty kuchenne, niektóre podobno udane.
                              • kendo Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:39
                                dobra samoreklama nickuwink))))))))))))))
                                gdyby o mnie chodzilo,juz bys mial etaty wink))))))))))))))))
                                • kendo Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:41
                                  hi,hiiiiiiiiiii..
                                  a to Ci kasikk,nie lubi konkurencjiwink))))))))))
                                  mozna dac nickowi szanse co???????????????
                                  • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:44
                                    co Ty, nasza kasikk okazała sie, ech, nie powiem kimwink, wiesz co ona dzisiaj chciała zrobić cieżko pracującym hydraulikomsmile)) Na ich miejscu szybko skończyłbym robotę i już nigdy sie u niej nie pokazałsmile
                                • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:43
                                  jedna kendusia mnie rozumie i talenty moje doceniawink Kendo, możesz mną dysponować jak tylko chceszwink))
                                  • kendo Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:45
                                    o rany???????? nicku!!!!!!!!!!! przepadles teraz z kretesemwink)))
                                    • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:52
                                      słowo, to słowosmile Dysponuj o Pani sługą swoimsmile
                                      • kendo Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:55
                                        wink))))))))))))))))

wiec OK,
                                        najpierw trzeba rozejrzec sie po lokalu i swierdzic ile pracki nawaluwink))))
                                        • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:56
                                          nic a nic sie nie bojęwink RATUNKU!!!!!!
                                          • kendo Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:59
                                            nick000 napisał:

> nic a nic sie nie bojęwink RATUNKU!!!!!!

zatem do dziela,zajrzyj do kuchni ,zrob liste ....czekamy na papuwink))))))))
                                  • kasikk Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:45
                                    ojojojojooo... już cię też głaszczę po główce ;>
                                    • kendo Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:52
                                      kaikku,musimy dac nickowi chrzest bojowywink)))))))))))))
                                      • kasikk Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:53
                                        dobra, na podsumowanie powiem, że idę sprzątać łazienkę, bo nic dziś nie
                                        zrobiłam prawie - Skrzacik marudził i marudził...
                                        • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:55
                                          skrzaciki już tak mają i w tym cały ich uroksmile Poczekaj kilka lat, zrobi sie toto przemądrzałe i wszystkowiedzące ale nadal kochane i przylepnesmile
                                      • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:54
                                        ochowink zaczynam sie baćsmile))))
                                    • nick000 Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:53
                                      kasikk napisała:

> ojojojojooo... już cię też głaszczę po główce ;>

smile
                                      • kendo Re: czas podsumowań 22.12.05, 19:57
                                        kasikk wtargnela do lazienkiwink
                                        ciekawe czy hydraulicy nie zrobili jakiegos psikusawink)))))))))
    • nick000 Re: czwartek 22.12.05, 19:59
      oddalam sie po angielskuwink Moj skrzacik, na oko ze dwadziescia razy starszy od kasikkowego i pewnie ze sto razy silniejszy, daje mi do zrozumienia gdzie moje miejscewink Na pewno nie przy komputerzesmile
      • kendo Re: czwartek 22.12.05, 20:00
        miej sobie nicku mily wieczoreksmile)
        ale macie sie ze skrzacikamiwink)))))))))))))))))))))

a ja ide kocie nakarmicwink)))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka