nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:35 a co tak cicho? Kendo bedzie zadowolona po powrocie. Co prawda sam nie jestem ostatnio zbyt aktywny, złożę to na karb lenistwa albo jesieni, ktora skłania mnie do drzemki raczej niż pisania Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:39 nick000 napisał: > a co tak cicho? Kendo bedzie zadowolona po powrocie. Co prawda sam nie jestem > ostatnio zbyt aktywny, złożę to na karb lenistwa albo jesieni, ktora skłania > mnie do drzemki raczej niż pisania leniwiec to choroba zarazliwa Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:40 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > a co tak cicho? Kendo bedzie zadowolona po powrocie. Co prawda sam nie j > estem > > ostatnio zbyt aktywny, złożę to na karb lenistwa albo jesieni, ktora sk > łania > > mnie do drzemki raczej niż pisania > > leniwiec to choroba zarazliwa ale lepsze to niz ptasia grypa Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:50 na wszelkie choroby jest jedno uniwersalne lekarstwo Wiesz, ze myśle o tym, o czym mówimy codziennie Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:50 nick000 napisał: > na wszelkie choroby jest jedno uniwersalne lekarstwo Wiesz, ze myśle o tym, > o czym mówimy codziennie jesli to ten lek chyba na liter M to wiem Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:52 chciałem sie tez pożegnac i życzyć wszystkim dobrej nocy, wyśpijcie się, jutro czeka nas, mam nadzieję, dobry dzień a każdy następny będzie jeszcze lepszy. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:54 nick000 napisał: > chciałem sie tez pożegnac i życzyć wszystkim dobrej nocy, wyśpijcie się, jutro > czeka nas, mam nadzieję, dobry dzień a każdy następny będzie jeszcze lepszy. dobranoc Nick Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 21:11 Dzionka dobrego... Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 21:40 Pozdrowienia od szefowej Przed chwilą ucięliśmy sobie miła gadkę. Nasza Kendula czuje sie dobrze, bawi sie na całego, spotyka z przyjaciółmi z dzieciństwa i zajada polskie specjały Wcale sie nie podlizuję, twierdzę jednak, ze fajna babka z naszej Kendo Odpowiedz Link
odin-2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do zimy !!! 16.11.05, 08:12 Pierwsza mrozna noc,bez sniegu o 7-ej na spacerze-drogi czarne pokryte "szkliwem" - golo lec o 07:30 spadl grad wielkosci ziaren jeczmienia, w ciagu dwuch minut pokryl ziemie 2-3 cm plaszczem po raz pierwszy od b.wielu lat widzialem drogi biale nie od soli syn optyka zapowiada b.mrozna zime u nas jak zwykle max trzy miesiace Milego i Spokojnego Dnia Zyczy Wam Odin Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 08:12 cześć i czołem. widzę, że jeszcze trochę a vistula nam wyschnie kompletnie do mnie się dzisiaj mówi duuużymi literami. wczoraj miałam w domu spontaniczną imprezę co wszystko chyba tłumaczy oj... to już nie ten wiek, kiedy następnego dnia człowiek mógł normalnie funkcjonować ;p pomimo pogody za oknem życzę udanego i przyjemnego dnia Odpowiedz Link
odin-2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 08:15 mycha napisała: cześć i czołem. widzę, że jeszcze trochę a vistula nam wyschnie kompletnie Servus Mycha skoro nie ma ryzyka by nam Vistulanie wyschli to i Vistula nie wyschnie tylko czasowy : niski poziom "wod" Pzdr. Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 08:27 serwus mycha, sie masz odinie i wszyscy vistulanie Nasza kochana vistulka żyła, żyje i życ bedzie Jest takim miejscem, do którego wraca sie jak do dobrego domu. Może to zabrzmi z lekka patetycznie, jest tu ciepło i rodzinnie. Nie mam zamiaru sie wyprowadzać, zaglądam ostatnio niezbyt często, przyczyny są najróżniejsze ale to sie zmieni niebawem. Miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 09:02 dzien dobry vistlanie !!!!!!!!!)))))) a do Mychy mowie szeptem: czesc Mycha Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 10:23 witajcie sloo, odinie i nicku sloo proszę się ze mnie nie śmiać Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 10:57 mycha napisała: > witajcie sloo, odinie i nicku > sloo proszę się ze mnie nie śmiać jak,ze bym smiala wiem tylko,ze szept czasem brzmi jak halas Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 11:19 dzieńdoberek kurczaczki D a ja dzis spałam do 10.00 my z Natalką planujemy dziś ostatnie prace ogródkowe ) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 12:37 hihihi, sloo cóż... czasami brzmi kasikk - będzie z was piękna para: ogrodniczka i krasnal ;p Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 15:57 tupot dzikich mew, znam ten ból Kto wie czy jutro nie bede potrzebował koła ratunkowego a przynajmniej czegoś zimnegi i mokrego, kto wie Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 17:03 kolo? moze telefon do przykaciela/ółki? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 21:07 slo-onko napisała: > kolo? moze telefon do przykaciela/ółki? obowiazkowo Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.11.05, 07:56 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kolo? moze telefon do przykaciela/ółki? > > obowiazkowo byl?)) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 21:12 acha, jeszcze chciałbym zyczyć wszystkim dobrej nocy, okryjcie sie szczelnie kołderkami, idzie mróz. Odpowiedz Link
gosiako2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 22:12 lepiej sie okryćczymś przyjemniejszy mmhhh i cieplejszym Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.11.05, 07:56 gosiako2 napisała: > lepiej sie okryćczymś przyjemniejszy mmhhh i cieplejszym wlasnie Odpowiedz Link
gosiako2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.11.05, 20:20 strzała!!!jak po całym, ciężkim dniu pracy mozna sie super zrelaksować???? Odpowiedz Link
gosiako2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.11.05, 20:56 śpicie już?????????mhhh...skoro tak o otworze sobi winko i obejrze jakiś dobry film,ciao Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 18.11.05, 07:57 gosiako2 napisała: > śpicie już?????????mhhh...skoro tak o otworze sobi winko i obejrze jakiś dobry > film,ciao gosiako cósik masz peszka,trafiasz kiedy my juz spimy chyba spimy Odpowiedz Link
gosiako2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 18.11.05, 21:06 niestety, w ciagu dnia ni mam szans na przerwe, dopiero wieczó, późny wieczór... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.11.05, 08:09 gosiako2 napisała: > niestety, w ciagu dnia ni mam szans na przerwe, dopiero wieczó, późny wieczór.. > . no to musisz jeszcze kilka dni poczekac do powrotu Kendo,wtedy wszytsko wroci do normy moze nie beda to rozmowy prowadzone noca,ale zawsze chwila wieczornej rozmowy na dobry sen Odpowiedz Link
odin-2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej zimy zlej!!! 23.11.05, 08:15 Rano o 6-tej nieco cieplej niz wczoraj o tej samej godzinie,ale syn optyka "obiecuje" sniezna noc z czwartku na piatek , cholerka w piatek musze jechac do Ystad po "kendo" ,- chyba podkuje renifery,na ostro . Dzionka Milego Wam Zyczy Odin Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 08:20 środowe dzień dobry. biegnę zrobić sobie kawę, bo inaczej nosem zaryję w klawiaturę. jak ktoś ma ochotę proszę krzyczeć, będę częstować spokojnego i krótkiego dnia (krótkiego tym pracującym). Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 08:30 cześć mycho, witaj odinie. Kawa juz wypita, niechęć do pracy totalna i wzrasta, najchętniej uciekłbym gdzieś, gdzie jest cieplo i swieci słońce. Gdyby nie poranny łyk ciepła, to byłoby po mnie. Nie powinno jednak być tak zupełnie źle, do końca dniówki tylko 6 i pół godziny. Spokojnego dnia Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 10:05 cześć mycho, witaj odinie Szaro...nieciekawie..sniegu nie ma..niestety... Milego Dnia Wam...Mala Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 10:15 cześć mała, nick i odin. oj szaro, a zamiast białego puchu to chlapa. taka pogoda raczej nie nastraja optymistycznie. pragnę donieść, że nareszcie się obudziłam a, i kasikk pozdrawia z całą rodzinką. z przyczyn technicznych nie może narazie wejść na vistulę, ale pamięta o nas Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 13:01 Mycha..odpozdrow Kasika. Ja tez pije n-ta kawke..snuje sie..czytam..nosa z mieszkania jeszcze nie wystawilam...moze pozniej.... Milego Popoludnia Wsiem..Mala Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 13:55 przekazuję, że kasikk bardzo dziękuje Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 19:34 z wątkiem środowym koniecznie trzeba już coś zrobić, stal się okropniście długi , coś na kształt węża boa Dzisiaj pożegnam się w nim, w przyszłą środę pewnie bedzie już nowy z linkiem do starego. Zyczę wszystkim dobrej nocy, nie przejmujcie sie trudnościami i nie czytajcie zbyt wielu gazet, to nie jest zbyt zdrowe Odpowiedz Link