Dodaj do ulubionych

SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!!

• nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:35
      a co tak cicho? Kendo bedzie zadowolona po powrocie. Co prawda sam nie jestem ostatnio zbyt aktywny, złożę to na karb lenistwawink albo jesieni, ktora skłania mnie do drzemki raczej niż pisaniawink
      • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:39
        nick000 napisał:

> a co tak cicho? Kendo bedzie zadowolona po powrocie. Co prawda sam nie jestem
        > ostatnio zbyt aktywny, złożę to na karb lenistwawink albo jesieni, ktora skłania
        > mnie do drzemki raczej niż pisaniawink

leniwiec to choroba zarazliwasmile
        • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:40
          slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
          >
          > > a co tak cicho? Kendo bedzie zadowolona po powrocie. Co prawda sam nie j
          > estem
          > > ostatnio zbyt aktywny, złożę to na karb lenistwawink albo jesieni, ktora sk
          > łania
          > > mnie do drzemki raczej niż pisaniawink
          >
          > leniwiec to choroba zarazliwasmile

ale lepsze to niz ptasia grypa big_grin
          • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:50
            na wszelkie choroby jest jedno uniwersalne lekarstwowink Wiesz, ze myśle o tym, o czym mówimy codzienniesmile
            • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:50
              nick000 napisał:

> na wszelkie choroby jest jedno uniwersalne lekarstwowink Wiesz, ze myśle o tym,
              > o czym mówimy codzienniesmile

jesli to ten lek chyba na liter M to wiem smile
          • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:52
            chciałem sie tez pożegnac i życzyć wszystkim dobrej nocy, wyśpijcie się, jutro czeka nas, mam nadzieję, dobry dzień a każdy następny będzie jeszcze lepszy.
            • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 20:54
              nick000 napisał:

> chciałem sie tez pożegnac i życzyć wszystkim dobrej nocy, wyśpijcie się, jutro
              > czeka nas, mam nadzieję, dobry dzień a każdy następny będzie jeszcze lepszy.

dobranoc Nicksmile
              • mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 21:11
                Dzionka dobrego...
                • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 21:40
                  Pozdrowienia od szefowejsmile Przed chwilą ucięliśmy sobie miła gadkę. Nasza Kendula czuje sie dobrze, bawi sie na całego, spotyka z przyjaciółmi z dzieciństwa i zajada polskie specjałysmile Wcale sie nie podlizuję, twierdzę jednak, ze fajna babka z naszej Kendosmile
                  • odin-2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do zimy !!! 16.11.05, 08:12
                    Pierwsza mrozna noc,bez sniegu
                    o 7-ej na spacerze-drogi czarne
                    pokryte "szkliwem" - golo lec
                    o 07:30 spadl grad wielkosci
                    ziaren jeczmienia,
                    w ciagu dwuch minut
                    pokryl ziemie 2-3 cm plaszczem
                    po raz pierwszy od b.wielu lat
                    widzialem drogi biale nie od soli

syn optyka zapowiada b.mrozna zime
                    u nas jak zwykle max trzy miesiace

Milego i Spokojnego Dnia Zyczy Wam
                    Odin
    • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 08:12
      cześć i czołem.
      widzę, że jeszcze trochę a vistula nam wyschnie kompletniesad
      do mnie się dzisiaj mówi duuużymi literami. wczoraj miałam w domu spontaniczną
      imprezę co wszystko chyba tłumaczysmile oj... to już nie ten wiek, kiedy
      następnego dnia człowiek mógł normalnie funkcjonować ;p
      pomimo pogody za oknem życzę udanego i przyjemnego dniasmile
      • odin-2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 08:15
        mycha napisała:

cześć i czołem.
        widzę, że jeszcze trochę a vistula nam wyschnie kompletniesad

Servus Mycha
        skoro nie ma ryzyka
        by nam Vistulanie wyschli
        to i Vistula nie wyschnie

tylko czasowy :
        niski poziom "wod"

Pzdr.
        • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 08:27
          serwus mychasmile, sie masz odiniesmile i wszyscy vistulaniesmile Nasza kochana
          vistulka żyła, żyje i życ bedziesmile Jest takim miejscem, do którego wraca sie
          jak do dobrego domu. Może to zabrzmi z lekka patetycznie, jest tu ciepło i
          rodzinnie. Nie mam zamiaru sie wyprowadzać, zaglądam ostatnio niezbyt często,
          przyczyny są najróżniejsze ale to sie zmieni niebawem. Miłego dniasmile
          • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 09:02
            dzien dobry vistlanie !!!!!!!!!smile))))))
            a do Mychy mowie szeptem: czesc Mychasmile
            • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 10:23
              witajcie sloo, odinie i nickusmile
              sloo proszę się ze mnie nie śmiaćwink
              • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 10:57
                mycha napisała:

> witajcie sloo, odinie i nickusmile
                > sloo proszę się ze mnie nie śmiaćwink

jak,ze bym smiala smile
                wiem tylko,ze szept czasem brzmi jak halaswink
                • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 11:19
                  dzieńdoberek kurczaczki big_grinD
                  a ja dzis spałam do 10.00
                  my z Natalką planujemy dziś ostatnie prace ogródkowe smile)
                  • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 12:37
                    hihihi, sloo cóż... czasami brzmi wink
                    kasikk - będzie z was piękna para: ogrodniczka i krasnal ;p
      • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 15:57
        tupot dzikich mewwink, znam ten bólsmile Kto wie czy jutro nie bede potrzebował koła ratunkowego a przynajmniej czegoś zimnegi i mokrego, kto wiewink
        • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 17:03
          kolo?wink moze telefon do przykaciela/ółki?wink
          • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 21:07
            slo-onko napisała:

> kolo?wink moze telefon do przykaciela/ółki?wink

obowiazkowowink
            • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.11.05, 07:56
              nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
              >
              > > kolo?wink moze telefon do przykaciela/ółki?wink
              >
              > obowiazkowowink

byl?wink))
    • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 21:12
      acha, jeszcze chciałbym zyczyć wszystkim dobrej nocy, okryjcie sie szczelnie kołderkami, idzie mróz.
      • gosiako2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 16.11.05, 22:12
        lepiej sie okryćczymś przyjemniejszy mmhhh i cieplejszym
        • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.11.05, 07:56
          gosiako2 napisała:

> lepiej sie okryćczymś przyjemniejszy mmhhh i cieplejszym

wlasnie big_grin
          • gosiako2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.11.05, 20:20
            strzała!!!jak po całym, ciężkim dniu pracy mozna sie super zrelaksować????
            • gosiako2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.11.05, 20:56
              śpicie już?????????mhhh...skoro tak o otworze sobi winko i obejrze jakiś dobry
              film,ciao
              • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 18.11.05, 07:57
                gosiako2 napisała:

> śpicie już?????????mhhh...skoro tak o otworze sobi winko i obejrze jakiś
                dobry
                > film,ciao

gosiako cósik masz peszka,trafiasz kiedy my juz spimywink chyba spimywink
                • gosiako2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 18.11.05, 21:06
                  niestety, w ciagu dnia ni mam szans na przerwe, dopiero wieczó, późny wieczór...
                  • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.11.05, 08:09
                    gosiako2 napisała:

> niestety, w ciagu dnia ni mam szans na przerwe, dopiero wieczó, późny
                    wieczór..
                    > .
                    no to musisz jeszcze kilka dni poczekac do powrotu Kendo,wtedy wszytsko wroci
                    do normysmile moze nie beda to rozmowy prowadzone noca,ale zawsze chwila
                    wieczornej rozmowy na dobry sensmile
                    • odin-2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej zimy zlej!!! 23.11.05, 08:15
                      Rano o 6-tej nieco cieplej niz wczoraj o tej samej godzinie,ale syn optyka
                      "obiecuje" sniezna noc z czwartku na piatek , cholerka w piatek musze jechac
                      do Ystad po "kendo" ,- chyba podkuje renifery,na ostro .

Dzionka Milego Wam Zyczy
                      Odin
    • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 08:20
      środowe dzień dobry.
      biegnę zrobić sobie kawę, bo inaczej nosem zaryję w klawiaturę. jak ktoś ma
      ochotę proszę krzyczeć, będę częstowaćwink
      spokojnego i krótkiego dnia (krótkiego tym pracującym).
      • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 08:30
        cześć mycho, witaj odinie. Kawa juz wypita, niechęć do pracy totalna i
        wzrasta, najchętniej uciekłbym gdzieś, gdzie jest cieplo i swieci słońce. Gdyby
        nie poranny łyk ciepławink, to byłoby po mnie. Nie powinno jednak być tak
        zupełnie źle, do końca dniówki tylko 6 i pół godziny. Spokojnego dniasmile
      • mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 10:05
        cześć mycho, witaj odinie
        Szaro...nieciekawie..sniegu nie ma..niestety...
        Milego Dnia Wam...Mala
        • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 10:15
          cześć mała, nick i odin.
          oj szaro, a zamiast białego puchu to chlapa.
          taka pogoda raczej nie nastraja optymistycznie.
          pragnę donieść, że nareszcie się obudziłamsmile
          a, i kasikk pozdrawia z całą rodzinką. z przyczyn technicznych nie może narazie
          wejść na vistulę, ale pamięta o nassmile
          • mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 13:01
            Mycha..odpozdrow Kasika.
            Ja tez pije n-ta kawke..snuje sie..czytam..nosa z mieszkania jeszcze nie
            wystawilam...moze pozniej....

Milego Popoludnia Wsiem..Mala
            • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 13:55
              przekazuję, że kasikk bardzo dziękujesmile
    • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 23.11.05, 19:34
      z wątkiem środowym koniecznie trzeba już coś zrobić, stal się okropniście długi , coś na kształt węża boawink Dzisiaj pożegnam się w nim, w przyszłą środę pewnie bedzie już nowy z linkiem do starego. Zyczę wszystkim dobrej nocy, nie przejmujcie sie trudnościami i nie czytajcie zbyt wielu gazet, to nie jest zbyt zdrowewink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka