slo-onko Re: Niedziela odnowiona 06.08.06, 10:23 dzien dobry poweselnie. moje biedne nogi chyba juz odpadly przyjemnego dnia a Mycha to dzis juz w rozjazdach? pewnie o tej porze pedzi jakis pociagiem polnocy Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 13.08.06, 09:29 no tak,niektorzy zostali szczesliwcami promyczkow slonca, sloo i ja z deszczykiem calodniowym,dzis zapowiada sie powtorka z rozrywki wczorajszej pogodowej( Witajcie Zalogo, miejcie sobie udany dzionek, tak mysle,ze gdy deszczyk ustanie ,przelece sie na sprawdzenie grzybkow. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 13.08.06, 10:20 dzien dobry,dien dobry. u mnie pada dopiero dzis,wczorajsza wycieczka pogodowo byla bardzo udana. z Panem Beufortem bylam zapanbrat Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 13.08.06, 10:27 hej sloo, swietnie,ze wycieczka udana,a tak sie obawials "fali") przyjemnego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 13.08.06, 20:24 witajcie wieczornie) dzionek okazal sie zbawienny,bo bezdeszczowy do 18 godz. sprawdzilam czy grzybki juz kapelusiki powystawialy,ale niestety ,tylko trzy maslaczki widzialam( milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 13.08.06, 20:28 a u nas dzis placzliwa,nie tylko pogoda. mam zamiar jutro pojecahc na łono natury i mam nadzieje,ze pogoda poprawi sie na tyle,by posiedziec na dworze. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 13.08.06, 20:31 ja tez tesknie juz za byciem na lonie natury, jak na razie to mokro wszedzie bo wlewa dosc solidnie,ale jakas laweczka w suchym miejscu moze byc do relaksu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 13.08.06, 20:37 u nas tez sa powdzie w jeleniogorskim. mam nadzieje,ze jak juz tam bedziesz Kendus to troche zelzy. swojego zcasu jakies 4 lata chyba wstecz bedac na wczasachw Podgorzynie mialam okazje widziec powodz. jadac z jednej do drugiej miejscowosci kola auta byly do polowy wowdzie. woda plunela szosa i splywala z gor. a to co moglam zobaczyc na wlasne oczy to przerazilo mnie nie na zarty. wielkie rwace zolte strumienie splywajace z gor i skal wygladaly strasznie. mialam wrazenie,ze zaraz ta gora pod naporem strumienia osunie sie na ulice. dlaczego tak musi byc,ze raz jest susza,a zaraz potem nadmiar wody robi szkody? niesprawiedliwa jest matka natura. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 13.08.06, 20:55 na cale szczescie powodz zaoszczedzila Mamy miejscowosc,nawet woda w piwnicy niepodeszla,ale zato o pare km,dalej to itna tragedia... tez sie zastanawiam nad pogoda,mozna analizowac,ze to my ludzie sie przyczyniamy w pewnym stopniu do jej zmiany( Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 13.08.06, 21:17 poniekad tak,moze nie my osobiscie,ale ludzie i owszem. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 13.08.06, 21:43 no dobrze...czas na mnie do nana... miejcie sobie wspaniale sny.... miejmy,ze jutro bedzie bez deszczu. Odpowiedz Link
kasikk_29 witam :)) 20.08.06, 12:06 widzę, że sezon ogórkowy w pełni nikogo niet... ale miłego dnia życzę i tak Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :)) 20.08.06, 19:11 ja jestem, nie na długo jednak. Jutro wyjeżdżam na tydzień lub dziesięć dzni, będzie zależalo od splotu pewnych okolicznosci. Mam nadzieję, że po powrocie zastanę wszystkich w dobrym zdrowiu i przy humorku Niedziela minęła juz prawie, dobrze, ze pogodna była chociaż okropna duchota panowała od rana, wydawało sie, ze burza przyjdzie, łaskawie sie nad nami natura zlitowała i pozwoliła na odrobinę relaksu na rowerze. Jesień na dobre zaczyna rozgaszczać sie wszędzie, pola sprzatniete, zaczęły sie juz orki, niebo letniego już nie przypomina, bociany szykują sie do odlotu i tylko trawa po deszczach ostatnich bujna i zielona. Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 27.08.06, 11:23 hej robaczki,jakby to mysia pwowitala, mam sobie naprawde wsspaniale choc w drodze do domciu zmoklysmy strasznie,ale przy pogawedce siniadaniowo-kawkowo dosschlysmy i ruszylysmy w droge, mowie wam,wspaniale sa takie internetowe spotkania. miejcie sobie mily dzien,bo moj bedzie napewno super bo z kasikkiem sie spotkam i mam nadziejee,ze bedzie najmlodsza vistulanka tz SKRZACIK. Odpowiedz Link
jtka Re: witam :)) 27.08.06, 12:25 to życzę miłego spotkania ))))) a u mnie bardzo słonecznie i ciepło dziś, dla odmiany))) miłej niedzielki))) Odpowiedz Link
mycha Re: Niedziela odnowiona 27.08.06, 23:30 witam się mocno wieczornie dzień był rewelacyjny świetne towarzystwo grill, piękny plener i laba, i nawet przejeżdżające w tle pociągi miały swój urok jadąc teraz autobusem przeżyłam zabawną historię otóż, w trakcie jazdy kierowca czerwonej olbrzymiej limuzyny potocznie zwanej autobus zatrzymał się na skrzyżowaniu i nagle grupka młodych ludzi stojąca na początku pojazdu zaczęła krzyczeć "w prawo! w prawo!". nie wiedziałam o co chodzi. dopiero na kolejnym przystanku usłyszałam kierowcę "no dobrze, kto teraz? bo nawigator wysiadł". najpierw szok, a potem śmiech. kierowca kompletnie nie wiedział gdzie ma jechać i jaka jest trasa autobusu. jechał nią pierwszy raz. jeszcze mi się nie zdażyło, żebym pilotowała kierowcę autobusu. biedak był tak zdesperowany, że chciał żebym z nim do pętli jechała! życzę miłych snów a szefowa bezpiecznie wsadzona do autokaru Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 03.09.06, 09:36 noooo... dzieńdoberek z samego rańca!! u mnie słoneczko przygrzewa, piękny dzien będzie i spacer miły mi się zapowiada skrzacik łapie pierwszą drzemkę, a ja idę do garów, niestety a leniuchować mi się chce... eh... miłego dzionka Odpowiedz Link
mycha Re: Niedziela odnowiona 03.09.06, 10:22 dzień dobrerek wstałąm z całkiem niezłym humorkiem, chociaż zasypiałam z tak podniesionym ciśnieniem, że miałam dosłownie mord w oczach. dlaczego na głupotę ludzką nie wynaleziono jeszcze jakiegoś antidotum? udanego dnia życzę Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 03.09.06, 11:55 zero szans, nie odkryto i nie stanie sie to nigdy albowiem głupota nie poddaje sie ludzkiej ingerencji i jest ponadczasowa Witam w niedzielę, jest pięknie, słonecznie i bardzo ciepło, pachnie jesienią i nawet nitki babiego lata zaczynaja sie juz pojawiac. Swoja drogą, skad taka nazwa? Zycze spokojnej niedzieli Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 10.09.06, 08:17 witam, nie powinno sie chwalic dnia o tak wczesnej porze,niemniej powiadam Wam,ze zapowiada sie slonecznie, iscie pachnie jesiennie i az sie serducho raduje,ze bedzie ciepelko. pracki mi jeszcze zdziebko zostalo,ale chyba sobie odpuszcze i dokoncze po niedzieli,w koncu mi chyba nie ucieknie) czemu zawsze po powrocie z urlopu czlek ma tyle do zrobienia w domciu,nie liczac rozpakowywanych kufrow? miejcie sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 10.09.06, 10:35 Witam u mnie też słonecznie i pracowicie - sprzątanko, pieczenie i inne domowe "przyjemności" kendunia, łączę sie w bólu, co do sprzątania... ja dziś postanowiłam umyć okna udanego dnia wszystkim Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 10.09.06, 11:38 dzien dobry w niedziele. przyjemnych chwil,duzo usmiechu i dobrej pogody. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 10.09.06, 18:37 a niedziela powinna być najpiękniejszym dniem tygodnia, dniem ładowania akumulatorów. Nie zawsze tak jest, szkoda. Witam sie ze wszystkimi serdecznie, jeszcze przed nami długi wieczór, mam nadzieję, ze ładniejszy niz pogoda za oknem. Dzień pochmurny, z przelotnymi opadami, dobrze,ze chociaz ciepły. Nie sprawdzaja sie ostatnio prognozy. Spokojnych wieczornych godzin Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 09:57 W wardszawie słonecznie Autor: gruby190 Data: 17.09.06, 09:43 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- A w Warszawie było ciepło i słonecznie dzieki czemu mogłem wysączyc napitek partyjny w uroczym towarzystwie prezesów Niepoprawnych tudzież ich ślicznej córki oraz wnuczka Patryka, od którego dostałem kamyk z przedpola Muzeum Wojska Polskiego Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 10:01 witaj gruby, no to masz wspaniale" po partyjnemu", wiem z doswiadczenia,ze takie spotkania sa bardzo mile. przy nastepnym spotkaniu tez napewno obdaruje Cie czyms i to na pewno bedzie cos typowo skandynawskiego,moze czesc jakiegos "losia")))))) zycze udanej niedzieli. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 10:03 a tak pozatem , witam Zaloge, pogodowo ,jak wczoraj ,ale niby zdziebko cieplej,mam nadzieje,ze nie bedzie padac,bo przeciez dzis svenssony do urn wyborczych maszeruja, w TV,byl istny horror przedwyborczy) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 10:05 Dzien dobry w leniwa niedziele. zycze przyemnego dnia i duzo slonka. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 10:21 hej sloo, no ,masz swietnie,ze u Ciebie leniwie, ja czuje sie ustresana,grzybki mnie wolaja z lasu a tu zas pochmurnie i bedzie ciemnica w lesie i strach wchodzic tam) zycze przyjemnego leniwca) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 12:07 leniwca juz przepedzilam.zajelam sie grzybami,ktore pachna,obiadem no i innymi zajeciami niedzielnymi.ze tez czlowiek i w niedziele musi byc zajety,to nie sprawiedliwe. Odpowiedz Link
gruby190 Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 11:35 Sobota była dniem merytorycznie własciwym, tylko moja wypowiedź nieco spóxniona Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 11:57 OK gruby,nic sie nie stalo, ale jak sie przekonasz,mowia na mnie "porzadnicka watkowa", nieraz mnie nawiedz tak by cos przeniesc) fajnie masz z tymi spotkaniami,bo jak to mowia,-przez stolice wiele ludzi sie "przewala" -i nawet na momecik mozna sie spotkac w realu i powspominac czasy,ktore byly burzliwe i zarazem mile. a na Twe spotkanie to czekalam dlugo,bo bylam bardzo ciekawa Twojej "Grubosci") miej sobie dobrze. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 11:59 cześć załogo ) u mnie słonko, na partyjnych imprezkach nie byłam, ale za to wieczorkiem wypiłąm piwko pod zapiekankę pysznościową i poszłam spać niczym Skrzacik ) pozdrawiam wszystkich i lecę walczyć z katarem skrzacikowym... Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 12:32 jak to slonko?? czemu u mnie go brak?? witaj kasikku i masz sobie mile promyczki, nie wspomne o zapiekance wczorajszej,niemniej wczoraj upajalam sie smakiem szarlotka z Twojego przepisu miej sobie dobrze ,usciski dla Sklrzacika no i fluidki zdrowotne coby na jutrzejsze swieto wyzdrowial) Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 13:02 no to przesyłam tobie troszkę tego słonka a szarlotki zazdroszczę, bo to moje ulubione ciasto dziękujemy za fluidki, a świąto, z racji nosowych przypadłości Skrzacika, przełożyliśmy... Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 13:10 dzieki za promyczki,zaraz porowerkuje by je spotkac) a my jutro na vistuli swietowc bedziem Skrzacika wirtualnie. szarlotka naprawde super smakuje,szybko sie robi i latwo,bede musiala napiec i zamrozic coby bylo na smak kiedy nawiedzi. miejcie sobie mile prawie juz popoludnie,zmykam na "dwa kolka"..PA;.., Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 18:25 Po kilkudniowej nieobecnosci melduje sie posłusznie Przez ostatnie dwa dni zajęty byłem od rana do nocy, dzisiaj zaś odpocząć postanowilem czynnie. Jak zwykle rower prosze Państwa Dzień słoneczny, bardzo cieply, jesienny i tylko ostry wiatr trochę przeszkadzał. Pojeździlem po polach i lasach, coz to za przyjemnosć, cisza, spokoj, piekne jesienne kolory, zyć nie umierać. Kilka obrazków wkleję w wątku z fotkami. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 17.09.06, 21:28 z przyczyn niezaleznych odemnie(napisze w watku UWAGA) dopiero teraz moge cusi naklikac, tez rowerkowalam sobie w poszukiwaniu promyczkow slonecznych,ale tylko wiatr juz jesnienny spotkalam. milego wieczoru Zalodze. Odpowiedz Link
kasikk_29 Dzieńdoberek niedzielnie :D 24.09.06, 09:23 pogoda, jak marzenie, na śniadanie jajecznica na boczku i cała rodzinka w komplecie, psisko i koty maja dyspensę i wolno im psocić (dobrze, że nie wiedzą) sielanka... sielanka... nawet katar Skratasowi odpuścił trochę spacer musi być, bo jak w taką niedziele nie spacerowac? a po południu na placek z jabłkami zapraszam Odpowiedz Link
mycha Re: Dzieńdoberek niedzielnie :D 24.09.06, 11:10 hello))) zgadzam się z przedmówczynią. pogoda, jak marzenie. zaraz się zbieram z futrzakiem do lasu. aparat jest to mam nadzieję, że zdjęcia również będą lalalalaaa, ależ mam humorek)) mogę góry przenosić)) takiego też życzę wszystkim Odpowiedz Link
nick000 Re: Dzieńdoberek niedzielnie :D 24.09.06, 18:19 jest zgoda co do pogody, dzisiejsza bardziej lato niż jesień przypomina. Szkoda, ze tak prędku zmierzch zapada. Pojeździłem ostro rowerem, po wczrajszych uciechach musiałem do formy dojść. Jest cudownie i niech tak pozostanie na długo. Spokojnego popołudnia Odpowiedz Link
nick000 Re: Dzieńdoberek niedzielnie :D 24.09.06, 18:22 img68.imageshack.us/my.php?image=dscf6574zg0.jpg Odpowiedz Link
kendo Re: Dobry wieczor Zalodze 24.09.06, 20:05 z ciemnosciami jesiennymi witam, ach !! co za piekny dzien byl,nie chcialo sie wcale do domciu wraca, spedzilam niemal caly dzien na powietrzu upajajac sie jesiennym sloncem, mycha, i jak futrzak na spacerku lesnym??,nieobudzil sie instynk prawdziwie koci- lesny??,czekamy na fotki z utesknieniem. acha...to nick sie rekrearowal rowerkowo dzis po wczorajszym i prosze kondycja dopisala) udanego wieczoru zycze. PS;..jestem ciekawa,gdzie nasze sloo sie chowa?? cos tak przycichla nam,nierozpromienia Swymi promyczkami vistuli( Odpowiedz Link
jtka Re: Dobry wieczor Zalodze 24.09.06, 20:54 piękny i ciepły i słoneczny dzień))) bry wszystkim a raczej wieczór lenistwo mnie dziś ogarnęło wielkie, prawie cały dzień kości na słonku grzałam Odpowiedz Link
slo-onko Re: Dobry wieczor Zalodze 24.09.06, 21:04 witam wieczorowa pora choc brunetem nie jestem. jestem jak duch, pojawiam sie i znikam. jak mnie nie ma to tak jakbym byla i na odwrot, jak jestem to mnie nie widac. o tej porze wypada sie raczej pozegnac niz rozwijac dysksje. tak wiec spokojnej nocy, milych snow z watkiem milosnym rowniez. Odpowiedz Link
kendo Re: z jesienna niedziela 01.10.06, 09:27 witam Zaloge, po nocnej burzy ,z blyskawicami,z ulewa okropna rankiem sloneczko mnie powitalo,niemniej jest raczej pochmurnie i chyba bedzie znowu padac,jest duszno( udanego dnia zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 01.10.06, 11:09 poranek mgieł pełny, teraz juz słońce przedarło sie przez zasłone chmur i zapowiada sie dzień piękny,do wczorajszego podobny, czyli dalszy ciąg jesiennego lata Spokojnej i leniwej niedzieli życzę Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 01.10.06, 14:05 ludzie co ja robie,ze siedze w domciu w taka piekna pogode,az mna rzuca o sciany) rowerkowa runda zaliczona/obiad na piecu dogotowuje sie,i chyba po zjedzeniu,jak mnie nie zetnie spanie w plener gdzies sie wyprawie,moze nicka spotkam))) przeuroczego popodludnia Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 01.10.06, 18:22 ostro musiałabyś gonić, chociaz pewnie dałbym sie zlapacD Dzisiaj przekrecilem pięćdziesiąt km i to jest dopiero przyjenosć Siedzenie w domu w niedzielę jest nie tylko obciachowe ale i niebezpieczne dla zdrowia, szczególnie psychicznego;D Toż to ostatnie podrygi lata, jak nadejda słoty jesienne, bedzie czas na domowe pielesze. Dzisiejsze popołudnie nie było słoneczne, panowała nieznosna duchota ale i tak lepsze to niz deszcz. Od czasu do czasu powiewał wietrzyk, chłodził powietrze i rozgrzaną głowę. Spokojnego wieczoru Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 01.10.06, 20:01 a ja wpadam,by sie przywitac i pozegnac w jednym zdaniu. spokojnych snow i duzo energii na poniedzialkowa prace Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 01.10.06, 20:09 i myslisz nicku,ze gdym sie spotrzegla,ze dajesz sie zlapac to bym Cie lapala?),dopiero sloo mi dla za ta lapanke) mozesz sie smiac,po obiadku przysnelam na jakims filmie i juz) sloo, zycze milego lekturowego wieczoru, miejcie sibie mily wieczor i przespana nocka... tez znikam do jutra) Odpowiedz Link
odin-2 Re: Niedziela odnowiona 08.10.06, 07:38 dlugie noce,futrzaka trzeba bylo z lozka na spacerek wyciagac-poszedl z obowiazku by przewietrzyn papcia,06:30 ciemno jak w Siedmiogrodzie , sucho narazie ale jest "szansa" ze uliczne kurze zmyte wkrutce beda, o tej porze roku i w taka pogode tylko : www.bwin.com/betsnew.aspx?SportID=4 Milej Niedzieli Zyczy Odin Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 08.10.06, 09:50 miales racje odinie, rozpadalo sie /rozwietrzylo i zmywa kurz,pozostalosci letnie( Witajcie Zalogo,zycze udanego odpoczynku w pieleszch domowych. Odpowiedz Link
jtka Re: Niedziela odnowiona 08.10.06, 10:17 jesień na całego , kasztanów całe kosze w domu ,a jak frajda ze zbierania))) pozdrawiam niedzielnie))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 08.10.06, 11:36 witam o chlodnym poranku. nie mniej jednak zycze duzo ciepla w sercach, mlych chwil, radosci,ciszy i milosci. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 08.10.06, 12:03 nareszcie chmury zaczynaja ustepować, słonce nieśmiało wyglada spoza nich i robi sie cieplej. Moze uda sie gdzies chociaz na godzinke wyskoczyć, troche sie poruszać i odetchnąc przed przyszłym tygodniem. Spokojnej niedzieli Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 08.10.06, 18:55 jak zapowiadałem, tak i zrobiłem. Wybrałem się wczesnym popołudniem na przejażdżkę. Przy ostrym wietrze jedynym mozliwym do zaakceptowania miejscem na relaks, był las. Pogoda, pomijajac wiatr, przecudnej urody, słonecznie, jasno, złoto i zielono. Poszalałem na swoim goralu po lesnych scieżkach i najrózniejszych ostępach, relaks niesamowity. Drzewa w złocie, zapachy niesamowite, widoki wspaniałe. Szczęśliwe chwile trwaja krótko, niebo pokryło sie chmurami, zrobiło sie prawie ciemno i ledwie udało mi sie przed deszczem uciec. Fajnie było, ale krotko. Fotki w sygnaturce. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 08.10.06, 20:07 az trudne do uwierzenia,ze te zdjecia sa zrobione jednego dnia. mimo to sa piekne,beda nowe jesienne tapety na ekran monitoraczesc Nick czesc wszyscy moze miske truskawek ze smietana? Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 08.10.06, 20:13 cześć Slo, to jednak prawda, taki dzień jest dla jesieni typowy. Musze już spadać, chcę życzyć wszystkim spokojnej nocy i do jutra. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 08.10.06, 20:22 witam wieczornie az sie niemal "zachlysnelam nickowymi zdjeciami, slusznie sloo prawisz,na tapete beda do wymiany,te debowe zlote liscie najbardziej przemawiaj do mnie. a kasztany itus tez zbieralam z wielka przyjemnoscileza w miseczce kolo kompa. cieplego wieczoru Zalodze Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 15.10.06, 08:19 niestety nie odnowiona,normalne poranne zycie po niepszespanej nocy,psiuna meczyla sie z bolami i niespalismy,biedne psinko,zimniej na dworze to wiekszy bol ma na swoje biodra i kolana. a tak pozatem piekny wschod slonca widzialam przez chwile gdy wyszlam z psiuna za jego potrzebami, wielgasna niemal czerwona kula sloneczna barwila i zostawiala perlowe cienie na drzewach/trawie po nocnej rosie, zimno bylo tez,trzeba juz rekawice i jakies omotanie na szyjeczke zawijac) zycze udanego niedzielnego odpoczynku. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 15.10.06, 08:26 Witam porannie ) Skrzacik już nakarmiony bawi się na dywanie, a ja bym jeszcze przytuliła się do podusi... wschodu słońca nie widać wcale, bo niebo zachmurzone od wczoraj niezmiennie szaruga, ale na szczęście jeszcze nie słota jesień kendula, szkoda bardzo psika pewnie nie da się żadnej blokady na ten ból nałożyć... biedniutki... mimo wszystko udanej niedzieli życzę, a dla psika głaski Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 15.10.06, 19:54 witam wieczorem, lepiej późno niz wcale, mowi stare przysłowie Dzień całkiem udany, najważniejsze, ze mialem okazje pojeździc rowerem. Taktycznie przeczekalem zła pogodę, od rana straszne chmurzyska, popadujacy deszcz i wiatr huragan przypominajacy. Po południu pogoda ustabilizowała sie, na tyle, ze mogłem wyruszyć. Piękne chmury, co chwila błyskało słońce, w pewnym momencie przejaśniło sie zupełnie, zrobiło sie ciepło i tylko wiatr nadal psuł wrażenie, ze lato wróciło. Pojechałem polnymi i leśnymi drogami doliną Narwi. Co za widoki, jaka gra świateł i cieni, zapachy butwiejacego lasu mieszaly sie z aromatem schnących w słońcu traw, cudo. Zadna sielanka nie trwa wiecznie, nie wiadomą skad ciemne chmury przykryły niebo i lunął deszcz. Dobrz, ze byłem wowczas w lesie, skutki ulewy odczułem troche mniej intensywnie niż w otwartej przestrzeni. Pomimo tego przejażdżka super, zachęcam wszystkich do takiej formy rekreacji Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 15.10.06, 20:05 acha, zdjecia dzisiejsze w sygnaturce. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 15.10.06, 20:25 witajcie wieczornie, *kasikku, psiun niemal przelezal caly dzien,ale wieczorkiem troszke pochodzil i nawet za potrzeba na krociutki spacer pokustykal,chyba trzeba powtorzyc zowu blokady ,ktore wiosna otrzymywa( **nicku, jak zwykle cudnosci nam pokazujesz,te poczatki barw jesiennych najsliczniejsze. pogodowo wzglednie sie podczas dnia ocieplilo,i nawet z siostra w parku po nowe kasztany bylysmy.... pozdrawiam kasztanowo Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 15.10.06, 21:14 no dobra...czlapie w lozko, miejcie sobie ,mile zakonczenie weekendowe Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 08:02 i az sie wierzyc niechce,ze na polnocy juz mase sniegu, a u nas typowo dzdzyscie,ale cieplo. witajcie Zalogo i miejcie sobie udany dzionek a nade wszystko odpoczywajcie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 09:46 witam w niedzielny kawowy poranek w troche nieco leniwy lecz i rozbudzony. slonko swieci,temperatura przyjemna dla ludzkiego ciala. zaraz wybieram sie na zakupy na swierzym powietrzu. wszystkiego dobrego na dzis zyczy slo. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 11:30 hej sloo, udanych zakupow zycze i dokonczenia lektury. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 16:59 wszystkiego dobrego dla naszej ślo, zyczy nick Jak juz będziesz na zakupach, nie zapomnij nabyć czegoś do czytania Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 17:41 nie zapomnialam byl to jednak zakup na dzis calkowicie nieplanowany .ale bedac w CH juz chcialam obejsc dookola regal z ksiazkami,nie dalo sie musialam choc zerknac, byla przecena,m.in. Empirowy pasjans i broszurowe wydania malarstwa swiatowego z pieknymi zdjeciami. musialam sobie jednak odmowc,moze nastepnym razem. Odpowiedz Link
nick000 Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 16:58 a u nas prawie upalnie, w słoncu 25 stopni Korzystajac z pogody pojeździlem sobie jak nigdy, czuję, ze mam nogi i cieszy mnie to bardzo. Witam wszystkich serdecznie, może trochę zbyt późno, życze jednak fajnej niedzieli Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 19:54 pogladalam sobie nicku Twa Galerie ponownie, "jesienny wieczor" cudny. witam wieczornie, jak widac ludziska zadowoleni z dnia dziejszego,to dobrze,tydzien pracy bedzie lzejszy. milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 20:06 czesc Kendo niedziela to okropnie nudny dzien tygodnia. z pewnych wzgledow powinno sie ja usunac z kalendarza Odpowiedz Link
mycha Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 20:21 cześć wieczorne robaczki odpoczełam ciut i nawet nastrój mi się poprawił. tylko jutro niestaty do pracy i kołowrotek od nowa... eh... trzymajcie się ciepło Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 20:23 czesc Mycha. niestety poniedzialek tez powinni usunac z kalendarzaDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 20:24 ale tylko ze wzgledu na prace,a raczej na duza jej ilosc i tylko dla ludzi pracujacychjak my Odpowiedz Link
mycha Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 20:25 podpisuję się pod twoim postulatem wszystkimi 4 koniczynami Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 20:31 )))) no dobra to ja ide skrocic niedziele,wrzuce swoje mieso do lozka sypialnianego i moze uda mi sie przespac szybko noc,a rano poczekac na mila pobudke kochane vistulanki,nie mniej kochani vistulanie chce zyczyc wysmienitych snow i do zobaczenia jutro Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 20:34 do zobaczenia jutro sloo, tak z mieskiem niebadz rozzotna)odpoczywaj wydajnie) Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 22.10.06, 20:33 czesc mycha, i Ty tez za galopujacym sloo,chcesz pousuwac dni??, wiem,wiem,nieraz takie mysli nachodza,gdy nawal pracy, jutro tez bede miala "Mlyn" na miescie,moze wszystko uda mi sie pozalatwiac. mycha milego wieczoru,drapki dla panienek futerkowych Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 29.10.06, 09:25 witam ) po zmianie czasu i pogody ze słonecznej na angielską kurczę, czy to jest jakoś sprzężone? niniejszym ogłaszam całkowitą jesień za oknem żółto, dżdżysto i szaro... humor ok., Skrzacik ok., M. ok. ja też ok. kawunia paruje, dla tych, co im mewy tupią - piwko "z rana, jak śmietana" ponoć a ja herbate z sokiem siorbię sobie udanego dnia ) Odpowiedz Link
kasikk_29 Niedziela zaśnieżona 05.11.06, 09:08 Witam ) obudziłam się, a tu za oknem bajkowy krajobraz: wszystko ubielone piekne ) na prawdę saneczki skrzacikowe trzeba będzie wyciągnąć niedługo ciekawe, czy będzie jej się podobać ) na razie psoci od samego rańca a ja staram się zapanować nad tym żywiołem życzą udanego dnia i odpoczynku Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela zaśnieżona 05.11.06, 10:04 tez jestem ciekawa kasikku Skrzacikowej reakcji na puch bialy) witaj niedzielnie, no Skrzaciki tak maja ,ze rozrabiaja od samego rana szkoda,ze tu plusowo i wietrznie,ale przynajmniej slubne ma wolne od zalozenia zimowych kol milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela 05.11.06, 19:51 podczas dnia bylo dosc wzglednie,teraz deszczy/zimno/wietrznie/czarno za oknem...brrrrrrr, tylko do lozeczka cieplego wskoczyc z ksiazeczka. witajcie wieczornie, zostawiam makowiec i na pogrzwaczu herbatke z miodem,czestujcie sie i smakujcie. pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Niedziela 05.11.06, 20:26 ..ojej..a ja musze dluuuugo do wieczora czekac...do mej ksiazeczki... Milego wieczora Wam... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 05.11.06, 20:34 dobry wieczor i dobranoc w niedziele. troche przygniotla mnie praca,stos makulatury i takie tam malo wazne drobiażdżki. czasem wpadam jak dzis np. zyczac dobrych snow. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 05.11.06, 21:29 no prosze sloo sie znalazlo,jak milo, bedzie mi sie spalo spokojniej z racjii,ze lista obecnosci podpisana) zamartwialam sie i wszyskie dziewczyny z vistuli,co sie z Tba dzieje. miej sobie spokojnie i milo. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 12.11.06, 09:16 witam niedzielnie pogoda ok., ale mi jakoś mało do śmiechu ( mimo to pozdrawiam i życze udanego dnia jak kto ma ochotę, to dzbanek malinowej herbaty stoi Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 12.11.06, 09:54 tu tez moze byc kasikku,witaj niedzielnie no tak nieraz jest,ze wcale nam sie nie sklada dzionek,ale glowka do gory,bedzie lepiej udanego dnia zycze,jak rowniez Zalodze. Odpowiedz Link
laura303 Re: Niedziela odnowiona 12.11.06, 12:23 Witajcie Za malinowke dziekuje,pyszna Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 12.11.06, 14:50 witam w niedzielne wczesne popoludnie. jestem juz po pysznosciowym obiedzie. wczesniej schodzilam nozki szukajac tego co sobie umyslilam. bylby juz caly komplecik czyli kalesony i berecik gdyby ktos sprzed nosa nie wykupil szala. udalo mi sie kupic torebke i łapawiczki,a tak musze isc i znow szukac czegos pod kolor. dobrej niedzieli odpoczynkowej i wesolej Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 12.11.06, 20:35 sloo nieraz tak bywa,ze czegos zabraknie, ale ta chusta tez kolorem pasuje puki comoze cos znajdziesz w innym sklepie, powodzenia zycze. ja skompletowalam sobie wzor panterki torebka i ciesze sie bardzo. milego wieczoru Zalodze Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 12.11.06, 20:43 chustka na zime jest za cienka,musi byc ciepla okrywka. bede szukac,musze. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 12.11.06, 20:54 na pewno znajdziesz,przeciesz jeszcze maja dostawy na zimowe akcesoria a i swieta Mikolajowe,wiec szansa jest Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 12.11.06, 20:56 ten,ktory mi wykupiono ma byc pod koniec tygodnia,ale to tez nic pewnego. na dzis kocze vistulowe biesiadowanie. zycze spokojnej nocy,dobranoc Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 19.11.06, 09:46 sloneczna i ciepla, takiej zycze Zalodze witajac cieplutko) Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Niedziela odnowiona 19.11.06, 15:35 mglista, szara a ja z bolącą głową ( pozdrawiam ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Niedziela odnowiona 19.11.06, 15:55 Oooo Bidula! Moze spacerek pomoze? Mni chyba zapalenie zatok wraca...br...jak nie kijem to mnie zatoki chwytaja.. Dzionka Milego Wsiem... Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 19.11.06, 19:53 gdyby nie wieczorny deszcz mozna by zaliczyc dzien do udanych, mam rowniez nadzieje,ze u Was tez bylo swietnie witam wieczornie zaloge i pocieszam kasikka z bolaca glowka a malej mowie,zeby sie niedala chorubsku Odpowiedz Link
mala20033 Re: Niedziela odnowiona 19.11.06, 22:30 Dzieki Kedusiu... Milej Nocki Wsiem... Odpowiedz Link
mala20033 Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 17:05 Cicho wszedzie....glucho wszedzie....pewno Vistulenta spaceruja... Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 19:42 alez co to za odpoczynek,nie umie odpoczywac "duszy"( hej mala/sloo jakos dzionek zlecial i dzieki za to,jutro zacznie sie krecic,bedzie inne zycie. cieplego/milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:06 A mnie ciekawosc roznosi czy bedzie Kazio czy Hania.. A Wam Dobrej Nocy... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:22 a co spodziewasz sie wnuka lub wnuczki?)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:06 czesc Kendo co racja to racja, niech zacznie sie krecic od jutra. rzeba wrocic do codziennego rytmu. dwa ostatnie tygodnie daly mi w kosc,mam nadzieje,ze acznie sie wszytsko ukladac. przyjemnego wieczoru Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:14 milo widziec Was na vistuli *malenka co Ty o jakiejs "hani i mani" mowisz?) *sloo, masz racje w werwie zakrecenia moze lepiej sie czlek poczuje,oby sie tylko krecilo w ta dobra strone miejcie sobie mily wieczor. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:23 musi w te dobra,innej alternatywy nie przyjmuje. gorzej jakb bylo byc juz nie moze. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:25 ,-(, nieraz czlek sie zastanawia czy to juz konec "zakrecen" ?? bo sobie w koncu z niczym poradzic niemoze,ja dostaje wtedy "paralizu trzezwego myslenia"))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:29 a ja wylaczam sie z myslenia choc jest to bardzo bardzo trudne. wtedy potzrebna jest czyjas pomoc w rozwiazaniu problemow,czlowiek nie moze uradzic gory problemow. czuje sie wtedy przytloczenie i niemoc. jesli w poniedzialek za tydzien wszytsko bedzie ok to i ja bede szczesliwa. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:32 adserver.o2.pl/rdr/136336/ mozna zamowic,niestety tylko na kraj,ale moze ktoras sie skusi? Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:37 kiedys mialam ten krem,niepasowal mi, moze teraz po wielu latach cos sie zmienilo,zajze na polki tu,moze beda probki to ponownie wyprobuje. Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:35 bedziesz szczesliwa sloo ,mysl tylko pozytywnie.... dobrze ,ze sie ma ta druga osobe do podtrzymania na duszy...a jak brak,to co?? czlek dopiero cierpi( Odpowiedz Link
slo-onko Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:39 Kendus ide na odpoczynek,jeszce kapiel,a potem ksiazka dobrej nocy Ci zycze i kolorowych senkow Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 26.11.06, 20:41 PA;. sloo,ciesze sie,ze w koncu sie odezwalas, odpoczywaj przy lekturze i zasnij slodkim snem Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela odnowiona 03.12.06, 09:13 w pelnym znaczeniu moge tak napisac, nareszczeie dziala gazeta, widze,ze mala tez nie miala polaczenia,wiec wniosek,ze chyba to prawda,ze serwer "remontowali",ale czy maja dwa:na kraj i zagranice? atmosfery swiatecznej tez nie czuje,jedynie widze w oknach przez wszystkie dekoracje swiateczne,na miescie tez cudnie jest ze swiateczna muzyka, zycze udanej niedzieli i blogiego odpoczynku. Odpowiedz Link
slo-onko dzień leniwca pospolitego 03.12.06, 11:48 w koncu wolne dni sa po to,by odpoczywac do woli,czyz nie? duzo odpoczynku przed nowym tygodniem pracy i sloneczka na niebie zyczy slo. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: dzień leniwca pospolitego 03.12.06, 12:34 witaj slo ) słoneczko niesmiało jakoś wygląda... lenia nie mam - cud to jakiś ;P mam jakiś zapał kuchenno-pieczeniowo-obiadkowy ) chyba chorsza jestem miłego dnia Odpowiedz Link
mycha Re: dzień leniwca pospolitego 03.12.06, 15:41 cześć dziewczyny i cześć wszystkim a ja się dzisiaj lenię a co! wolno mi miłego wieczoru niedzielnego Odpowiedz Link
mala20033 Re: dzień leniwca pospolitego 03.12.06, 16:11 Witajcie Dziewczyny... Choram..podnioslam cusik z podlogi...zabolalo i teraz ledwo sie ruszam...okropnosc co sie dzieje z czlekiem jak ukonczy 20cia latek! Odpowiedz Link
slo-onko Re: dzień leniwca pospolitego 03.12.06, 18:04 czesc wszystkim. Mala Ty zdwon czem predzej po masazyste tylko pamietaj,ze musi byc przystojnyszybko Cie wtedy na nogi postawi Odpowiedz Link
kendo Re: dzień leniwca pospolitego 03.12.06, 19:18 prawde sloo prawiasz dla malej, a moze niech sie psiunami oblozy ,ciepelko zlagodzi bole. a tak pozatem niedzieli juz niemal koniec,moge powiedziec,ze pod milym znakiem bylo zycze przyjemnego wieczoru. Odpowiedz Link
mala20033 Re: dzień leniwca pospolitego 04.12.06, 00:51 Moze jakos inaczej sie obloze..hi..hi.. Dobrej Nocy.. Odpowiedz Link
kasikk_29 Witam :) 10.12.06, 16:54 to ja w niedzielę pierwsza? no nie... myslałam, że tu juz będzie cała lista do czytania w takim razie zapraszam na zapiekane cukinie z indyczęcym wkładem i brokuły pod pierzynką ) jak ktoś ma ochotę miłego wieczora Odpowiedz Link
kendo Re: Witam :) 10.12.06, 19:29 wirtualnie sie zajadam pychotkami kasikku) witaj wieczornie,jak i cala Zaloge witam, no coz czas przedswiateczny chyba ma cos w sobie ze frekfencja wpisow spadla diametralnie, moze sie podciagniemy..... milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Witam :) 07.01.07, 11:39 pierwsza niedzielöa w nowym roku, odpoczywajmy,odpoczywajmy, pogodowo nieciekawie,popaduje i mrozikowo wieje( milego odpoczynku zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Witam :) 07.01.07, 15:50 Dzien dobry w niedziele. wczesnym popoludniem musialam wyjechac z domu,a potem nie moglam dostac sie do kompa. terz zajadam ostatni kawalek pysznego ciasta wlasnego wypiekuz wanego "orzechowcem" lub jak kto woli Snikersem. w tak leniwa niedziele jak dzis czas sie okrutnie dluzy. ps. Kendus czyli nie jechalas "wesolym autobusem"? Odpowiedz Link
kendo Re: Witam :) 07.01.07, 19:43 )))))))))))))))))))))),nie sloo,nie bylo wesolego autobusu, bylo zaledwie piec sztuk ,co po drodze wysiadali.... witam wieczornie.... tez slodkosciami sie opychalam dzisiaj,pospalam na kanapce przed TV(ciekwe co w nocy bede robic?)a tak pozatem to zaczelo deszczyc i juz( milego wieczoru. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Witam :) 07.01.07, 20:04 tez sie opycham caly dzionek i juz sobie obiecalam kontrole nad obzarstwem zreszta nie tylko ja tak mysle Odpowiedz Link
kendo Re: Witam :) 07.01.07, 20:08 nigdy sie nieopychalam niczym po okreslonych jedzeniach,teraz cos we mnie wstapilo i co rusz myszkuje za podjadaniem...uch.... mysle,ze to przez wstretna pogoda,szuka sie pocieszaczy dal duszy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Witam :) 07.01.07, 20:25 Kendus ide do kapieli,bo jeszcze chwila i pekne Tobie zycze dobrej nocy Odpowiedz Link
kendo Re: Witam :) 07.01.07, 20:32 OK sloo,poplaskaj sie) ja zamykam kompa bo strasznie zle mi otwiera,rozlogowuje,niechce zalogowac...ech.... miej wypoczeta noc i przepiekne sny, tego samego zycze dla calej Zalogi Odpowiedz Link
kendo Re: Witam :) 14.01.07, 09:47 jak widze,wszyscy w sobote odpoczywali ...ja wrocilam padnieta do domu i wsliznelam sie wczesnie w posciele, dzis bedzie to samo,a gdy wszystko bedzie na swym miejscu zaczniemy sklepy meblowe objezdzac i kompletowac...strasznie lubie takie "zajecie" pogodowo??wieje,duje.....slonce swieci, na spacer bede chyba musiala plytek pare z podjazdu do garazu wyjac i obciazyc sie coby mnie nie zmiotlo z drogi) zycze cieplego/milego odpoczynku. Odpowiedz Link
kendo Re: niedziela bardzo wietrzna 21.01.07, 10:10 ale niech bedzie oaza spokoju w pieleszach domowych. slonce jakos sie za chmurki schowalo,oby tylko niczym nie zaczelo z nieba padac. milego odpoczynku. Odpowiedz Link
mycha Re: niedziela bardzo wietrzna 21.01.07, 11:53 cześć kenduniu, cześć robaczki u mnie narazie słonecznie, choć na niebieściutkim niebie pojawiły się już białe obłoczki. niedziela zapowiada się na bardzo leniwą. a może tak jakiś spacerek z futrzakiem...? miłego dnia życzę i dużo uśmiechu Odpowiedz Link
kendo Re: niedziela bardzo wietrzna 28.01.07, 09:56 ech,odwilz sie zaczela,popaduje deszczem( witajcie Zalogo. * kasikku,mam nadzieje,ze pogoda saneczkowa i Skrzatas bedzie sie upajac urokami zimy. * aaaaa'sloo,nozki juz chyba zdziebko odpoczely i bawilas sie swietnie tak?? *a gdzie nasz mycha sie zapodziala?,chyba kocor jakis Jej nie porwal?? mielej niedzielki. Odpowiedz Link
slo-onko Re: niedziela bardzo wietrzna 28.01.07, 11:59 witam w niedziele zyczac przyjemnego dnia. Kendus,moje nogi sa nie do uzytku)) bola okrutnie ale warto pocierpiec,bo bylo ekstra jedzonko,zespol grajacy,tance-łamańce i towarzystwo takze za tydzien musze podjac decyzje czy powtorka z rozrywki czy wycieczka? jesli odloze wycieczke to moze mi przejsc kolo na i nie wiem co lepsze? Odpowiedz Link
slo-onko Re: niedziela bardzo wietrzna 28.01.07, 12:00 mialo byc,ze wycieczka przejdzie kolo nosa Odpowiedz Link
mycha Re: niedziela bardzo wietrzna 28.01.07, 12:57 cześć dziewczynki witajcie wszyscy melduję się po pewnym czasie mojej nieobecności na vistulce. od tygonia wciągam się w nieco nową praćę. Od samego początku nowego roku zaczęły mi się duże zmiany, tak, jak chciałam miałam trochę roboty, jakby nie patrzeć. u nas chyba zima przysnęła, bo porobiła się chlapa, ale mróz ściska mocno. przesyłam wam cieplutkie uściski i miłej niedzieli Odpowiedz Link
kendo Re: niedziela 28.01.07, 19:29 i juz wieczor, jakos mi tak dzionek sie ciaaaaaaaaaagnallllllllllllll.... *sloo,to swietnie,ze bal udany, a co do wyboru to szkoda wycieczki,bo to zawsze cos ciekawego sie zobaczy,bylas juz na balu,wiec tradycaja zaliczona) *o! mycha....dobrze,ze zadowolona ze zmian jestes i oby byly te dobroci na zawsze, tu pada caly dzien,slisko strasznie....a ja tesknie za sloncem. milego odpoczynku na poniedzialek. Odpowiedz Link
kendo Re: niedziela 04.02.07, 09:21 niebo szare/smutne,niemniej sniezyczki przy drzewach "osladzaja" widok, miejmy nadzieje,ze wiosna,tuz,tuz...a pozniej lato,latoooooooooooo milego cieplego dnia Zalogo. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: niedziela 04.02.07, 10:29 witam u mnie słoneczko i błękitne niebo no i wiosna jednak - krokusy mi zakwitły udanej niedzieli wszystkim Odpowiedz Link
kendo Re: niedziela 04.02.07, 19:19 kasikku,no szczesliwa-krokusowo,sniezyczyk jeno lepki podniosly,jutro w poszukiwqnie sie wybioer nalazilam sie dzis z siostra po sklepach,i napatrzylam sie na TV plazmowe. miejcie sobie udany wieczor. Odpowiedz Link