slo-onko Re: Nickodem bis;-) 07.07.06, 20:43 przez Ciebie i przez te piane bede musiala wstapic do klubu))) Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 09.07.06, 20:17 dzieki, tu takich jeszcze nie widzialam,sliczne sa, Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 04.08.06, 10:34 nicku, golabek czeka z niecierpliwoscia pod drzwiami)WAZNE pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Nickodem bis;-) 14.08.06, 10:08 przy najblizszej okazji zostaniesz ukarany)) Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 26.09.06, 21:14 krociutko odpisalam a jutro bedzie reszta, to co zobaczylam to wspanialosci dla oczek Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 27.09.06, 20:35 ech nicku, pieknie ja ujales,druga galeria zlocista tez piekna, fajnie by bylo, by moze kazdy z nas zalozyl sobie wlasna ,bo miesci 150 szt zdjec,podejzewam ,ze wszyscy sie w jednej nie zmiescimy,albo moznaby miec kilka tematycznych,wtedy byloby moze dobrze, jeden szkopul,cos mnie na razie nie ciagnie by zalozyc,choc na poczatku mialam bardzo duza ochote,miec cos takiego. zobaczymy co reszta ludzikow powie w tym temacie. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 12.12.06, 12:05 dziekuje nicku za pamiec Swiateczna,akurat slubne ze skrzynki wyciagnelo ja wyslalam w niedziele,wiec pod koniec tygodnia rowniez cos powinno "Cie nawiedzic" zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku 22.12.06, 14:19 zycze samych smakowykow /cieplej atmosrery rodzinnej przy Sw.stole, oraz spelnienia najskrytszych marzeni w Nowym Roku img206.imageshack.us/my.php?image=jul02uo7.jpg Odpowiedz Link
mycha Re: Nickodem bis;-) 04.01.07, 16:58 nicku bardzo dziękuję za kartkę i życzenia i pamięć i w ogóle Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 21.02.07, 14:28 dzieki nicku za linki, i tak sobie pomyslalam,wspomniales,ze masz doswiadczenie odnosnie tematu,i gdyby zalasz z mojej strony jakas forma pytania,czy moge liczyc na pomoc? lub jakies wskazowki? dziek z gory. smieszne jest to,ze gdy ja jem ciemne pieczywo,zawsze sie "wydziwial",teraz je od miesiaca,bo musi,czasam z tesknoty za bialym sobie zje kromeczke bialego Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 21.02.07, 14:45 z racji,ze grozi codzienne klucie,to bedzie sam konsekwentny, dzieki. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 17.04.07, 10:37 dzieki przeslicznie nicku, wcczoraj dotarla do mnie "karteczka",jak zrozumialam z cyferek,to sama mam sobie numerek "wstawic"? a przy okazj zapytuje sie czy dostalaes odemnie gratulacyjna kartke? i od myszy??. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 29.07.07, 10:52 a moze juz "zdejme" linki bociankowe co?? pozdrawiam zyczac milego odpoczynku weekendowego. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 29.07.07, 21:19 dzieki nicku, postanowilam zostawic bocki z Przygodzic,bo sa jeszccze w gniezdzie,gdy fyfruna,usune link ,bedzie tak dobrze? zycze milego lekturownia. Odpowiedz Link
mycha Re: Nickodem bis;-) 28.08.07, 08:52 aaaa!!! to pewnie ja! ja! ja! tylko jakoś z tym skandowaniem... chyba skutecznie by duchy przepędziło przynajmniej tego jednego postaram się więcej wysłać, tylko niech o rozsądnej porze wrócę do domu Odpowiedz Link
kendo Re: nickuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! !!!!!!!!!!!!! 23.10.07, 08:58 no!!,chyba wystarczy juz tego milczenia,co??, przepraszam,ze glosik nieco podnioslam),ale wiesz ,ze to tylko gra interpunktowa") tak dawno Cie tu nie bylo,stesknilam sie okrutnie.....a TY nie?? mysle,ze ine uczestniczki rowniez, a i jeszcze doszly dwie nowe duszyczki do nas,wiec wypadaloby sie ladnie przywitac i co nieco zaznajomic. zycze pieknego dnia z powazaniem kendula) Odpowiedz Link
kendo Re: nickuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! !!!!!!!!!!! 13.11.07, 14:00 przeciez dzis Twoje swieto, a ze nie mamy go w zwyczaju na czolowke dawac,wiec pozwolisz,ze tu Ci pogratuluje. ech,zapominalska -gapiszonka jestem-przepraszam. zycze spelnienia najskrytszych marzen, samych przyjaciol i duzo,duzo zdrowia. usciski gratulacyjne z calusami. Odpowiedz Link
mycha Re: Nickodem bis;-) 20.11.07, 21:24 cześć nick, nie masz za co przepraszać!! tak rzadko teraz bywasz na wistuli, że możesz wszystko, no prawie byle byś tylko pisał kto będzie nam opowiadał o urokach przyrody, zdawał relacje i fotorelacje z wycieczek krajoznawczych, opowiadał ciekawostki historyczne, itd a jeśli chodzi o zdjęcia, to ja tak mało techniczna w tym względzie jestem... trzymaj się ciepło i nie daj jesiennym smutkom Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 20.11.07, 22:00 tak,tak,mycha ma racje nicku, to zdjecie lilji zoltej swietne na tapete..... milo sie oglada lato podczas jesieni. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 20.11.07, 22:52 chcialam w Twojej galeri zrobic komentarz, niewyszlo niestety, mialam sie zalogowac,podac emajlowy adres i nic...w koncu pewnie wyszlo,ze chcialam sie wlamac w Twoje progi) Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 19.12.07, 12:12 liscik czeka, prosze o szybka odpowiedz miej sobie mily dzien Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 19.12.07, 16:04 nie zlapalam grejs,wyszla do miasta,wiec umowolam sie dzwonic o 18:00 i niezwlocznie odpisze instrukcyjnie) zycze milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 20.12.07, 10:01 pszepraszam,ze dopiero dzis... liscik z dokladna instrukcja poslany, prosze skopiuj lub przepisz i wloz do odpowiedniej ksi....(nie pomyl sie tylko ktora wysylasz dalej) koncentrujemy sie na styczniu,bo do czerwca mamy czas,wiec mozesz sobie nawet przeczytac ta druga). Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 29.12.07, 12:16 liscik czeka do przeczytania, a gdy ta druga "pozycje"przeczytales to podejmiemy odpowiednie "kroki") Szczesliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link