candycandy 21.10.03, 18:34 trudno jest pisać wiersze o pożądaniu bo jak zamknąć w słowach zapach twojej skóry ruch twoich bioder moje nie wypowiedziane wyznania i tęsknotę pod powiekami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala20033 Re: ErotyK KrótkI 21.10.03, 20:12 ...niespelnione pozadanie jest jak bolesny smutek.. Odpowiedz Link
rb13 Re: ErotyK KrótkI 21.10.03, 21:11 Jeszcze trudniej o marzeniach Co tylko w snach przychodzą O bólu niespełnienia O myślach co sie rodzą O kims co tylko istnieje We śnie i znika Kiedy dnieje... Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 21.10.03, 23:49 Jak zamknac w slowach smak pocalunkow, jego dotyk, usmiech na twarzy,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI H.Poswiatowska 10.11.03, 13:52 *** zgarnij mnie oczyma bede drzala kropla na lisciu w twojej mrocznej brunatnej dloni tak blisko ze moge odczuc egzotyczny zapach twojej szyji pachniesz zmielonym lisciem tytoniu wysokim lisciem palmy w deszczu lsniacym wez mnie usmiechem otworze sie przed toba jak oblok za ktorym tesknisz stojac na ciemnej ziemi tak blisko ze moge dotknac twojej brunatnej szyji Odpowiedz Link
kendo Re: Swingersklubb 04.07.04, 10:35 jak zawsze w niedzielnych gazetach sa extra bilogi. w dzisiejszej traktuje o nowych trendach, ktore coraz bardziej zdobywaja wiecej "amatorow" W Norrköping w swingersklubbie spotykaja sie pary malzenskie/i w konkubacie zyjace wiek ?,najczesciciej 40 + jest to klub w legalnje aranzacji oplaca sie roczna skladke,ale nieobowiazkowo, warunkiem jest,by wszyscy respektowali"nie" hmmmmmmmm.....ja sobie nie moge wyobrazic takiego spotkania. Odpowiedz Link
kendo Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 22:27 znalezione w net.... jesiennam.w.interia.pl/pamietane/urbankowski.htm Odpowiedz Link
mala20033 Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 22:35 wlozyc dlonie w jego wlosy,przyciagnac go do siebie... Odpowiedz Link
kendo Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 22:40 mala20033 napisała: > wlozyc dlonie w jego wlosy,przyciagnac go do siebie... ..poczuc zapach ciala.... Odpowiedz Link
slo-onko Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 22:43 kendo napisała: > mala20033 napisała: > > > wlozyc dlonie w jego wlosy,przyciagnac go do siebie... > ..poczuc zapach ciala.... posluchac jego szeptu))))))) Odpowiedz Link
kendo Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 22:46 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > mala20033 napisała: > > > > > wlozyc dlonie w jego wlosy,przyciagnac go do siebie... > > ..poczuc zapach ciala.... > > posluchac jego szeptu))))))) spojzecw w oczy...wejsc w nie i odplynac..... Odpowiedz Link
slo-onko Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 22:47 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > mala20033 napisała: > > > > > > > wlozyc dlonie w jego wlosy,przyciagnac go do siebie... > > > ..poczuc zapach ciala.... > > > > posluchac jego szeptu))))))) > spojzecw w oczy...wejsc w nie i odplynac..... poczuc jego oddech namietnosci......... Odpowiedz Link
kendo Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 22:53 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > mala20033 napisała: > > > > > > > > > wlozyc dlonie w jego wlosy,przyciagnac go do siebie... > > > > ..poczuc zapach ciala.... > > > > > > posluchac jego szeptu))))))) > > spojzecw w oczy...wejsc w nie i odplynac..... > > poczuc jego oddech namietnosci......... ..i mocne ramina biorace w objecia.... Odpowiedz Link
mala20033 Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 23:10 ..goracy pocalunek na szyji..i.. Odpowiedz Link
kendo Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 23:28 mala20033 napisała: > ..goracy pocalunek na szyji..i.. ..hmmmmmm mmmmmmmm... Odpowiedz Link
mala20033 Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 23:30 chybasmy sie zagalopowaly..ale sny bedziemy miec w zwiazku z powyzszym..kolorowe..Slodkich Snow Dziewczyny! Odpowiedz Link
kendo Re:ladne znalazlam..kliknac na serduszko.... 27.08.04, 23:33 mala20033 napisała: > chybasmy sie zagalopowaly..ale sny bedziemy miec w zwiazku z > powyzszym..kolorowe..Slodkich Snow Dziewczyny! to wslizgujemy sie do lozeczkow..... slodkich snow zycze....) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 05.09.04, 21:34 Opętani kochaj się ze mną w noc atramentową w atramentową noc kochaj się ze mną cynamonową bądź, gwiazdą płomienną gwiazdą płomienną bądź cynamonową wycałuj we mnie, zacałuj tęsknoty tęsknoty we mnie zacałuj, wycałuj chwili pieszczoty nie poskąp, nie żałuj nie żałuj chwili, nie poskąp pieszczoty zostań słodkawo pachnącym wspomnieniem w grzechach palących kojącym promieniem cynamonowo gwiaździstym zbawieniem w atramentowej ukołysz pościeli nim brzask mleczami po snach się rozbieli nim chłodne słońce nas dniem onieśmieli Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 08.09.04, 18:48 Tyś wplótł mi we włosy nitkę babiego lata. Tyś na mych rzęsach zostawił krople rosy. Tyś w mych oczach utopił lazur morza. Tyś memu sercu pokazał, jak miłość odmierza czas. Tyś mej duszy uchylił rąbek tajemnicy nieba. Tyś mnie nauczył, że do szczęścia więcej nic nie trzeba) Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK taki sobie do kawy... 10.09.04, 11:14 Drogą mi jesteś, gdy piersią namiętną Czuję pierś twoją falami drgań żywo, Przy wrzącem sercu - łkań twojego tętno, Przy mych - twych włosów pachnące przędziwo! Lecz stokroć droższaś, gdy po krwawym szale Pełen najtkliwszej prawie że boleści Patrzę na oczu twych łzawe opale, Na dłoń twą błędną, co mnie jedna pieści! Bo wówczas, kiedy ognie zmysłów gasną, Cuci się dusza ma,w niebo ucieka I tam się - mroczna - łączy z twoją jasną, Tracąc kobietę, zyskuję człowieka I tem zmazuję ów grzech słodkiej winy, W którym duch upadł pod ciężarem gliny. Gustaw Daniłowski Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK taki sobie do kawy... 10.09.04, 11:48 nick000 napisał: > > Drogą mi jesteś, gdy piersią namiętną > Czuję pierś twoją falami drgań żywo, > Przy wrzącem sercu - łkań twojego tętno, > Przy mych - twych włosów pachnące przędziwo! > Lecz stokroć droższaś, gdy po krwawym szale > Pełen najtkliwszej prawie że boleści > Patrzę na oczu twych łzawe opale, > Na dłoń twą błędną, co mnie jedna pieści! > Bo wówczas, kiedy ognie zmysłów gasną, > Cuci się dusza ma,w niebo ucieka > I tam się - mroczna - łączy z twoją jasną, > Tracąc kobietę, zyskuję człowieka > I tem zmazuję ów grzech słodkiej winy, > W którym duch upadł pod ciężarem gliny. > > Gustaw Daniłowski na prawde piekne chyba uzupelnie sobie polke o Danilowskiego czas na przerwe przy herbacie)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 10.09.04, 22:16 "Nadzieja bywa, jeżeli ktoś wierzy, Że ziemia nie jest snem, lecz żywym ciałem, I że wzrok, dotyk ani słuch nie kłamie. (...) Niektórzy mówią, że nas oko łudzi I że nic nie ma, tylko się wydaje, Ale ci właśnie nie mają nadziei. Myślą, że kiedy człowiek się odwróci, Cały świat za nim zaraz być przestaje, Jakby porwały go ręce złodziei." Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 10.09.04, 22:17 slo-onko napisała: > "Nadzieja bywa, > jeżeli ktoś wierzy, > Że ziemia nie jest snem, > lecz żywym ciałem, > I że wzrok, > dotyk ani słuch nie kłamie. (...) > Niektórzy mówią, > że nas oko łudzi > I że nic nie ma, > tylko się wydaje, > Ale ci właśnie nie mają nadziei. > Myślą, że kiedy człowiek się odwróci, > Cały świat za nim zaraz być przestaje, > Jakby porwały go ręce złodziei." ...czyj to wiersz... Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 10.09.04, 22:21 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > "Nadzieja bywa, > > jeżeli ktoś wierzy, > > Że ziemia nie jest snem, > > lecz żywym ciałem, > > I że wzrok, > > dotyk ani słuch nie kłamie. (...) > > Niektórzy mówią, > > że nas oko łudzi > > I że nic nie ma, > > tylko się wydaje, > > Ale ci właśnie nie mają nadziei. > > Myślą, że kiedy człowiek się odwróci, > > Cały świat za nim zaraz być przestaje, > > Jakby porwały go ręce złodziei." > > ...czyj to wiersz... .. tez chciala bym wiedziec.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 10.09.04, 22:21 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > "Nadzieja bywa, > > jeżeli ktoś wierzy, > > Że ziemia nie jest snem, > > lecz żywym ciałem, > > I że wzrok, > > dotyk ani słuch nie kłamie. (...) > > Niektórzy mówią, > > że nas oko łudzi > > I że nic nie ma, > > tylko się wydaje, > > Ale ci właśnie nie mają nadziei. > > Myślą, że kiedy człowiek się odwróci, > > Cały świat za nim zaraz być przestaje, > > Jakby porwały go ręce złodziei." > > ...czyj to wiersz... ojeja wykasowalm juz a byl tam autor ((( nie wiem (((( Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 10.09.04, 22:23 ...i tak piękny... ...ponawiam propozycję z wieczorem przy swiecach... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 10.09.04, 22:27 popatrzcie jakie to piekne i ujmujace )))))) www.ewa.bicom.pl/zyczenia/dobranoc/dbnr1.htm Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 10.09.04, 22:39 slo-onko napisała: > popatrzcie jakie to piekne i ujmujace )))))) > www.ewa.bicom.pl/zyczenia/dobranoc/dbnr1.htm link wspanialy i podklad muzyczny..... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 17.09.04, 18:07 cos Wam zaspiewam)))))) Zostań tak kocham Cię nie odchodź, nie zostawiaj mnie nie po to dałam Ci swój świat byś otruł go i serce skradł Ogień niech płonie w nas nie pozwól, aby kiedyś zgasł daj wszystko, albo nic ja w zamian oddam wszystko Ci I Rozkosz... Rozkosz słodki kwiat Twój dotyk lekki cichy wiatr popatrz tak jasny blask na szklanej plaży biały kwiat Miłość, niech tańczy w nas już nie istnieje dla nas czas ukryjmy się, nie znajdą nas nie szukaj nic, już wszystko masz refren: Dla Ciebie Rozkwitnę jak kwiat Polecę jak ptak Ty bądź, bądź ze mną O Tobie O Tobie chcę śnić Dla Ciebie chcę żyć Ty bądź, bądź ze mną Mocniej niech słyszą nas aż powietrza będzie brak pozwól sercu swoje grać póki ogień płonie w nas Więc zostań bo kocham Cię nie odchodź, nie zostawiaj mnie nie po to dałam Ci swój świat byś otruł go, i serce skradł Ogień niech płonie w nas nie pozwól, aby kiedyś zgasł daj wszystko, albo nic ja w zamian oddam wszystko Ci I Rozkosz... Rozkosz..... ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 17.09.04, 19:08 a kto to spiewa????? ale mnie nastrajasz Sloo~~~~~~~~~~~~~~~~~ troche moze byc niebezpiecznie)))))))))) PS;.. wczoraj kupilam figurke porcelanpwa 38cm wysoka i ~20cm szeroka przedstawiajaca calujaca sie pare siedzaca naprzeciw siebie nadzy~~~~~~~~~~~~~~~~~¨ slubnego az zamurowalo!, postawilam na oknie w sypialni)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 17.09.04, 19:29 kendo napisała: > a kto to spiewa????? > ale mnie nastrajasz Sloo~~~~~~~~~~~~~~~~~ > troche moze byc niebezpiecznie)))))))))) > > PS;.. > wczoraj kupilam figurke porcelanpwa 38cm wysoka i ~20cm szeroka > przedstawiajaca calujaca sie pare > siedzaca naprzeciw siebie nadzy~~~~~~~~~~~~~~~~~¨ > slubnego az zamurowalo!, > postawilam na oknie w sypialni)))))))))))) ooooojjjj Kenus zadziwiasz mnie i ta figurka ! do tego naga??????? co Ci sie marzy dziewczynko? Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 17.09.04, 19:31 kendo napisała: > a kto to spiewa????? > ale mnie nastrajasz Sloo~~~~~~~~~~~~~~~~~ > troche moze byc niebezpiecznie)))))))))) to spiewa taki zespol SUMPTUASTIC. slucham czasem namietnie , sa dosc pzryjemne w sluchaniu, choc nie co zblizone do niestety disco polo ktorego nie scierpiam. ale to nie disco polo bo stacje radiowe nie puszczaja disco-polowych hitow jak chcesz moge CI podac strone tego zespolu a tam sa ich utwory do sciagania Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 04.11.04, 19:34 specjalnie dla orzeszki wywloklam ze strychu ow erotyczny watek orzeszek pokaz co CI chodzi po glowce Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 04.11.04, 20:17 Ust moich szukasz?...Lekko przechylona, Już czują oddech twój na mojej twarzy, Ust twoich dawno juz czekam spragniona. Lekkie jak motyl są całunki twoje... Z ust, szyi, ramion sfrunęły na piersi, Gdzie się różowi pnących pąków dwoje... A potem znowu na usta wróciły... Ale juz dzikie, palące, mordercze... Niemoc mnie mroczy - omdlewaja siły... Rozjekłe drgania płomiennego szału I pogłos żądzy ponury i rwący - Hymn upojenia i hymn cudny ciału... Z ust rozchylonych uśmiech sie dobywa, Oczy się jeszcze łzawią od rozkoszy, Pobladłe lica kryje dłoń wstydliwa... Flora Hufnagel Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 04.11.04, 20:42 nick000 napisał: > Ust moich szukasz?...Lekko przechylona, > Już czują oddech twój na mojej twarzy, > Ust twoich dawno juz czekam spragniona. > > Lekkie jak motyl są całunki twoje... > Z ust, szyi, ramion sfrunęły na piersi, > Gdzie się różowi pnących pąków dwoje... > > A potem znowu na usta wróciły... > Ale juz dzikie, palące, mordercze... > Niemoc mnie mroczy - omdlewaja siły... > > Rozjekłe drgania płomiennego szału > I pogłos żądzy ponury i rwący - > Hymn upojenia i hymn cudny ciału... > > Z ust rozchylonych uśmiech sie dobywa, > Oczy się jeszcze łzawią od rozkoszy, > Pobladłe lica kryje dłoń wstydliwa... > Flora Hufnagel piekny i taki prawdziwy)))))) wiersz z marzen)))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: ErotyK KrótkI 04.11.04, 21:19 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > Ust moich szukasz?...Lekko przechylona, > > Już czują oddech twój na mojej twarzy, > > Ust twoich dawno juz czekam spragniona. > > > > Lekkie jak motyl są całunki twoje... > > Z ust, szyi, ramion sfrunęły na piersi, > > Gdzie się różowi pnących pąków dwoje... > > > > A potem znowu na usta wróciły... > > Ale juz dzikie, palące, mordercze... > > Niemoc mnie mroczy - omdlewaja siły... > > > > Rozjekłe drgania płomiennego szału > > I pogłos żądzy ponury i rwący - > > Hymn upojenia i hymn cudny ciału... > > > > Z ust rozchylonych uśmiech sie dobywa, > > Oczy się jeszcze łzawią od rozkoszy, > > Pobladłe lica kryje dłoń wstydliwa... > > Flora Hufnagel > > piekny > i taki prawdziwy)))))) > wiersz z marzen)))))) > NIkt no no verry erotyczny... a dla kogo go tu wkleiłeś i co chcesz od tego kogoś???)))))))) a wątek erotyczny sama chciałam napisać jakiś ale dzięki Kochanej Slooo nie musze się meczyc już )) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 04.11.04, 21:20 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Ust moich szukasz?...Lekko przechylona, > > > Już czują oddech twój na mojej twarzy, > > > Ust twoich dawno juz czekam spragniona. > > > > > > Lekkie jak motyl są całunki twoje... > > > Z ust, szyi, ramion sfrunęły na piersi, > > > Gdzie się różowi pnących pąków dwoje... > > > > > > A potem znowu na usta wróciły... > > > Ale juz dzikie, palące, mordercze... > > > Niemoc mnie mroczy - omdlewaja siły... > > > > > > Rozjekłe drgania płomiennego szału > > > I pogłos żądzy ponury i rwący - > > > Hymn upojenia i hymn cudny ciału... > > > > > > Z ust rozchylonych uśmiech sie dobywa, > > > Oczy się jeszcze łzawią od rozkoszy, > > > Pobladłe lica kryje dłoń wstydliwa... > > > Flora Hufnagel > > > > piekny > > i taki prawdziwy)))))) > > wiersz z marzen)))))) > > > NIkt no no verry erotyczny... a dla kogo go tu wkleiłeś i co chcesz od tego > kogoś???)))))))) > a wątek erotyczny sama chciałam napisać jakiś ale dzięki Kochanej Slooo nie > musze się meczyc już )) > > > wiec do dziela mala )))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: ErotyK KrótkI 04.11.04, 21:24 no a teraz to ja się speszyłam i skrępowałam i nie wiem co chciałam napisać..... <orzeszek sie krępuje> Odpowiedz Link
mala20033 Re: ErotyK KrótkI 04.11.04, 22:53 ktos napomknal o..Malej?..he...do dziela?..moge zaczac zyc kolorowo..czemu nie.. Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 05.11.04, 06:22 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Ust moich szukasz?...Lekko przechylona, > > > Już czują oddech twój na mojej twarzy, > > > Ust twoich dawno juz czekam spragniona. > > > > > > Lekkie jak motyl są całunki twoje... > > > Z ust, szyi, ramion sfrunęły na piersi, > > > Gdzie się różowi pnących pąków dwoje... > > > > > > A potem znowu na usta wróciły... > > > Ale juz dzikie, palące, mordercze... > > > Niemoc mnie mroczy - omdlewaja siły... > > > > > > Rozjekłe drgania płomiennego szału > > > I pogłos żądzy ponury i rwący - > > > Hymn upojenia i hymn cudny ciału... > > > > > > Z ust rozchylonych uśmiech sie dobywa, > > > Oczy się jeszcze łzawią od rozkoszy, > > > Pobladłe lica kryje dłoń wstydliwa... > > > Flora Hufnagel > > > > piekny > > i taki prawdziwy)))))) > > wiersz z marzen)))))) > > > NIkt no no verry erotyczny... a dla kogo go tu wkleiłeś i co chcesz od tego > kogoś???)))))))) Pytanie jest tendencyjne)) ale i tak Cie lubię Odpowiedz Link
mala20033 Re: ErotyK KrótkI 05.11.04, 18:34 kiedy wyszłam naprzeciw z werandy od razu spytał czy szukam towarzysza cichych wieczorów zagadał mi myśli a potem znowu po co mi taki duży dom którego nic nie zapełni bezczelny - myślałam - doprawdy bezczelny i zaprowadziłam go na poddasze które miał oswajać przez resztę lata w deszczowe noce gdy trzeba dbać o zaciekający dach idąc schodami zostawialiśmy w kurzu ślady stóp Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 05.11.04, 19:11 Zamknijcie mnie w niego jakby róże w dzbanek po oczy, po czoło, po snop włosa jasnego, - niech mnie opłynie wkoło, niech się przeze mnie toczy jak woda całująca Oceanu Wielkiego. Niech zginie noc, poranek, blask księżyca czy słońca, lecz niech on we mnie wnika jak skrzypcowa muzyka - gdy do serca mi dotrze, będę tym, co najsłodsze, Nim. M.Pawlikowska-Jasnorzewska Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 23.11.04, 16:05 Na balkonie 1. Na srebrnym balkonie pękatym, w smudze lipowych olejków, milczymy. W skrzyniach drżą kwiaty, powój dźwiga noc w poblakłym lejku. 2. Twoje usta są teraz nocne, i blade jak usta księży. Oczy masz srebrne i mocne, a włosy przygładzone przez księżyc. 3. Księżyc ma kołnierz z tęczy. Wszystko jest dziś maskaradą. Jak pajac przede mną klęczysz... Teraz maskę nakładasz bladą. 4. Czy ci wierzyć? Z chmur kapią blaski, niebo jest jak puch perlicy, a cień twój długi i płaski zaczepia kobiety na ulicy! M.P.-Jasnorzewska Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 05.12.04, 17:41 **Ewa Wychodzisz z moich oczu rozebrana szorstkie muszle kolan z rozowym srodkiem otwieraja sie w nocy biale skrzydlo aniola zamyka sie powoli i slona rosa milosci pokrywa skore Tadeusz Rozewicz Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 16.12.04, 12:10 pierwszy papieros ciasteczko lub deser lekkie i miękkie lukier rozkoszy rozpłynął się w moich dłoniach i spłynął przez palce dym unosił się leniwie oddech już miarowy serce jak cukiernik nie nadążał z wypiekami na twoich policzkach drugi papieros aksamit z błękitu owinął nas całunem pieszczot z wisienką na szczycie kremowej góry polani karmelem roztapiamy się w nadchodzącym świcie Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 16.12.04, 13:10 slo-onko napisała: > pierwszy papieros > ciasteczko lub deser > lekkie i miękkie > lukier rozkoszy > rozpłynął się w moich dłoniach > i spłynął przez palce > dym unosił się leniwie > oddech już miarowy > serce jak cukiernik > nie nadążał z wypiekami > na twoich policzkach > > drugi papieros > aksamit z błękitu > owinął nas całunem > pieszczot z wisienką > na szczycie kremowej góry > polani karmelem > roztapiamy się > w nadchodzącym świcie ** > trzeci papieros, niedopalony.... mgla niebieskiego dymu przeslania nasze ueforie wciasz gdzies jestesmy w przestworzach zapominajac o istnieniu.............. przelukajac kes .... czwarty papieros stopione/wypalone wszystko, spadamy niezywi.... na talerzyku niedojedzone ciastko) i kubek goracej kawy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 16.12.04, 13:24 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > pierwszy papieros > > ciasteczko lub deser > > lekkie i miękkie > > lukier rozkoszy > > rozpłynął się w moich dłoniach > > i spłynął przez palce > > dym unosił się leniwie > > oddech już miarowy > > serce jak cukiernik > > nie nadążał z wypiekami > > na twoich policzkach > > > > drugi papieros > > aksamit z błękitu > > owinął nas całunem > > pieszczot z wisienką > > na szczycie kremowej góry > > polani karmelem > > roztapiamy się > > w nadchodzącym świcie > ** > > > trzeci papieros, > niedopalony.... > mgla niebieskiego dymu > przeslania nasze ueforie > wciasz gdzies jestesmy w przestworzach > zapominajac o istnieniu.............. > przelukajac kes .... > > czwarty papieros > stopione/wypalone wszystko, > spadamy niezywi.... > na talerzyku niedojedzone ciastko) > i kubek goracej kawy) wow to byl ciag dalszy tej rozkosznej nocy?))))) Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 16.12.04, 17:38 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > pierwszy papieros > > > ciasteczko lub deser > > > lekkie i miękkie > > > lukier rozkoszy > > > rozpłynął się w moich dłoniach > > > i spłynął przez palce > > > dym unosił się leniwie > > > oddech już miarowy > > > serce jak cukiernik > > > nie nadążał z wypiekami > > > na twoich policzkach > > > > > > drugi papieros > > > aksamit z błękitu > > > owinął nas całunem > > > pieszczot z wisienką > > > na szczycie kremowej góry > > > polani karmelem > > > roztapiamy się > > > w nadchodzącym świcie > > ** > > > > > trzeci papieros, > > niedopalony.... > > mgla niebieskiego dymu > > przeslania nasze ueforie > > wciasz gdzies jestesmy w przestworzach > > zapominajac o istnieniu.............. > > przelukajac kes .... > > > > czwarty papieros > > stopione/wypalone wszystko, > > spadamy niezywi.... > > na talerzyku niedojedzone ciastko) > > i kubek goracej kawy) > > wow to byl ciag dalszy tej rozkosznej nocy?))))) > > ))))))))))))))..to bylo palenie papieroska polaczone z konsumpcja ciasteczka i kawki))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 16.12.04, 19:46 ..malenka marzysz juz erotycznie??)))))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: ErotyK KrótkI 16.12.04, 20:33 achhhhhh.... lecę do Stefana zapalic papieroska, zjeść ciasteczko i wypić kawę )))) DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 16.12.04, 20:51 orzeszek_rania napisała: > achhhhhh.... lecę do Stefana zapalic papieroska, zjeść ciasteczko i wypić > kawę )))) DDDD i Ciebie tez ogarnela taka goraczka???? Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI/ Courtney 16.12.04, 21:26 Miłość Naga kobieta na dzikiej plaży I ten mężczyzna Wtopiony w jej ciało I oczy, i usta, szyja brzuch I piersi, i uda i... miłość Pocałunek, dotyk, jęk otarcie Miłość? Tak, ta spełniona Na dzikiej plaży w tę noc Obejmij mnie, zaśnijmy Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI/ Courtney 17.12.04, 08:00 kendo napisała: > Miłość > > > > Naga kobieta na dzikiej plaży > I ten mężczyzna > Wtopiony w jej ciało > I oczy, i usta, szyja brzuch > I piersi, i uda > i... miłość > Pocałunek, dotyk, jęk otarcie > Miłość? > Tak, ta spełniona > Na dzikiej plaży w tę noc > Obejmij mnie, zaśnijmy sumienia nie macie????????? od samego rana???????? az slina leci po brodzie))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI/ Courtney 17.12.04, 09:39 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > Miłość > > > > > > > > Naga kobieta na dzikiej plaży > > I ten mężczyzna > > Wtopiony w jej ciało > > I oczy, i usta, szyja brzuch > > I piersi, i uda > > i... miłość > > Pocałunek, dotyk, jęk otarcie > > Miłość? > > Tak, ta spełniona > > Na dzikiej plaży w tę noc > > Obejmij mnie, zaśnijmy > > > sumienia nie macie????????? > od samego rana???????? > az slina leci po brodzie))))))) ja tam zachartowana jestem, moge nawet zima))))))))) i tak bedzie cieplutko)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 22.12.04, 09:53 Bo miłość mój drogi to: To chcieć czynić drugiego wolnym, a nie uwodzić go, to uwolnić go z jego więzów, jeśli pozostawał więźniem, Aby on także mógł powiedzieć: "kocham ciebie", nie będąc do tego zmuszonym nieposkromionymi pragnieniami. Kochać to wejść do drugiego, jeśli otwiera tobie bramy swego tajemniczego ogrodu, po drugiej stronie okrężnych dróg, kwiatów i owoców zrywanych na skarpie, Tam, gdzie zadziwiony potrafisz wyksztusić: to "ty", moje kochanie, ty jesteś moją jedyną... Kochać to chcieć ze wszystkich sił dobra drugiej osoby, nawet z pominięciem siebie, to czynić wszystko, by ona wzrastała i rozwijała się Stając się z każdym dniem człowiekiem jakim być powinna a nie takim, jakiego chciałbyś ukształtować według swoich marzeń. Kochać to ofiarować swoje ciało, a nie zabierać ciała drugiej osoby, lecz przyjąć je gdy daje siebie, To skoncentrować siebie i wzbogacić, aby ofiarować ukochanej całe swoje życie skupione w ramionach twojego "ja", co znaczy więcej niż tysiące pieszczot i szalonych uścisków, Kochać to ofiarować siebie drugiej osobie, nawet jeśli ona przez moment się wzbrania To dawać nie licząc tego, co inny ci daje, płacąc bardzo drogo, nie domagając się zwrotu. Największa miłość wreszcie to przebaczyć, gdy ukochana niestety odchodzi, usiłując oddać innym to, co przyrzekła tobie. Kochać to zastawić stół, aby przy nim zasiadł twój gość i nie sądzić, że możesz obejść się bez niego, Ponieważ pozbawiony żywności, jaką on ci przynosi, na twoje świąteczne przyjęcie nie postawisz dań królewskich lecz tylko suchy chleb biedaka. Kochać to wierzyć drugiej osobie i ufać jej, wierzyć w jej ukryte siły, w życie które posiada, jakiekolwiek byłyby kamienie do usunięcia dla wyrównania drogi. To zdecydować się rozsądnie i odważnie wyruszyć na drogi czasu, nie na sto, tysiąc czy dziesięć tysięcy dni, ale na pielgrzymkę, która się nie skończy, bo jest pielgrzymką, która trwać będzie ZAWSZE. Powinienem ci to powiedzieć, aby oczyścić twe marzenia, że kochać to zgodzić się na cierpienie, śmierć sobie samemu, aby żyć i ożywiać, Ponieważ tylko ten, kto może bez bólu zapomnieć o sobie dla drugiego, może wyrzec się życia dla siebie tak, żeby nie umarło w nim cokolwiek z niego. Kochać wreszcie to jest to wszystko, o czym powiedziano i jeszcze więcej, Bo kochać to otworzyć się na nieskończoną MIŁOŚĆ, to pozwolić się kochać, być przejrzystym wobec tej MIŁOŚĆI, która zawszę w porę. To jest, o wzniosła Przygodo, pozwolić Bogu kochać tego, którego ty w sposób wolny decydujesz się kochać! Michael Quist Odpowiedz Link
mala20033 Re: ErotyK KrótkI 31.12.04, 17:16 Bądź mi od stóp do głowy, od pięty do ucha Od kolana do pachwiny, od łokcia do paznokci Pod pachą, pod językiem, od łechtaczki do rzęs Bądź biegunem mojego pomylonego serca Rakiem, który mózg jedząc pozwoli poczuć mózg Bądź wodą tlenu dla spalonych płuc Bądź mi stanikiem, majtkami, podwiązką Bądź kołysanką dla ciała, niańką co kołysze Jedz mi brud zza paznokci, pij miesięczną krew Bądź żądzą i spełnieniem, rozkoszą, znowu głodem Przeszłością i przyszłością, sekundą i wiecznością Bądź chłopcem, bądź dziewczyną, bądź nocą i dniem Bądź mi życiem, radością, bądź śmiercią, zazdrością Bądź złością i pogardą, nieszczęściem i nudą Bądź Bogiem, bądź Murzynem, ojcem, matką, synem Bądź Odpowiedz Link
kendo Re: Guillaume Apollinaire 29.01.05, 00:37 **Dziewięć bram twego ciała** Ten wiersz jest tylko dla ciebie Madeleine To jeden z pierwszych wierszy naszego pożądania Pierwszy nasz tajemny wiersz ukochana Dzień jest piękny i wojna taka piękna Gdyby przyszło na niej umrzeć [w taki dzień Ty nie wiesz dziewico moja że do twego ciała jest dziewięć bram Znam już siedem a dwie są mi zakryte Cztery z nich wziąłem szturmem wdarłem się nie licz na to że wyjdę Bo przez twe gwiaździste oczy wdarłem się tam W ciebie i przez uszy Słowami które mam na rozkaz i jako świtę Prawe oko mej miłości jej pierwsza brama Zasłona powieki była spuszczona Twoje rzęsy przed nią w szeregu jak czarni żołnierze malowani na [greckiej wazie powieka ciężka zasłona Z aksamitu Co skrywała twe spojrzenie jasne I ciężkie Nasza miłość taka sama Lewe oko mej miłości jej druga brama Jak tamto ciężkie od miłości i czyste tak samo O bramo w serce twe wiodąca obraz mój i uśmiech co lśni Jak gwiazda podobna do twych oczu miłych mi Uwielbiam cię twego spojrzenia podwójna bramo Prawe ucho bramo trzecia mej miłości Dopiero ciebie zdobywszy tamte dwie rozewrzeć zdołałem na oścież Ucho bramo głosu mego co przekonał cię Kocham ciebie że nadałaś Obrazowi sens przez Pojęcie I ciebie też lewe ucho będące mej miłości bramą czwartą Uszy miłości mojej błogosławię was O bramy które wtedy na mój glos otwarto Jak róże otwierają się na pieszczotę wiosny Przez was mój głos i rozkaz ten Przenikają w całe ciało mojej Madeleine Cały mężczyzną wdzieram się tam cały wierszem będący Wierszem jej pożądania co sprawia że siebie też kocham Lewe nozdrze mej miłości piąta mej miłości brama i naszych żądz Tędy wejdę w ciało mej miłości Wejdę tam subtelnie męską wonią tchnąć Zapachem pożądania mego Ostrą wonią mężczyzny która odurzy Madeleine Prawe nozdrze szósta bramo mej miłości i pożądań naszych Co jak twój sąsiad poczujesz woń mojej rozkoszy I zmieszany zapach nasz silniejszy i wspanialszy od rozkwitłej wiosny Podwójna bramo nozdrzy uwielbiam cię ty która obiecujesz tyle [subtelnych uciech Czerpanych z kunsztu aromatów i wonności Usta Madeleine siódma bramo mej miłości Widziałem was czerwona bramo pragnień moich otchłani Gdzie krzyczeli że się poddają żołnierze oblegani a z miłości skonani O bramo czerwona i tkliwa O Madeleine są jeszcze dwie bramy Których nie znam Dwie bramy tajemnicze Ciało twe ukrywa Miłości mojej ósma brama niezwykłej piękności O niewiedzo moja podobna do ślepych żołnierzy w agonii wśród [zasieków kolczastych pod płynnym księżycem Flandrii Albo raczej do odkrywcy który kona z głodu z pragnienia z miłości [w dziewiczej puszczy Mroczniejszej niż Ereb Świętszej od lasu Dodony A przeczuwa źródło bardziej rzeźwiące od Kastalijskiego Ale moja miłość tam znajdzie świątynię I plac przed nią zakrwawiwszy gdzie trwa na straży czarujący potwór [niewinności Otworzę i sprawię że tryśnie najgorętszy gejzer świata O miłości moja Madeleine Już teraz jestem panem ósmej bramy A ty dziewiąta bramo jeszcze bardziej skryta Rozwierająca się pośród dwojga perłowych wzgórz Jeszcze bardziej tajemnicza niż tamte Bramy guseł o których nawet mówić nie śmiem Tak samo do mnie należysz Ostateczna bramo Do mnie który mam Ostateczny klucz Do dziewięciu bram O bramy otwórzcie się na mój rozkaz Jam jest pan Klucza Przełożył z francuskiego Robert Stiller Odpowiedz Link
nick000 Re: Guillaume Apollinaire 29.01.05, 00:39 znam ten wiersz Kenduś, jak wszystki G.A. wstrząsająco-traumatyczny... Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 01:41 Dla twoich ust utraciłem słowo. Dla twoich oczu utraciłem oczy. Dla twoich uszu utraciłem słuch. Dla twojej postaci utraciłem moja postać. Dla twego cienia - mój cień. Włodzimierz Słobodnik Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 01:46 nick000 napisał: > Dla twoich ust > utraciłem słowo. > Dla twoich oczu > utraciłem oczy. > Dla twoich uszu > utraciłem słuch. > Dla twojej postaci > utraciłem moja postać. > Dla twego cienia - mój cień. > > Włodzimierz Słobodnik > piekny i jaki wymowny.....az podziekuje z powaga. Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 01:45 taki ładny wiersz, ze muszę go tu zostawić. ukryci przed światem we włosach łąki w zadyszeniu w zapomnieniu w nagłym naszym przytomnieniu odkrywamy sie dla siebie powietrze drży w twych oczach to trzmiel w barwach ochronnych dogaduje sie latem językiem tylko dla siebie zrozumiałym wiec nie przeszkadzajmy mu bądźmy dla siebie sami w obłąkaniu w zadziwieniu w słońca najwyższym podniesieniu oslepieni sobą Adam Ziemianin Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 01:50 nicku, bardzo mi sie podoba, zobaczylam go oczami, poczulam zapach lak i usluszalam .. ) Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 01:54 kendo napisała: > nicku, > bardzo mi sie podoba, > zobaczylam go oczami, > poczulam zapach lak > i usluszalam .. ) bardzo mnie to cieszy, zaraz będzie ciąg dalszy, coś mnie dzisiaj do tomików z poezją gna.. Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 01:57 Halina Poświatowska *** nie boję sie ciebie jestem żywa i ciepła łaszą sie do ciebie moje stopy najdelikatniej podtrzymujesz kiełków zielone języki usta im oddajesz wilgotne na przemian w tobie zakochany deszcz i słońce w wysokości brwi moich obecność twoją śledzę Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 01:52 i jeszcze ten Ernesta Brylla Przez noc z dziewczyną szedłem jak przez łąkę I tacy sobie byliśmy wzajemni Że wokół się czyniło ciszej, miękcej, ciemniej Jakbyśmy byli utuleni w pąku Nagle ona krzyknęła całym ciepłym ciałem Zatrzepotała niby ptak skrzydłami Noc otworzyła swe płatki nad nami Dziewczyna uleciała - za nia ja lecialem Teraz leżymy troszeczkę zdyszani Ale myslacy juz o locie nowym Noc nam pulsuje cicho pod plecami Zapachem potu, trawy, lewady miodowej... i tu się az prosi żeby Orzeszek komentarz wpisała złośliwy, juz tak bywało) Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 02:20 a zostawie Jej ten wiersz w skrzyneczce z prozba od nicka czekajaceho na komentarz) a wiesz miodzio..chyba mozna tak napisac?? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 13:35 nick000 napisał: > i jeszcze ten Ernesta Brylla > > Przez noc z dziewczyną szedłem jak przez łąkę > I tacy sobie byliśmy wzajemni > Że wokół się czyniło ciszej, miękcej, ciemniej > Jakbyśmy byli utuleni w pąku > > Nagle ona krzyknęła całym ciepłym ciałem > Zatrzepotała niby ptak skrzydłami > Noc otworzyła swe płatki nad nami > Dziewczyna uleciała - za nia ja lecialem > > Teraz leżymy troszeczkę zdyszani > Ale myslacy juz o locie nowym > > Noc nam pulsuje cicho pod plecami > Zapachem potu, trawy, lewady miodowej... > > i tu się az prosi żeby Orzeszek komentarz wpisała złośliwy, juz tak bywało) a że o co chodzi że ja mam komentarz wstawic co??? erotycznych wierczy nie komentuje Niku )) bo erytki się nie komentuje ino nią.... hmm... no wiecie co... )))) Odpowiedz Link
nick000 Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 02:08 i jeszcze Zbigniewa Herberta bardzo piękny wiersz: Układała swe włosy przed snem i przed lustrem trwało to nieskończenie długo między jednym a drugim zgięciem ręki w łokciu mijały epoki z włosów wysypywali się cicho żołnierze drugiej legii zwanej Augusta Antoniniana towarzysze Rolanda artylerzyści spod Verdun mocnymi palcami upewniała glorię nad swoja głową trwało to tak długo że kiedy wreszcie rozpoczęła rozkołysany marsz ku mnie serce moje tak dotąd posłuszne stanęło i na skórze pojawiły sie grube ziarna soli Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 02:25 no nie powiem .... dobry mozna rozumiec wieloznacznie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 09:49 wszystkie ca piekne. kiedys naucze sie jednego z nich na pamiec i wyrecytuje swojemu Leonowi Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 10:07 slo-onko napisała: > wszystkie ca piekne. kiedys naucze sie jednego z nich na pamiec i wyrecytuje > swojemu Leonowi > ..poezja mozna wyrazic wszystko) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 13:36 łaaał jaką mamy poetyczną sobotę )))) Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 13:50 orzeszek_rania napisała: > łaaał jaką mamy poetyczną sobotę )))) hmmmmmmmmm...jaki skromny komentarz)))))))))))))) nick pewnie bedzie zawiedziony) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 13:54 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > łaaał jaką mamy poetyczną sobotę )))) > > hmmmmmmmmm...jaki skromny komentarz)))))))))))))) > nick pewnie bedzie zawiedziony) spoko spoko kometarz wstawię jak Nik coś własnego napisze a nie przepisuje tylko te wiersze )))))))) wdy napiszę całą powieśc o wierszu )))) Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI 05.02.05, 14:06 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > łaaał jaką mamy poetyczną sobotę )))) > > > > hmmmmmmmmm...jaki skromny komentarz)))))))))))))) > > nick pewnie bedzie zawiedziony) > > spoko spoko kometarz wstawię jak Nik coś własnego napisze a nie przepisuje > tylko te wiersze )))))))) wdy napiszę całą powieśc o wierszu )))) ma zaciecie nasz orzeszek i juz))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI/przeniesiony.. 05.02.05, 19:15 Erotyk Autor: rb13 Data: 04.03.2004 17:40 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz ----------------------------- Odpowiedz Link
kendo Re: ErotyK KrótkI.. 07.02.05, 16:47 a poniewaz nie jest krotki zamieszczam link, jak Julian Tuwim pisal..... ** free.polbox.pl/t/tuwim/erotyka.html Odpowiedz Link
slo-onko Re: ErotyK KrótkI.. 07.02.05, 16:49 kendo napisała: > a poniewaz nie jest krotki zamieszczam link, > jak Julian Tuwim pisal..... > ** > > free.polbox.pl/t/tuwim/erotyka.html poprosze kiedys swojego Leona by mi to poczytal)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: znalezione w net..... 07.02.05, 22:57 ** Tone........ Tonę w Twoim wzroku Pożądam zapachu Chłonę dźwięk Twych kroków Pragnę ust Twych smaku Wielbię kształt Twych dłoni Mokry ślad Twój w piasku Głosu dźwięk w mej skroni Włosów muśnięcie o brzasku We mglistych, letnich porankach Szukam obrysów ciała. Jak mam Cię znaleźć, Sercu nie pozwalasz. Odpowiedz Link
kendo Re: **wiosna** 18.02.05, 20:18 Serce pęcznieje, nabrzmiewa, Wesele musuje w ciele, Można oszaleć z radości O, moi przyjaciele! Od stóp do głowy krąży .... Potok niepowstrzymany! Pomyślcie, co się dzieje! Jaki to pęd opętany! Jak bardzo jest! jak wiele! Jak żywo, zupełnie, cało! -Chodź, Młoda, do Młodego: Ojcostwa mi się zachciało! Tuwim... niewiem czy juz byl) Odpowiedz Link
kendo Re: **wiosna** 01.04.05, 18:19 Dotknę Ciebie najgłębiej Skrzydła Dla A. Czułość twoją przytulę drżeniem sarny i oczu blask wyłuskam, aby najciszej mówić słowa, które zrodzone tylko przez nas, będą kołować nad głowami jak ptaki. Cały świat jest chory na pożądanie, dlatego muszę słońcem rzeźbić twoje piersi, kroplami rosy Twoje usta. Muszę nauczyć się słów Twojego ciała Aby dotknąć Ciebie najgłębiej. Tak, żeby nie zetrzeć puszku Twoich skrzydeł, Motylku. Wieslaw Ciesielski Odpowiedz Link
kendo Re: pragnienia....... 28.01.06, 10:16 Łąki rumiane I dano nam być w żywopłotach gęstwinie pieścić słowem przymknięte usta i nagość kory ukryć przed chłodem wbić żywe pędy by się zatracić Rozchylić zieleń co niemal w chmury przygarnąć płomień już zapalony jakbym syczące widział opary jakbym dotykał fanfary, chóru teraz odpocząć w chabrowych łąkach czystą zielenią kusić owady sennością duszy ukryć rumiane maki życzliwe tak mi oddane znalezione w necie. Odpowiedz Link