aniouek1 14.01.05, 13:18 Nie może cię nie być. Zasiedziałeś się Panie Czwartku zbyt długo w starym roku. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=10059421 Trzeba przyznać, że lat nie ubywa nikomu... nawet CZWARTKOM Ludkowie! samych dobrych czwartków w nowym 2005 roku! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk Re: CZWARTEK ZIMY'2005 14.01.05, 13:24 no to chyba najlepsz czwartek w tym roku, bo aniouek przyleciał na forum ) witam cię, dobry duszku i zostań już z nami, bo bez ciebie jakoś zimno i pusto tutaj się zrobiło zupełnie zakurzyły się wszystkie szufladki... buziaczki ) Odpowiedz Link
aniouek1 dzieńdoberek Ludkowie mili :) 20.01.05, 10:44 patrzcie co się dzieje...przypomnienie dniom tygodnia ze ich miejsce w zimie, przywołało panią Zimę i jest zimno i biało, a wiec dokładnie tak, jak zimą ma być i już! Zapraszam na herbatkę imbirową ...pychotka i skuteczna na rozgrzewkę Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek Ludkowie mili :) 20.01.05, 13:36 witam cieplutko ) u mnie za oknem snieżek - bielusieńko, czysciutko... cicho i płatki tańczą za oknem... Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Ludkowie mili :) 20.01.05, 17:44 o! a u mnie nie ma sniegu((((((((((((( buuuuuuuuuuuuu rano byl,stopnial teraz z deszczem do domu wracalam( niemniej milego wieczoru zycze) ciemno za okienkiem, tylko wiatr galazkami trzepie deszczyk szyby plucze po Orkanie. Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 27.01.05, 09:40 zima do mnie przyszła, psotnica, szkoda, że nie było jej wcześniej, bo prawie cały styczeń było jakoś smutno... pozdrawiam i miluśkiego dnia życzę ) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 27.01.05, 19:33 u nas sie jeszcze trzyma i sie ciesze z tego) **milego wieczoru. Odpowiedz Link
megxx Re: witam :)) ciężko sie po śniegu chodzi 27.01.05, 21:11 A już najgorzej jak sie spieszę do pracy No i po co mi ten śnieg- do górali, a kysz...oni na tym chociaż zarobią Mróz nie jest wielki, ale sypie i sypie, no i słoneczko schowane Byle do wiosny! Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 03.02.05, 09:59 choc pochmurny poranek ale jakos mozna zniesc dzisiejszy dzionek czwartek paczkowy i chrustowy, zycze umiaru w delektowaniu sie pysznosciami))))))) ** milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: TŁUSTY CZWARTEK :) 03.02.05, 22:16 aniouek1 napisała: > pieczecie same te pyszności? w tym roku tez nic nie upieklam(((((((((( przespalam prawie dzionek( Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 03.02.05, 22:15 kasikk napisała: > a ja - słodkiego dnia ) > na przekór kendusiowi jak co roku kasikku.... bez umiaru paczuchami sie lakomczucho objadasz) Odpowiedz Link
megxx Re: witam :)) 03.02.05, 23:57 Tylko w tłusty czwartek jem pączki(liczba mnoga), innym wyjatkiem są pączki od mojej teściowej-dobrze, że bardzo rzadko przyjeżdża(i smaży bo namawiamy ja do tego, o zgrozo dla kragłości mych). No i za chwilę koniec dnia, zaczekam i przywitam nowy dzień, bo byście myślały, że mnie niema. a ja tylko na późno wieczorne zycie się przestawiłam, wcześnie to zakręcona jestem działaniami innymi, a wiem, że jak tu wejdę to ciężko wyjść Odpowiedz Link
kasikk Re: CZWARTEK ZIMY'2005 10.02.05, 13:04 witam słonecznie z czwartkiem w tle ) i umykam, życząc miłego dnia aniouku, a ciebie znowu niet ( Odpowiedz Link
kendo Re: CZWARTEK ZIMY'2005 10.02.05, 20:43 oj! prawie bym zapomniala szufladune przewietrzyc... lalo u nas caly niemal dzien, jest wiosennie.... **milego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk witam... 17.02.05, 17:59 tak przewijamy i przewijamy te dni i co?? i nic, nawet aniouki juz stąd odleciały ( smutno mi się zrobiło... Odpowiedz Link
kendo Re: witam... 17.02.05, 19:08 kasikk napisała: > tak przewijamy i przewijamy te dni i co?? > i nic, nawet aniouki juz stąd odleciały ( > > smutno mi się zrobiło... jestem tego samego zdania( Odpowiedz Link
kasikk Re: CZWARTEK ZIMY'2005 24.02.05, 10:07 witam, witam ) jakoś szaro-buro, jak wczoraj zupełnie... Odpowiedz Link
kendo Re: CZWARTEK ZIMY'2005 24.02.05, 12:59 podpisuje liste obecnosci))))))))))))) strasznosci mamy na drogach po nocym mrozie i wczorajszych opadach sniegu obecnie ciapcia..buty przemoczylam na spacerze( **milego dnia zycze. Odpowiedz Link
mir-elka dzień dobry... 03.03.05, 08:26 mili Szufludkowie, czas działa na naszą korzyść, choc jeszcze zimno i biało, to ona, wiosna, juz do nas idzie, widać ją w długości dnia i słychac w trelach ptasich... Miłego dnia Wam życzę Odpowiedz Link
megxx Re: dzień dobry... 03.03.05, 08:48 Też słyszałam, że wiosna nadchodzi. Też czekam na nią z utęsknieniem. Każdego dnia bliżej! P.S. A ktoś powiedział, że od razu będzie lato Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry... 03.03.05, 10:47 witam dziewczyny ) no nareszcie i u nas slonce zawitalo ponownie, ale kiedy te tony sniegu znikna?? w kazdym badz razie widno jest do po osiemnastej, wiosna zbliza sie wielkimi krokami. moje zonkile w domu juz zakwitly i mam namiastke wiosny na parapecie okna) **milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: dzień dobry... 03.03.05, 17:44 oj, Kenduś, zazdroszczę słonecznych żonkili... moje, jak bym miała, pożarłyby pewnie kociska ) też juz chcę wiosny nie mogę się jej doczekać, zupełnie, jak nie ja ) Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry... 03.03.05, 18:33 sa to ogrodowe zonkile,kupilam w tamtym roku na wielkanoc, pozniej osdtawilam z garaz,i tera niedawno, zbieraca posztormowe galazki z ziemi ,zobaczylam, ze maja juz listeczki, wnioslam do domu i o dziwo zakwitly.... wystawie je znow do ogrodu,przesadzajac w doniczki inne i beda czekac do nastepnego roku) Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry... 10.03.05, 11:16 hej! hej!! odwilzowo/pochmurnie, niemniej jakos sie zdopingowalam by "ogarnac juz chatke" zaraz spacerek z psiunem pozniej obiadek pozniej zasiade z ksiazeczka i bedzie juz wieczor) **milego dnia. Odpowiedz Link
megxx Dobry wieczór 10.03.05, 19:46 U nas zima trwa, a nawet dosypuje śniegu. W nocy było -10!!, a teraz już-5. Zadymiało , co chwilę nowym śniegiem. Za jakie przewinienie taka kara. Efekt cieplarniany-nie widzę Pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: Dobry wieczór 10.03.05, 20:29 hiiiiiiiiiiii..megxx mysli,ze to za grzechy zima trzyma nas w objeciach.... ja sie jak na razie ciesze tym, choc juz nie tak bardzo jak na poczatku) Odpowiedz Link
aniouek1 czary jakieś czy cósik nie chce mnie 10.03.05, 21:59 z pisowaniem na forum wpuścić. Jak Wy to robicie, że wchodzicie????? Ufff... może mi sie wreszcie uda Odpowiedz Link
aniouek1 hura!!!!!!!!! udało mi się! 10.03.05, 22:01 ...może wreszcie i liścik mi sie uda wysłać? Już chyba mi go coś 5-ć razy zjadało, może tym razem mu się uda do adresata dotrzeć? 3-mcie kciuki Szufludki Odpowiedz Link
megxx Re: CZWARTEK ZIMY'2005 coraz cieplej 17.03.05, 00:01 Witam, mam nadzieję, że to już prawdziwa wiosna zagląda do nas. Pozdrawiam Ludki moje kochane. Odpowiedz Link
kendo Re: CZWARTEK ZIMY'2005 coraz cieplej 17.03.05, 10:26 prawda,prawda..... wiosna wielkimi krokami sie skrada, sniegu niemal juz niema. a od poniedzialku zapowiadaja prawdziwe ocieplenie. **milego dnia. Odpowiedz Link
megxx Re: CZWARTEK ZIMY'2005 coraz cieplej 17.03.05, 16:12 U nas jest ciepło, śnieg znika, deszczyk pokropił. Słoneczko wygląda, może wreszcie zaczniemy ładować się energią. Odpowiedz Link
kendo Re: CZWARTEK ZIMY'2005 coraz cieplej 17.03.05, 19:46 to prawda.... ciepelko jest,jutro juz sniegu nic nie bedzie) nareszczcie idzie Pani Wiosna) Odpowiedz Link