mala20033 Re: Sota..i znowu jesien.. 25.09.05, 00:00 A miala byc sobota..."bo" mi zjadlo!!!Rety!!! Odpowiedz Link
majenka3 Re: Sota..i znowu jesien.. 01.10.05, 10:36 Rzeczywiście ..jesien chyba.."chyba na pewno" Miłej jesiennej soboty, niech bedzie bardziej sobotnio niż jesiennie (tutaj szaro-bure odcienie nieba miejmy w "srodku" słoneczne czerwienie, żółte płatki kwiatowe i fioletowe też Odpowiedz Link
mala20033 Re: Sota..i znowu jesien.. 01.10.05, 17:44 Szaro..ide do ogroda popracowac zdziebko..Milej Soboty Wsiem..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Sota..i znowu jesien.. 01.10.05, 19:49 witajcie sobotnio dziewczyny, u mnie pada/wietrznie/juz ciemno brrrrrrrrr juz jesienna aura. milego poranka/dnia/wieczoru Odpowiedz Link
majenka3 Re: Sota..i znowu jesien.. 08.10.05, 20:55 Mam ochote powiedzieć, ze jest słoneczny wieczór..bo jest..niesamowity.. Atramentowo wieczornie, więc nie widac, ze drzewom niektórym się "coś" porobilo i sa "nie do końca zielone"... a skoro tego nie widac, łatwo sobie wyobrazić, ze to lato..tylko ten delikatny jesienny zapach..trudny do zdefiniowania, ale obecny...sympatyczny.. Uśmiechów sobotnich i letnich Aż się nie chciało wracać do domu. hmm moze na do widzenia pojawiła się odrobina chłodnawej wilgoci..jesiennej Odpowiedz Link
megxx Re: Sobota..i znowu jesien.. 08.10.05, 22:12 I dlaczego już to się kończy? Już słotę zapowiadają. Cieszmy się pieknymi chwilami, nie ważne, że ulotne. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Sobota..i znowu jesien.. 09.10.05, 00:27 Mokre liscie zalegaja podjazd.Chlodniej.Skonczylam cudna ksiazke."Pod zaba" Tibora Fishera.Milosc Wegra do pieknej Polki.Rok 1965ty...Dobrej Nocy Odpowiedz Link
majenka3 Re: Sobota..i znowu jesien.. 15.10.05, 07:56 Zimny sobotni poranek, ale niebo obiecujace..paleta na której dzisiejszo- dniowy "malarz" zostawił połacie szaro-różowe i niebieskie też i te niebieskie chcą sobie zdobyc więcej przestrzeni życiowej...trzymam za nie kciuki Pogodnego dnia sobotniego Odpowiedz Link
kendo Re: Sobota..i znowu jesien.. 15.10.05, 10:02 niooooooooooo...majenko,jakbys byla tu u mnie pod tym samym niebem) piekny byl wschod slonca i zapowiada sie chlodny ,niemniej sloneczny dzionek zycze ciepelka w serduchach i pieknego dnia. Odpowiedz Link
megxx U mnie też świeci:) 15.10.05, 10:12 Póki co.. Mam nadzieję, że tak zostanie, ja wybieram się na mały (trochę oficjalny) wypad.Więc taka pogoda jest na miejscu Miłego weekendu! Odpowiedz Link
kendo Re: U mnie też świeci:) 15.10.05, 16:12 milego oficjanego bycia megxx) moj upior jednak niemal wysech na dworze i jak slicznie pachnie jesienia) Odpowiedz Link
mir-elka Re: Sota..i znowu jesien.. 22.10.05, 14:32 ale jaka piękna... moze dlatego w Szufladkach tylko echo gra? Odpowiedz Link
kendo Re: Sota..i znowu jesien.. 29.10.05, 16:41 doprawdy az dziw bierze,ze tak cudnie.... ide sobie i przyjde wtdy kiedy przyjde) pozdrawiam i sciskam do potem) Odpowiedz Link
aniouek1 sobotni wieczór 19.11.05, 19:45 Pani Zima podkrada dni Pani Jesieni i swiat sie zabielił śniegiem i...chyba Pani Jesień nie bezie już walczyła z Panią Zimą o te skradzione dni.. Mamy Zimę i zimno za oknem... Oby tylko za oknem zimno było... Ciepełka serduszkowego Szufludkowie Wam życzę i ...sobie też Odpowiedz Link
kasikk Re: sobotni wieczór 19.11.05, 21:26 witaj aniouku - u mnie jakoś zima tylko rankiem się pojawiła a teraz wróciła jesień zimno, ale sniegu nie ma pozdrawiam cieplutko ) Odpowiedz Link
kendo Re: sobotni dzien na bialo:-)))))))))))))))))))))) 26.11.05, 13:26 zostawilam Zime w kraju, a dzis tu zawitala okrywajac pierzynka wszystko w kolo, szkoda,ze sloneczko jednak robi po swojemu -jesiennemu pozadek jest pieknie i pachnie juz zima. milego dnia wsrod ciepla ze wszystkich stron. Odpowiedz Link
mir-elka Re: Sota..i znowu jesien.. 03.12.05, 09:36 mglista, prawdziwie jesienna, zniknęły resztki śniegu... jeszcze tylko trzy soboty(?) i będzie zima. Przynajmniej na pewno będzie kalendarzowa A po zimie wiosna... Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, sobotnio, cieplutko i słonecznie wbrew temu, co jest Odpowiedz Link
kendo Re: Sota..i znowu jesien.. 03.12.05, 10:42 witaj mir-elko tesknota za wiosna czy zima?? niedlugo swieta i nadzieja na piekna zime, bedziesz miala co w objektyw "lowic" i nam pokazywac, zawsze z wielka radoscia ogladam Twe zdjecie,sa super. milego dzionka Szufladuniom Wszystkim. Odpowiedz Link
mir-elka tak naprawdę... 03.12.05, 11:06 to chyba tęsknota za tym, czego jeszcze nie było Ale wolę ciepłe pory roku od tych zimnych. Zima, taka prawdziwa, jest piękna, dopóki biała, skrząca i lśniąca, nie ma nic gorszego, niż poszarzałe resztki brudnego śniegu i ten ciągły mrok nic to, na razie jest nadzieja miłego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: tak naprawdę... 10.12.05, 12:59 coraz blizej do swiat i sylwestra, sniegu niet,ale za to mrozi ,zeby jeszcze sloneczko trosze promyczkow pokazalo,byloby swietnie. cieplego pieknego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: Sota..i znowu jesien.. 17.12.05, 10:25 witam cieplutko, zimowo ) no i czas chyba inną sobotę znaleźć, bo teraz do jesieni nijak ma się to, co widzę za oknem bielutko jest ) i wietrzysko duje Odpowiedz Link
aniouek1 ale na inną sobotę jeszcze nie pora! 17.12.05, 10:29 tylko jak to wytłumaczyć temu co rozrabia za oknem? Ot...wciska się pani Zima i chyba nie będzie już chciała się zatrzymać, a co dopiero wycofać do poczekalni Dobrego, milusiego dnia Kasiczku Odpowiedz Link
kasikk Re: ale na inną sobotę jeszcze nie pora! 17.12.05, 10:33 jak to nie pora? za tydzień święta, a tu nie pora? święta zimowe powinny być, ż białą kołderką, a nie brudasy, jak w zeszłym roku... Odpowiedz Link
aniouek1 Kasiczku....nie nerwujsie ;) 17.12.05, 10:37 pora objęcia panowania nad Ziemią przez panią Zimę - jak by nie liczyć i nie patrzyć - wypada przed Świętami. O! i już! I mnie się tylko o to rozchodzi, coby przyszła jak należy. A co do kołderki.... spokojniutko... jeśli zechce to w jedną nockę może Ziemie okryć kołderką (a nawet pierzynką) grubiutką Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasiczku....nie nerwujsie ;) 17.12.05, 10:40 ja po prostu ma juz dość tej szarugi... jakos depresyjnie na mnie działa... Odpowiedz Link
aniouek1 aaaaa...widzisz ją jeszcze? 17.12.05, 10:45 o szarugę pytam, bo u mnie...świat popudrowany już wokół i całkiem jest biało, a skojarzenia miam cukrowo-ciasteczkowe... Dziwnowate? może i dziwnowate, ale jakie smaczne! Odpowiedz Link
kasikk Re: aaaaa...widzisz ją jeszcze? 17.12.05, 10:50 jest biało, ale boję się, że rozpuści się wszystko i będzie chlapa... Odpowiedz Link
aniouek1 lubisz tak....bojać się na zapas? 17.12.05, 11:13 Lepiej nie zapraszaj takich myśli rozpuszczających bo usłyszą i tak się może skończyć, że się rozpuści. Ciesz, się, że jest biało i czyściutko i...nawet tym, że jest zimno, bo zimno jest okrutnie dzisiaj...a może to tylko mnie tak telepie jakby przeniesieniem dujanie zza okna? Odpowiedz Link
kasikk Re: lubisz tak....bojać się na zapas? 17.12.05, 11:20 że jest zimno, nie mogę się cieszyć skrzacik nie pospaceruje w taki razie... a on powinien co dzień Odpowiedz Link
aniouek1 Kasikk!!!!!!!! jak Tobie dogodzić? 17.12.05, 11:38 nie ma Zimy - żle i jak jest to też niedobrze. Opatul skrzacika i siebie też i nie pozwól żadnemu zimnu odebrać sobie i skrzacikowi spacerkowania. Ono się Wam należy O! i już! Odpowiedz Link
aniouek1 a ja wiem, że nie ZAmalutki, tylko Ci sie zdaje ;) 17.12.05, 12:19 Zapewniam Cie, że dobrze znam...skrzacików upodobanie do spacerków (i nie tylko). Znam też, że nie straszne im zimno kiedy w nózie, łapki, pupcię i główkę cieplunio. Buźkę może nawet mrozik zaróżowić. NIC TO! To na zdrowie hartowanie takie tylko wychodzi. Odpowiedz Link
kasikk Re: a ja wiem, że nie ZAmalutki, tylko Ci sie zda 17.12.05, 12:53 jednak skrzacik ZAmalutki, nawet na zimno się nie poskarży tylko chorować będzie i płakać... ( eh... z malutkim skrzacikami tak jest... Odpowiedz Link
kendo Re: a ja wiem, że nie ZAmalutki, tylko Ci sie zda 17.12.05, 13:14 kasikku, zdziebko musiasz juz zaczac skrzacika chrtowac ) Odpowiedz Link
kasikk Re: a ja wiem, że nie ZAmalutki, tylko Ci sie zda 17.12.05, 15:53 zdziebko tak, ale z grubej rury nie można eh... nie mozna, jak jest -5 i więciej, jak wiatr wielki wieje, jak zgniło na dworzu... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk!!!!!!!! jak Tobie dogodzić? 17.12.05, 12:14 pieknie,pieknie za oknem... zycze Wam mysch pieknosci... musze juz zmykac ...ale wroce po spacerku...biedne me psidlo) cieplego dnia. Odpowiedz Link
aniouek1 ciepłego w serduszku i przy kominku 17.12.05, 12:21 a za oknem niech będzie tak jak ma być o takowej roku porze. Miłego spacerkowania Kendo Odpowiedz Link
aniouek1 tajojkiiii!!!!!! zmykam 17.12.05, 12:44 okrutnie się zasiedziałam w Szuflandii dzisiaj...no ale...dobrze mi tu z Wami. Odpowiedz Link
kendo Re: tajojkiiii!!!!!! zmykam 17.12.05, 12:49 psiun tez opozniony spacerek otrzymal,przez me zasiedzenie) ech...ale jak sdad odejsc...kiedy tyle ciepla wszedzie) czas pomyslec o jakiejs pracce domowej...moze sie za cos chwyce) miejcie Szufladunie udany dzionek. Odpowiedz Link
majenka3 Re: tajojkiiii!!!!!! zmykam 17.12.05, 15:39 tez dzisiaj spacerowałam zimowo z pieskiem..wiatr nas, tj mnie głównie wywiał bardzo mroźnie. Przyjemne to. Miłej soboty Odpowiedz Link
kasikk Re: tajojkiiii!!!!!! zmykam 17.12.05, 15:57 wiatr się zmniejszył i skrzacik wyspacerowany ) Odpowiedz Link
kendo Re: tajojkiiii!!!!!! zmykam 17.12.05, 16:51 kasikk napisała: > wiatr się zmniejszył i skrzacik wyspacerowany ) o...to dzionek zaliczony przez skrzacika) moje dziecie balo sie wieczornych spacerow cieplego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: tajojkiiii!!!!!! zmykam 17.12.05, 16:50 majenka3 napisała: > tez dzisiaj spacerowałam zimowo z pieskiem..wiatr nas, tj mnie głównie > wywiał bardzo mroźnie. Przyjemne to. Miłej soboty witaj majenko przesliczny spacer odbylas.... zycze wiecej podobnych spacerkow,ale badz juz cieplej ubrana. milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Sota..i znowu jesien.. 23.09.06, 12:23 piekny pierwszy dzien jesienny, oby trwal jak najdluzej i cieszyl nas swymi barwami/zapachem.... milych dni jesiennych. Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 27.03.07, 22:25 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link