basia553 19.09.05, 10:37 czy kros z Was korzysta z uslug tej firmy i jakie macie doswiadczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalkos Re: ARCOR 19.09.05, 16:36 korzystam na telefon stacjonarny w domu. jest niby taniej ale w moim przypadku - zmiany adresu i nr telefonu - mialem spore problemy z ponowna aktywacja ustalonej taryfy. w zwiazku z tym placilem kilka miesiecy oplaty stalej za rzecz, z ktorej korzystac nie moglem. arcor zwalal wine na telecom a telecom na arcor. placilem ja. takze moze byc roznie Odpowiedz Link
basia553 Re: ARCOR 19.09.05, 18:51 no to masz faktycznie pecha. Znajomy mial takie cos z freenet. Mnie arcor sam wypowiedzial w telekomie i telekom tez zaraz potwierdzil. Zmienilam wszystko. znaczy sie i tel i internet. Bede placila dokladnie polowe tego, co placilam w telekomie. Co mi sie podoba to fakt, ze za jedne 5 euro moglam zatrzymac moje dotychczasowe nr telefonu! Ale tez nie zmienilam adresu, jak Ty, wiec to moze dlatego latwiej poszlo? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marilicia Re: ARCOR 20.09.05, 20:38 W Arcor nie jest mozliwe korzystanie z call-by-call. Wszystkie rozmowy musisz prowadzic przez Arcor. Mozesz co prawda wybrac trzy kraje do ktorych bedziesz telefonowac po nizszej cenie, ale to i tak drogo, bo np. za rozmowy do Polski bedziesz placic 4,1ct/min a z call-by-call aktualnie zadzwonisz za 1,9ct/min. Ale fakt, zaoszczedzisz na abonamencie. pozdrawiam Odpowiedz Link
angelikaml Re: ARCOR 20.09.05, 21:52 witam mam takie pytanko, czy jezeli chce miec freenet potrzebuje do tego miec abonament tel z telecom? bo w tym momencie nie mam zandego stacjonarnego tel w domu. A szczerze nie wiem jak to jest z tym freenet. dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link
basia553 Re: ARCOR 21.09.05, 01:07 a dlaczego nie chcesz isc do Arcor? Sa teraz najlepsi. A telefon zawsze mozna bylo sobie samemu kupowac. Odpowiedz Link
s.z-n Re 21.09.05, 08:24 hmmm ja za chyba 49 euro mam abonament ,stale lacze ,mozliwsoc pobierania plikow bez konca plus 10 euro na wykorzystanie w rozmowach i mam 3 numery tel. teraz jest jakas nowosc , cos slyszalam ,ze zamiast 10 euro mozna za darmo dzwonic po calych Niemczech. Odpowiedz Link
ochmis ja korzystam 21.09.05, 01:29 z usług www.ish.de. Stałe łącze z internetem plus telefon stacjonarny już od 24,99. Nie można korzystać z tanich połączeń do Polski, ale za to mam skype i gg. Odpowiedz Link
ochmis zatrzymać dotychczasowe 21.09.05, 01:31 nr telefonu to żadna łaska, i to bez dodatkowych opłat! Odpowiedz Link
basia553 Re: ARCOR 21.09.05, 08:30 ja mam jak szn. i jeszcze to, ze z innymi arcorowcami rozmawiam za darmo. Do Polski dzwonie z Sipgate. Odpowiedz Link
maya2006 Re: ARCOR 21.09.05, 13:09 chyba sie oplaca jak masz wiecej znajomych, ktorzy sa w arcor. ja zrezygnowalam, bo znalazlam tansza opcje z hansenet czyli alice. najlpiej zrobic porownanie: www.billig-tarife.de Odpowiedz Link