aniouek1 Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 05.04.03, 01:32 Zapraszam do SZUFLADY na torcik i szampana, z okazji świętowania krągłego post-owania, zdarzy się to w sobotę jak mówią wszystkie znaki, wstąp więc, i zostań z nami Pozdrawiam ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
marucha1 Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 05.04.03, 09:58 aniouek1 napisała: > Zapraszam do SZUFLADY > na torcik i szampana, > z okazji świętowania > krągłego post-owania, > zdarzy się to w sobotę > jak mówią wszystkie znaki, > wstąp więc, i zostań z nami > > Pozdrawiam > > )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ) Witam serdecznie Aniouka gospodarza i wszystkie duszki szufladkowe. Juz mi jest lepiej wiec moge byc z Wami z czego bardzo sie ciesze. Wczoraj umieralem.Szampanka nie odmowie z torcikiem poczekam do jutra. Duzo usmiechow na nowy dzien)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nict1 Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 05.04.03, 10:38 marucha1 napisał: > Witam serdecznie Aniouka gospodarza i wszystkie duszki szufladkowe. > Juz mi jest lepiej wiec moge byc z Wami z czego bardzo sie ciesze. > Wczoraj umieralem.Szampanka nie odmowie z torcikiem poczekam do jutra. > Duzo usmiechow na nowy dzien)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Witaj Marucha Co Ty o umieraniu opowiadasz? Tortu nie chcesz? Wypij ze mna kawe Pozdrawiam Odpowiedz Link
marucha1 Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 05.04.03, 10:43 nict1 napisał: > marucha1 napisał: > > > Witam serdecznie Aniouka gospodarza i wszystkie duszki szufladkowe. > > Juz mi jest lepiej wiec moge byc z Wami z czego bardzo sie ciesze. > > Wczoraj umieralem.Szampanka nie odmowie z torcikiem poczekam do jutra. > > Duzo usmiechow na nowy dzien)))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Witaj Marucha > Co Ty o umieraniu opowiadasz? > Tortu nie chcesz? Wypij ze mna kawe > > Pozdrawiam Witam Cie Nict.Milo Cie widziec.Kawke chetnie wypije w tak milym towarzystwie.Umieralem bo mialem jakies dziwne chorobsko.Glowa mi chciala peknac,brzuch mnie bolal i do tego bylo mi niedobrze.Mowia,ze to jakas dziwna grypa.Chyba nie bo juz mi przeszlo.I bardzo dobrze) Odpowiedz Link
nict1 Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 05.04.03, 10:50 marucha1 napisał: > Witam Cie Nict.Milo Cie widziec.Kawke chetnie wypije w tak milym > towarzystwie.Umieralem bo mialem jakies dziwne chorobsko.Glowa mi chciala > peknac,brzuch mnie bolal i do tego bylo mi niedobrze.Mowia,ze to jakas dziwna > grypa.Chyba nie bo juz mi przeszlo.I bardzo dobrze) i bardzo dobrze ze przeszlo Też cos takiego kiedyś mialem, nawet nie chce pamietac. Troche poczytalem i widze ze tu ruch ostatnio spory. Wczoraj tylko taka cisza jak makiem zasial. Aniouek sam dyzur pelnil hehehe Myslałem że szuflada już w "Kulturze" ale widze ze na starym miejscu Odpowiedz Link
marucha1 Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 05.04.03, 10:58 Wieczorami jest dosc mala frekfencja.Szkoda,ze nie mozesz byc wieczorkiem.Aniouek chcial przeniesc szufladke do "kultury" ale jakos chwilowo zrezygnowal. Odpowiedz Link
nict1 Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 05.04.03, 12:16 Przepraszam Marucha, ale sprzet mi sie wysypal i dlatego zniknalem bez pozegnania. marucha1 napisał: > Wieczorami jest dosc mala frekfencja.Szkoda,ze nie mozesz byc wieczorkiem. Frekwencja niby mala a jakos szybko poszedl ten 1000 postów. Mnie tez przykro, ze nie moge wieczorami. Moze za jakis czas bedzie lepiej. U mnie to dosc wszystko skomplikowane. > Aniouek chcial przeniesc szufladke do "kultury" ale jakos > chwilowo zrezygnowal. Wymieniamy @ z Aniolkiem i stad wiem o zamiarze. Sam nie wiem gdzie jest lepiej w "Towarzyskich" groch z kapustą. "Kultura" moze niektorych odstraszać. Ci którzy znają szufladę to chyba by nie odeszli, a z nowymi tak tu, jak i tam moze być różnie. Niestey, ale ja musze juz odejść od "gościnnego" kompa. Pozdrawiam p.s. jeszcze raz przepraszam, ze poprzednio tak zniknalem i prosze pozdrów wszystkich przy szampanie i torcie - jedz i pij za dwóch Ja bede z Wami ale tylko duchem Odpowiedz Link
list_7 Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 05.04.03, 12:29 nict1 napisał: > Niestey, ale ja musze juz odejść od "gościnnego" kompa. Już się cieszyłam że wreszcie Kogoś żywego w szufladzie spotkam i masz. Poszedł sobie Ja tez mam ciagle jakies przeszkody. "List" to list )))))) Ciągle mnie gdzies pakują i ekspediuja Ale na torcika i szampanika czas mam. Nawet jak nikogo nie ma to swoją porcje smakuję i glośno czytam co w liście napisane: GRATULUJE ZBLIZAJACEGO SIE FINISZU NA 1000 ZYCZE BIEGU NA KOLEJNY WPISZCIE MNIE NA LISTE STARTOWĄ! list_7 )) Bawcie sie wesoło Odpowiedz Link
marucha1 Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 05.04.03, 12:46 Rozumiem Nict.Wyslalem Ci@.Do zobaczenia Odpowiedz Link
aniouek1 Re: trio było mogę do kwartetu? 05.04.03, 13:06 marucha1 napisał: > Nadajesz sens zyciu. Marucho...brak mi słow Mnie niestety checi do życia pozbawia moje łącze. Chciałam pogrozić słowkiem Twojej "prośbie" i mnie wyrzuciło. Nie wiem co to jest, ale nagle zaczynam wruwać po ekranie, a własciwie to wszystko zaczyna fruwać. Trzy razy musiałam komp restartowac żeby wreszcie ruszył z miejsca. Pamiętajcie ja nigdy nie odchodzę z własnej woli bez pożegnania Jak znikam to znaczy "przyczyny wyższe" a raczej prozaiczne hihihi p.s. Nict1 czy Ty mi aby czegoś wrednego nie podesłałeś? Odpowiedz Link
marucha1 Re: trio było mogę do kwartetu? 05.04.03, 13:09 Aniouku,Nict by tego napewno celowo nie zrobil.Ale sprawdz na wszelki wypadek jakims scanerem na wirusy.Wyslalem Ci @ portret Aniouka. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: trio było mogę do kwartetu? 05.04.03, 13:17 marucha1 napisał: > Aniouku,Nict by tego napewno celowo nie zrobil.Ale sprawdz na wszelki wypadek > jakims scanerem na wirusy. Wiem, że Nict by tego nie zrobił celowo, a nawet teraz mi bardzo głupio, bo nawet niecelowo Nictusiowi byłoby trudno coś takiego wysłać. Z tego co wiem wszystko sprawdza. Ja też mam ustawiony skaner na wejściu. Program przechodzi bez problemu, a jednak coś jest nie tak jak być powinno > Wyslalem Ci @ portret Aniouka. bardzo jestem ciekawa, ale boję się teraz ruszać z szuflady, żeby mi gdzieś nie uciekła Odpowiedz Link
kendo Re: trio było mogę do kwartetu? 05.04.03, 13:10 Witam Was przy sobocie. Torcikiem sie czestuje i szampanem,dobrze ,ze to tylko wirtualnie ,bo nie byloby inaczej obiadu hi,hi, Odpowiedz Link
marucha1 Re: trio było mogę do kwartetu? 05.04.03, 13:10 Czesc Kendo!Milo Cie widziec. Odpowiedz Link
aniouek1 witaj Promyczku :) 05.04.03, 13:20 kendo napisała: > Witam Was przy sobocie. na świętowanie to chyba wymarzony dzień > Torcikiem sie czestuje i szampanem,dobrze ,ze to tylko wirtualnie ,bo nie > byloby inaczej obiadu hi,hi, obiad obiadkiem, a torcik na deserek - czemu nie? Odpowiedz Link
aniouek1 mnie też przykro ze nie ma Nict-a.....:((( 05.04.03, 13:27 ale wyczuwam, że jest z nami duchem Nictus jak będzie mógł to na pewno włoży głowę do szuflady. Odpowiedz Link
aniouek1 witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 12.04.03, 16:46 wieczorową porą w składzie conajmniej trzyosobowym )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 WIELKA SOBOTA i... :) 19.04.03, 09:19 święcone Witam Wszystkich sobotnio Wszędzie już czyściutko i pachnąco, pachną ciasta,kiełbaski, szyneczki, kosze pęcznieją od "święconego", bazie, baranki, pisanki, kraszanki - ŚWIĘTA! Czym napełniacie kosze do "święcenia" i jak spędzacie Wielką Sobotę? Ja Wam też opowiem, ale trochę późnej, bo teraz muszę jeszcze... zapakować 60 bab Odpowiedz Link
mrouh zwykła sobota 26.04.03, 03:54 hoooohoooHooooohooohooohoooohooooooohoooohoohoooooooo , przyszłam was postraszyć w środku nocy, hihi, w końcu jestem tez duszkiem! Właśnie skończyłam pisać pracę, którą mam jutro, ooops-to już od dawna dziś- oddać. Brrr. Rano wstaję, więc zmykam choć na chwilkę do łóżka.Pa, dobranoc.Do przeczytania Odpowiedz Link
marucha1 Nowa majowa sobota 03.05.03, 10:49 A dzisiaj jest soboty i to pierwsza w tym maju.Powiem Wam moje kochane duszki szufladkowe po czym to poznaje.Po pierwsze to po dacie w kalendarzu.A nastepnie to jeszcz sa rozne dowody na to.Na przyklad moj sasiad z dolu znow wierci dziury przy pomocy udarowej wiertarki.On tak co sobota i niedziela tez.Pewnie w tygodniu zapracowany bidulek strasznie.Ja uwazam,ze na wiertarki policja powinna wydawac zezwolenia jak na bron.Dziewczyny,nigdy nie kupujcie swoim panom wiertarek w prezencie.To jest horror co taki domorosly majster z wiertarka zrobic moze.Jeszcze jednym dowodem,ze dzis sobota i to pierwsza w maju to zapachy grilowanego wszystkiego co sie tylko ugrilowac pozwoli.Ale najwazniejsze,ze jest szufladka gdzie cudnie pachnie Waszymi dobrymi serduszkami i nikt dziur nie wierci nawet w brzuchu.Pozdrawiam Was Anioueczku,Kendo,Mrouh,Nictus.Pozdrawiam specjalnie Ciebie Kajtek i wszystkich nie wymienionych a rownie mi bliskich. Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Nowa majowa sobota 03.05.03, 15:38 Jestem tu dzisiaj! Tak jak obiecałam, wpadłam choć na chwilkę! Mam za sobą niesamowite dni, tyle wrażeń! Chciałabym o wszystkim napisać, ale każda rzecz to osobna historia! Dłuuuga historia... Za oknem deszczyk, ale poprzednie dni były piękne! Bardzo Was całuję, ciągle o Was myślę, Wy też nie zapominajcie... Odpowiedz Link
kendo Re: Nowa majowa sobota 03.05.03, 17:01 I ja tez juz jestem, ale zjadlam obiadek i strasznie chce mi sie spac. Marucha.. oj Ty biedaku i sasiad niedal pospac, a wiertarke to moje slubne juz samo sobie kupilo, i ze mieszkamy w domu,to nam nikt nie boruje i my innym hi,hi, Wiem jak to jest w wolne soboty,gdy by sie przeciagalo dluzej w lozeczku a sasiad borujacy nam przeszkadza,mieszkalam kiedys w blokach to znam ten problem. ..Kajtek.. fajnie,ze owiedzilas szufladke, myslalam duzo o "tobie". U nas tez deszczyk popaduje falami bardzo ulewnymi,ale rano zdazylam z psiuna do domu,przed wielka ulewa. Pozdrawiam Wszystkich slonecznie ...... Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Nowa majowa sobota 04.05.03, 14:24 A ładnie to tak leniuchować w łóżeczku?)))) Ja się teraz zrobiłam straszny ranny ptaszek, jak pięknie wygląda świat, kiedy jeszcze wszyscy śpią)) W czwartek byłam na działeczce i cały czas spałam na świeżym powietrzu, Ten Jedyny nazwał mnie trutniem działkowym))) Odpowiedz Link
aniouek1 WITAJCIE :)))) 10.05.03, 10:24 Po nocno-burzowych szaleństwach, ranek obudził się śpiewami ptaków, wstał świeży, pachnący majem dzień. Parze kawe i spotykam się myślami z Wami. Dobrze, że jesteście. Dziekuję Wam, że jesteście. Odpowiedz Link
nict1 Re: WITAJCIE :)))) 10.05.03, 12:17 aniouek1 napisała: > Po nocno-burzowych szaleństwach, ranek obudził się śpiewami ptaków, wstał > świeży, pachnący majem dzień. > > Parze kawe i spotykam się myślami z Wami. > Dobrze, że jesteście. > Dziekuję Wam, że jesteście. > Aniouku dzieki za wymyslona kawe Zgadzam sie z Toba Aniouku: dobrze ze JESTESCIE Pozdrawiam z konca swiata i sieci p.s. Aniouku dzisiaj poczta gazetowa nie dziala Odpowiedz Link
kendo Re: WITAJCIE :)))) 10.05.03, 13:02 ..Mrouh.. Trzymam mocno kciuki, polamania olowkow,lub pieknej mowy,,,, Pojdzie ,jak z platka,,,,,Powodzenia,,,,Mrouh. PA;.. Odpowiedz Link
mrouh Re: WITAJCIE :)))) 10.05.03, 21:53 Kendo, dziękuję za trzymanie kciuków. Faktycznie poszło jak z płatka, a nawet jeszcze łatwiej... Jeden egzamin z głowy, jeszcze dwa w czerwcu. Ale nie mam zamiaru teraz o tym myśleć. Nie będę też z Wan\mi w chórze dziś śpiewać, bo głos mój jest w postaci szczątkowej dziś, gardło moje ma się delikatnie mówiąc źle i idę spać, po nafaszerowaniu się witaminami i aspiryną. To był dzień z przygodami ale już jutro wam powiem... Dobranoc. Odpowiedz Link
aniouek1 i znow przyszla sobota :))) 17.05.03, 07:28 słońcem rozpromieniona, odziana w zieleń, ozdobna w dmuchawce, ptactwo chórem ją przywitało, trele, fiufiu, cwirki radośnie przesyłajac z ziemi ku niebu, z nieba ku ziemi.. jest ślicznie Pozdrawiam Was i życze udanej soboty )))) Odpowiedz Link
nict1 Aniouku :) 17.05.03, 09:52 piszesz tak, ze chce sie tam byc gdzie Ty jestes aniouek1 napisała: > słońcem rozpromieniona, odziana w zieleń, ozdobna w dmuchawce, > ptactwo chórem ją przywitało, trele, fiufiu, cwirki radośnie przesyłajac > z ziemi ku niebu, z nieba ku ziemi.. > jest ślicznie > Pozdrawiam Was i życze udanej soboty )))) Pozdrawiam z serca i konca swiata p.s. po takim "dziendobry" musi byc udana Odpowiedz Link
aniouek1 dziendoberek ludkowie i duszki szufladowe :))))))) 24.05.03, 10:05 Wiecie jak na świecie cudnie? Zieleń złotem poprzetykana w ptasie trele ozdobiona cała włazi w ludzkie serca przez noski i oczęta uśmiechami wyłazi miłość przez ciepłe dotknięcia dłoni dobre myśli ubrane w słowa od człowieka do człowieka Życzę Wam jak najwięcej połapanych dotknięć, muśnięć, oczarowań, przyjaznych ciepłych myśli i słów, zwyczajnie niezwyczajnej ludzkiej życzliwości Odpowiedz Link
nict1 Re: dziendoberek ludkowie i duszki szufladowe :)) 24.05.03, 19:08 Aniouku, Ty tak piszesz, ze az sie z szuflady nie chce wylazic p.s. sprobuje zajrzec wieczorem, jak mi sie uda w gosci wprosic hehehe Odpowiedz Link
aniouek1 czas pozegnac sobote, ktora wlasnie odeszla 25.05.03, 00:15 nict1 napisał: > Aniouku, Ty tak piszesz, ze az sie z szuflady nie chce wylazic buuuu, a myslalam, ze odwrotnie > p.s. > sprobuje zajrzec wieczorem, jak mi sie uda w gosci wprosic hehehe zauwazylam, ze Ci sie udalo... tyle ze minelismy sie gdzies po drodze p.s. i jeszcze tu swiatelko <pstryk> Odpowiedz Link
kendo Re: czyzbym byla sama????? 31.05.03, 12:07 w upalna sobote skandynawska....???? a moze wolicie zostac na werandzie...???? ale najlepiej na lezaczku, kostunie wygrzewac Cieplutko ze sloneczkami witaminkowymi pozdrawiam.....kendo Odpowiedz Link
aniouek1 sobotę otworzył piątek, co potwierdzam 07.06.03, 01:28 bo przy tym byłam, a nawet to moja wina, bo sama piątkowe post-owanie przełamałam z sobotą Odpowiedz Link
aniouek1 witam solo sobotę, kawką z cynamonkiem :) 07.06.03, 06:37 świeżo parzona Ktoś się przyłączy? Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam solo sobotę, kawką z cynamonkiem :) 07.06.03, 09:19 Dzien dobry wszystkim ))))))) Ojeja juz druga kawa )))))))) Zycze wszystkim milego dnia i bede Wam dzis troszke pzryswiecac. Jednym ciut mniej drugim wiecej )))))) Mozecie sie mna opalac i kapac w jeziorkach ))))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: witam solo sobotę, kawką z cynamonkiem :) 07.06.03, 09:23 Opalanie przed śniadaniem? Najpierw może zjedz coś Slonko Odpowiedz Link
rzulw Re: O! i zrobilo sie 2800 :))) 07.06.03, 12:55 uuuu szykuje się jampressska jeszcze dwiesta i będzie orkiestra ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: O! i zrobilo sie 2800 :))) 07.06.03, 22:57 rzulw napisał: > uuuu szykuje się jampressska > jeszcze dwiesta > i będzie orkiestra ) > kiedyś może będzie i orkiestra hihihi )))) póki co, czekam solo na chór Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:16 po dłogo-krótkiej przerwie witam Listopisów))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:18 jtka napisała: > po dłogo-krótkiej przerwie witam Listopisów))))))) Witaj, witaj i może przysiądż gdzieś bo już się zazipałam latając za Tobą tu i tam Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:19 no to moge do Ciebie w gości zawitać)) choć to niby ja powinnam dzis gości przyjmować Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:25 jtka napisała: > no to moge do Ciebie w gości zawitać)) > choć to niby ja powinnam dzis gości przyjmować Rozgość się więc w szufladzie bo ona przecież NASZA "latająca szuflada poduchowa" hihihi Możesz przyjmować gości i tu, i tam Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:27 hihihihiihi... a to rozdwojeniem grozi))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:30 jtka napisała: > hihihihiihi... a to rozdwojeniem grozi))) > Mrouh się rozczwarza na dwoje, nam się może uda nie rozdwajać, a trzymać razem Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:34 a to ciekawie może wyglądac to rozdwojenie, rozczwarzenie czy co tylko jeszcze))))) może jakieś pomysły dzieki temu wyjdą))) całkiem nowe i piękne)) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:36 jtka napisała: > a to ciekawie może wyglądac to rozdwojenie, rozczwarzenie czy co tylko > jeszcze))))) > może jakieś pomysły dzieki temu wyjdą))) > całkiem nowe i piękne)) pękne duchy są lotne, to pomysły chyba też? Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:40 tak , na pewno są lotne)) zobacz jakie nowe pomysły się pojawiają i w szyfladzie i na poduchach))) zaskoczona byłam tymi pomysłąmi , ale upał robi swoje)) i nie ma co się dziwić)) Odpowiedz Link
mrouh Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:35 Dziś mi wyjątkowo nie grozi rozdwajanie się, bo próbuję się skupić... Tu linki w szufladzie, tam basen, tu gadki szatki na gg, tam rowerowe poszukiwania... I w końcu wylądowałam w sobocie... Ufff, ja sobie szybko muszę kupić rower do jeżdżenia po szufladzie. Żółty. . Z koszyczkiem na prowiant i napoje... Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:36 tylko jeździj powoli, bys kogoś nie rozjechała))))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:39 jtka napisała: > tylko jeździj powoli, bys kogoś nie rozjechała))))) a Ty uważaj na zakrętach żeby Cię wiatr nie zdmuchnął z tej latającej poduchy hihihi Odpowiedz Link
rzulw Re: sobotnie żegnanie 07.06.03, 23:42 Hejka miłych snów życzę ))... bo ja się spadam, więc przyszedłem się dygnąć do Was Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie żegnanie 07.06.03, 23:45 rzulw napisał: > Hejka > miłych snów życzę ))... bo ja się spadam, więc przyszedłem się dygnąć do > Was > Ty też latasz na podusi, że spadasz? Odpowiedz Link
mrouh Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:44 > jtka napisała: > > > tylko jeździj powoli, bys kogoś nie rozjechała))))) Jtka, masz rację. Chyba lepsza byłaby hulajnoga... Hulajnoga z dzwonkiem polifoniczym, na każdego będę dzwonić (zamiast trąbić) inaczej Wszystko co ma związek z hulaniem bardzo mi odpowiada. Hoola hop na przykład. Tylko... wiesz, rower dałoby sie zamienić (transformer) na rower wodny do basenu, a wodną hulajnogę to musiałabym na specjalne zamówienie sprowadzać z innej planety chyba... Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:48 hihihihi...a fakt rower wodny sie przyda)) ale na zwykłym rowerze też jest suuupeer jechać ... tak pod wiatr)))) Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:50 hihi.. ja tam przyzwyczajona do wiatru we włosach)))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:53 jtka napisała: > hihi.. ja tam przyzwyczajona do wiatru we włosach)))) to tak jak ja hihihi tylko pod włos nie lubię Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:58 hihihi.. zwłaszcza czesania)) a ja sie kiedyś uśmiałam , jak podczas jazdy na rowerze przez lasek muszkę połknęłam))) nie była smaczna na szczęście, i nie przerzuciłam sie na nie;- )))) Odpowiedz Link
mrouh Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:02 Trzebaby do niedzieli przeskoczyć. Ale ja to chyba do łóżeczka pzreskoczę... Kręćka dostałam od tego rowerowania i hulania... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:09 mrouh napisała: > Trzebaby do niedzieli przeskoczyć. Ale ja to chyba do > łóżeczka pzreskoczę... > Kręćka dostałam od tego rowerowania i hulania... to może Ci się skręci do łózia przez niedzielkę hihihi )))) Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:11 oj wcale sie nie dziwię)) ja też zmęczona i chętnie do łóżeczka wskoczę Odpowiedz Link
mrouh Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:11 jtka napisała: > oj wcale sie nie dziwię)) > ja też zmęczona > i chętnie do łóżeczka wskoczę > To może na trzy-czte-ry wszystkie trzy? Odpowiedz Link
mrouh Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:16 Skok na łóżko? Ja jestem gotowa. Biorę rozpęd, po drodze wpadnę jeszcze do wanny i na podusi wyląduję. O, przepraszam, ja nie mam podusi. Ale to już nawet nie zauważę, bo zasnę zanim dotknę łóka. Dooobranoc Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:11 jtka napisała: > hihihi.. zwłaszcza czesania)) > > a ja sie kiedyś uśmiałam , jak podczas jazdy na rowerze przez lasek muszkę > połknęłam))) nie była smaczna na szczęście, i nie przerzuciłam sie na nie;- > )))) na szczeście dla Ciebie czy muszek ? hihihi ))))))))) Odpowiedz Link
mrouh Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:58 Pomyślałam właśnie, że w sumie nie potrzebuję specjalnej hulajnogi wodnej, sama zmajstruję, ja lubię majstrować. Jak będę chciała po basenie pohulać, to przypnę snowboarda, a żem pół-Mrouh, pół-Żaba, co Nict wczoraj odkrył, to się będę swoją żabią połową z błoniastą stopą odpychać od wody. Dobra, zmieniam kierunek poszukiwań na hulajnogę. I snowboard. Poducha dobra rzecz, ale na poduszce trudniej zgubić co nieco, wbrew pozorom, a jakbym już zgubiła cudem to co nieco, co nie chce sie ode mnie odczepić, to mogłoby kogoś zabić, lecąc z wysokości. Odpowiedz Link
jtka Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:05 będziemy głosno krzyczeć i ostrzegać wszystkich)))))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:08 jtka napisała: > będziemy głosno krzyczeć i ostrzegać wszystkich)))))) żeby szczęki podwiązywali bo Mrouh poczuciem humorem miota bez opamiętania hihihi ))))) Odpowiedz Link
mrouh Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:10 Z poduchą zatem poczekam aż odzyskam lekkośc piórka z anielskiego skrzydła Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:18 mrouh napisała: > Z poduchą zatem poczekam aż odzyskam lekkośc piórka z > anielskiego skrzydła Mrouh, toż Cię wtedy wiatr porwie (((((((((( Odpowiedz Link
mrouh Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:21 aniouek1 napisała: > mrouh napisała: > > > Z poduchą zatem poczekam aż odzyskam lekkośc piórka z > > anielskiego skrzydła > > Mrouh, toż Cię wtedy wiatr porwie (((((((((( Aniouku, nie bój się to raczej w sferze życzeń niemożliwych, na szczęście Z szuflady nie wywieje mnie tak łatwo, bo ja głową przymocowana jestem solidnie! Odpowiedz Link
aniouek1 w sobocie żegnasz niedzielnie? 08.06.03, 00:32 mrouh napisała: > Już spam... > Dooo...bra...noc... Ty chyba o czymś już śnisz hihihi Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:25 mrouh napisała: > Aniouku, nie bój się to raczej w sferze życzeń niemożliwych, na szczęście masz rację, że na szczęście )) > Z szuflady nie wywieje mnie tak łatwo, bo ja głową przymocowana jestem > solidnie! a dodatkowo pozamykana od środka na cyfrowe zamki błyskawiczne i trzymana za co się tylko da, przez szufladowe duszki Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 08.06.03, 00:06 mrouh napisała: > Poducha dobra rzecz, ale na poduszce trudniej zgubić co > nieco, wbrew pozorom, a jakbym już zgubiła cudem to co > nieco, co nie chce sie ode mnie odczepić, to mogłoby > kogoś zabić, lecąc z wysokości. aż tak? hihihihi ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: sobotnie witanie:-) 07.06.03, 23:41 mrouh napisała: > Dziś mi wyjątkowo nie grozi rozdwajanie się, bo próbuję > się skupić... Tu linki w szufladzie, tam basen, tu gadki > szatki na gg, tam rowerowe poszukiwania... I w końcu > wylądowałam w sobocie... Ufff, ja sobie szybko muszę > kupić rower do jeżdżenia po szufladzie. Żółty. . > Z koszyczkiem na prowiant i napoje... lepiej poproś Rzulwia o żółtą latającą poduchę z kieszonką na prowiant Odpowiedz Link
aniouek1 witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 14.06.03, 00:04 i sekund kilka po północy życzę Wszystkim udanej soboty, a teraz - spokojnych snów Odpowiedz Link
kendo Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 14.06.03, 00:06 dolanczam sie do zyczen Anioueczka..... Pieknego weekendu ,,,,kendo Odpowiedz Link
aniouek1 hej! hej! nie śpijcie już! szkoda dnia na sen ;) 14.06.03, 10:20 obudźcie w sobie słońce, zastąpcie jawą sen Pozdrawiam Wszystkich słoneczno-sobotnio-serduszkowo )))) Odpowiedz Link
inamorata Re: hej! hej! nie śpijcie już! szkoda dnia na sen 14.06.03, 10:25 ooo Aniouek, jak milutko ))) wlasnie zajrzalam zeby sie przeciganc z lekka i kawka uraczyc Pozdrawiam goraco wszystkie spiocszki i niespioszki szufladkowe ina. Odpowiedz Link
aniouek1 przetańczmy dzień ze słońcem :) 14.06.03, 10:33 inamorata napisała: > wlasnie zajrzalam zeby sie przeciganc z lekka i kawka uraczyc mniam mniam co za aromat hihihi Odpowiedz Link
inamorata Re: przetańczmy dzień ze słońcem :) 14.06.03, 10:41 ...w rytm melodii wiatru wygrywanej liscmi drzew ) kawusia slonko jest cymanononowa tzn cymamonowa ups! znaczy cynamonowa )) smacznego i czestuj sie po poludniu jak slonko przygrzeje zapraszam na frappe Odpowiedz Link
aniouek1 Re: przetańczmy dzień ze słońcem :) 14.06.03, 10:52 inamorata napisała: > ...w rytm melodii wiatru wygrywanej liscmi drzew ) tęczowy zatańczmy poemat nowego dnia naszych serc > kawusia slonko jest cymanononowa tzn cymamonowa ups! znaczy cynamonowa )) słoneczny ancymonku też lubisz kawkę z cynamonkiem ? > smacznego i czestuj sie chlip, chlip, siorb, siorb, mniam, mniam <mlask> i <zachwytpodniebienia> ))) > po poludniu jak slonko przygrzeje zapraszam na frappe zaproszenie przyjęte )))) Miłego dnia Odpowiedz Link
inamorata Re: przetańczmy dzień ze słońcem :) 14.06.03, 11:12 aniouek1 napisała: > > > ...w rytm melodii wiatru wygrywanej liscmi drzew ) > tęczowy zatańczmy poemat nowego dnia naszych serc > uśmiechem wznośmy toast za chwile wzruszeń i roztargnień > słoneczny ancymonku też lubisz kawkę z cynamonkiem ? oj taaak kawusie kazda, z cynamonkiem, z ancymonkiem, z czekoladka z wnilia, goraca, mrozona, z lodami, z pianka i bez > > Miłego dnia Wzajemnie i zmykam do swoich mirobow i liczenia dziurek w serze tymczaskiem ina Odpowiedz Link
aniouek1 Re: przetańczmy dzień ze słońcem :) 14.06.03, 11:20 inamorata napisała: > aniouek1 napisała: > > > > > > ...w rytm melodii wiatru wygrywanej liscmi drzew ) > > tęczowy zatańczmy poemat nowego dnia naszych serc > > uśmiechem wznośmy toast za chwile wzruszeń i roztargnień Ino!!!!!!!!!! Piszemy szufladową piosenke ))))))))))))))) > > słoneczny ancymonku też lubisz kawkę z cynamonkiem ? > oj taaak kawusie kazda, z cynamonkiem, z ancymonkiem, z czekoladka z wnilia, > goraca, mrozona, z lodami, z pianka i bez to tak jak ja > > > > Miłego dnia > Wzajemnie i zmykam do swoich mirobow i liczenia dziurek w serze ja czego innego > tymczaskiem do później Odpowiedz Link
aniouek1 Listopisów piosenka na sobotę w szufladzie :) 14.06.03, 11:23 ja > przetańczmy dzień ze słońcem Ina > ...w rytm melodii wiatru wygrywanej liscmi drzew ) ja > tęczowy zatańczmy poemat nowego dnia naszych serc Ina > uśmiechem wznośmy toast za chwile wzruszeń i roztargnień Kto się przyłączy do pisanego śpiewania? Odpowiedz Link
kendo Re: Listopisów piosenka na sobotę w szufladzie :) 14.06.03, 11:55 Witajcie Dziewczatka i chlopce,,,, Przylanczam sie do Was ,potancze,wypije i zostane chwilke z Wami ale puki co , to wlasciwie przyszlam Wam przypomniec, ze Trzeba kciuki trzymac dzis za MROUH. Trzymajcie wiec razem ze mna,,,, Przyjemnego weekendu Wam Zycze,,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
inamorata Re: Listopisów piosenka na sobotę w szufladzie :) 14.06.03, 12:00 Witaj kendo, tez wlasnie przytuptalam na chwilke coby wesprzec Mrouh kciukami zacisnietymi w piastkach) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Listopisów piosenka na sobotę w szufladzie :) 14.06.03, 12:17 inamorata napisała: > tez wlasnie przytuptalam na chwilke coby wesprzec Mrouh kciukami zacisnietymi > w piastkach) za chwile trzeba będzie zacząć milczeć żeby Mrouh szeptaniem nie przeszkadzać w myśleniu i pisaniu Czy Wam też kciuki z piąstek wyłażą chociaż piszecie tylko dwoma najmniejszymi palcami? Ja muszę już lecieć, bo Jej piórko obiecałam podrzucić Odpowiedz Link
inamorata Re: Listopisów piosenka na sobotę w szufladzie :) 14.06.03, 12:45 to ja juz bede cichutko ani mrouh, mrouh...)) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Listopisów piosenka na sobotę w szufladzie :) 14.06.03, 15:56 inamorata napisała: > to ja juz bede cichutko > ani mrouh, mrouh...)) już napewno po egza-minie, wiec można rozmawiac, a nawet śpiewać hihihi Odpowiedz Link
mrouh Re: Listopisów piosenka na sobotę w szufladzie :) 14.06.03, 21:14 aniouek1 napisała: > inamorata napisała: > > > to ja juz bede cichutko > > ani mrouh, mrouh...)) > > już napewno po egza-minie, wiec można rozmawiac, a nawet śpiewać hihihi Można śpiewać, można! Wprawdzie nie wiem, jak mi poszło, bo to loteria, mam wrażenie ,że nie najgorzej, ale okaże się za tydzień przed następnym egzaminem. Ale i z samego faktu, że już jest PO się cieszę niesłychanie i dlatego można śpiewać. Aniouku, dziękuję za piórko i wszsytkim za trzymanie kciuków. Jak do tej pory faktycznie przynosicie mi szczęście i wychodzi mi wszystko mrouhcząco Głowa mi troche spuchła z tego pisania, więc pozwolicie, że pójdę spać? Jeszcze się wchlupne do basenu, żeby z siebie spłukać ten egzamin , a potem bujnę się na huśtawce wprost do snu Jutro czeka mnie walki z biurokracja ciąg dalszy, za to DECYDUJĄCE STARCIE,ostateczne- hihi I potem już będzie ok Dziękuję wszystkim za wsparcie duszkowe i życze Wam słodkich snów! PA Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Listopisów piosenka na sobotę w szufladzie :) 14.06.03, 12:07 kendo napisała: > Witajcie Dziewczatka i chlopce,,,, > > Przylanczam sie do Was ,potancze,wypije i zostane chwilke z Wami ale puki co , piszemu sobotnią piosenkę > to wlasciwie przyszlam Wam przypomniec,ze Trzeba kciuki trzymac dzis za MROUH. pamietamy i trzymamy > Trzymajcie wiec razem ze mna,,,, trzymam! nie widzisz? Odpowiedz Link
kendo Re: O! mrugnęło 3300 :) 14.06.03, 12:34 Anioueczk,widze,tylko cyferki liczy hi,hi, Gratuluje,,,,, Mam nadzieje,ze Mrouh obwiesci nam , jak przebiegal "egzaminek" Odpowiedz Link
aniouek1 Re: O! mrugnęło 3300 :) 14.06.03, 14:26 kendo napisała: > Anioueczk,widze,tylko cyferki liczy hi,hi, nie Kendo, to cyferki tak się bawią ze mną, i tak się same składają, że gdzie zaglądam to się zaokrąglają > Mam nadzieje,ze Mrouh obwiesci nam, jak przebiegal "egzaminek" wszystkie egzaminki Mrouh przebiegają mrouhcząco-śpiewająco, i tak sobie myśle, że to już taka uroda naszej Mrouh hihihi Odpowiedz Link
mala20033 Re: O! mrugnęło 3300 :) 14.06.03, 15:55 Podeklamuje Wam.. "Niebo zlote ci otworze, w ktorym ciszy biala nic jak ogromny dzwiekow orzech, ktory peknie aby zyc zielonymi listeczkami, spiewem jezior,zmierzchu graniem, az ukaze jadro mleczne ptasi swit..." Odpowiedz Link
aniouek1 Re: witam solo sobotę z nadzieją na chór :) 02.08.13, 23:16 ale niespodzianka! Odpowiedz Link