marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 15.05.09, 10:29 Piatek. Zycze wszystkim milego dnia i dobrego weekendu. Niech Wam slonko ladnie swieci.Moze macie cos w planach? Jakiegos grilla lub wycieczke? Niech sie Wam tez uda. A jak nic nie macie w planach i nie robicie nic od dzisiaj wieczora do jutra wieczor,to zycze Wam Szalom Szabat. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 29.05.09, 12:07 koniec tygodnia pracowego dla niektorych, wiec zycze szczesliwego powrotu do domciu i milych planow weekendowych. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) w czerwcu 05.06.09, 09:55 az trudno uwierzyc, pierwszy tydzien czerwca i tak wietrznie ,i zimno niemniej zycze ciepla w serduchu i milego weekendu. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) w czerwcu 12.06.09, 20:34 w dalszym ciagu zimno i deszczowo, dzis dzieciska konczyli gimnazja,szkoda,ze pogoda nie dopisala zycze milego wieczoru i weekendu. Odpowiedz Link
megxx Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 31.07.09, 09:34 Ostatni piątek lipca. Lato, upał, ale dzień już ponad godzinę krótszy od najdłuższego....czas biegnie coraz szybciej. Miłego dnia! Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 02.10.09, 19:58 Niech Wam wszystkim spelni sie zyczenie: dobrego,spokojnego i dajacego odpoczynek od codziennych trudow i trosk, weekendu. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 10.10.09, 08:41 Ja Tobie tez Kendo zycze milego i spokojnego weekendu. Jesli jeszcze jakis duszek przybedzie do szufladki to duszkowi tez zycze samej radosci. Ale chyba pozostanie jak jest . Nikt wiecej nie przytupta. Szkoda. Dziekuje Kendo,ze Ty czasem powiesz do mnie slowko. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 16.10.09, 09:31 witaj Marucho i nieobecni, no Ciebie czytam zawsze ,piszesz tak cieplo,mozna od razu wyczuc Twoj "stan duchowy",miewam nieraz podobne, ale ,jak to mowie..."glowe biore pod pache i byle do przodu"... nie mozemy sie zatrzymywac za dlugo w jednym "punkcie"wokol nas wszystko gna do przodu,wiec musimy w tym tepie zyc. zycze milego zakonczenia tygodnia pracy. Odpowiedz Link
megxx Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 16.10.09, 10:36 Witam ze śniegiem za oknem. Biało-buro, ale nie ponuro.... Wesołego dnia Ludkowie. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 16.10.09, 18:40 Witam Cie Kendo. Witam Cie Megxx...Fajnie, jak czasem sie odzywacie. Kendo, ja nie potrafie chodzic z glowa pod pacha....Najczesciej mam ja w chmurach. Nie wiem czy to zle , czy dobrze. Jakos nie udaje mi sie inaczej. Fakt, ze potykam sie czesto bo nie widze co pod nogami, widze jednak za to niebo. A tak powaznie......Mam czesto "dola"...To prawda. Ale nie potrafie go niestety ukryc, co czasem nie jest dla mnie dobre. Wiem jednak, ze tu w "szufladce" moge sie "wyplakac w rekawek". Fajnie, ze jestescie. Milego weekendu Wam zycze. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 23.10.09, 14:09 Samego dobra w piatek dla wszystkich szufladkowych ludzikow. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 20.11.09, 09:31 no,klikac... bo Mikolaj nic pod drzewko nie polozy za kare) ciepelka zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 27.11.09, 10:07 juz dokladnie tylko miesiac do sw.Bozego Narodzenia zycze dobrego dnia i weekendu Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) grudniowe 11.12.09, 14:01 i juz niemal koniec pracki tygodniowej milego odpocczynku zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) styczniowe 2010rok 08.01.10, 12:13 mrozi ,-6 stopni cudnie slonce skrzy sniezek zycze zdrowka i ciepelka podgladajacym i obecnym. Odpowiedz Link
megxx Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 19.02.10, 20:31 Dawno Piątek nie był odwiedzany. U mnie pada...czy to już koniec zimy? Odpowiedz Link
megxx Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 26.02.10, 21:55 Zaglądam..a tu znowu cud... Czyż nie jest miło, gdy w świecie są Ludzie, którym pojawiają się te same myśli, co nam? Od razu robi się ciepło na sercu. Oddalamy się od Szuflady, jak dzieci od rodziców, ale świadomość, że są gdzieś szufladki, skrytki-własne korzenie jest bezcenna. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 26.02.10, 22:40 megxx napisała: > Oddalamy się od Szuflady, jak dzieci od rodziców, ale świadomość, > że są gdzieś szufladki, skrytki-własne korzenie jest bezcenna. jak... przyjaźń To bardzo dla mnie ważna świadomość, że JESTEŚCIE. Dziękuję, że JESTEŚCIE Odpowiedz Link
mala200333 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 15.10.10, 15:11 Jakis taki smutek dzis mnie ogarnal.. Wam Dnia Milego.. Odpowiedz Link
megxx Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 05.03.10, 15:38 W marcu jak w garncu..wrrr ależ zimno się zrobiło, a już tak fajnie było. Odpowiedz Link
megxx Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 12.03.10, 21:09 Dla niektórych zaczyna się weekend...odpoczywajcie Ludkowie. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 12.03.10, 23:15 megxx napisała: > Dla niektórych zaczyna się weekend...odpoczywajcie Ludkowie. baaardzo trafne spostrzeżenie, że dla niektórych... Niestety mnie wśród szczęściarzy takowych nie ma. Mus pracusiować! Ale natenczas nie mam już ani sił ani chęci do pracusiowania i zbieram się do spania O! i JUŻ! Dobranoc Szufludkowie i niech się Wam śnią same piękne, pogodne sny Odpowiedz Link
aniouek1 lepiej późno niz wcale 19.03.10, 23:47 witam duszki piątkowe szufladowo. 3-mcie się i fason też Szufludkowie chyba wszyscy śpia słodziutko tylko ja jeszcze sie pałętam ale, że padając na nosek to też się do spanka zbieram. Acha - u mnie już widać Panią Wiosnę i ...czuć też w aromatach wiatrem przywiewanych ze świata. Idzie, idzie...jeszcze troszku i wybuchnie zielonością i kwieciem, a w nas radością (tak mi się myśli i marzy, a może nawet w noc przyśni?) Odpowiedz Link
marucha1 Re: lepiej późno niz wcale 26.03.10, 10:48 Witajcie w piatek. Szkoda Aniouku . Tak bardzo chcialem aby po mnie cos zostalo w Domu. Choc data urodzenia. Odpowiedz Link
aniouek1 Wielki Piątek 02.04.10, 21:17 wyjątkowy dzień w roku dla refleksji nad sensem cierpienia...uszlachetniającym sensem. Odpowiedz Link
marucha1 Re: Wielki Piątek 28.05.10, 10:31 Wielki Piatek juz minal ale ten tez jest wielki....Aniouek sie pojawil i moze nawet w ten piatek tez zrobi wyjatek i cos napisze? Strasznie raduje mnie zycie w szufladce. Moze tez przytuptaja ine szufludki zwabione szumem anielskich skrzydelek? Bardzo bede z tego rad. Dobrego dnia szufludki. Odpowiedz Link
marucha1 Re: Wielki Piątek 11.06.10, 08:45 Jakos chyba zbyt wczesnie wyrazilem swoja radosc tydzien temu. Tylko Kendo zagladnela do szufladki. Aniouek zaszumial skrzydelkami i po anielsku zniknal. Moze znow powroci? Mam nadzieje. W koncu Anioly to nie sa jakies ulotne wizje, tylko bardzo potrzebni poslancy dobrych a czasem i niedobrych wiesci. Ja zycze Wam wszystkim aby tych dobrych bylo jak najwiecej. Odpowiedz Link
megxx Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 25.06.10, 22:29 Czasem nie wiem jaki jest dzień tygodnia. Ale piątki zauważam. I wcale nie jest to dla mnie oznaka nadchodzącego weekendu. Ja piątków nie lubię. Są jakieś smutne. Ale jutro będzie sobota-tym razem wolna od pracy dla mnie-więc jeszcze fajniejsza. Miłej soboty życzę w, mam nadzieję miły, piątkowy wieczór. Odpowiedz Link
megxx Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 30.07.10, 06:58 Ostatni piatek lipca, pada, szaro, brrr. Gdzie to słońce? Ale mimo wszystko: miłego słonecznego dnia życzę Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 30.07.10, 09:14 Megxx...Mowisz-masz. Za chwile bedzie u Ciebie slonce. To na niebie. To w Twojej duszy juz tam jest. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich innych dobrych ludkow w szufladce. Odpowiedz Link
trans-optor Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 17.09.10, 04:05 Dzień dobry, czy dostanę tutaj filiżankę herbaty? Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 17.09.10, 12:26 oczywiscie Trans-optorku czestuje herbatka i znikam, spewnoscia ktos zaraz dolaczy do Ciebie, udanego dnia zycze i do nastepnego sklikania. Odpowiedz Link
mala200333 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 17.09.10, 20:05 Herbatka? Poprosze... Lubie piatki...prze de mna caly weeeeeeeeekend! Milego wieczoru... Odpowiedz Link
trans-optor Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 17.09.10, 22:50 Dziękuję za herbatę, mocna i gorąca, taką kiedyś pijaliśmy na poduchach Odpowiedz Link
trans-optor Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 24.09.10, 07:26 Witam Was drodzy mieszkańcy Szuflandii, w ten rześki i słoneczny poranek... ...witam Was ciepło i serdecznie, bądźcie dziś radośni i uśmiechnięci - jutro sobota Odpowiedz Link
aniouek1 przynoszę placek ze śliwkami 24.09.10, 11:20 może się Ktoś da skusić? Mówię Wam pyyyyszności! Odpowiedz Link
marucha1 Re: przynoszę placek ze śliwkami 24.09.10, 12:41 Pewnie,ze pyszny. Mam tez placek ze sliwkami i jeszcze z jabluszkami tez. Chetnie sie podziele. Odpowiedz Link
aniouek1 z tym dzieleniem sie to uważowuj 24.09.10, 12:54 bo stracisz co do okruszka i nie wiem czy Twoje brzuszko będzie temu rade Odpowiedz Link
mala200333 Re: przynoszę placek ze śliwkami 24.09.10, 15:08 A ja na to jak na lato choc juz minelo..Dzieki sliczne! Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 08.10.10, 10:26 Dzien dobry wszystkim. Bardzo lubie zupe szczawiowa. Najchetniej jadlbym ja widelcem aby na dlugo starczylo Odpowiedz Link
mala200333 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 08.10.10, 19:21 Zupa szczawiowa z jajakiem na twardo w niej...pychotka! Milego piatku! Odpowiedz Link
aniouek1 cmoki smoki piątkowe 22.10.10, 16:25 zostawiam Wszystkim serduszkowe i lece dalej bo ....okrutnie mnie pracusiowanie dociska, ale...BĘDZIE LEPIEJ Odpowiedz Link
marucha1 Re: cmoki smoki piątkowe 29.10.10, 11:07 Dziekuje za piatkowe cmoki i wysylam nowe - " Cmok,cmok!". Moze nie sa takie milutkie jak od Malej ale naprawde bardzo sie staralem. Mam nadzieje, ze to docenicie Odpowiedz Link
mala200333 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 05.11.10, 14:33 Optymistyczny piatek to weekenda poczatek... Dobrego Dnia Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 12.11.10, 07:39 Wieje okropnie i jest zimno. Ja bardzo lubie jak wieje i tak ladnie gwizdze po katach. Nie lubie za to. jak jest zimno i tak wilgotno. Ale mozna sobie zawsze zafundowac cieplutkie mysli i jest lepiej. Ja nawet mam takie swoje ulubione, ale Wam nie zdradze Dobrego dnia. Odpowiedz Link
mala200333 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 12.11.10, 14:56 Slonecznie, nie wieje, ale zimnawo....nietety humor pod zdechlym azorkiem.. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 19.11.10, 15:53 Mam nadzieje, ze humorek lepszy po tygodniu? Zycze wszystkim radosnego weekendu. Jedzcie, pijcie, odpoczywajcie i cieszcie sie wolnym od obowiazku czasem. A jako ciekawostke powiem Wam, ze nawet w gehinom ( w piekle), sa w tym czasie zawieszone wszystkie kary. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 26.11.10, 11:55 Mala, juz odpowiedzialem chyba na Twoje pytanie z poprzedniego piatku.....Tak sadze. A ten piatek jest szczegolny. Nie bylo jeszcze nigdy w historii swiata piatku 2010.11.26. Chyba, ze sie myle? I nie bylo jeszcze nigdy i nigdy juz nie bedzie takich ludkow jak Wy. Kazdy z Was ma jakies szczegolne zadanie do spelnienia. Moze nie jest ono zupelnie jasne ale to nic. Czy nie jest Wam milo, ze jestescie jedynymi takimi ludzmi na calym swiecie? Docencie to - prosze. Odpowiedz Link
mala200333 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 26.11.10, 20:10 Ja doceniam nawet to ze te cztery lapy lubia indory.. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 26.11.10, 20:59 ale fajny psiun... glaski dla niego a to ze jestem niepowtarzalna to wiem....duplikatu niema i juz Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :)ostani w 2010 roku 31.12.10, 10:56 niech Wam bedzie laskawy. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :)ostani w 2010 roku 31.12.10, 16:29 Ja chce tylko, aby spelnilo sie moje jedno marzenie. Tylko jedno. Zycze Wam rowniez, aby Wam spelnilo sie jedno....To najwazniejsze ze wszystkich. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :)pierwszy 2011 rok 07.01.11, 09:59 niech sie zatem zaczna spelniac zyczenia pierwszy pitek nowego roku,jak i pierwszy tydzien juz niemal za nami, zycze wszystkiego dobrego Szufladuniom. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 04.02.11, 17:16 Milego weekendu. Niech Wam bedzie cieplutko w sercu. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 11.02.11, 09:51 na razie slonecznie i milo za oknem milego weekendowania zycze. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 25.02.11, 17:40 Dzis piatek...Wpadnijcie czasem do naszej szufladki. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :)kwiecien 01.04.11, 10:22 jak szybko zblizamy sie do lata milego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :)kwiecien 01.04.11, 11:45 Nareszcie Kendus....Nareszcie. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
megxx Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 08.04.11, 13:05 I oto piątek. U mnie trochę bury...ale mimo wszystko: Miłego dnia. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 08.04.11, 14:41 U mnie sloneczko i bardzo cieplo. Ale aby Megxx nie bylo bardzo smutno to dodam troche dziegciu. Okropnie meczy mnie alergia. Wlasnie przez to, ze tak cieplo i wszystkie roslinki wybuchly doslownie do zycia. Mimo to, bardzo sie wiosna ciesze. Milego weekendu. Odpowiedz Link
marucha1 *P*I*Ą*T*K*I* :) 15.07.11, 07:32 Witam serdecznie. - Milo Cie wiedziec - Tez sie ciesze, ze jestes. Wszystko w porzadku u Ciebie? - Tak...Udalo mi sie wczoraj wszystko doprowadzic do pomyslnego konca. - Obiecales mi wczoraj bajeczke. - Wiem. Dotrzymuje obietnic. . Naprawde masz dla mnie bajeczke? - Oczywiscie. - To juz siadam w glebokim, miekkim fotelu. Przymykam oczy i slucham........ Taka sobie bajka, o mijajacym czasie. Obudzilem sie, spojrzalem w okno – pada. Ciezkie, sine chmury wiatr przepedzal ponad dachami domow i wierzcholkami drzew, jakby gdzies bardzo mu bylo spieszno. Wydawalo sie, ze sa na wyciagniecie reki. Krotko mowiac - dzien nie zachecajacy do dlugich spacerow. Przyrzadzilem sobie poranna kawke, i jeszcze w szlafroku usiadlem przy biurku aby przegladnac najnowsze wiadomosci ze swiata i poczte. Cos cicho zastukalo w szybe okna mojego pokoju. Podnioslem sie z krzesla i podszedlem do okna. Tylko krople deszczu rozbijaly sie zalosnie o szyby. Uchylilem lekko dachowe okno, przez niewielka szpare wpadlo kilka kropelek deszczu. Szybko! Szybko! Szybko! Zawolaly kropelki. Dokad sie tak spieszycie? Zapytalem z autentycznym zainteresowaniem. Szybko! Szybko! Nie mamy czasu! Chmury nas popedzaja! Odpowiedzialy kropelki i polecialy z wiatrem w dal. Szkoda - pomyslalem. Fajnie by bylo zamienic z nimi kilka slow. Przymknalem okno i wrocilem do przerwanych zajec. Juz mialem otworzyc w komputerze program poczty elektronicznej, gdy do moich uszu doszlo lekkie szuranie w okno. Odwrocilem sie, i zobaczylem malenka ciemna chmurke zagladajaca do mojego pokoju. Znow uchylilem okno i zaprosilem ja do srodka. Wejdz prosze, poprosilem niesmialo. Moze odsapniesz chwilke? Zapytalem. Predko! Predko! Predko! Odpowiedziala mi chmurka. Zostan chwilke – poprosilem. Przeciez jestes taka malutka. Napewno jestes zmeczona. Predko! Predko! Nie mam chwili do stracenia! Wiatr nas pogania! Odpowiedziala chmurka i wyfrunela przez uchylone okno nie mowiac nawet „zegnaj“. Zrobilo mi sie jakos tak przykro. W taka pogode chetnie zamienilbym z kims sympatycznym kilka slow. Moze jakos cieplej zrobiloby sie na sercu? Zarowno kropelki jak i chmurka, wydawaly mi sie milymi goscmi. Niestety, nie pozostal juz po nich nawet slad. Wiatr dalej popedzal chmury po szarym niebie, a kropelki deszczu wystukiwaly nieregularny rytm na szybie mojego okna. Trudno – pomyslalem i kontynuowalem przegladanie poczty. Nagle, silny podmuch wiatru otworzyl szeroko okno w pokoju i zaczal szalec, wydmuchujac z wszelkich zakamarkow resztki kurzu. Robiac zamieszanie wsrod porozkladanych na biurku kartek z notatkami i przewracajac pluszowe maskotki oraz stojace na polce ksiazki. Zwolnij nieco! Poprosilem, lekko poirytowany perspektywa sprzatania pokoju. Nie mam czasu! Nie mam czasu! Zaswistal wiatr i nadal pedzil jak oszalaly. Gdzie ci tak spieszno? Zapytalem. Popedzasz deszcz i chmury. Usiadz na chwilke. Nie mam ani chwili do stracenia! Predko! Predko! Zaszumial pedzacy wiatr, wysypujac przy tym kosz z papierami i rozwiewajac je po podlodze. A ktoz cie tak goni? Zapytalem zdziwiony. Deszcz gonia chmury. Chmury pogania wiatr. A ty? Ty jestes niezalezny. Za toba juz nikt nie biegnie – probowalem go przekonac. Jak to nikt!? Oburzyl sie wiatr. A noc? A dzien? Pory roku? Lata? To znaczy, ze wszystko tak pedzi? Zapytalem, chyba troche glupio, naiwnie oczekujac negatywnej odpowiedzi. Wiatr spojrzal na mnie z politowaniem, i nie mowiac nic wyfrunal przez otwarte okno, pozostawiajac lekki chlod i nieporzadek. Zamknalem okno. Posprzatalem po ostatniej wizycie i usiadlem na krzesle przy biurku. Lyknalem sobie zimna juz kawe i pomyslalem: „ Jak dobrze, ze nie jestem deszczem, chmurka ani wiatrem. Moge sobie przymknac oczy i napic sie spokojnie kawy. Poczytac ulubiona ksiazke. Pomyslec o przemijaniu, i o czasie ktorego brakuje kropelkom, chmurkom i wiatrowi. Pedza gdzies teraz na zlamanie karku, aby wrocic znow na to samo miejsce z ktorego rozpoczely swoja wedrowke“. Bo z jakiego punktu ziemi bysmy nie wystartowali. Z kad bysmy nie wyszli, wybiegli, wypelzli czy wyjechali. Bez wzgledu na to jak dlugo, czy tez krotko trwalaby nasza podroz przez czas. Zawsze wrocimy tam, z kad wyszlismy. Powrocimy zawsze do miejsca, gdzie zaczelismy nasza podroz. Niezaleznie od czasu jej trwania i kierunku ktory sobie, mniej lub bardziej swiadomie obralismy. Warto bylo tak pedzic? Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 22.07.11, 07:01 Chcialem znow cos wyslac ale jakos dziwnie znika mi to co skopiowalem z pamieci. Jak przejde z porogramu img na nasze forum to juz nie ma tego co bylo skopiowane. Widac nie kazdemu pisane byc komputerowym specjalista. Nawet mnie to nie martwi. Dobrego dna szufladkowe ludki. Ciesze sie, ze juz nie jestem tu sam. Odpowiedz Link
marucha1 *P*I*Ą*T*K*I* :) 22.07.11, 07:36 Juz chyba znalazlem sposob . Oto przyklad zwyciestwa ducha nad materia!!! Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 22.07.11, 08:54 *Marucha brawoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ja tez kiedys sie naumialam tego kunsztu moje lilje, a ten plot(moj jest na 50cm wysoki tylko) to taki jak moj od granicy komunalnej ,odziela nas od chlopskiego zyta milego dnia zycze. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 29.07.11, 04:14 Witaj mala. A co ten stojacy "siedzacy orzel" ma w rece? Ty zawsze tak wczesnie wstajesz? Czy to po prostu konsekwencja zmiany strefy czasowej? U Ciebie teraz chyba kolo 20tej? Przepraszam za tyle pytan. Zwykle nie jestem taki niedyskretny. Milego dnia dla Ciebie i wszystkich dobrych ludkow w szufladce i poza. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 29.07.11, 11:53 nastepny piatek bedzie juz w sierpniu... a to zdjecie a niech bedzie na ozdobe pitku miejcie sobie dzien udany Odpowiedz Link
mala200333 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 29.07.11, 17:38 kendo..Ty to zdiecie zrobilas? marucha....roznica czasu jest 8 godzin, dla mnie do tylu...dlatego. Milego piatku! Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 05.08.11, 10:36 Witam wszystkie szufladkowe duszki w piatek. Cieszcie sie bo dzis ostatni dzien pracy a jutro WOLNE!!!!! Pozdrowienia dla Was wszystkich. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 05.08.11, 17:11 *Mala zdjecie aniola sciaglam z netu,niepamietam z jakiego portalu... milego weekendowania zycze i pospijcie sobie jutro rano Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 12.08.11, 18:30 I ja zycze Wam wspanialego weekendu. Niech bedzie taki jaki chcecie aby byl. I jeszcze jedno....Spotykajcie na swojej drodze dobrych ludzi. Poznacie ich, ale nie patrzcie wylacznie oczami. Odpowiedz Link
mala200333 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 19.08.11, 15:36 Moj piatek jest dzisiaj pochmurny, taki szary, bury,nieciekawy.. Dobrego Dzionka... Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 19.08.11, 17:34 A tu wczoraj byla taka burza jakiej jeszcze nie widzialem. Strumienie wody laly sie z nieba i wietrzysko jak halny. W Belgii nawet jakies ofiary smiertelne byly. Cos sie niedobrego dzieje z naszym klimatem. Nie wierze w koniec swiata ale wierze w zmiany klimatyczne. Milego weekendu zycze Tobie mala i wszystkim obecnym i nieobecnym szufludkom. A kendo wspanialego urlopu. Odpowiedz Link
mala200333 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 19.08.11, 21:41 A dzis na Polske to przyszlo. Sa juz 2 ofiary. Milego weekenda piszacym, czytajacym i nieobecnym... Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 26.08.11, 07:38 Dlaczego ci, ktorych sie kocha maja tak malo czasu? Wciaz zabiegani i trudno uchwytni. A tak bardzo chcialoby sie przysiasc przy Nich. Wtulic sie w Ich obecnosc. Moze cos powiedziec albo tylko pomilczec? Samotnosc nie jest stanem braku towarzystwa. Samotnosc to stan duszy. To pustynia pelna piasku a jednak absolutnie pusta. Fatamorgany pelne zielonosci i obfitosci. Pamiec ulotnych zapachow i slow. Cieply dotyk. Przelotny usmiech. Czasem sa to tylko kroki na schodach. Trzeba isc dalej bo " Dzien jest krotki a Gospodarz przynagla"............Milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*K*I* :)wrzesniowe 02.09.11, 09:28 *Marucha, pieknie opisales "samotnoasci" wrazliwa dusza z Ciebie. a to zdjecie dzis nasz Kurier pokazal, komentarz jest po polsku www.kristianstadsbladet.se/webbtv/article1535319/Kan-leka-igen---tack-vare-rullstol.html znalezione szczenie znow moze sie bawic dzieki dobrym ludziom. kliknac polewej stronie w "strzalke"pod zdjeciem dla dziwieku i glosu. milego weekendowania zycze. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :)wrzesniowe 02.09.11, 12:20 Witaj kendo. Milo Cie znow widziec. Mala dzielnie dotrzymywala mi towarzystwa. Wiesz...Ona tez z Wroclawia. Milego dnia Wam moje kochane szufludki. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :)wrzesniowe 03.09.11, 23:41 kendo napisała: > *Marucha, > pieknie opisales "samotnoasci" > wrazliwa dusza z Ciebie. > dusza ma czas na wrażliwości kiedy nie bolą wszystkie kości i okoliczności kości Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :)wrzesniowe 04.09.11, 09:36 A moze jednak bola i kosci? Co nie zmniejsza wcale wraliwosci duszy. A przynajmniej....Nie powinno. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*K*I* :) 03.09.11, 23:39 eee...tam - Marucho nie marudź Po prostu nie jesteś tam gdzie trzeba, bo gdybyś był gdzie potrzeba to...też miałbyś mało czasu. Łap za łopatę i szufluj piachem O! i JUŻ! Odpowiedz Link