aniouek1 Ludkowie!!!!!!............12000.......! 14.03.04, 15:48 Dziękuję Wam WSZYSTKIM że JESTEŚCIE i, że cudnymi Szufludkami też JESTEŚCIE Odpowiedz Link
kendo Re: Ludkowie!!!!!!............12000.......! 14.03.04, 16:58 buuuuuuuuuuuuu... spoznilam sie na "numerek" ach ten obiadek mnie zatrzymal ale gratuluje pieknego NUMERKA..... Odpowiedz Link
aniouek1 12100 wystukała.....Kasikk!!! :))))))) 21.03.04, 20:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=11494390&a=11502135 Gratuluję zaokrąglenie i o ciąg dalszy proszę Odpowiedz Link
kasikk Re: 12100 wystukała.....Kasikk!!! :))))))) 21.03.04, 20:59 ooo!! to ja nie wiem, co robię ) Anioueczku!! nastepnych 12100!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: 12100 wystukała.....Kasikk!!! :))))))) 21.03.04, 21:01 aniouek1 napisała: > > Gratuluję zaokrąglenie i o ciąg dalszy proszę juz sie robi Anioueczku ))) Gratulacje Kasikkowi i nam Wszystkim... Odpowiedz Link
kendo Re: 12222 wystukała.....Kendo !!! :))))))) 31.03.04, 22:43 popatrzcie,czyz nie ladny numerek "wywinelam" robiac wpis do Rb skrzyneczki listowej ????? GRATULUJE WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: 12277 wystukała.....Kendo !!! :))))))) 06.04.04, 22:53 fajny numerek co nie ! ??????????? Odpowiedz Link
kendo Re: 12-4-21 19.04.04, 19:41 ha....przybyl Anioueczek i od razu zaczal "wywijac numerki" hihi .... od pierwszego dnia... ale fajny nioooooooooooooo ))))) Odpowiedz Link
aniouek1 12700 wystukalam ...bez planowania nijakiego :) 07.05.04, 20:36 tak...samo z siebie sie stanęło i już i jest 12700 a teraz to nawet chyba +1 Szufludkowie...dziękuje, że jesteście...jesteście WSPANIALI! Odpowiedz Link
kendo Re: 12700 wystukalam ...bez planowania nijakiego 07.05.04, 20:48 gratuluje,gratuluje podwujne obchody................................:...:.... niech strace,)) stawiam nastepnego szampana \_/ \_/ prosze sie czestowac::::::::::::::::::::: Odpowiedz Link
kendo Re: 12727 wystukalam ...bez planowania nijakiego 09.05.04, 10:20 ** popatrzcie ale mi sie udalo ))))))))))))) fajnie wyglada co nieeeeeeeeeeeeeeee????????????????????)))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk myslę, że to dla nas ważne 01.06.04, 13:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10835&w=13052644&a=13052644 ( Odpowiedz Link
aniouek1 wydaje się, że pozostanie NORMALNIE 01.06.04, 17:36 info.onet.pl/929901,18,item.html Odpowiedz Link
aniouek1 13100 mignęło nie wiedziec kiedy ;) 01.06.04, 20:12 dziękuje Szufludkowie. Jesteście WSPAAAAAAANIAAAAAALIIIIIIIIII i juz! Odpowiedz Link
aniouek1 13333 17.06.04, 16:41 kiedy bedą same 3-ki? Ludkowie..."apetyt rośnie w miarę jedzenia"...kiedyś, otwierając SZUFLADE...nawet marzyć nie śmiałam o tylu urokliwych spotkaniach w Szuflandii...Dziekuję, że jesteście. Jesteście WSPANIALI! Odpowiedz Link
kendo Re: 13333 17.06.04, 16:54 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie szybko kreci))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 cuuuuuuuudnie! Mala 13400 wystukała :) 22.06.04, 17:46 Dziękuje WSZYYYYYYSTKIM Szufludkom za udział w rozkwitaniu Szuflandii Odpowiedz Link
kendo Re: cuuuuuuuudnie! Mala 13400 wystukała :) 22.06.04, 17:57 GRATULUJE MALEJ GRATULUJE SZUFLADUNI GRATULUJE NAM WSZYSTKIM no co?? Wszyscy sie przecie przyczynilismy do tego. Odpowiedz Link
kendo Re: a co o tym myslicie?? 13434........... 25.06.04, 10:50 udalo mi sie hi,hi, ** milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: 13500 na mnie czekało? 01.07.04, 12:10 aniouek1 napisała: > chodźmy dalej Ludkowie mili **..szczesciara) GRATULACJE........................... ja zaraz pod kolderke pojde jeno kluseczki z miseczki zjem.... ale pozniej bede szla z Wami rownym krokiem) Odpowiedz Link
kendo Re: 13800 mi się trafło hehehe :) 03.08.04, 17:56 ha,ha,ledwo wpadl i juz "numerki wywija" GRATULUJE NICKTOSIU.... Odpowiedz Link
kendo Re: ¤¤¤¤ 14002 ¤¤¤¤ 25.08.04, 22:22 no popatrzcie jak ladnie wyglada prawda ????.... Odpowiedz Link
aniouek1 14441 05.10.04, 21:07 zgadnijcie Kto wystukał taki piękny numerek aaalbo Wam podpowiem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=15968551&a=16421993 Odpowiedz Link
kendo Re: 14441 05.10.04, 21:41 ja mam cos poprzestawiane w kompie i nie moge wlasnie takie linki sprawdzic, poczekam ,moze ktos napisze nikowo.... a numerek faktycznie niczego sobie.....hmmmm.ciekawy) Odpowiedz Link
aniouek1 14600 jest przytuptane i...mozna biegusiac dalej ; 15.10.04, 22:29 dziękuje Szufludkowie Odpowiedz Link
kendo Re: 14600 jest przytuptane i...mozna biegusiac da 15.10.04, 22:44 GRATULUJE....)))))))))))))) i ide dalej przytuptusiowac) Odpowiedz Link
kasikk wniosek 17.10.04, 15:23 do anioueczka, żeby uaktualnił linki w forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=9266062 jak tylko chwileczkę czasu znajdzie w swoim kalendarzyku, bo ja nie mogę nic znaleźć a pewnie jestem ślepa i przez tę linkownię byłoby mi łatwiej buuuu... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: wniosek 19.10.04, 12:32 przepraszam Kasiczku ze mi tak schodzi dzionek za dniem. Ja wiem ze przez te gazetowe zmiany niektore linki dzialają a inne nie chcą działać i trzeba je zmienić, tyle, że... ja wciąż gonię za czasem a czas goni mnie i już czasem sama nie wiem kto goni a kto ucieka. Obiecuję solennie to zrobić co potrzeba jak tylko niezbędną chwiiiile znajdę w tym moim zabiegusianiu. Przepraszam, że to tak niedziałające, trwa i trwa i trwa... jeszcze troszku Kasiczku...jeszcze troszeczku i bedzie dobrze Odpowiedz Link
kasikk Re: wniosek 19.10.04, 12:36 ależ aniouku!! nie martw się ja tylko tak, że zauważyłam Odpowiedz Link
aniouek1 14700 19.10.04, 12:27 jabadabaduuuu!!yyahoooooo!!<jupi> dziekuję, że jesteście Szufludkowie i...biegusiajmy dalej Odpowiedz Link
kendo Re: 14700 19.10.04, 12:35 brykamy sobie , raz szybciej,raz wolniej ale i tak numerki "wywijamy"..)))))))))))))) GRATULACJE WSZYSTKIM)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re ¤¤ 15 000 ¤¤ 13.11.04, 17:24 Hura Kasikk wystukala.... Gratulacje dla Szufladuni.... i niech sie dalej kreca numerki. Odpowiedz Link
megxx Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 23.12.04, 16:57 Mam dzisiaj chandrowaty dziń, jeżeli uważacie, że nie mam racji w tym, co chcę zaproponować-Wasza wola, a oto moja propozycja: Jestem za tym by na każdą pore roku tworzyć nowe wątki dzienne, nie wyciągać starych. Zbyt wiele liścików powoduje, że szufladki się zacinają, a do końca danej pory roku może być coraz niewygodniej z ich otwieraniem. Decyzja należy do Was. Odpowiedz Link
kendo Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 23.12.04, 18:37 megxx napisała: > Mam dzisiaj chandrowaty dziń, jeżeli uważacie, że nie mam racji w tym, co chcę > zaproponować-Wasza wola, a oto moja propozycja: > Jestem za tym by na każdą pore roku tworzyć nowe wątki dzienne, nie wyciągać > starych. Zbyt wiele liścików powoduje, że szufladki się zacinają, a do końca > danej pory roku może być coraz niewygodniej z ich otwieraniem. > Decyzja należy do Was. mi to nie robi roznicy)))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 i co ja mam zrobić z tą ZIMĄ? 14.01.05, 12:41 poniedziałki, wtorki, środy, czwartki, piątki, soboty, niedziele ZIMOWE wciaż w minionym roku tkwią, no i dziwić się im trudno, skoro w nazwie mają ZIMOWE a tu ZIMY'2005 ani widu ani słychu A może jednak ...uda się ZIMOWE sprowokować do przyjścia choć na troszku? Odpowiedz Link
kendo Re: i co ja mam zrobić z tą ZIMĄ? 15.01.05, 10:57 aniouek1 napisała: > poniedziałki, wtorki, środy, czwartki, piątki, soboty, niedziele ZIMOWE wciaż > w minionym roku tkwią, no i dziwić się im trudno, skoro w nazwie mają ZIMOWE > a tu ZIMY'2005 ani widu ani słychu > > A może jednak ...uda się ZIMOWE sprowokować do przyjścia choć na troszku? no wlasnie! nie wiedzialysmy jak mamy sie porzadzic? mi to nie sprawia roznicy,ZIMA zaznaczona i moze chyba tak byc jako ciag dalszy zimowy. Odpowiedz Link
aniouek1 16000 18.04.05, 15:35 przy wiosennym konserwowaniu Szuflandii mi się wcisło...ot tak...między wietrzeniem, a odkurzaniem... Odpowiedz Link
kendo Re: 16000 18.04.05, 15:58 aniouek1 napisała: > przy wiosennym konserwowaniu Szuflandii mi się wcisło...ot tak...między > wietrzeniem, a odkurzaniem... wlasnie zauwazylam,zes "numerek wywinela" GRATIS,GRATIS......I NIECH SIE KRECI, oby Ci wszyscy sie przywitali i zostali ponownie w szufladeczkach, co dzien je wietrzac) Odpowiedz Link
kendo Re: melduje,juz dzis..... 25.04.05, 10:32 ze od jutra 26 kwietnia mnie nie bedzie, pojawie sie kiedy sie pojawie) miejcie sobie dobrze do mego powrotu) Odpowiedz Link
aniouek1 16600!!! 02.05.05, 14:22 Kocham Was...kocham Was WSZYSTKICH bez wyjątku i dziękuję,dziękuję, dziękuję Wam i niebu i ziemi, że JESTEŚCIE Szufludkowie cudni. Samo DOBRO niech Wam będzie... samo DOBRO i...pamiętajcie, że DOBRO wcale znaczyć nie musi, miło, smacznie i tylko radośnie. Pozdrawiam Was WSZYSTKICH serduszkowo i proszę...tuptajmy dalej ścieżynkami Szuflandii... razem...wspólnie dzieląc się radościami i troskami naszymi wzajemnie... Dzielona radość - rośnie, a troska - maleje. Odpowiedz Link
aniouek1 przyjmuje 03.05.05, 12:07 kasikk napisała: > aniele, gratulacje DD bo prawdziwie zasługuje na gratulację moje szczęście, którym Wy przyjaciele Szuflandii i moimi jesteście. Dziękuję, że JESTEŚCIE cudne duszki szufladowe... uch - brak mi słów by wyrazić co czuję wiedząc, że JESTEŚCIE i, że w jednej rodzinie listopisów szufladowych i, że...my wszyscy to ten sam gatunek taki...po naszemu ludziowy i już! Odpowiedz Link
aniouek1 16666 03.05.05, 12:02 nie sposób nie odnotować takiego cyferkowa Dzięki Kendo za milusie przedpołudnie Odpowiedz Link
aniouek1 17771 30.09.05, 08:04 dziekuję Wam Szufludkowie. Jesteście wspaniali. Dziekuję Wam bardzowato i samego dobra życzę WSZYSTKIM Odpowiedz Link
kendo Re: 17771 30.09.05, 09:19 no ladnie.... szefowa sliczny numerek zlapala) niech ich bedzie ,jak najwiecej) Odpowiedz Link
rzulw Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 22.12.05, 16:12 Jak mnie wkurzają Ci z Agory tą kretyńską archiwizacją ... Oczywiście ONI mają możliwość odarchiwizowania wątków, ale powiedzieli, ze nie i już. Pozostaje tylko dopisywać co dwa miesiące do każdego wątku jakiś bzdetny post typu: "wątek antyarchiwizowalny" - tylko, że to robota dla stachanowca. Najlepsze rozwiązanie, to neutralny serwer i własne forum ... tylko szoda tylu lat tutaj. Odpowiedz Link
aniouek1 Rzulwiku...Ty chyba WIESZ jak mnie szkoda 22.12.05, 16:23 i żal i przykro i...ech... Ratujmy co i jak się tylko da. Oni nie pojmują, że nie wszystko się tak dezaktualizuje jak ceny w hipemarkecie, ale... my tego ich pojmowania nie odmienimy...niestety Dziękuję, że Ty mnie rozumiesz i że myślisz na ten temat i czujesz jak ja. Dziekuję...bardzowato dziękuje Rzulwiku. Odpowiedz Link
rzulw Re: Rzulwiku...Ty chyba WIESZ jak mnie szkoda 22.12.05, 18:17 może jakiś portalik w stylu "mambo" ? mozna zgrać go z tym forum i łatwiej wszystko znaleść, opisać, ścieżki wyrysować? Odpowiedz Link
megxx Re: może takie coś ? 22.12.05, 18:50 wątki przechowywane w ulubionych wątkach nie giną, nawet po archiwizacji są dostępne, musimy je po prostu mieć. Ale pomysł z wyjściem z Agory na szerokie wody-przedni... Odpowiedz Link
rzulw Re: może takie coś ? 22.12.05, 18:54 Megxx, chodzi o to, że wszystkich nie dodasz do ulubionych, bo jest limit (chyba 20), azrchiwizowanych nie widać na forum (trzeba szukać w wyszukiwarce - jeśli działa), nie można NIC dopisać w zarchiwizowanym wątku. Odpowiedz Link
kendo Re: może takie coś ? 22.12.05, 19:31 ja probowala z wyszukiwarka i nie otworzylo niektorych wcale((((((((((( a to Mambo to jakis program nowy,czy co?? tak szybciutko tylko przejzalam stronke.... Odpowiedz Link
aniouek1 Rzulwiku!...ZAJEFAJNE!!! 22.12.05, 23:41 ...mam tylko nadzieję, że MAMBO ...nie ma koneksji rodzinno- charakterologicznych z ..."mamba": MAMBA. Opis: prosta gra polegająca na "murowaniu" przestrzeni przez pająka ... Uruchomienie: po "rozpakowaniu" uruchom plik mamba.exe, wybierz funkcje SPIEL ... www.rybnik.pl/zsnr7/ZSIglgrymamba.htm - 20k - Kopia - Podobne strony >....oby...nico SZUFLADY LISTOPISÓW nie zamurowało bo..uuuuch...strach się bać Storck - Part of Your World - Mamba Mamba jest cukierkiem do żucia w czterech świeżych, owocowych smakach: truskawkowym, ... Mamba jest jedną z najstarszych marek Storck, i jest niezmiennie ... www.storck.pl/pl/brand/mamba/index.php - 11k - Kopia - Podobne strony >hmmm...smak ...nonono... Czarna mamba - Przyrodnicze Rozmaitości Czarna mamba, najniebezpieczniejszy wąż świata. ... "Jak mocno uderza mamba? Tak mocno, że jest w stanie powalić na ziemię człowieka. ... www.przyroda.cad.pl/mamba.htm - 6k - Kopia - Podobne strony > brrrrrrrrrrrr ..........strrrrrrrraszeczne toto Mamba - Wikipedia, wolna encyklopedia Mamba (Dendroaspis) - rodzaj jadowitych węży z rodziny zdradnicowatych zamieszkujący niemal cały kontynent Afrykański poza jej północnymi krańcami... pl.wikipedia.org/wiki/Mamba - 12k - Kopia - Podobne strony > z_d_r_a_d_n_i_c_o_w_a_t_y_ch...i...j_a_d_o_w_i_t_y_ch...bojem się bardzowato Mamba czarna - Wikipedia, wolna encyklopedia Mamba czarna (Dendroaspis polylepis) - jadowity wąż z rodziy ... Mamba czarna jest wężem terytorialnym, i chociaż zazwyczaj ustępuje w obliczu zagrożenia, ... pl.wikipedia.org/wiki/Mamba_czarna - 15k - Kopia - Podobne strony Gry Java - Mamba - Rozrywka mobilna - Plus GSM Najnowsze gry Java w sieci Plus GSM! Mamba. ... Mamba. Opis gry Kąsający wąż? Jabłka, wiśnie, banany. Zjedz je wszystkie, szybko! ... www.gryjava2.plusgsm.pl/game.xml?id=258 - 50k - Kopia - Podobne strony > jabłka, wiśnie, banany...dobrze-może zjeść wszystkie, ale...od słów Szufludków wara mambie O! i już! ======================================================================= Rzulwiku! Ja Ci ufam i mam nadzieję, że WIESZ DOSKONALE co Szufludkom proponujesz. Powiedz nam tylko czy wiesz, że...tu - przynajmniej natentychmiast-chyba TYLKO Ty/1 się na tym znasz i potrafisz zrobić to co mówisz, że można zrobić? Jeśli szuflada.affe.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 to... bez Twojej opieki ani mrumru i bez Twojego NAS prowadzania razem i każdego oddzielnie za rączkę także samo... Ja Cię nie strasze, ale... proszę bardzowato proszę, żebyś to wsio rozważyć przychylnie zechciał i...tak zrobił by..no by DOBRZE BYŁO O! i już! Odpowiedz Link
rzulw Re: Rzulwiku!...ZAJEFAJNE!!! 23.12.05, 00:08 Aniouku nie obawiaj się, to nie wiąże się w żaden sposób z ingerencją w wygląd ani treść samego forum. Po prostu w menu mozna dodawać linki tematycznie, dzielić na grupy itp, itd ... linki opisywać, zaznaczać kolorować wg ich ważności, ciekawości i czego tam jeszcze mozna chcieć Całość będzie nadal na gazeta.pl i portal będzie tylko furtką prowadzącą do właściwej szuflady. Linki zakryte z jakiegoś powodu, też można podpiąć, a na portalu widzieć będą je tylko Ci, którzy widzieć powinni (po zalogowaniu). Postaram się podłubać przy tym, ale od razu mówię, że nie zawalczę "w dwa dni" ... chętni do współredagowania mile widziani Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Rzulwiku!...ZAJEFAJNE!!! dziękuję!!!!!!!!!!! 23.12.05, 09:52 cudnie Rzulwiku...po prostu cudnie tak, że...słow brak ale są i lecą do Ciebie <cmoki-smoki-cmoki-smoki-cmoki-smoki-cmoki-smoki-cmoki-smoki> O! i już! Odpowiedz Link
aniouek1 18600 przedreptałyśmy z ks. Janem Twardowskim 20.01.06, 20:51 dziękuję Wszystkim bardzowato, że wspólne dreptanie Odpowiedz Link
aniouek1 19200 przetuptane... 15.02.06, 09:28 hmmm...powolutku, powolutku ale....wciąż w górę Odpowiedz Link
kendo Re: 19200 przetuptane... 15.02.06, 12:59 no prosze...posuwamy sie jednak do przodu) Odpowiedz Link