aniouek1 goniec ;) 13.12.03, 18:52 fun.from.hell.pl/2002-03-21/goniec.html pomóżcie mu myszką Odpowiedz Link
aniouek1 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 01.02.04, 00:02 www.yalo.republika.pl/koty.swf Odpowiedz Link
kendo Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 01.02.04, 23:35 az moja psiuna sie obudzila i przyszla zobaczyc co sie dzieje,,,,, pewnie myslalo,ze to mamcia hi,hi, ale dobre..hi,hi,))))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 04.02.04, 17:12 hihihi )))))))))) co się na tego kotka spojrzę i wsłucham to... rechoczę w głos, aż zaczynam się sama ze swojego rechotania śmiać... To się chyba nazywać może "terapia"? hihihi Odpowiedz Link
kendo Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 04.02.04, 19:18 zabaweczka tez nie glupia, rozmiesza mnie od razu, samo to nasladownicwo brum,brrrrrrrrr,brummmmmmmm hi,hi, moze dlatego,ze moje dziecie nie chcialo sie bawic samochodzikami..... i obce jest mi slyszec te odglosy.... Odpowiedz Link
aniouek1 przyczyna rozwodu 08.06.05, 09:00 Na sesji wyjazdowej sądu w Murzasichle odbywa się rozprawa rozwodowa Staszka. Sąd chce dociec przyczyn, dla których góral się rozwodzi. - Dlaczego gazdo? Może robotna nie była? - A jakże to? Była. Posprzątała, poprała, inwentarz oporządziła. - To może gotowała słabo? - E, gdzie tam. Lepszej kucharki nie ma w całej okolicy! - A może dzieci zaniedbywała? - Skądże. Dzieci zadbane, dobrze się uczą. - To może... no wiecie, w sprawach intymnych nie było najlepiej? - A nie najgorzej. - To dlaczego? - nie może zrozumieć sędzia. - A bo taka męcąca. Odpowiedz Link
kendo Re: przyczyna rozwodu 08.06.05, 09:41 hi,hi,......... ale gazda dylemacil))))))))))))) podobnie jak moje slubne....ale jeszcze rozwodu niechce))))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: ~R~O~Z~Ś~M~I~E~S~Z~A~L~N~I~A~ :))))) 14.02.06, 12:58 e-walentynki.pl/flash/nie_kocha.php Odpowiedz Link
aniouek1 cytaty z... "zeszytu wychowawczego" 06.02.07, 21:15 1. Proszę powiedzieć córce, że nie może jej nic zwisać 2. Wojtek samodzielnie chodzi po klasie 3. Zbyszek sprawdza językiem koleżance, czy ma wszystkie migdałki 4. Wycina genitalia męskie i żeńskie z papieru i bawi się nimi na kolanach kolegi 5. Uczeń Tomasz pomalował kolegę Radka flamastrem po głowie. Jednocześnie informuję , że Radkowi wpisuję uwagę o treści "Uczeń Radek cieszy się z tego, że został pomalowany przez kolegę Tomka".Radek na moje uwagi odpowiedział "Spoko, luzik". 6. Agnieszka kopnęła kolegę w krocze tak moco że kolega już drugą godzinę chodzi z genitaliami w ręce, tzn. je trzyma w ręku przez odzież wierzchnią w postaci spodni męskich czarnych. 7. Michalina upomniana, żeby się nie denerowowała ponieważ złość piękności szkodzi odpowiedziała, "To pani juz nie zaszkodzi". 8. Rysuje trumny na marginesach twierdząc że zakłada przedszkolny zakład pogrzebowy a ja mogę byc pierwszym klientem 9. Mariusz narysował w zeszycie do niemieckiego członek męski i wmawia nauczycielce że to Św. Mikołaj 10. Córka bezcześci eksponaty w pracowni biologicznej, wkładając cietrzeciowi w dziób papierosa ------------------------------------- chyba nie mam poczucia humoru bo jakoś mi nie śmieszno, choć tak to dostałam, jakby miało być śmieszno Odpowiedz Link
kendo Re: cytaty z... "zeszytu wychowawczego" 07.02.07, 11:41 ale sie usmialam...dobre,dobre na poprawe humoru Odpowiedz Link
aniouek1 Re: cytaty z... "zeszytu wychowawczego" - c.d. 09.02.07, 21:52 Wysłany z gąbką wrócił z wiadrem i szmatą. Odmówił odpowiedzi na lekcji polskiego twierdząc, że postmodernizm gwałci jego poczucie estetyki Podtapia kolegę na basenie twierdząc, że tamten ma skrzela i sobie poradzi Męska część klasy odmówiła wyciągnięcia fletów na lekcji muzyki. Po kichnięciu nauczycielki Mateusz krzyknął - cytuję: "Żeby ci Ryja nie urwało". Uczennica Justyna C. podrzuciła ławkę pod sufit, a kiedy ta z wielkim impentem uderzyła o ziemię, krzyknęła "O kur**, ale jeb*o" Odpowiedz Link