mayi Re: nowe sklepy, likwidacje itd 18.11.07, 13:07 Erotic Store na Kabackim Dukcie ma na witrynie kartkę z napisem "Likwidacja sklepu" Odpowiedz Link
mayi Re: nowe sklepy, likwidacje itd 03.03.08, 10:03 Teraz w miejscu Erotic Store na KD jest "Totolotek" - zakłady bukmacherskie Odpowiedz Link
claire_de_lune pub/restauracja (?) DUO 18.11.07, 21:24 Nie pamietam, ktora kategoria, ale obok Kabaty Dance Studion nowy lokal. Mozna by tam kiedys zorganizowac spotkanie forumowe. Odpowiedz Link
grodomir Powstał kilejny bank 24.11.07, 12:44 W budynku przy Wąwozowej, obok pizzerii LoceFarNiente otwarto właśnie KOLEJNY BANK. Tym razem jest to DOMINET BANK, uruchomili juz nawet bankomat. Prognoza, że banki wypra niedługo inne lokale usługowe (knajpki, kawiarnie i pizzerie) kolejny raz się potwierdziła. Odpowiedz Link
rubeus Kolejny sklep z winami i alkoholami 11.12.07, 11:20 W budynku Wąwozwa 2, urządzany jest kolejny na Kabatach sklep z winami i alkoholami. Co ciekawe - w tym budynku jeden już jest. Kolejne dziwne zjawisko po licznych solaraich, fryzjerniach i kosmetyczkach - czyżby mieszkańcy Kabat i Moczydła, naprawdę kupowali na potęgę wina i gatunkowe alkojole, że ten byznes się opłaca ? Bo jakoś raczej pustki widzę w tych 'winnicach'. Odpowiedz Link
jan-w Re: Kolejny sklep z winami i alkoholami 11.12.07, 11:35 Podejrzewam że na handlu alkoholem jest duże przebicie. Koszty produkcji są symboliczne i nawet po doliczeniu cła, vat i akcyzy, koszty zakupu, są zwykle znacznie niższe niż sprzedaży. Odpowiedz Link
effa.d Re: Kolejny sklep z winami i alkoholami 16.04.08, 15:10 moze troche nie na temat, ale rozmawialam okolo Wielkanozy z wlascicielem (chyba) tego nowego sklepu (Wine&MOre, Wawozowa 2) i juz dwukrotnie ktos mu zalal zamek jakas tam substancja, to samo stalo sie w Dolinie Win. Konkurencja sklepow z winem zaostrza sie, skoro walcza ze soba takimi metodami. A co do marzy na alkoholu to masz Janie absolutna racje! Odpowiedz Link
rubeus Re: nowe sklepy, likwidacje itd 11.12.07, 11:27 W pawilonach przy Wąwozowej otworzył się całkiem niedawno nowy skelp z bielizną iart. pończoszniczymi (skarpetki, rajstopy i takie tam ). Odpowiedz Link
mayi Re: nowe sklepy, likwidacje itd 11.12.07, 13:07 Nie jestem pewny czy to nowe, czy też nie widziałem wcześniej po prostu, ale na Kabackim Dukcie, prawie że przy Wąwozowej, chyba tuż przy kwiaciarni (a może zamiast? ) jest sklep o nazwie "Drogeria". W tym samym budynku, ale od strony Wąwozowej, obok sklepów z mięsem i odżywkami powstaje sklep - tak na oko z artykułami dla dzieci (a wcześniej był bodajże obuwniczy). Odpowiedz Link
chiara76 no i dwa nowe sklepy się pojawiły na mapie Kabat 19.02.08, 20:46 pierwszy to salon Ducati na Dembego róg chyba? Nowokabackiej, całkiem fajne cacka widać przez szybę a, drugi, to nie powiem , że się nie ucieszyłam, od kwietnia będzie salon Empik w Tesco, tam gdzie kiedyś była pizzeria, potem była jakaś knajpa a teraz będzie salon Empiku. Odpowiedz Link
rubeus Re: no i dwa nowe sklepy się pojawiły na mapie Ka 19.02.08, 21:12 chiara76 napisała: > drugi, to nie powiem , że się nie ucieszyłam, od > kwietnia będzie salon Empik w Tesco, tam gdzie kiedyś była pizzeria, potem była > jakaś knajpa a teraz będzie salon Empiku. No wreszcie... Odpowiedz Link
jan-w Re: no i dwa nowe sklepy się pojawiły na mapie Ka 19.02.08, 22:32 Żeby jeszcze jakieś BOMI lub tp... Odpowiedz Link
nina_74 miesko na bazarku 22.02.08, 23:43 na bazarku jest nowy sklep z mieskiem i podrobami, nr 81, "U WOJTYSIA" (wczesniej urzedowal tam Gyros, chyba), reklamuja sie jako z wlasnej swietokrzyskiej hodowli, bez konserwantow. Pokusilam sie i zrobilam ostatnio zakupy. Sczerze polecam, mily mlody sprzedawce, ilosciowo doyc skromnie (Kogucik to supermarket), ale jesli ktos chce sobie przypomniec zapach z dziecinstwa swojskiego wedzonego boczku czy szyneczki, to niech wejdzie. Ceny tez atrakcyjne, za schab bez kosci bodajze 18zl, a w Koguciku 24zl. Kolejek u niego nie widze i tak sobie teraz pomyslalam, ze szkoda by bylo, gdyby tego mlodego przedsiebiorczego czlowieka wykasowal mega drogi i rozbestwiony juz kabacka klientela "kogucik". W pon i czwartki - sklepik nieczynny Matka karmiaca poleca Odpowiedz Link
attta Re: miesko na bazarku 23.02.08, 10:22 Witam.Czy mówisz o bazarku Wawozowa/Stryjeńskich?. Prośba do wszystkich to bardzo dobry wątek ale piszcie dokładniej o lokalizacjach (np ulica i nr)bo jak ktos jest z innych rejonów to nie trafia.Pozdrawiam Odpowiedz Link
nina_74 Re: miesko na bazarku 23.02.08, 15:40 Tak, chodzi o bazarek Wawozowa/Stryjenskich. Sklepik z mieskiem jest od strony Wawozowej, miedzy kioskiem Ruchu a warzywami, W tym segmencie co piekarnia Lubaszka. Polecam Odpowiedz Link
rubeus nowy sklep rowerowy 28.03.08, 16:29 W budynku Wąwozowa 2, otwarto nowy sklep (i moze serwis ?) rowerowy - z sieci 'Dobre sklepy Rowerwoe' www.velo.com.pl/www/ Odpowiedz Link
mirastella26 Re: nowe sklepy, likwidacje itd 17.04.08, 18:01 a czy ktoś wie co się stało ze sklepem, który był obok "Batiku" przy KENie ??? już go nie ma przenieśli gdzieś może? taki z bibelotami do mieszkania, z ameryki południowej itd. Odpowiedz Link
chiara76 Re: nowe sklepy, likwidacje itd 25.11.08, 09:30 na Wąwozowej w budynku, w którym jest sklep "Kokieteria" (tak opisowo, bo numeru zapomniałam )otworzył się sklep z instrumentami muzycznymi (pewnie prowadzą sprzedaż internetową, bo jakoś nie sądzę, żeby okoliczni mieszkańcy mieli stanowić docelowy tylko target) i chyba będzie sklep z żywnością dla zwierzaków, ale tego pewna nie jestem, bo coś im wolno idzie , chyba, że wczoraj coś się ruszyli. Odpowiedz Link
jan-w Re: nowe sklepy, likwidacje itd. 22.01.09, 18:41 Wprawdzie nie Kabaty a Ursynów ale duża strata. Zamknęli Ryberię przy Megasamie. Zamiast tego jest bezpłciowe Awokado które zamiast zup rybnych i ryb proponuje kapuśniak i niewiadomoco. Obecnie zupa rybna najbliżej do kupienia jest w Boston Port na Okólskiej na Mokotowie. BTW: filię na Woli też zamknęli. Odpowiedz Link
rabbin Re: nowe sklepy, likwidacje itd 12.03.09, 10:53 doszły mnie słuchy że kolejny gabinet kosmetyczny się zamyka niedługo- Inna na Wąwozowej.co się dzieje- kobiety przestają dbać o siebie w czasach kryzysu Odpowiedz Link
jrek_kabaty Nowy sklep z prawdziwymi wędlinami 21.09.09, 08:34 Witam, Na bazarku przy Wąwozowej jest nowy sklep z wędlinami bez konserwantów. Sklep nazywa się Wieś Polska i jest koło kwiaciarni. Mają świetne wędliny, polecam szczególnie wędzone na zimno dojrzewające, choć i szynki są naprawdę dobre, ceny jak na tradycyjne wędliny nie są wygórowane. Mają świetne kabanosy i pasztety. Wędliny wędzone są na drewnie. To widać. Można tam kupić także mięso, podobno od lokalnych rolników - ceny mięsa są ok, np polędwiczka wieprzowa 28zł/kg, schab bk 24zł/kg. Jest tam też trochę produktów ekologicznych jak nabiał, jaka kur zielononóżek, sery kozie, jogurty. Wszystko bardzo dobre, no i przede wszystkim sklep jest czysty w odróżnieniu od niektórych spożywczych w tym miejscu. Naprawdę Polecam Odpowiedz Link
pianissima Pieczywo piekarni "Grzybki" na Kabatach 25.09.09, 10:14 W sklepiku "z chelbem z gor" na kabackim bazarku pojawilo sie pieczywo z jednej z najstarszych i najbardziej renomowanych piekarni w Warszawie - "Grzybki" (od 1927 r). www.piekarniagrzybki.pl/ Mnie bardzo to ucieszlylo. Odpowiedz Link
pianissima Re: Pieczywo piekarni "Grzybki" na Kabatach 25.09.09, 21:55 O tempota, o mores! Musze to napisac, choc lapy mi opadaja. Bardzo zadowolona, ze opisana powyzej piekarnia jest na Kabatach kupilam chleb z ziarnami, ktory bardzo lubie, a ostatnio rzadko mialam okazje jesc. I co? Jest splesnialy, wyraznie czuc plesn. No comments. Odpowiedz Link
jan-w Re: Pieczywo piekarni "Grzybki" na Kabatach 25.09.09, 22:01 Spróbuj piec sama. Jedyna pewna metoda Odpowiedz Link
pianissima Re: Pieczywo piekarni "Grzybki" na Kabatach 29.09.09, 20:18 Rozesmialam sie czytajac Twoja porade, bo... dokladnie to samo pomyslalam ogladajac dzien wczesniej w nieco innym kontekscie. Odpowiedz Link
pianissima Re: Pieczywo piekarni "Grzybki" na Kabatach 30.09.09, 18:48 Mialo byc bez "ogladajac", oczywiscie Odpowiedz Link
malgosia19734 o pieczywie - generalnie 28.09.09, 11:02 w nawiązaniu do postów pianissimy - po powakacyjnym powrocie do normalnych zakupów na bazarku na rogu Stryjeńskich i Wąwozowej, stwierdzam z przykrością, że pieczywo, gdzie by go nie kupić, nie pachnie ładnie i bardzo szybko zaczyna pleśnieć! czyżby wymiatali resztki zeszłorocznej, zleżałej mąki? czy może to już nowa, wilgotna i "szybkopsująca"? jak myślicie? m Odpowiedz Link
jan-w Re: o pieczywie - generalnie 28.09.09, 15:35 > czy może to już nowa, wilgotna i "szybkopsująca"? jak myślicie? m Czyli tzw ekologiczna? Odpowiedz Link
pianissima Re: nowe sklepy, likwidacje itd 15.11.09, 19:33 Na Telekiego, vis-a-vis przedszkola, pojawila sie duza pijalnia sokow. Nie bylam w srodku, ale w ciemny, ponury wieczor bardzo mocno oswietlone, jasne, disagnerskie wnetrze z wielkimi szybami przedstawialo sie fajnie. Odpowiedz Link
chiara76 na Wąwozowej , koło Jarzynki 15.11.09, 20:23 albo za którymś ze sklepów obok (nie mam topografii tego miejsca w pamięci), w każdym razie tam, gdzie były materace, zapowiada się otwarcie sklepu rybnego i z owocami morza. Przydałby się jakiś w tej część Kabat (z ludzkimi cenami najlepiej) zamiast kolejnego banku. I pomyśleć, że jak wczoraj przechodziłam obok i widziałam , że kładą kafelki na ścianie, nie skumałam, że może chodzić o rybny sklep. Odpowiedz Link
chiara76 mamy herbaciarnię 29.12.09, 12:38 , miejsce, w którym można zarówno nabyć, jak i napić się herbaty. Są również ładne kubki i filiżanki, czyli pomysł na prezent. W samym miejscu nie raczyłam się herbatą, ale nabyłam, przetestowałam i dla mnie, smakosza herbacianego jest OK. Mówię o Kabaterii : www.kabateria.pl/ Odpowiedz Link
rubeus2 kolejny sklep z wyorbami tradycyjnymi 29.12.09, 18:30 A przy Wańkowicza vis a vi Żabki działa od kilku tygodni sklep z (*chyba) wyrobami tradycyjnymi 'Stary Piec' [rubeus z drugiego logniu] Odpowiedz Link
domi-no1 Re: Rossmann na Kabatach 17.01.10, 12:20 Super, a w którym dokładnie miejscu ten Rossmann? Odpowiedz Link
kasiulek_1 Re: Rossmann na Kabatach 17.01.10, 12:43 Cudownie, radujemy się wszyscy Zdradzisz nam gdzie? Odpowiedz Link
vivawawa Re: Rossmann na Kabatach 17.01.10, 20:08 niedaleko szkoły nauki jazdy Auto-Jar w al. KEN, tam gdzie był sklep ze zdrową żywnością Odpowiedz Link
kasiulek_1 Re: Rossmann na Kabatach 17.01.10, 20:56 O! No i super, dzięki. Ale otwarty już jest? Bo na stronie Rossmana nie znalazłam nic na ten temat. Odpowiedz Link
pianissima Re: Rossmann na Kabatach 17.01.10, 22:22 Jeszcze nie, nawet... sklepowych polek wciaz brak , dopiero konczy sie remont wnetrza, ale logo juz wisi od kilku dni. Odpowiedz Link
domi_33 Re: Rossmann na Kabatach 10.02.10, 20:58 mnie też wiadomość o Rossmanie uradowała baaardzo. działa już i bardzo przestronny jest. Odpowiedz Link
chiara76 Re: Rossmann na Kabatach 18.01.10, 09:15 vivawawa napisał: > niedaleko szkoły nauki jazdy Auto-Jar w al. KEN, tam gdzie był sklep ze zdrową > żywnością świetna wiadomość...mam nadzieję, że tak, jak w pozostałych jego oddziałach, dostanę pewne produkty, wydawało by się nie, że nieosiągalne, a jednak, tylko w tym sklepie możliwe do nabycia bez stresu i problemu. Odpowiedz Link
karinciag Re: Rossmann na Kabatach 18.01.10, 10:33 Rossmann będzie tam gdzie chyba była "Odzież używana a Anglii" A niedługo otworzy się jeszcze Super Pharm koło Galerii Ursynów Tez już logo wisi Odpowiedz Link
julita77 Nie na Kabatach ale blisko 19.01.10, 11:37 Dzisiaj widziałam SuperPharm'u szyld na nowym budynkuy przy metrze Natolin Odpowiedz Link
kasiulek_1 Re: Nie na Kabatach ale blisko 19.01.10, 11:45 Ano wisi. Wogóle ciekawe, jakimi sklepami w tym budynku nas uraczą. Szczęśliwie na banki chyba za małe te lokale. Odpowiedz Link
karinciag Re: Nie na Kabatach ale blisko 05.02.10, 11:01 Właśnie ja też już mam dośc tych banków w każdym bloku Mam nadzieję że jeszcze jakies fajne sklepy obok Super Pharm zrobią tam Odpowiedz Link
gojapio Re: Nie na Kabatach ale blisko 10.02.10, 00:21 vis a vis Biedrony (w głębi osiedla) na Raabego fajnie zapowiadający się sklep (głównie) mięsny. bardzo duży wybór, większość markowych wędlin grubo poniżej 30 zł (gros poniżej 20 zł), wiejskie jaja (80gr), kozie sery w cenach nie-kabackich. Dobra kapucha i ogóry kiszone. Wreszcie jakiś normalny sklep! Odpowiedz Link
rubeus Dom Książki 02.02.10, 16:00 Jechałem dziś 504 i zauważyłem na rogu Wąwozowej i Mielczarskiego (?) 'Dom Książki'. Czy ktoś wie czy to już jest otwarte ? I czy to zwykła księgarenka czy też coś więcej ? Odpowiedz Link
domi_33 Re: Dom Książki 10.02.10, 21:01 działa, ale do środka z wózkiem się nie pakowałam. Odpowiedz Link
iova Re: ROSSMANN już OTWARTY 03.02.10, 18:50 Rossmann jest już od poniedziałku 1 lutego otwarty Odpowiedz Link
chiara76 Re: ROSSMANN już OTWARTY 03.02.10, 18:59 iova napisał: > Rossmann jest już od poniedziałku 1 lutego otwarty szkoda tylko, że do 19.00...miałam nadzieję, że może przynajmniej do 20.00, jak Natura vis a vis. Odpowiedz Link
karinciag Re: ROSSMANN już OTWARTY 10.02.10, 10:12 A kiedy Super Pharm ma być otwarte?? Rossmann raz dwa się otworzył a tu ... Grzebią się i grzebią z tym otwarciem Odpowiedz Link
domi_33 Zabawko - papiernik 17.02.10, 22:29 czyli sklep z zabawkami, grami i artykułami piśmienniczymi powstał na Mielczarskiego 5 (tam gdzie kiedyś było coś z rowerami [BMX'ami głównie] a jeszcze dawniej kafejka internetowa). Odpowiedz Link
domi_33 Bombaj 01.03.10, 13:04 czy ktoś wie co się z nim stało? był sobie przy KEN-ie i nie ma. przenieśli go gdzieś czy w ogóle zamknęli? Odpowiedz Link
domi_33 Re: Bombaj 12.03.10, 08:30 no taki sklep z indyjską odzieżą, torebkami, szlami, biżuterią i kadzidełkami. Odpowiedz Link
chiara76 Re: Bombaj 12.03.10, 09:17 pianissima napisała: > Bombaj - co to jest (lub bylo)? to nie był sklep z hinduskimi rzeczami? (Niedaleko kiedyś był sklep z lampami). Odpowiedz Link
pianissima Re: Bombaj 12.03.10, 11:16 Bardzo dziekuje za obydwa wyjasnienia Kojarze ten sklep, choc nie wiedzialam jak sie nazywal. Odpowiedz Link
pianissima Re: ROSSMANN już OTWARTY 11.03.10, 19:35 Rossman jest otwarty do 20-tej, tak przynajmniej pisze na drzwiach. Odpowiedz Link
chiara76 Re: ROSSMANN już OTWARTY 12.03.10, 09:19 pianissima napisała: > Rossman jest otwarty do 20-tej, tak przynajmniej pisze na drzwiach. muszę tam w takim razie podejść...może zmienili (i słusznie bo jak byliśmy tuż po otwarciu była informacja, że do 19.00 co mnie zaskoczyło trochę. Odpowiedz Link
pianissima Sklep GRECKI 11.03.10, 19:41 Za Rossmanem w strone Polbanku powstal maly sklepik z greckim jedzeniem. Widzialam greckie i cypryjskie sery, chalwe, oliwki. Odpowiedz Link
jan-w Re: Sklep GRECKI 12.03.10, 21:52 pianissima napisała: > Za Rossmanem w strone Polbanku powstal maly sklepik z greckim > jedzeniem. Widzialam greckie i cypryjskie sery, chalwe, oliwki. Skorzystałem z tej informacji i wyszedłem z 2 torbami Odpowiedz Link
rubeus moje odkrycia 18.03.10, 17:37 Nie byłem na moczydłowskiej części Wąwozowej (visa a vi pasażu/bazarku ) dłuższy czas i dziś prawie oczy przecierałem ze zdziwienia na widok nowości: - japońsko-koreańskie delikatesy - sklep z produktami azjatyckimi - bar/knajpka obiadowa Odpowiedz Link
jan-w Re: moje odkrycia 18.03.10, 18:41 Te japońsko-koreańskie delikatesy są już ponad pół roku Ale to sklep nietypowy. Większość rzeczy ma tylko japońskie napisy i nie wiadomo do czego służą. Odpowiedz Link
pianissima Re: moje odkrycia 18.03.10, 23:46 Bardzo lubie ten sklep Duzo rzeczy jest koreanskich, bo wlascicielka chyba stamtad pochodzi, japonskich - nieco mniej. Jesli czujecie sie troche oklapnieci po zimie i bez zycia, to warto tam kupic zen-szen (koreanski jest najlepszy na swiecie). Najlepiej wybrac sie przed zamknieciem, kiedy zwykle jest Koreanka, bo nasze dziewczyny nie do konca wiedza czym handluja. Jak ktos lubi eksperymenty to fajna sprawa jest panierka PANKO uzywana w Japonii tak jak u nas: do schabowych, ryb piersi kurczaka i krewetek (lepiej wybierac japonska niz koreanska). Jest znacznie lzejsza od europejskiej i bardzo, bardzo chrupiaca. Lezy obok wejscia do kantorka. Szczerze polecam tez makaron z maki gryczanej SOBA. Jest pyszny, wg mnie perfekcyjne polaczenie np. z... pesto. Z tym, ze koniecznie japonski, koreanski ma dziwna nutke smakowa, dwukrotnie posluzyl mi do karmienia okolicznego ptactwa. Odpowiedz Link
jan-w Re: moje odkrycia 19.03.10, 19:28 Po koreańsku czytam równie biegle jak po japońsku Odpowiedz Link
pianissima Re: moje odkrycia 20.03.10, 19:55 Zdolna bestia. Ja sobie lepiej radze z japonskim (na wiekszosci japonskich produktow jest precyzjna historyjka obrazkowa co i jak robic ). Odpowiedz Link
hekate_mw Re: nowe sklepy, likwidacje itd 06.04.10, 20:59 Czy ktoś może wie czemu zamknęli Kiermasz Odzieży na rogu K.E.N z Wąwozową, ten ciuchland obok Naleśnikarni bodajże..?? Zlikwidowali go, będą odnawiać? To już drugi ciuchland który zamknęli mi w okolicy... Odpowiedz Link
domi_33 Re: nowe sklepy, likwidacje itd 08.04.10, 21:21 niestety chyba likwidują bo dziś widziałam naocznie jak zrywali okleiny reklamowe z okien. a tyle ciuszków tam dla dzidzi fajnych znalazłam. buu. Odpowiedz Link
hekate_mw Re: nowe sklepy, likwidacje itd 13.04.10, 14:54 Przechodziłam dziś obok i wywiesili plakaty że będzie tam nowy sklep z odzieżą używaną tyle że pod inną nazwą, otwarcie podobno 15 czy 19 kwiecień (nie zapamiętałam dokładnie daty) Ciekawa też jestem czy będą coś mieli dla dzieci.. Odpowiedz Link
rubeus Dwie placówki bankowo-finansowe mniej 14.04.10, 10:25 Kilka tygodni temu zwinęła się placówka SKOK-u Stefczyka, oraz oddział dawnego Dominet Banku (bnp paribas fortis). Ciekaw jestem co w ich miejsce powstanie. Odpowiedz Link
jan-w Re: Dwie placówki bankowo-finansowe mniej 15.04.10, 00:13 Zapewne kolejne punkty "bankowe" - kredytowe. Odpowiedz Link
rubeus Re: Dwie placówki bankowo-finansowe mniej 15.04.10, 11:13 to raczej jakieś doradztwo, bo banku, który mógłby się otworzyć to za bardzo nie widzę. Chyba już wszystkich 'znanych' graczy na rynku mamy w okolicy. A skoro BNP Fortis uznał, że dwie placówki w odelgłości 6 min jazdy samochodem, to za dużo ,to kto by się otwierał... Odpowiedz Link
domi_33 Carrefour express na Mielczarskiego 16.04.10, 22:19 zamiast sklepu który był chyba od samego początku istnienia Kabat. Odpowiedz Link
domi_33 sklep z chemią z Niemiec 16.04.10, 22:20 na Pala Telekiego. obok tych hamaków i tego baru 'u justyny'. Odpowiedz Link
krzychu3610 Re: sklep z chemią z Niemiec 02.09.13, 13:05 Czy robiliście zakupy w sklepie internetowym . Polecam sklep Odpowiedz Link
chiara76 Re: nowe sklepy, likwidacje itd 11.02.11, 09:18 nie wiem czy już otworzyli, bo ostatnio utkwiłam w domu i widziałam jedynie z okna auta, ale będziemy mieć Coffee Heaven, po tej stronie, co kebab, właściwie chyba obok zaraz? Co tam wcześniej było? jakaś energia? bank jeden z milionów? Nieważne. Odpowiedz Link
effa.d Re: nowe sklepy, likwidacje itd 11.02.11, 10:33 Kawowe niebo juz otwarte a z likwidacji - na Wąwozowej 2 zamnięto solarium, a już jakiś czas temu (hurrrraaa!) punkt z automatami do gry! Odpowiedz Link
domi_33 Re: nowe sklepy, likwidacje itd 11.02.11, 14:48 coffe już działa a wcześniej można tam było zapłacić za gaz ! Odpowiedz Link
effa.d Re: nowe sklepy, likwidacje itd 08.03.11, 11:29 w miejscu punktu z automatami ma powstać Alkohole24 z deszczu pod rynnę Odpowiedz Link
rubeus Re: nowe sklepy, likwidacje itd 08.03.11, 17:01 effa.d napisała: > w miejscu punktu z automatami ma powstać Alkohole24 z deszczu pod rynnę A czy oni się nie zlikwidowali, zanim zaczęli działaność. Bo lokal jest dalej obklejony 'do wynajęcia' ? Poza tym chyba za blisko placówki oświatowej Odpowiedz Link
effa.d Re: nowe sklepy, likwidacje itd 21.03.11, 13:52 fakt, coś dziwnego się tu dzieje, pojawił sie szyld, ale ogłoszenie o wynajmie ciągle wisi. co do szkoły i jej bliskości to nie byłabym taka pewna, bo sklep z winami jest kilka lokali bliżej szkoły i działa bez problemu. Odpowiedz Link
lukasz.1978 Zazdroszczę 11.02.11, 12:20 Zazdroszczę. Nawet zwykłego Coffe Heaven. U nas na Bielanach nie ma nawet tego, za to aż się roi od tanich kebabów i mordowni dla dresiarzy. Odpowiedz Link