13.02.07, 11:11
Witam....byc może juz ktos pisał o tym ale nie moge znaleźc watku.
Czy wiecie gdzie na Kabatach (lub okolicach)sa zajecia taneczne dla
dorosłych.Generalnie chodzi o Salsę lub inne latino -solo.Widziałam
ogłoszenie na witrynie sklepu na drugi dzień juz go nie było ,ktoś zerwał.
Nie chodzi mi o Puelle tam dla mnie za drogo i chyba nie maja salsy.
Jesli ktos wie cos o fajnym miejscu to prosze dajcie znać
pozdrawiam
miłego dnia
Obserwuj wątek
    • sigrun Re: taniec 13.02.07, 11:35
      Z czystym sumieniem mogę polecić znakomitą szkołę tańca ale na Stokłosach. Jest
      to filia Riviery i znajduje się w budynku "Tepsy" przy południowym wyjściu
      stacji metra Stokłosy. W ofercie jest wiele kursów, miedzy innymi latino, salsa
      solo i parami smile Ceny niewygórowane 30 zł za lekcję, pakiet miesięczny 200 zł
      (ceny z zeszłego semestru). Pozdrawiam smile
      Ach, jeśli chcesz się zapisać, nie zwlekaj, bo nowy semestr rozpoczyna się już w
      przyszłym tygodniu wink
      • m-oni Re: taniec 13.02.07, 13:06
        uprzejmie dziekuje za informacje
        • sigrun Re: taniec 13.02.07, 17:07
          Proszę bardzo wink Jest jeszcze oficjalna strona szkoły www.taniec.net i całe
          mnóstwo fotek oraz niezbędnych namiarów i informacji wink))
    • puelka Re: taniec 18.02.07, 21:59
      Witam serdecznie. Ja mimo wszystko polecam Puellę, a szczególnie zajęcia Latino
      Solo u Kuby Grzybka - REWELACJA!!!! Puella poza tym wcale nie jest droga, jeśli
      porównasz to z innymi szkołami tańca, nawet z Rivierą. Teraz w Puelli też
      pojawił się Latin Jazz z Michałem - podobno też fantastyczne, ale dopiero jak
      sprawdzę napiszę. Naprawdę nie ulegaj ogólnej famie o bardzo drogiej Puelli bo
      tak nie jest. Sama się przekonasz. Poza tym mają bardzo elastyczny system
      karnetów. Sprawdź!!!
      • paulina.galli Re: taniec 18.02.07, 22:34
        a ja Puelli nie polecam smile
        Tak dla rownowagi smile
        Mialam okazje porownac zajecia prowadzone tam jak i w szkole tanca (min. na
        Tamce) i sory - wypadacie bardzo ... bladziutko (delikatnie mowiac )

a przy okazji - jak juz tak wsadze "szpile" Puella jest jedynym chyba miejscem
        gdzie kupujac karnet placi sie za silownie .... za godzine (sic!)
        Wszedzie indziej - wchodzisz i cwiczysz do oporu - az nie pasniesz
        Dwa - macie tylko 1 bieznie co przy cwiczacych samych kobietkach - gdzie glownie
        chodzi o aeroby a nie cwiczenie na maszynach ( a wiec bieznia , rowerek) jest
        nieporozumieniem uncertain
        I JEST u was kurna DROGO! smile!!!
        • puelka Re: taniec 19.02.07, 11:47
          Może ja wypadam bledziutko, bo dopiera jestem początkująca smile Ale zajęcia
          bardzo mi się podobały, bo były dla ludzi normalnych, a nie dla tancerzy. Co do
          siłowni, to nie zgadzam się: przede wszystkim super instruktorzy, szczególnie
          Karol i Jacek. Ja byłam prawie 2 godziny i nikt mnie nie wyprosił, też nikt mi
          nie mówił o ograniczeniu 1-godzinnym (dlaczego żle podajesz info?) tylko 90 min
          na samej siłowni, czyli nawet 2,5 godz. w klubie, co i tak uważam za bardzo
          wiele(przynajmniej dla mnie)Poza tym ja nie mam żadnej bieżni (a szkoda) ale w
          Puelli faktycznie jest 1 bieżnia, ale jeszcze nie dodano, że są inne maszyny
          cardio np. elipsa, falujący steper, rowerki, co i tak uważam, że nie jest żle,
          jak na tak kameralny klub. No i nie ma facetów, smrodu, wypinania się i muzyki
          umpa, umpa. Owszem cenowo ciut drożej, ale w porównianiu do innych klubów,
          jeśli ktoś ceni sobie komfort, nie zatrważająco drogo (zależy od karnetu). A
          poza tym ja to ja czyli klientka klubu Puella, a nie klub Puella. Nie mam
          bieżni, nie jest u mnie drogo, bo nic nie sprzedaję. A od kiedy jesteś takim
          wrogiem tego klubu, może przez to, że jest w tym jakiś ukryty interes? Ja
          Puellę polecam bezinteresownie i nie zagadzam się z wypowiedzią przedmówczyni.
          A Latino Solo jestem zachwycona, tym bardziej, że Kuba jest instruktorem tańca,
          a nie fitnessu, i to się czuje smile Salsy faktycznie w Puelli nie ma, bo Puella
          mimo wszystko jest raczej klubem fitness, a nie szkołą tańca ( może szkoda).
          • paulina.galli Re: taniec 19.02.07, 12:55
            Puelko - ja tez jestem poczatkujaca
            Moze ograniczenie czasowe nie jest 60 min a 90 (moge nie pamietac)
            ale faktem jest ze jest ograniczenie czasowe
            Nie wnikam czy ktos wyprasza po tych 90 minutach czy nie - ale w umowie jest
            tki zapis ze cena taka a taka jest na x minut na silowni
            (nie ma ograniczenia w przypadku karnetu "open" ktory jest oczywiscie drozszy)
            Moj trening trwa min 2 godziny , ale jakby nie trwal to nie lubie nerwowo
            zerkac na zegarek czy jeszcze mieszcze sie w czasie czy juz nie
            Fajnie ze sa rowerki, stepery i inne - ale ja akurat uznaje tylko bieznie -
            blokuje ja na 1,5 godziny i w takim Shape = gdzie biezni jest 6 nikomu nie
            przeszkadzam smile
            [ps. nie tez tam ma muzyki "umpa umpa" a wypinanie jest czasmai elementem
            cwiczen - to silownia a nie opera]
            Wrogiem nie jestem - to raczej twoj post kaze myslec ze masz jakis interes w
            reklamowaniu Puelli
            pozdarwiam

ps. jesli nie masz biezni - to troszke dziwny trening al ok - nie wnikam
            instruktor na pewno juz wie co i jak
    • paulina.galli Re: taniec 18.02.07, 22:35
      m-oni - ja tez chce sie zapisac na salse smile
      chodzilam na 3 zajecia na Tamke - b. fajna szkola ale za daleko sad i nie
      wyrabialam smile

Hmmm... moze jak sie wybierzesz to dasz mi cynk na priv?
      razem moze razniej ? - mnie tez interesuje solo - najchetniej salsa smile
      • m-oni Re: taniec 19.02.07, 10:28
        • paulina.galli Re: taniec 20.02.07, 19:59
          a ja zadzwonilam dzis na stoklosy - d...a blada - nie maja ZADNYCH miejsc na
          salsa czy inne latyno tance sad
          buuu
          a nastepny kurs dopiero we wrzesniu sadsadsad
          • sigrun Re: taniec 21.02.07, 09:28
            Nawet w szkole-matce na Politechnice? Kurczę, szkoda. Z każdym semestrem
            przybywa coraz więcej chętnych. Na zapisy na "modne" kursy trzeba się spieszyć.
            Czasami, gdy ilość potencjalnych kursantów jest spora, powstają dodatkowe grupy.
            Warto popytać. Pozdrawiam smile
            • paulina.galli Re: taniec 21.02.07, 11:02
              a nie - na politechnice sa miejsca smile
              mowie o stoklosach sad
              kurs sie zaczyna 4 marca
              lekcja 30 zeta 9chyba jak sie placi hurtem za wszystko to taniej)
              • effa.d Re: taniec 21.02.07, 20:57
                w Rivierze (i tu i tu) niestety nie ma miejsc na kursie tanca towarzyskiego sad
                mimo, że dostałam "cynk" i grafik na maila badzo szybko, grupy po 20-tej od
                razu zapełniono... także wszystkie rodzaje tańca cieszą się teraz dużym
                powodzeniem
                w związku z tym zostało nam zapisanie się do Sulewskich w pałacu.
                narazie jesteśmy po pierwszej lekcji i mamy nadzieję, że się rozrusza, bo
                narazie ...hmmmm nnudnawo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka