paulina.galli 04.06.07, 10:30 Jak sie u licha ciezkiego zaprasza kogos z forum do "przyjaciol" widniejacych w wizytówce? Albo jestem debilek internetowy albo slepota - bo nie moge znalesc tej "funkcji" w wizytówce dzieki z gory za uswiadomienie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.galli Re: Pytanie ! 04.06.07, 10:33 aha- przpraszam ze pytanie nie zwiazane z tematyka forum Odpowiedz Link
jan-w Re: Pytanie ! 04.06.07, 10:38 To nie w wizytówce. W wizytówce zaznaczasz, kto ma być wyświetlany innym kolorem, jako przyjaciel, lub nie. Zapraszanie przyjaciół, to osobna funkcja. Kliknij na swój nick w dowolnym swoim poście. U góry, z prawej strony masz napis: edytuj swoją wizytówkę. Kliknij w to, potem w zakładkę przyjaciele. Odpowiedz Link
paulina.galli Re: Pytanie ! 04.06.07, 10:45 to zabawne ze wlasnie Ty odpowiedziales bo min. o Twoja osobe mi chodzilo zeby dodac Teraz nie masz wyjscia jak mi sie uda to musisz przyjac zaproszenie bo moje wysilki nie moga pojsc na marne , prawda? Odpowiedz Link
jan-w Re: Pytanie ! 04.06.07, 12:26 Najlepszy dowód, że propozycja była słusznie skierowana Odpowiedz Link