claire_de_lune 06.06.07, 15:34 zamiast knajpki prowansalskiej mamy teraz wloska. Ciekawe. Trzeba sie wybrac i sprawdzic. Mam nadzieje, ze ceny i asortyment beda ciekawsze od poprzednika. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: koniec Pastisa! 06.06.07, 16:03 tak mi się ostatnio wydawało, że koniec, ale nie podeszłam bliżej zerknąć co się dzieje. Nie dziwię się, że koniec tak nawiasem mówiąc... a włoska, hmm, brzmi interesująco Odpowiedz Link
malgoszac Re: koniec Pastisa! 06.06.07, 17:03 a to na pewno inny wlasciciel? Pastis byl niby prowansalski ale tak na prawde to duzo wloskich dan tez mieli...moze to tylko zmiana nazwy? Odpowiedz Link
paulina.galli Re: koniec Pastisa! 06.06.07, 17:18 a niech znikaja w ...cholere jak sobie przypomne te "urocza" obsluge to...* mam nadzieje ze nowa knajpka = nowy wlasciciel = nowy personel * tylko sobioe mysle ze po ew. spotkaniu forumowym w tym miejscu nie bedzie juz o czym opowiadac w kwesti obslugi Odpowiedz Link
jan-w Re: koniec Pastisa! 06.06.07, 19:08 Powtórzę to co poprzednicy. Oby sie nie okazało, że tylko "profil" się zmienił. Odpowiedz Link
mierzejka Re: koniec Pastisa! 06.06.07, 19:28 ja w kwietniu wyprawiałam chrzciny w Pastisie i byłam baardzo zadowolona, ale głwonie obsługiwala nas pania manager a nie niemiły kelner. Szkoda ze rezygnują, ale w tygodniu klientów było tam na lekarstwo, widac finansowo nie dali rady. Odpowiedz Link
rubeus Re: koniec Pastisa! 06.06.07, 19:57 co do wybrania się i sprawdzenia, nie widzę przeszkód... może po 15-tym ? Odpowiedz Link
chiara76 zrobiliśmy dziś pierwsze rozeznanie... 08.06.07, 22:42 i wiemy, że jest nowy właściciel, co rokuje dobrze. Poza tym, bardzo sympatycznie rozmawiało nam się z panią, która tam pracuje. Karta dań sympatycznie wygląda. Nie mają jeszcze koncesji na alkohol. Jest też pizza. Makarony, co mnie ucieszyło, mają wykonywać na miejscu. Tyle się na razie wywiedziałam Odpowiedz Link
malgoszac Re: zrobiliśmy dziś pierwsze rozeznanie... 09.06.07, 15:14 chiara76 napisała: > i wiemy, że jest nowy właściciel, co rokuje dobrze. > Poza tym, bardzo sympatycznie rozmawiało nam się z panią, która tam pracuje. > Karta dań sympatycznie wygląda. Nie mają jeszcze koncesji na alkohol. > Jest też pizza. Makarony, co mnie ucieszyło, mają wykonywać na miejscu. > Tyle się na razie wywiedziałam o! i to jest dobra wiadomosc (co prawda z alkoholem moze byc ciezko, bo znajc wspolnote w tym bloku - podjecie decyzji potrwa z rok...) Odpowiedz Link
chiara76 Re: zrobiliśmy dziś pierwsze rozeznanie... 09.06.07, 15:31 malgoszac napisała: > chiara76 napisała: > > > i wiemy, że jest nowy właściciel, co rokuje dobrze. > > Poza tym, bardzo sympatycznie rozmawiało nam się z panią, która tam pracu > je. > > Karta dań sympatycznie wygląda. Nie mają jeszcze koncesji na alkohol. > > Jest też pizza. Makarony, co mnie ucieszyło, mają wykonywać na miejscu. > > Tyle się na razie wywiedziałam > > o! > i to jest dobra wiadomosc > (co prawda z alkoholem moze byc ciezko, bo znajc wspolnote w tym bloku - > podjecie decyzji potrwa z rok...) Pani nam właśnie powiedziała, że brakuje im kilku podpisów (nawet się nas spytała, czy my może z tego bloku). Nie wiem, czemu to wymaga podpisu mieszkańców, no, ale nie znam się na tych szczegółach. Odpowiedz Link
chiara76 Re: koniec Pastisa! 10.06.07, 18:59 najlepsze w tym wszystkim jest to, że ciągle nie potrafię spamiętać nowej nazwy knajpki. Za to jedzenie bardzo dobre Postanowiliśmy jednak sprawdzić dzisiaj osobiście i było warto. Mam cichą nadzieję, że restauracja się utrzyma, jako, że jestem miłośniczką włoskiego jedzenia. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: koniec Pastisa! 10.06.07, 20:25 knajpa nazywa sie sapori d'italia.obstawiam,ze sie nie utrzyma Odpowiedz Link
chiara76 Re: koniec Pastisa! 10.06.07, 20:30 lezka_z_posen napisała: > knajpa nazywa sie sapori d'italia.obstawiam,ze sie nie utrzyma weź nie kracz lezka, bo wyjątkowo mi smakowało jedzenie a i obsługa była sympatyczna... mam nadzieję, że jednak nie będzie tak źle. Dzięki za podrzucenie nazwy. Odpowiedz Link
malgoszac internetowa znizka 18.06.07, 19:44 szukalam ich strony i wpadlam na 20% znizke, a ze i tak mialam sie z mezem w weekend tam wybrac - to wykorzystam www.naursynowie.pl/gastronomia/otwarcie_nowej_restauracji__sapori_d_italia Odpowiedz Link
chiara76 Re: internetowa znizka 18.06.07, 20:07 to życzę przyjemnych kulinarnych doznańsmacznego! Odpowiedz Link
magdulka2 Re: internetowa znizka 22.06.07, 09:31 A więc byłam - sprawdziłam. Miła obsługa - sami z siebie dali zniżkę 10%. Jedzenie pycha. Zarówno makarony, jak i desery. Polecam owoce morza - super świeże. Jeszcze tylko brak wina do pełni szcześcia. Także korzystajmy, by przetrwała i było gdzie wychodzić na dobre jedzenie. Odpowiedz Link
sapori Re: internetowa znizka 23.06.07, 19:44 Witam, To prawda, że zmienił się właściciel, a ta sympatyczna Pani o której ktoś wspominał to moja żona. Już wkrótce będziecie mogli połączyć nasze dania z lampką włoskiego wina. Pozdrawiam Adamo Odpowiedz Link
malgoszac bylam - znizki nie dostalam 24.06.07, 00:32 bylam, sprobowalam, slono zaplacilam. O znizke sie nie upominalam, ale oczekiwalam, ze ja dostane (tak chcialam sprawdzic, czy obowiazuje wszystkich, jak ktos pisal powyzej - odpowiedz znacie) ogolne wrazenia dosc dobre, jedzenie smaczne, choc porcje (jak na wloska kuchnie) niewielkie Odpowiedz Link
sapori Re: bylam - znizki nie dostalam 24.06.07, 09:46 Promocja z rabatem 20% obowiązuje na hasło, które można znaleźć na www.naursynowie.pl. Więc nie rozumiem drogiej Pani... dlaczego tego hasła nie podała. www.naursynowie.pl/gastronomia/otwarcie_nowej_restauracji__sapori_d_italia Odpowiedz Link
paulina.galli Re: bylam - znizki nie dostalam 24.06.07, 12:29 Ha! to ja sie wybiore Bojcie sie! - bo maruda jestem w dwoch tematach (fryzjer i jedzenie/obsluga) i potem jeszcze napisze na forum co i jak Ale jak jest ok - to tez pisze (patrz : fryzjer) A tak serio - to kuchnie wloska uwielbiam (chyba sie tez troszke na niej znam) i na pewno sie zjawie ale dopiero wtedy jak bedzie mozna zamowic do jedzenia wino Kolacja (zwłaszcza włoska ) bez kieliszka wina to dla mnie cos nie do przeskoczenia [ chyba ze stosujecie u siebie myk typu "bring your own bottle" ? ] Odpowiedz Link
jan-w A ja dostałem zniżkę! 24.06.07, 16:15 Musiałem wyrecytować hasło (mimo że powiedziałem, że znam ) i zniżkę dostałem. Byłem z całą rodziną, jedliśmy różne potrawy, wszystko naprawdę bardzo dobre. Podają czekadełko, w którym są nieznane mi duże, jasnozielone oliwki, bardzo smaczne, zupełnie inne niż zwykłe. Napewno warto tam pójść. Pyszne są zwłaszcza roladki z kurczaka, nadziewane suszonymi pomidorami i mozarellą. A na deser Pana cotta, albo tiramisu. Odpowiedz Link
malgoszac Re: bylam - znizki nie dostalam 25.06.07, 09:49 > Promocja z rabatem 20% obowiązuje na hasło, które można znaleźć na > www.naursynowie.pl. Więc nie rozumiem drogiej Pani... dlaczego tego hasła nie > podała. Chcialam sprawdzic, czy znizki obowiazuja wszystkich - wczesniej magdulka2 pisala, ze miala 10% rabatu bez podawania hasla. O znizke 20% z pewnoscia sie upomne nastepnym razem - tymczasem z braku tych 30zl bardzo nie zbiednieje. pozdrawiam Odpowiedz Link
jan-w Re: bylam - znizki nie dostalam 25.06.07, 11:18 Wcześniej, rzeczywiście było 10%. Odpowiedz Link
biljana i ja tam byłam dobre winko piłam:) 26.06.07, 10:28 Knajpka strasznie miła, przesympatyczni własciciele Winem zostalysmy poczestowane od razu i pan dbal, zeby kieliszki nie byly dlugo puste Jedzenie bardzo mi smakowalo. Jadlam salatke z rukoli z czerwonym melonem, awokado i parmezanem oraz opiekane kalmary w sosie pomaranczowym. Poloecam, ale porcja sałatki moglaby byc wieksza Dla mnie zazwyczaj salatka to pelnowartosciowe danie, a tu raczej mala przystawka. Poza tym pilam pyszna caffe frappe z ogromna iloscia lodow waniliowych. Rachunek byl znosny. O znizke sie jakos nie dopytywalam)) Generalnie - zycze im powodzenia i mam nadzieje, ze na dluzej zagoszcza w pejzażu kabackich knajpek. Ja w kazdym razie bede tam zagladac Odpowiedz Link
sapori Re: i ja tam byłam dobre winko piłam:) 28.06.07, 13:13 Bardzo nas cieszy Pani opinia ) i mamy nadzieję, że następnym razem również będzie Pani zadowolona z wizyty w Sapori d'italia. Sałatka z rucoli od dziś jest o połowę większa. Pozdrawiam Adamo p.s. Zapraszam dziś wieczorem na świeże małże Odpowiedz Link