Dodaj do ulubionych

Mars w 5 domu

08.10.10, 20:24
Witam, jestem właśnie w 6 miesiącu ciąży. Podobno takie położenie marsa nie wróży dobrze.. Jakieś komplikacje w trakcie porodu? Poronienia? Jak można zinterpretować mój 5 dom? https://astromix.pl/component/option,com_user/task,UserNat/Itemid,79/
Obserwuj wątek
    • aarvedui Re: Mars w 5 domu 08.10.10, 20:31
      niestety zawartość jest dostępna tylko po zalogowaniu.

na forum jest przyklejona instrukcja postepowania w takich wypadkach.

po 1.najlepiej podać pełne dane

po 2. jeśli wolisz kombinować - zapisz obrazek horoskopu w jakiejś dużej rozdzielczości i wklej albo na swój serwer/stronę, albo na jakąś publiczną stronę do dzielenia się obrazkami (imageshack, flickr, i takie tam)
      • smoczyca1988 Re: Mars w 5 domu 08.10.10, 23:17
        Oto mój kosmogram https://img242.imageshack.us/img242/3600/astro2at51monikach65848.gif
        • foudre Re: Mars w 5 domu 09.10.10, 12:16
          Mars w 5 domu nie powoduje poronień!!! Twoje pytanie wskazuje, że jesteś osobą raczej początkującą w astrologii. To bardzo ciekawa wiedza, ale na początku łatwo popaść w nadmierne uproszczenia. "Mars w V domu powoduje poronienia" jest przykładem takiego prymitywnego uproszczenia. A ponieważ jesteś w ciąży, to takie uproszczenie dla ciebie jest zwyczajnie szkodliwe, bo wywołuje lęk. Lęk wynikający z niewiedzy. Daj sobie tochę czasu, aby poznać reguły astrologii.
          Zastanawiam się nawet, czy ciąża to dobry moment, żeby zaczynać przygodę z astrologią...
          • anulka.dab Re: Mars w 5 domu 09.10.10, 12:58
            Mam marsa w V domu. Obie ciąże donosiłam bez problemu - w obu przypadkach było c.c. ale nie spowodowane stanem ciąży. Radzę więcej optymizmu - wszystko będzie dobrze smile
    • yoanix Re: Mars w 5 domu 09.10.10, 23:08
      Mars w Rybach jest słaby ... Na Two ja ekspresje własna (5 dom ) maja wpływ formalne zwiazki (Mars władca 7domu), oraz najblizsze otoczenie ( Neptunw 3 domu). Sekstyl z Saturnem trzyma Marsa , więc nie powinien rozrabiać wink ... Saturn jest w Koziorozcu więc jest bardzo silny , jest u siebie . Po za tym Twoja osobowośc moze miec konflikt z Twoim pierworodnym wink nie bądź nad opiekuńcza..Mars kwadrat Słońce.

Pozdrawiam big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka