13.11.10, 17:28
Witam,bardzo sie ciesze ze trafilam na to forum.Na pewno to nie byl przypadek.Szukam odpowiedzi na pytanie o swoje zycie juz dosc dlugo,ale nie potrafie znalezc..Bo jak do tej pory moje zycie uklada sie tak ,ze na koniec kazdego zdazenia moge powiedziec ,,jak zwykle,, ,,czego sie moglam spodziewac,,Nie jestem fatalistką i staram sie patrzec w przyszlosc optymistycznie ,ale los swoje.
Man nadzieje ze Tu na tym forum moze uzyskam jakies wskazowki? ostatnio po raz pierwszy od kilku lat poznalam kogos....niestety znow los zagral mi na nosie ,dowiedzialam sie takich rzeczy ze pozostaje sie tylko wycofac.
Moze zajrzycie w moj los ???? 29.07.1971 godz ok 20.00
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 13.11.10, 17:35
      nie napisalas GDZIE sie urodzilas
      • nuvvo Re: Tylko Wy 13.11.10, 18:58
        tez bylabym ciekawa wygladu osoby z marsem na ascendencie w wodniku.
        princesss, a dlaczego bujne wlosy?
    • aldara.355 Re: Tylko Wy 13.11.10, 17:38
      Polska południowa-oświęcim
    • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 13.11.10, 17:57
      nie masz jakiegos trudnego horoskopu. Z pewnoscia jestes babka z temperamentem. Mars na samym Asc we Wodniku daje pewna specyficzna oryginalnosc, Plus Slonce w Lwie. Byc moze troche czasem powinnas okielznac swoj ognisty temperamentsmile bo moze cie "nosic"smile
      Nie widac tez abys byla jakims urodzonym pechowcem. W sprawach uczuciowych to scisly kwadrat miedzy Saturnem w 3 cim domu a Merkurym w 7dmym napewno troche opoznia sprawy i komplikuje. Z takim trygonem 9-6 dom ( Neptun Jowisz do Wenus) nie jestes z pewnoscia banalna idiotka i taki trygon mozna wykorzystac bardzo interesujaco zawodowo. Troszke jednak mozesz jednak oczekiwac zbyt wiele po mezczyznach i nieco ich idealizowac. Marzy ci sie charyzmatyczny facet. Po 2012 i tranzycie Saturna przez Ksiezyc i kwadracie do Wenus bedzie lepiej, potem bedzie milej...
      Mysle ze nie powinnas tracic nadziei
      • aldara.355 Re: Tylko Wy 13.11.10, 18:15
        Bardzo dziękuje za wlanie we mnie odrobinki nadzieji. Fakt pechowcem nie jestem,powiem inaczej-moze jestem w niektorych aspektach zycia;glownie w milosci i pracy.Słabiutki ze mnie lewsmile Po męzczyznach wiele nie oczekuje ,ale tego minimum to chyba powinnam,a czasem i tego nie moge dostac.Dodam ze jestem dosc atrakcyjna kobietą i wiele osob dziwi sie bardzo mojemu samotniczemu zyciu. smile Ja naprawde nie szukam idealu smileCzasem mysle ze takie moje przeznaczenie.
        Ogromne dzięki za odpowiedz
        • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 13.11.10, 18:51
          jestem dosc atrakcyjna kobietą

z czystej ciekawosci zapytam czy masz jakies ladne wlosy. Bujne a czasami dlugie.

No na pewno jestes tez ciekawa osobowosciowe takie interesujace polaczenie wodnikowego chlodu z ekspresja temperamentem barana jakie podsyca silny Lew sloneczny.
          • aarvedui Re: Tylko Wy 13.11.10, 19:50
            z wodnikiem kojarzy mi się twarz rzeźbiona, być może z wyeksponowanymi kośćmi policzkowymi, ale to nieobiektywne ;>
            • aldara.355 Re: Tylko Wy 13.11.10, 19:58
              No więc własnie,ze mna jest na opak chyba wszystko sad Ogromne ,specyficzne, poczucie humoru,lubiana,wesoła,w miare towarzyska choc nie zawsze,czasem chowam sie do skorupki na dlugi czas,Wygląd;jasnowlosa ,krotkie wlosy,dziewczeca nawet dziecinna twarz smile
              • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 14.11.10, 12:20
                a ktos mowil ze jestes smutna powazna osoba bez poczucia humoru i nietowarzyska?
                Nie zauwazylam aldaro. Pytanie co do wlosow wiaze sie ze sloncem w Lwie i Marsem na asc.
                Problem jednak polega na tym ze godzine podalas ok 20tej. Czyli moze byc 19:50 jak i 20:10 To nie jest dokladny czas, a asc we wodniku jest dosc szybki. W rezultacie Mars moze byc w 12 domu, ukryty, albo juz w 1 domu. To by sporo zmienialo.
    • aarvedui Re: Tylko Wy 14.11.10, 02:46
      aldara.355 napisała:

> Witam,bardzo sie ciesze ze trafilam na to forum.Na pewno to nie byl przypadek.S
      > zukam odpowiedzi na pytanie o swoje zycie juz dosc dlugo,ale nie potrafie znale
      > zc..Bo jak do tej pory moje zycie uklada sie tak ,ze na koniec kazdego zdazenia
      > moge powiedziec ,,jak zwykle,, ,,czego sie moglam spodziewac,,Nie jestem fatal
      > istką i staram sie patrzec w przyszlosc optymistycznie ,ale los swoje.
      > Man nadzieje ze Tu na tym forum moze uzyskam jakies wskazowki? ostatnio po raz
      > pierwszy od kilku lat poznalam kogos....niestety znow los zagral mi na nosie ,d
      > owiedzialam sie takich rzeczy ze pozostaje sie tylko wycofac.
      > Moze zajrzycie w moj los ???? 29.07.1971 godz ok 20.00

ok, aldaro, ale najpierw przedstaw w punktach, co tak właściwie jest problemem i w czym astrologia (jak uważasz) mogłaby Ci pomóc.
      niestety pierwszy post jest dość chaotyczny a chętnym do pomocy o wiele łatwiej będzie jeśli będą wiedzieć na co patrzeć.
      w miarę możliwości przedstaw te konkretne problemy w jakichś ramach czasowych, to też będzie wskazówką na ewentualne prognozy.
    • black_halo Re: Tylko Wy 14.11.10, 09:18
      Ja bym sie nie doszukiwala drugiego dna w postach autorki tylko poczekala az cos sama napisze.

Po drugie, to ze nick pochodzi od nazwy kremu to nic zdroznego. Moj to tytul plyty zespolu Kamelot, jak zakladalam konto to nie mialam pomyslu na blyskotliwa nazwe a tu przed nosem lezala plyta i prosze - jest nick. Moze autorka tez miala na biurku ten krem jak sie tu logowala big_grin
      • aarvedui Re: Tylko Wy 14.11.10, 11:06
        black_halo napisała:

> Ja bym sie nie doszukiwala drugiego dna w postach autorki tylko poczekala az co
        > s sama napisze.

no właśnie. zwłaszcza, że jej post z pytaniem jest niezwykle chaotyczny i wymaga wyklarowania paru spraw

> Po drugie, to ze nick pochodzi od nazwy kremu to nic zdroznego. Moj to tytul pl
        > yty zespolu Kamelot,

a ja cały czas myślałem, że chodzi o Depeche Mode tongue_out
        www.youtube.com/watch?v=uCjeEqKWhpE
        • lwi2 Re: Tylko Wy 14.11.10, 11:36
          Post autorki nie jest wcale chaotyczny, jasno napisała, że chodzi o problemy "związkowe" i że znowu coś nie tak i zamierza się wycofać.
          Mars w retrogradacji, 10 września 1971 był już stacjonarny jak dobrze patrzę, czyli w najbliższym czasie coś z tym Marsem ('partner w horoskopie kobiety) może się wyprostować i pójść do przodu.
          Wyjaśnienie - chodzi o tzw. progresje, liczba dni po urodzeniu = liczba lat życia.
          Nawet to, że napisałaś o "wycofaniu" to tego Marsa Twojego pokazuje.

Lwi
          • aarvedui Re: Tylko Wy 14.11.10, 12:20
            lwi2 napisała:

> Post autorki nie jest wcale chaotyczny, jasno napisała,

"Szukam odpowiedzi na pytanie o swoje zycie juz dosc dlugo,ale nie potrafie znalezc..Bo jak do tej pory moje zycie uklada sie tak ,ze na koniec KAŻDEGO ZDARZENIA moge powiedziec ,,jak zwykle,, ,,czego sie moglam spodziewac,,Nie jestem fatalistką i staram sie patrzec w przyszlosc optymistycznie ,ale los swoje. "

nie jest chaotyczny ? o`rly?
        • black_halo Re: Tylko Wy 14.11.10, 11:46
          The Black Halo

Nie jestem fanka Depeszow niestety. Sekretnie slucham za to Placebo, ale ciii - zeby sie ziomale satanisci nie dowiedzieli :d
          • aarvedui Re: Tylko Wy 14.11.10, 12:21
            black_halo napisała:

> The Black Halo
            >
            > Nie jestem fanka Depeszow niestety. Sekretnie slucham za to Placebo,

tylko my mamy prawo nosić skórki ! wink
            • aldara.355 Re: Tylko Wy 14.11.10, 12:40
              Przeczytałam i sprobuje sie ustosunkowac.Oczywiscie to ze mam krotkie blond wlosy ,nie bylo z mojej strony jakims sprostowaniem tego co napisala autorka postu,tylko zwykla informacją,pewnie gdybym ich nie scinala mialabym dlugie.Wiec nie widze tu zadnych sprzecznosci.Podaje tylko stan na dzissmile To ze napisalam ze jestem na opak,mialam raczej na mysli to ze wg astrologii pewnie powinnam reprezentowac inny typ,a jestem troszke na bakier ze swoim przeznaczeniem.Tyczy sie to rowniez cech charakteru lwa,ktorym bez wątpienia jestem,ale jego sila i mocne cechy sa mi obce.smile Niestety.Oczywiscie nikt nie pisal ze jestem ponura itp,nie bylo to z mej strony zaprzeczeniem,tylko podaniem konkretnych cech ktore posiadam smile
              • aldara.355 Re: Tylko Wy 14.11.10, 12:45
                Aha,urodzilam sie o 20-tej tzn,mama miala o tej godzinie cięcie cesarskie ,wiec nie wiem czy to ma znaczenie,pewnie tak.
                • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 14.11.10, 13:26
                  ha,urodzilam sie o 20-tej tzn,mama miala o tej godzinie cięcie cesarskie ,wiec nie wiem czy to ma znaczenie,pewnie tak.
                  Samo cesarskie ciecie nie, tylko w szpitalach maja tendencje do zaokraglania godziny co do 10 minut a w Twoim przypadku to duzo zmienia.

6 domowy Lew jest inny niz 5domowy Lew. Ten temperament w tobie na pewno istnieje tylko wyraza sie inaczej niz w sposob klasycznie oczekiwany/
            • lwi2 Re: Tylko Wy 14.11.10, 12:41
              A tym Marsem w retro to jeszcze dodam, że znam jedną taką osobę, nigdy nie została odrzucona, porzucona, itp., ZAWSZE sama się wycofywała. No ale to nie jest rzecz jasna jakaś reguła, ot obserwacja.

Lwi
              • aldara.355 Re: Tylko Wy 14.11.10, 12:48
                No u mnie faktycznie tez tak bywa ! Nigdy nie bylam porzucona ,zawsze sama wycofywalam sie z ukladow ,poniewaz tak nakazywal rozsądek ! Dodam na usprawiedliwienie ,ze naprawde nie jestem osoba przesadnie wymagająca.
                • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 14.11.10, 13:39
                  Nigdy nie bylam porzucona ,zawsze sama wycofywalam sie z ukladow ,poniewaz tak nakazywal rozsądek
                  Mars we Wodniku ma taka sile wyzwolencza. To by sugerowalo ze jest ow Mars albo na Asc albo tuz na poczatku 1 domu. Mars w opozycji do Desc. Taki mars we Wodniku rewolucje robi wobec wartosci 7 domowych. Zrywa. Pytanie tylko czy rzeczywiscie slusznie za kazdym razem. Merkury w Pannie w 7 dmym domu w kwadracie do Saturna w Bliznietach jaki ma opozycje do Neptuna. Tworzy sie swego rodzaju polkrzyz. Mozesz byc bardzo krytyczna wobec partnerow i miec bardzo wysokie oczekiwania, nawet nieco oczekiwac wyidealizowanego partnera.
                  Z pewnoscia nie bez przyczyny zrywalas te zwiazki. Niemniej jednak trzebaby przyjrzec sie dla porowniania z tym jacy w ogole sa faceci. Maja niestety wadysmile jak i my kobiety.
                  Nacisk na znak PANNY i WAGI w dwadasamsach- bardzo silny. Czyli wedrowka od bardzo wymagajacej Panny do umiejetnosci wspolpracy i dyplomacji w Wadze.

Niezlym bylabys ksiegowym, albo kims kto liczy cudze pieniadze z takim 6 domem, nawet na wyzszym stanowisku bo sa tam potencjaly managerskie. Zaluj tez ze nie zostalas lekarzem czy psychologiem.Tez niezla bylabys w tym.
                • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 14.11.10, 13:41
                  Dodam na usprawiedliwienie ,ze naprawde nie jestem osoba przesadnie wymagająca.

No to nie jest takie proste do stwierdzenia z wlasnej perspektywy. Nikt z nas nie widzi. Popatrz na mezow swoich najblizszych przyjaciolek. Czy odpowiadaliby tobie?

Ten Mars retrograduje i to dlugo...
                  • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 14.11.10, 13:43
                    za 3 lata ten Mars ruszy do przodu i wyjdzie z retrogradacji w stacjonarnosc
                    • potrek Re: Tylko Wy 14.11.10, 14:52
                      Mam pytanie , czy nie jesteś przypadkiem artystką. Takie horoskopy zdarzają się także osobą głęboko wierzącym.
                      • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 14.11.10, 15:18
                        tak, natchnienia artystyczne z takim trygonem NeptunJowisz do Wenus sa calkiem mozliwe. Tym bardziej gdyby sie okazalo ze Wenus jest w 5 domu ze wzgl na przesuniecie domow.
                        • potrek Re: Tylko Wy 14.11.10, 15:32
                          Tak spytałem gdyż nasz Papież miał koniunkcje Jowisz/Neptun w znaku Lwa w 9 domu co prawda w znaku Lwa. Ale nie szkodzi zapytać smile
                          Horoskop Karola na h 17
                          • aldara.355 Re: Tylko Wy 14.11.10, 16:11
                            Hmm smile Artystycznego zawodu nie wykonuje ,ale nie przecze ze posiadam kilka umiejetnosci w stopniu przewyzszającym przecietnosc.Z wykształcenia jestem ....cos bardzo zblizonego do psychologa smileponiewaz najlepiej czuje sie probując pomagac innym.Moim marzeniem jest stopien psychoterapeuty.
                            • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 14.11.10, 16:22
                              no i dobrze, bo do tego zawodu pasujesz jak ulal. Pieniedzy wielkich to nie przyniesie ale bedziesz bardzo dobra w te klockismile
                              • potrek Re: Tylko Wy 14.11.10, 16:30
                                Psychologia do Jowisz/Neptun w znaku Skorpiona jak najbardziej pasuje.
                                • potrek Re: Tylko Wy 14.11.10, 16:50
                                  Czerwiec/Lipiec 2010r nie było romansu ?
                                  • aldara.355 Re: Tylko Wy 14.11.10, 17:20
                                    No i tu jest wlasnie problem.Poznalam kogos wlasnie w czerwcu,mialo byc pieknie ale dowiedzialam sie zbyt wielu bardzo niepokojących informacji (pewnych) ktorych nie jestem w stanie ,,przeskoczyc,, Inna kobieta,dziecko itp.ciezko mi, ale nie pozostaje mi nic innego jak sie wycofac.
                                    • potrek Re: Tylko Wy 15.11.10, 09:11
                                      Na nowy udany związek masz dużą szanse w lutym 2011r
                                      • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 15.11.10, 12:19
                                        zgadza sie. Byle tylko Saturn tranzytujacy jaki wejdzie na Ksiezyc i zrobi kwadrat do Wenus w 2012 tego nie rozwalil znow.
                                        Ale.... moze to czegos innego bedzie dotyczyc, nigdy nie wiadomo.
                                        • aldara.355 Re: Tylko Wy 16.11.10, 15:59
                                          Witam,nie bardzo rozumiem,bo Potrek pisze o lutym 2011 a princesswhitewolf o roku 2012.
                                          Czego ma dotyczyc to wejscie Saturna? Ktorego roku ?
                                          • princesswhitewolf Re: Tylko Wy 16.11.10, 19:18
                                            Potrek mowi o 2011. I ma racje
                                            Ja pisze o 2012. W 2012 Saturn tranzytujacy wejdzie na Ksiezyc i bedzie robil tym samym kwadrat do Wenus bo masz natalnie kwadrat miedzy tymi planetami. Pozniej po 2012 bedzie lepiej. Koniec 2012 to jakis przelom bo Saturn tranzytujacy w tymze 2012 bedzie robic kwadrature do Twojego natalnego Slonca. To szybko minie. Ale nic sie nie martw bo w tym samym czasie, w koncu 2012 Uran bedzie robic ladny trygonik do Slonca a Neptun trygonik do Merkurego... No i te dwa ostatnie przetrwaja wiec przelom 2012/2013 moze byc milszy juz
                                            • nuvvo Re: Tylko Wy 17.11.10, 08:33
                                              tranzytujacy saturn w kwadraturze do wenus urodzeniowej nie musi koniecznie burzyc zwiazkow.
                                              podam dwa przyklady:
                                              1. zwiazek przez 8 miesiecy kontynuowany na odlegllosc (saturn przeszedl 3 razy przez wenus)
                                              2. zwiazek w ktorym partnerzy museli zrezygnowac z innych dzialanosci dla zwiazku (on - podroze) ale udalo im sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka