Dodaj do ulubionych

Nów w Baranie

30.03.11, 21:10
W najbliższą niedzielę szykuje się ciekawy nów w Baranie. Będzie to nów (koniunkcja Słońca i Księżyca w 14 Barana) w koniunkcji z Jowiszem i w opozycji do Saturna.
Utworzy się cała siatka kwintylowych aspektów (5-tki, podział koła przez 5). Połączone w taki sposób będą: oś Węzłów Księżycowych i ww. opozycja nowiu z Saturnem. Dodatkowo podłączona 5-tkami będzie Wenus, a także Westa.
Ciekawa jestem tego miesiąca dla Polski (Wenus), w moim horoskopie dokładnie nie zahacza o nic, ale kto wie co się pokaże, trzeba mieć oczy naokoło głowy, teraz nic, ale już widzę, że za chwilę oś Węzłów utworzy 5-tkową konfigurację z moimi Węzłami. Z horoskopu nowiu zawsze można odczytać coś ciekawego.

Lwi
Obserwuj wątek
    • mmoni Re: Nów w Baranie 30.03.11, 22:34
      Ten nów wypada mi na Słońcu urodzeniowym. W solariuszu co prawda Księżyc jest w luźniejszej koniunkcji, bo 7 stopni od Słońca urodzeniowego, ale i tak zapowiada się ciekawie.
    • manyquid Re: Nów w Baranie 03.04.11, 03:01
      dopiero co była pełnia ale ten czas gna smile

Nów na mojej natalnej Wenus. Z kwintylami bym nie przesadzał natomiast nie wiedzieć /wiedzieć/ czemu bikwintyle mają w sobie znacznie więcej wagi i treśżci. Może przez dziesiętne 144 czyli kwadrat dwunastek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka