Dodaj do ulubionych

Wygrana w totolotka a astrologia

06.05.04, 20:03
Jakie znacie układy planet, które sprzyjają wygranym na loterii, w totolotka
itp. Może ktoś z was opisze układ planet jaki towarzyszył jego wygranej?
Obserwuj wątek
    • all2 Re: Wygrana w totolotka a astrologia 06.05.04, 20:17
      he he he to pytanie to stały punkt programu wink))
    • pantomass Re: Wygrana w totolotka a astrologia 06.05.04, 20:51
      Witaj

To nie jest tak łatwo, jak się wydaje. Według astrologi klasycznej wygrać w
      grach hazardowych może tylko ten, kto ma do tego naturalne predyspozycje. O ww.
      predyspozycjach możesz przeczytać w stereszczeniu rozdziału z książki Pana
      Leona Zawadzkiego, który jest temu poświęcony.

Znajdziesz go tutaj.
      • mrgodot Re: Wygrana w totolotka a astrologia 06.05.04, 21:56
        W jednym ze znanych teletrniejów (ale już go nie ma) i pod żadnym nacieskiem
        się nie przyznam w którym, wygrałam samochód i jeszcze parę drobiazgów. A było
        to dokładnie w momencie kiedy Jowisz w Wadze w II domu utworzył koniunkcję do
        mojego Urana. Tranzytujący Uran natomiast ( w V domu) utworzył trygon do
        Saturna w IX i koniunkcję z Merkurym (a na tym gra polegała). Do dzisiaj tego
        do końca nie potrafię zrozumieć. W sumie nic szczególnego jeśli chodzi o
        aspekty.
        • pantomass Re: Wygrana w totolotka a astrologia 06.05.04, 22:36
          O to bardzo, bardzo interesujące. Czy mogę prosić o Twoje dane na priva. Nie
          to, żebym Cię traktował jak 'myszkę doświadczalną', ale kto wie, może Twój
          horoskop znajdzie się kiedyś w jakiejś książce - oczywiście anonimowo wink
          • mrgodot Re: Wygrana w totolotka a astrologia 07.05.04, 20:48
            pantomass napisał:

> O to bardzo, bardzo interesujące. Czy mogę prosić o Twoje dane na priva. Nie
            > to, żebym Cię traktował jak 'myszkę doświadczalną', ale kto wie, może Twój
            > horoskop znajdzie się kiedyś w jakiejś książce - oczywiście anonimowo wink
            >
            A można liczyć na pełną anonimowość Pantomassie? Zakładam, że tak i podsyłam na
            priva łącznie z datą wygranej (na ile pamiętam)!
    • anahella Re: Wygrana w totolotka a astrologia 06.05.04, 22:42
      Zeby wygrac, to w pierwszej kolejnosci trzeba gracwink Raz w zyciu wygralam plyte
      w konkusie radiowym, i raz mialam czworke w lotka (kupon wypelnilam pod wplywem
      namietnie grajacej kolezanki). Wygrana zostala natychmiast uplynniona
      (starczyla na butelke calkiem przywoitego wina i zostala natychmiast wypita z
      inicjatorka zakladu) stad mniemam, ze musial byc to jakis tranzyt przez
      Rybywink))))
      • mrgodot Re: Wygrana w totolotka a astrologia 07.05.04, 20:54
        ciekawe czy w przypadku samochodu był to tranzyt przez Baran lub coś związanego
        z Marsem? Po wstępnej analizie w moim przypadku nie znalazłam nic szczególnego,
        ale jestem laikiem. Faktem jest tylko to, że znalazłam się tam przypadkiem, za
        namową rodziny i przyjaciół, i pewnie gdyby nie oni nigdy bym nic nie wygrała.
        Jak słusznie napisała Anahella, żeby wygrać, trzeba grać!
        • neptus Re: Wygrana w totolotka a astrologia 07.05.04, 21:47
          Ale jak nie ma w horoskopie szczegolnych predyspozycji to lepiej nie grac za
          wysoko. smile
          • anhviet Re: Wygrana w totolotka a astrologia 21.09.04, 14:07
            JA trafilem 5 w totka w 2002 w pierwszym tyg lipca. Nie pamietam dokladnie jakie wtedy byly uklady. W kazdym badz razie byla to sobota. Fakt ciekawy bo na poczatku 2002 roku przeczytalem w jakiejs gazecie w HORSOKOPIE CHINSKIM na caly rok (jestem SMOKIEM) czeka mnie jakas duza wygrana badz spadek w środku lata.

• guru68 Re: Wygrana w totolotka a astrologia 23.09.04, 22:08
              ja gram...codzienniesmile probowalem biorytmow,tranzytow-roznych,nawet gdy MC
              tranzytowalo moje urodzeniowe MC...nic na dluzsza mete sie nie sprawdzalo...
              nie zawodza mnie tylko moje prorocze sny...
              • anahella Re: Wygrana w totolotka a astrologia 23.09.04, 23:36
                guru68 napisał:

> ja gram...codzienniesmile probowalem biorytmow,tranzytow-roznych,nawet gdy MC
                > tranzytowalo moje urodzeniowe MC...nic na dluzsza mete sie nie sprawdzalo...
                > nie zawodza mnie tylko moje prorocze sny...

Hazard to 5 dom. Lewin mowil, ze pusty V dom to brak wygranych. U mnie niby sie
                zgadza. mam pusty V dom ale nie wygrywam bo nie gram.
                • guru68 Re: Wygrana w totolotka a astrologia 23.09.04, 23:43
                  hmmm....tez mam pusty 5dom ...ale sie nie poddamsmile
                  • all2 Re: Wygrana w totolotka a astrologia 24.09.04, 01:25
                    a ja mam pełny i co z tego. horoskop wydawałoby się stworzony do wygrywania
                    wszystkich kumulacji po kolei. a nawet jedynek nie trafiam sad ja bym tu jednak
                    szukała neptuna, takie wygrane wydają mi się neptuniczne. 5 dom to ewentualnie
                    sama skłonność do hazardu, albo jej brak.
    • makaryna Wygralam !!! 25.09.04, 22:45
      Mowiac pradwe nie jest to jakas oszalamiajaca suma, (rownowartosc ok.6000 ZLP), ale biorac pod
      uwage zaskoczenie, to....serce mi lekko zabilo !!!
      Otoz dzisiaj umowilam sie ze znajoma, ale bylam wczesniej gotowa do wyjscia niz przewidzialam,
      wiec wyszlam z domu o 13.55 (pamietam). Czas dojscia do tego miejsca wynosi przecietnie ok. 15
      min. Poniewaz jak wspomnialam juz, ze bylam za wczesnie, postanowilam wejsc i zagrac w Bingo.
      Zanim usiadlam, kupilam kawe i gra sie zaczela, uplynelo mniej niz 10 min. I wygralam !!!

Jak przyszlam do domu, to zerknelam " w gwiazdy" i.......wyczytalam "Mars Sextile Jupiter exact at
      14:19" !!!! A dzialo to sie w 4-tym domu w samej koncowce Panny.
      Co wy na to ?

pozdrowienia
      Makaryna

PS. Po wygranej i ochlonieciu z wrazenia, "przemyslalam" to co nieco, ... i zakupilam Totolotka
      ....ale wygranej nie bylo sad
      Byc moze najwazniejszy jest dodkladny moment gry ?!
      • guru68 Re: Wygralam !!! 25.09.04, 22:52
        gralem z dokladnoscia do 5minut wg.roznych tranzytow i...sie nie
        sprawdzalo...GRATULUJE WYGRANEJ!!! zycze dalszych sukcesow!!!
        • angieblue26 Re: Wygralam !!! 29.09.04, 08:26
          Ja wygralam dwie "piatki" pod rzad...dzieki kartom Tarota.
          • guru68 do angieblue26 29.09.04, 17:54
            gratuluje!jesli 'pracujesz' z kartami na takiej fali,ze jestes w stanie dzieki
            temu wygrac,to napisz do mnie na maila proszesmile chce cos sprawdzic.jesli sie
            uda to oboje bedziemy zadowolenismile pozdrawiam i czekam na maila guru68@tlen.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka