02.11.11, 20:04
Mam dziś urodziny i analizuję sobie solariusz pod kątem uczuciowym. Trochę się pogubiłam.
w solariuszu:
Saturn na DSC w trygonie z Neptunem (końcówka Wodnika, 12 d) i w trygonie z Chironem ( Ryby, 12 d)
w 7 domu jeszcze Słońce w opozycji do Jowisza w retro w 1 domu
Wenus w koniunkcji z Merkurym w 8 domu

dodatkowo odwrócenie ASC z DSC , natalnie ASC w Wadze, DSC W Baranie, w solariuszu- ASC w Baranie, DSC w Wadze

Czy jest nadzieja na to, że ten Saturn na DSC uporządkuje i nada jakieś ramy mojemu pogmatwanemu związkowi? Czy może bardziej zmusi mnie, aby sobie wewnętrznie poukładać obraz siebie w relacjach?
Obserwuj wątek
    • leyaxxi Re: solariusz 10.11.11, 14:07
      A w jakim domu masz Księżyc? Na tym obszarze pewnie będzie skupiona Twoja uwaga.
      • a.waniliowa Re: solariusz 11.11.11, 13:15
        w solariuszu- Księżyc w 11 domu ( Wodnik) w kwadr. do Słońca w 7 d. i Jowisza w 1 d. Dodatkowo ta opozycja Słońca i Jowisza.
        Dosyć dziwnie się czuję, do tej pory żyłam w takim luźnym nieformalnym związku i było mi z tym dobrze, teraz nagle zaczęło mi to uwierać, mam taki wewnętrzny przymus, żeby nadać temu jakieś sensowne ramy. Zaczęłam czuć się jakoś niepewnie, potrzebuję określonej struktury emocjonalnej. Czuję się potwornie staro i mam poczucie zmarnowanego czasu ( ale to pewnie zwykły dół pourodzinowy).
        Chyba przyszedł czas, żeby zrobić porządek w swoim życiu osobistym, bo dotychczas najważniejsza była praca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka