aarvedui 03.06.04, 22:54 Jest tu ktoś z Krakowa lub okolic? Jako zwolennik komunikacji niewerbalnej chetnie popodziwiałbym jakieś świeże astrologiczne facjaty dla nie rozumiejących mojej maniery wypowiedzi tłumaczę,że chodzi mi o spotkanie na żywo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amayah Re: Kraków 03.06.04, 23:22 Ja jestem z Wrocławia, ale jutro w sobotę jadę do Krakowa na wystawę kotów rasowych. Odpowiedz Link
dori7 Re: Kraków 04.06.04, 14:44 amayah napisała: > Ja jestem z Wrocławia, ale jutro w sobotę jadę do Krakowa na wystawę kotów > rasowych. ))) Jakiego masz kota? Odpowiedz Link
amayah Re: Kraków 04.06.04, 21:45 Anahello i wszyscy wybaczcie, będę się za karę cały wieczór ascezować i nigdy już nie będę temperować ołówków od strony gumki, ale muszę to zrobić!!!!! Droga Doris mój kocurek śliczny to devon rex. Piękny! No, teraz możecie mnie linczować ;P Anahello kochana, jakby co, to wal szczerze ze offtopiki czy cos, ja jestem grzeczna, ale czsem trzeba nakrzyczec... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
amayah Re: Kraków 04.06.04, 21:47 Napisałam Doris, sorki Dori7, moja psiapsiółka tak ma na imie. Już nic nie mówię. :# Odpowiedz Link
amayah Re: Kraków 03.06.04, 23:23 Właśnie, to może ja też od razu o Wrocławian zagaję? Jest tam kto? Odpowiedz Link
aarvedui Re: Kraków 04.06.04, 16:13 amayah napisała: > Właśnie, to może ja też od razu o Wrocławian zagaję? Jest tam kto? yeeah.kocham offtopiki...a może opowiecie od razu jaki mieliście dzień w pracy i że bolała was głowa i że zmarła wam świnka morska i że nie lubicie brokułów,ale za to głosowaliście na kwaśniewskiego,ale z kolei z matematyki na maturze mieliście 4+,bo spędzacie najbliższe wakacje nad morzem,dlatego nie podoba wam się polityka zagraniczna stanów zjednoczonych...bla,bla,bla... Odpowiedz Link
aarvedui Re: Kraków 05.06.04, 13:58 all2 napisała: > Aarvedui, a czym się różni pytanie Amayah od Twojego? będę konkretny:w temacie nie ma ani kotów ani wrocławia. Odpowiedz Link
anahella Re: Kraków 04.06.04, 18:58 aarvedui napisał: > yeeah.kocham offtopiki... To idz na cycaty i marsowy watek - brakuje tam meskich wpisow Odpowiedz Link
aarvedui Re: Kraków 05.06.04, 14:03 anahella napisała: > aarvedui napisał: > > > yeeah.kocham offtopiki... > > To idz na cycaty i marsowy watek - brakuje tam meskich wpisow > nie,dziękuję. nie mam na tamten temat jeszcze nic do powiedzenia,więc nie będę śmiecił Odpowiedz Link
aarvedui Re: Kraków 05.06.04, 14:07 czupurna napisała: > jestem do twojej dyspozycji Gdzie i kiedy ? dajmy jeszcze innym szanse naq odpowiedź w zeszłym roku spotykaliśmy się w krakowie w czwórkowym gronie z innego forum,ale ludzie skupili się na innych rzeczach w życiu(ja też a teraz wzieła mnie ochota na jakąś reaktywację.świeża krew się przyda Odpowiedz Link
neptus Re: Kraków 05.06.04, 16:03 Pojechałabym nawet do Krakowa... ale nie na zadany temat. Odpowiedz Link
aarvedui Re: Kraków 08.06.04, 19:50 czupurna napisała: > jestem do twojej dyspozycji Gdzie i kiedy ? nie mogę Ci wysłać priva...dziwne Odpowiedz Link