majdaj 27.06.04, 08:13 Zaglądacie znajomej oosbie "w gwiazdy" dostrzegcie cos niepokojącego. Jak nalezy się zachoweac? Mowić jej o tym, ostrzec, przestraszyć czy pominąc milczeniem i odpowiadać tylko na pytanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potrek Re: Mówić czy nie mowić, oto jest pytanie? 27.06.04, 09:37 Zwłaszcza osobie znajomej staram się nic nie mówić. Gwiazdy (Karma) ma swój plan informując o jakimś zagrożeniu ten plan starasz się zmienić. W iterpretacji tranzytów możesz mieć co najwyzej 75% pewności . Pozostałe 25% jest przekłamaniem stwórcy lub lucyfera jak kto woli by nie było tak łatwo w interpretacji. I w dobrej sprawie kryje się wiele złego.(kor.) Za hibową nowine nie jednego powiesili Odpowiedz Link
jankowski_michal Re: Mówić czy nie mowić, oto jest pytanie? 27.06.04, 16:12 A jednym z elementów tego planu może być to, że taka osoba pójdzie do astrologa, zostanie ostrzeżona, nie uwierzy albo uwierzy, ale zobaczy, że to prawda, więc zmieni swoje podejście do rżycia, zacznie, na przykład, interesować się szeroko pojętymi sprawami ducha. Odpowiedz Link
anahella Re: Mówić czy nie mowić, oto jest pytanie? 27.06.04, 21:22 Mowie. Ale nie strasze. Mowie: dbaj o zdrowie, uwazaj na pedal gazu, odstaw samochod do przegladu - pwiedzialam kolezance, ktora ma kwadrature tranzytujacego Saturn do natalnego Marsa w VI. Niby nic zlego sie nie dzialo ale mechanik mowil ze dobrze ze sie pojawila z hamulcami. Tyle ze z czyms takim to dlugo jeszcze mogla jezdzic. Ale ostrzezony to uzbrojony. Odpowiedz Link
neptus Re: Mówić czy nie mowić, oto jest pytanie? 07.07.04, 04:17 Jak zwykle masz rację. Po to ktoś pyta, żeby sie dowiedzieć. Straszenie jest pozbawione sensu. Ostrzeżenie zawsze ma sens. Czynię tak samo, jak Ty, bo takie jest zadanie astrologa. Odpowiedz Link
potrek Re: Mówić czy nie mowić, oto jest pytanie? 07.07.04, 20:01 Ja nie jestem Astrologiem tylko Astrofryzjerem i nie biore za to wynagrodzenia . To moje hobby i informowanie o czymś nie przyjemnym staram się nie robić. Jako klijęt życzyłbym sobie pełnego dosje - natalny- tranzyty,progresje,dyrekcje. Cieszę się Neptusie że wróciłeś. Mam nadzieje że Anahella i All2 też nie długo powrócą. Bo mi ich i ciebie było bardzo brak Pozdrawiam. Odpowiedz Link
anahella Re: Mówic´ czy nie mowic´, oto jest pytanie? 08.07.04, 18:49 potrek napisa?: > Ja nie jestem Astrologiem tylko Astrofryzjerem i nie biore za to > wynagrodzenia Ja tez nie biore od nikogo pieniedzy. Jak ktos pyta sie mnie co chce za to to mowie "przynies herbatniki - bedziemy je chrupac przy interpretacji". ale to ze nie biore kasy nie oznacza, ze moge ludzi krzywdzic. Bo straszenie to robienie krzywdy. > Mam nadzieje z˙e > Anahella i All2 tez˙ nie d?ugo powróca˛. No coz - ja bywam ale rzadko. Na razie nie mam zabardzo kasy na naprawe komputera. ale jak tylko u daje mi sie dorwac do sieci to przegladam i cos tu i owdzie nastukam. Ciesze sie ze jeszcze mnie pamietacie Odpowiedz Link
potrek do Anahelli 08.07.04, 20:09 Co się stało z twojm komputerem. Może bym mógł ci pomóc. Napisze do ciebie maila .Mam nadzieje że odpiszesz. Astrofryzjer Odpowiedz Link
potrek Re: do Anahelli 08.07.04, 20:16 potrek napisał: > Co się stało z twojm komputerem. Może bym mógł ci pomóc. Napisze do ciebie > maila .Mam nadzieje że odpiszesz. Astrofryzjer Odbieram e-mail na potrek@gazeta.pl Prześlij mi swój adres e-mail . Mój OTLLOOK EXPRESS jest kaput.Dlatego nie moge skorzystać z niego i do ciebie napisać. Odpowiedz Link