manyquid 31.07.12, 12:35 No nie wiem, jakaś intuicja, zakładam wątek zawczasu by był. Coś wam się kojarzy, coś się wydarzy...? zobaczymy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: 4-5 sierpnia 2012...? 31.07.12, 16:01 nie przypominam sobie dnia w jakim nic by sie nie wydarzylo. W dzienniku ciagle sa jakies informacje. Odpowiedz Link
manyquid Re: 4-5 sierpnia 2012...? 31.07.12, 20:50 princesswhitewolf napisała: > nie przypominam sobie dnia w jakim nic by sie nie wydarzylo. W dzienniku ciag > le sa jakies informacje. no dobrze umówmy się, że chodzi o cos trochę innego kalibru niż brzęczenie spłuczki w miliardach mieszkań, lokalne gradobicia albo mądrości pana Romneya rozsiewane po świecie Uargumentowałem cel w pierwszym zdaniu: aby było zasygnalizowanie zawczasu. Nie wiem o co może chodzić Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: 4-5 sierpnia 2012...? 01.08.12, 10:41 manyquid, a nie sadzisz ze to wplyw czytania wszystkich portali opisujacych koniec swiata czy koniec ery w 2012? No chyba ze.... ja juz jestem na tego typu trendy przeczulona i reaguje alergicznie a ty po prostu mowisz o wiekszym wydarzeniu jakie wydarzyc sie zawsze moze i bywalo w przeszlosci: tsunami, trzesienie ziemi, atak terrorystyczny itp. Odpowiedz Link
lwi2 Re: 4-5 sierpnia 2012...? 01.08.12, 11:18 Na chwilę utworzy się Wielki Kwintyl, ze Słońcem i Księżycem, Plutonem, Saturnem i Węzłem Południowym, w nocy z 4 na 5 sierpnia. A co to pokazuje? Jak autor wątku o to jakoś zahacza to i "zobaczył", a czy coś będzie? Na pewno można to do czegoś wykorzystać, jak ktoś wchodzi w ten układ. Księżyc w 19 Ryb tylko na chwilę go utworzy, co innego jak ktoś coś tam ma, ja nie mam. Obrazek na pewno jest ciekawy. Wielki Kwintyl, a jednocześnie bardzo dokładny Półkrzyż z Neptunem na wierzchołku rozpostarty na osi Węzłów. Rozprowadzany przez Merkurego, sekstyl i trygon do Węzłów. Słońce tworzy bardzo dużo aspektów, stąd wrażenie, że "coś" się wydarzy. Merkury/Neptun midpunkt - punkt pasywny w Byku Ceres będzie w punkcie aktywnym w Bliźniętach. Czyli akcja typu : Ceres - Merkury/Neptun, na przykład. Lwi Odpowiedz Link
manyquid Re: 4-5 sierpnia 2012...? 01.08.12, 12:01 Tak min.: o ten kwintyl ale coś jeszcze. @princess - nie nie sądzę że to wpływ czytania wiesci "Faktu" itp badziewia mentalnego na temat końca świata bo w ogóle tego typu literatura mnie nie interesuje więc traktuje twoje sugestie jako projekcje własnych hobby, zapewne uprawianych cichaczem Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: 4-5 sierpnia 2012...? 02.08.12, 11:10 aa chyba ze tak. Bo ja juz musze powiedziec ze mam reakcje czerwonej lampki i juz nie moge i rece mi opadaja jak czytam o tych Majach... Odpowiedz Link
janou Re: 4-5 sierpnia 2012...? 03.08.12, 20:23 lwi2 napisala; Na chwilę utworzy się Wielki Kwintyl, ze Słońcem i Księżycem, Plutonem, Saturnem i Węzłem Południowym, w nocy z 4 na 5 sierpnia. A co to pokazuje? Jak autor wątku o to jakoś zahacza to i "zobaczył", a czy coś będzie? Na pewno można to do czegoś wykorzystać, jak ktoś wchodzi w ten układ. Księżyc w 19 Ryb tylko na chwilę go utworzy, co innego jak ktoś coś tam ma, ja nie mam. Ja mam Ksiezyc w Rybach 18°30 Slonce bedzie na Plutonie nat Mercury dokladnie na IV, a Jowisz na wezle polnocnym! 2.12.1946 godz.16.15 w Dijon Francja . Odpowiedz Link
jerry.uk Badania Marsa 04.08.12, 13:32 "Curiosity rover will land on Mars in 5 August." Odpowiedz Link
acrux_79 Re: Badania Marsa 05.08.12, 20:04 Z ciekawości spytam, bo nie "kumam" - o co chodzi w tym cytacie ? Odpowiedz Link
jerry.uk Re: Badania Marsa 05.08.12, 22:43 na Marsie wylądował pojazd badawczy Curiosity i rozpoczyna swoją misję badawczą. Odpowiedz Link