Dodaj do ulubionych

4-5 sierpnia 2012...?

31.07.12, 12:35
No nie wiem, jakaś intuicja, zakładam wątek zawczasu by był. Coś wam się kojarzy, coś się wydarzy...? zobaczymy
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: 4-5 sierpnia 2012...? 31.07.12, 16:01
      nie przypominam sobie dnia w jakim nic by sie nie wydarzylo. W dzienniku ciagle sa jakies informacje.
      • lwi2 Re: 4-5 sierpnia 2012...? 31.07.12, 16:22
        Wielki Kwintyl?
      • manyquid Re: 4-5 sierpnia 2012...? 31.07.12, 20:50
        princesswhitewolf napisała:

> nie przypominam sobie dnia w jakim nic by sie nie wydarzylo. W dzienniku ciag
        > le sa jakies informacje.

smile no dobrze umówmy się, że chodzi o cos trochę innego kalibru niż brzęczenie spłuczki w miliardach mieszkań, lokalne gradobicia albo mądrości pana Romneya rozsiewane po świecie

Uargumentowałem cel w pierwszym zdaniu: aby było zasygnalizowanie zawczasu. Nie wiem o co może chodzić
        • princesswhitewolf Re: 4-5 sierpnia 2012...? 01.08.12, 10:41
          manyquid, a nie sadzisz ze to wplyw czytania wszystkich portali opisujacych koniec swiata czy koniec ery w 2012?

No chyba ze.... ja juz jestem na tego typu trendy przeczulona i reaguje alergicznie a ty po prostu mowisz o wiekszym wydarzeniu jakie wydarzyc sie zawsze moze i bywalo w przeszlosci: tsunami, trzesienie ziemi, atak terrorystyczny itp.
          • lwi2 Re: 4-5 sierpnia 2012...? 01.08.12, 11:18
            Na chwilę utworzy się Wielki Kwintyl, ze Słońcem i Księżycem, Plutonem, Saturnem i Węzłem Południowym, w nocy z 4 na 5 sierpnia. A co to pokazuje? Jak autor wątku o to jakoś zahacza to i "zobaczył", a czy coś będzie? Na pewno można to do czegoś wykorzystać, jak ktoś wchodzi w ten układ. Księżyc w 19 Ryb tylko na chwilę go utworzy, co innego jak ktoś coś tam ma, ja nie mam.
            Obrazek na pewno jest ciekawy. Wielki Kwintyl, a jednocześnie bardzo dokładny Półkrzyż z Neptunem na wierzchołku rozpostarty na osi Węzłów. Rozprowadzany przez Merkurego, sekstyl i trygon do Węzłów.
            Słońce tworzy bardzo dużo aspektów, stąd wrażenie, że "coś" się wydarzy.
            Merkury/Neptun midpunkt - punkt pasywny w Byku
            Ceres będzie w punkcie aktywnym w Bliźniętach.
            Czyli akcja typu : Ceres - Merkury/Neptun, na przykład.

Lwi
            • manyquid Re: 4-5 sierpnia 2012...? 01.08.12, 12:01
              Tak min.: o ten kwintyl ale coś jeszcze. @princess - nie nie sądzę że to wpływ czytania wiesci "Faktu" itp badziewia mentalnego na temat końca świata bo w ogóle tego typu literatura mnie nie interesuje więc traktuje twoje sugestie jako projekcje własnych hobby, zapewne uprawianych cichaczem smile smile
              • princesswhitewolf Re: 4-5 sierpnia 2012...? 02.08.12, 11:10
                aa chyba ze tak. Bo ja juz musze powiedziec ze mam reakcje czerwonej lampki i juz nie moge i rece mi opadaja jak czytam o tych Majach...
                • janou Re: 4-5 sierpnia 2012...? 03.08.12, 20:23
                  lwi2 napisala;

Na chwilę utworzy się Wielki Kwintyl, ze Słońcem i Księżycem, Plutonem, Saturnem i Węzłem Południowym, w nocy z 4 na 5 sierpnia. A co to pokazuje? Jak autor wątku o to jakoś zahacza to i "zobaczył", a czy coś będzie? Na pewno można to do czegoś wykorzystać, jak ktoś wchodzi w ten układ. Księżyc w 19 Ryb tylko na chwilę go utworzy, co innego jak ktoś coś tam ma, ja nie mam.
                  Ja mam Ksiezyc w Rybach 18°30
                  Slonce bedzie na Plutonie nat
                  Mercury dokladnie na IV, a Jowisz na wezle polnocnym!
                  2.12.1946 godz.16.15 w Dijon Francja

.
    • jerry.uk Badania Marsa 04.08.12, 13:32
      "Curiosity rover will land on Mars in 5 August."
      • acrux_79 Re: Badania Marsa 05.08.12, 20:04
        Z ciekawości spytam, bo nie "kumam" - o co chodzi w tym cytacie wink ?
        • jerry.uk Re: Badania Marsa 05.08.12, 22:43
          na Marsie wylądował pojazd badawczy Curiosity i rozpoczyna swoją misję badawczą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka