jasmina.0
23.09.12, 15:00
Solany ASC mam na natalnym Chironie w 6 domu. Wladca ASC solarnego Uran jest w 2 d. solarnym, który naklada sie na 8 dom natalny. Sprawy pracy sa dla mnie teraz ważne a i zdrowie coś zaczyna mi szwankować i chyba muszę sie nim zaopiekować. W powiązaniu z tym Uranem w 2 domu tak myslę, że może to znaczyć, że sprawy wartości na planie materialnym i mentalnym będa dla mnie w tym roku stanowily priorytet.
Uran solarny tworzy wielki trygon w znakach ognistych gdzie jednym z wierzchołkow jest Merkury też w 6 domu - a jest on władcą mojego natalnego. Mam zwrocic szczegolna uwage na zdrowie???
Martwi mnie to, że trzeci wierzchołek trygonu to MC na którym siedzi węzel północny wprawdzie w koniunkcji z punktem fortuny ale co z tego kiedy ta koniunkcja jak byk siedzi mi na natalnym węźle . I co ciekawe - natalny Węzeł jest w koniunkcji z solarnym Punktem
fortuny a natalny punkt fortuny w koniunkcji z solarnym węzłem. Pomiędzy tym wszystkim MC.
Wyglada na to, że nie bedzie łatwo. Czy mam rację?
Wprawdzie nie mam jakiś złoczynnych ukladów, o ktorych kiedys pisała Mii ale - no ten podwójny węzeł?
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3183311,2,1,Jasmina-solar-na-2013r.html