all2 05.07.04, 18:31 w tym tygodniu w Merlinie? Może w piątek? Uwaga, Merkury będzie dobijał do Marsa )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potrek Re: Czy są chętni na spotkanie... 05.07.04, 22:12 Chętnie bym się spotkał ale niestety w piątki pracuje do 19h30 i niestety w sobote też. Dobrej zabawy. Troche wam zazdroszcze.Pa Odpowiedz Link
cassadaga5 Re: Czy są chętni na spotkanie... 05.07.04, 23:23 Szkoda, ze nie w Gdańsku... Odpowiedz Link
anahella Re: Czy sa˛ che˛tni na spotkanie... 08.07.04, 18:39 all2 napisa?a: > w tym tygodniu w Merlinie? Moz˙e w pia˛tek? > Uwaga, Merkury be˛dzie dobija? do Marsa )) Nowym forumianom tylko wyjasnie, ze Merlin wlasciwie nazywa sie Marylin i jest to pub przy jeziorku na Polach Mokotowskich. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Czy sa˛ che˛tni na spotkanie... 08.07.04, 18:43 a jakie przewidujecie atrakcje? Odpowiedz Link
anahella Re: Czy sa˛ che˛tni na spotkanie... 08.07.04, 19:10 edzioszka napisa?a: > a jakie przewidujecie atrakcje? ostatnia osoba, ktora przyjdzie bedzie musiala tanczyc kankana. Pierwsza osoba bedzie czynic sabotaz - czyli musi przegryzc kabelki od kolumn ktore w tym roku niestety wstawiono do ogrodka Odpowiedz Link
all2 podciagam :)) 09.07.04, 00:31 wiec jeszcze raz: kto chce i moze - spotykamy sie w pubie Marilyn na Polach Mokotowskich dzis czyli w piatek, mniej wiecej od godz 19 na pewno bedzie Anahella i ja kto jeszcze? )) za nieobecnych usprawiedliwionych wypijemy piwo za nieobecnych nieusprawiedliwionych nie wypijemy nic Odpowiedz Link
ashanti5 Re: podciagam :)) 09.07.04, 09:24 Mozę sie pojawię, jeżeli skończę pracę o przyzwoitej porze i będę jeszcze na siłach. Odpowiedz Link
amayah Re: podciagam :)) 09.07.04, 12:04 No nieźle... A ja we Wrocku... Powiedzmy, żem nieobecna usprawiediwiona - proszę za mnie łyknąć bro. Rozliczymy się później Życzę udanej zabawy i ostrej polemiki. Odpowiedz Link
cassadaga5 Re: podciagam :)) 09.07.04, 12:36 Będę przejeżdzać przez Warszawe, ale dopiero jutro rano i dalej na Słowację w góry. Tylko uważajcie bo podobno jakaś trąba powietrzna przeleci przez środek Polski więc może o was zachaczyć. W razie co trzymajcie sie mocno. Pozdrawiam. Cassa. Odpowiedz Link
astrei Re: podciagam :)) 09.07.04, 19:43 Szkoda że mnie tam zwami nie ma((((((( Ale jestem z wami duchem!! I mam nadzieję ze opiszecie cos nie coś z tego spotkania)) Odpowiedz Link
mmk7 Re: podciagam :)) 10.07.04, 17:20 Jakoś cicho, nikt nic nie pisze... Może było tyle wrażeń, że uczestnicy do tej pory odreagowują Odpowiedz Link
astrei Re: podciagam :)) 10.07.04, 19:09 Też się nad tym zastanawiam że jest tak cicho i nikt nic nie pisze. Ale wierzę w to żew końcu ktos napisze jak było na spotkaniu. Odpowiedz Link
dori7 Re: Czy są chętni na spotkanie... 12.07.04, 00:16 A ja wlasnie wrocilam z czech i wlasnei sie zorientowalam, ze znowu cos ciekawego mnie ominelo, wrrr, wrrr ( jak bylo? Odpowiedz Link